dimtz Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Στις ρυθμίσεις για την οθόνη Ευχαριστω φιλε , προσωπικα αδυνατω να πιστεψω οτι βγαζει καποιος 6 ωρες οθονη ,δυστυχως , δεν θελω να το κουρασω αλλο το θεμα ,μακαρι να βγαζετε μερικοι τετοια νουμερα , τωρα δεν ξερω αν χρησιμοποιησω μια sim τι θα γινει ,σιγουρα θα εχει μια διαφορα αλλα οχι τεραστια ,επισης δεν θα καθισω χωρις 4G για να κερδισω λιγη μπαταρια ,ευτυχως ζω ακομη σε σπιτι (εχω ακομη ρευμα) και οχι σε σπηλια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Ευχαριστω φιλε , προσωπικα αδυνατω να πιστεψω οτι βγαζει καποιος 6 ωρες οθονη ,δυστυχως , δεν θελω να το κουρασω αλλο το θεμα ,μακαρι να βγαζετε μερικοι τετοια νουμερα , τωρα δεν ξερω αν χρησιμοποιησω μια sim τι θα γινει ,σιγουρα θα εχει μια διαφορα αλλα οχι τεραστια ,επισης δεν θα καθισω χωρις 4G για να κερδισω λιγη μπαταρια ,ευτυχως ζω ακομη σε σπιτι (εχω ακομη ρευμα) και οχι σε σπηλια :) Πιθανόν έχεις παρεξηγήσει πράγματα Ότι κάνω τόσα χρόνια με ένα κινητό το ίδιο έκανα και με το συγκεκριμένο Έκλεισα πράγματα που χρειάζομαι Wi-Fi, δεδομένα, Bluetooth, chrome, instagram, twitter, μουσική, YouTube, κλήσεις, Viber, αυτά τα χρησιμοποιώ συνέχεια σε καθημερινή βάση. Αν δεν έχεις όρεξη να ασχοληθείς κανένα πρόβλημα Η συσκευή πάντως σε αυτονομία αποδεδειγμένα τόσο καιρό είναι από τις καλύτερες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Πιθανόν έχεις παρεξηγήσει πράγματα Ότι κάνω τόσα χρόνια με ένα κινητό το ίδιο έκανα και με το συγκεκριμένο Έκλεισα πράγματα που χρειάζομαι Wi-Fi, δεδομένα, Bluetooth, chrome, instagram, twitter, μουσική, YouTube, κλήσεις, Viber, αυτά τα χρησιμοποιώ συνέχεια σε καθημερινή βάση. Αν δεν έχεις όρεξη να ασχοληθείς κανένα πρόβλημα Η συσκευή πάντως σε αυτονομία αποδεδειγμένα τόσο καιρό είναι από τις καλύτερες οκ ,εσυ ξερεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Πάντως εγώ τώρα αυτή τη στιγμή με όλη μέρα wifi είμαι με 18% μπαταρία και 5 ώρες και 36 λεπτά οθόνης!Καλά είναι τελικά! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strggeorge Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Πάντως εγώ τώρα αυτή τη στιγμή με όλη μέρα wifi είμαι με 18% μπαταρία και 5 ώρες και 36 λεπτά οθόνης!Καλά είναι τελικά! Φίλε μου το πρόβλημα είναι όταν είσαι με δεδομένα! Τοτε τα services εκτινάσσονται! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πιθανόν έχεις παρεξηγήσει πράγματα Ότι κάνω τόσα χρόνια με ένα κινητό το ίδιο έκανα και με το συγκεκριμένο Έκλεισα πράγματα που χρειάζομαι Wi-Fi, δεδομένα, Bluetooth, chrome, instagram, twitter, μουσική, YouTube, κλήσεις, Viber, αυτά τα χρησιμοποιώ συνέχεια σε καθημερινή βάση. Αν δεν έχεις όρεξη να ασχοληθείς κανένα πρόβλημα Η συσκευή πάντως σε αυτονομία αποδεδειγμένα τόσο καιρό είναι από τις καλύτερες Έχεις διαφορετική άποψη επί του θέματος. Εγώ σε ρωτάω κάτι απλό. Όπως εσύ λες ότι κάνεις αυτά που κάνεις πάντα και έχεις καλή αυτονομία, έτσι σου λέω και εγώ ότι με πιο παλιό κινητό είχα τις ίδιες ρυθμίσεις και μου έβγαζε 2 ημέρες για πλάκα. Πιστεύω ότι είναι θέμα nougat. Δε δέχομαι κινητό 450€ να μην είναι smart. Να κάθομαι και ουσιαστικά να απενεργοποιω λειτουργίες. Άχρηστες και μη. Θα έπρεπε να υπάρχει κάποιος τρόπος βελτιστοποίησης αυτόματης. Οκ. Δυνατό κινητό αλλά πρέπει να το φτιάξεις μόνος τελικά. Ιδανικό για γνωστές, προγραμματιστές κλπ. είμαι τύπος plug n play. Σιγά μην κάθομαι να ψάχνω κάθε φορά τι μου κάνει battery drain! Εδώ είναι που υστερεί το Android. Σε iOS δύσκολα να έχεις τέτοια προβλήματα. Βέβαια χάνεις κάποιες ελευθερίες γι αυτό και παραμένω σε Droid. Αλλά το παράπονό μου είναι ότι τη συσκευή την εξυψωσανε εδώ μέσα ενώ δεν ισχύει, γιατί από εδώ μέσα τελικά πήρα την απόφαση. Πολύ δυνατή σε χαρακτηριστικά αλλά σε λογισμικό δε μου λέει κάτι. Pure Android και ιστορίες.... Ξεκάθαρα θα έπρεπε να λέμε εδώ μέσα και σε αυτούς που ρωτάνε ότι πρέπει καποιος να κάτσει να το παραμετροποιησει για να δει αυτά που θέλει να δει. Μην τρελαθουμε, δε μπορούμε να συγκρίνουμε το os με αυτά των μεγάλων εταιρειών που έχουν πόσα άτομα να δουλεύουν αποκλειστικά για την ανάπτυξη του. (Sony, Sammy, Apple). Ίσως να κάνω και λάθος. Ούτε έχω ιδιαίτερες γνώσεις ούτε έχω δοκιμάσει όλες τις συσκευές. Δε θέλω να σας κουράσω άλλο και δεν έχω πρόθεση να τσακωθω με κανέναν! Στην τελική δεν έχουμε να χωρίσουμε και τπτ! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστω φιλε , προσωπικα αδυνατω να πιστεψω οτι βγαζει καποιος 6 ωρες οθονη ,δυστυχως , δεν θελω να το κουρασω αλλο το θεμα ,μακαρι να βγαζετε μερικοι τετοια νουμερα , τωρα δεν ξερω αν χρησιμοποιησω μια sim τι θα γινει ,σιγουρα θα εχει μια διαφορα αλλα οχι τεραστια ,επισης δεν θα καθισω χωρις 4G για να κερδισω λιγη μπαταρια ,ευτυχως ζω ακομη σε σπιτι (εχω ακομη ρευμα) και οχι σε σπηλια :) Αύριο υπολογίζω ότι τη μισή ημέρα θα είμαι μόνο με δεδομένα. Θα σου πω πως μου πήγε με το greenify. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Φίλε μου το πρόβλημα είναι όταν είσαι με δεδομένα! Τοτε τα services εκτινάσσονται! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχεις διαφορετική άποψη επί του θέματος. Εγώ σε ρωτάω κάτι απλό. Όπως εσύ λες ότι κάνεις αυτά που κάνεις πάντα και έχεις καλή αυτονομία, έτσι σου λέω και εγώ ότι με πιο παλιό κινητό είχα τις ίδιες ρυθμίσεις και μου έβγαζε 2 ημέρες για πλάκα. Πιστεύω ότι είναι θέμα nougat. Δε δέχομαι κινητό 450€ να μην είναι smart. Να κάθομαι και ουσιαστικά να απενεργοποιω λειτουργίες. Άχρηστες και μη. Θα έπρεπε να υπάρχει κάποιος τρόπος βελτιστοποίησης αυτόματης. Οκ. Δυνατό κινητό αλλά πρέπει να το φτιάξεις μόνος τελικά. Ιδανικό για γνωστές, προγραμματιστές κλπ. είμαι τύπος plug n play. Σιγά μην κάθομαι να ψάχνω κάθε φορά τι μου κάνει battery drain! Εδώ είναι που υστερεί το Android. Σε iOS δύσκολα να έχεις τέτοια προβλήματα. Βέβαια χάνεις κάποιες ελευθερίες γι αυτό και παραμένω σε Droid. Αλλά το παράπονό μου είναι ότι τη συσκευή την εξυψωσανε εδώ μέσα ενώ δεν ισχύει, γιατί από εδώ μέσα τελικά πήρα την απόφαση. Πολύ δυνατή σε χαρακτηριστικά αλλά σε λογισμικό δε μου λέει κάτι. Pure Android και ιστορίες.... Ξεκάθαρα θα έπρεπε να λέμε εδώ μέσα και σε αυτούς που ρωτάνε ότι πρέπει καποιος να κάτσει να το παραμετροποιησει για να δει αυτά που θέλει να δει. Μην τρελαθουμε, δε μπορούμε να συγκρίνουμε το os με αυτά των μεγάλων εταιρειών που έχουν πόσα άτομα να δουλεύουν αποκλειστικά για την ανάπτυξη του. (Sony, Sammy, Apple). Ίσως να κάνω και λάθος. Ούτε έχω ιδιαίτερες γνώσεις ούτε έχω δοκιμάσει όλες τις συσκευές. Δε θέλω να σας κουράσω άλλο και δεν έχω πρόθεση να τσακωθω με κανέναν! Στην τελική δεν έχουμε να χωρίσουμε και τπτ! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι μια χαρά η αυτονομία της συσκευής Με την 7.1.1 μια χαρά είναι η μπαταρία. Από το κουτί όταν την ανοίγεις 2-3 πράγματα θέλει να κλείσεις που δεν χρειάζεσαι Άλλο πράγμα η παραμετροποιηση μην τα μπερδεύουμε. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strggeorge Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Είναι μια χαρά η αυτονομία της συσκευής Με την 7.1.1 μια χαρά είναι η μπαταρία. Από το κουτί όταν την ανοίγεις 2-3 πράγματα θέλει να κλείσεις που δεν χρειάζεσαι Άλλο πράγμα η παραμετροποιηση μην τα μπερδεύουμε. Πόσες εφαρμογές έχεις; Έχεις εφαρμογές για καταγραφή δραστηριοτήτων; Smartwatch; Εφαρμογές τύπου μtorrent, YouTube downloader; Adblocker; Cloud της Microsoft για έγγραφα; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ έχω 125 εφαρμογές Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλος από άλλο νήμα Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Παιδιά την έβαλε κάνεις την 4.1.4; έφερε τίποτα καινούριο; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strggeorge Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Παιδιά την έβαλε κάνεις την 4.1.4; έφερε τίποτα καινούριο; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Διάβασα ότι ήταν μόνο για τους ινδούς καθώς είχαν ένα πρόβλημα με την οθόνη που τρεμοπαιζε Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Πόσες εφαρμογές έχεις; Έχεις εφαρμογές για καταγραφή δραστηριοτήτων; Smartwatch; Εφαρμογές τύπου μtorrent, YouTube downloader; Adblocker; Cloud της Microsoft για έγγραφα; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ έχω 125 εφαρμογές Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλος από άλλο νήμα Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καμία 20-25 εφαρμογές είχα Ad blocker? Είσαι root? Αν όχι τότε οι εφαρμογές που υπάρχουν δεν δουλεύουν σωστά. Προκαλούν δυσλειτουργίες και τρώνε μπαταρία αρκετή Smart watch όχι YouTube downloader όχι. Είναι γεμάτα διαφημίσεις και μόνο οπτικά όπως είναι οι εφαρμογές δεν μου κάθονται καλά Κατεβάζω ότι θέλω από το fry.gr Cloud για έγραφα και λοιπά όχι δεν χρησιμοποιώ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strggeorge Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Καμία 20-25 εφαρμογές είχα Ad blocker? Είσαι root? Αν όχι τότε οι εφαρμογές που υπάρχουν δεν δουλεύουν σωστά. Προκαλούν δυσλειτουργίες και τρώνε μπαταρία αρκετή Smart watch όχι YouTube downloader όχι. Είναι γεμάτα διαφημίσεις και μόνο οπτικά όπως είναι οι εφαρμογές δεν μου κάθονται καλά Κατεβάζω ότι θέλω από το fry.gr Cloud για έγραφα και λοιπά όχι δεν χρησιμοποιώ Ναι root είμαι. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 (edited) Ναι root είμαι. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οκ καλό αυτό Τότε με το wakelock detector μπορείς να καταλάβεις πολλά για τις εφαρμογές μου χρησιμοποιείς πόση ζημιά σου κάνουν Από προηγούμενη εικόνα που μας έδωσες από το wakelock βλέπω τρέλα νούμερα από wakelock των παρακάτω εφαρμογών YouTube Εύρεση συσκευής Popcorn Es εξερεύνηση Μουσική Ημερολόγιο Καιρικές συνθήκες Συγχρονισμός επαφών Gmail Chrome Greenify Κάτι δεν πάει κάπου καλά στην συσκευή σου Edited May 22, 2017 by Tasos19s Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Το screenshot πιο πανω με τις 2,5-3 ωρες οθονης απο το αλλο νημα ειναι απλουστατο. Ολη την μπαταρια την τελειωσε το 4G το οποιο το ειχε ανοιχτο 6 ωρες σε αναμονη. Οι κλησεις των 40 λεπτων δεν κρατανε ανοιχτη οθονη οι οποιες παρεπιπτοντως, εχω διαβασει οτι τρωνε πολυ μπαταρια και αυτο ειναι περιεργο γιατι κατα τ αλλα η συσκευη σε standby αλλα και σε αλλες συνθηκες τα παει εξαιρετικα. Μονο το viber και το browsing που περιγραφει μπορει να ειναι οι 2-3 ωρες οθονης. Επομενως συμπερασματικα, οι πολυωρες κλησεις και το 4G και bluetooth ειναι θανατος για την μπαταρια και ειδικα το δευτερο δεν ξερω αν υπαρχει συσκευη που να το αντεχει παραπανω. Ακομα και οι πιο δυνατες σε αυτονομια συσκευες της αγορας, αν ανεβασεις την φωτεινοτητα και εισαι ολη μερα με 4G στις 3 ωρες εχουν κλεισει, ενω με αλλη χρηση μπορει να βγαλουν 9 ωρες οθονης η 3-4 μερες αναμονης. Γιατι δε δοκιμαζετε και το 3G να δειτε αν εχει λιγοτερες επιπτωσεις στην μπαταρια? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Αφού σε κλήση το 4g πέφτει σε 2g, πως τρώει μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Ειμαι στο 25% και εχω οθονη 3+ ωρες με κλειστα data μονιμα ανοιχτο wifi ,με την ιδια χρηση και 4G+ συνεχεια ανοιχτο ειχα 1+ ωρες οθονη ,τεραστια διαφορα ,βρεθηκε ο ενοχος για μενα ,αν το δουλεψω με μια sim θ ανεβουν τα στατιστικα ,επισης αν δεν εχω καθολου sim μεσα πιστευω να φτασω τις 6 ωρες οθονη :lol: Περα απο την πλακα το 4G καταναλωνει πολυ πραμα και οχι μονο στο συγκεκριμενο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Αφού σε κλήση το 4g πέφτει σε 2g, πως τρώει μπαταρία; Μα δεν λεμε να το χρησιμοποιεις σε κλησεις. Απο μονο του αν ειναι ανοιχτο ειναι ρουφηχτρα, ποσο μαλλον να το χρησιμοποιεις για browsing η οτι αλλο. ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειμαι στο 25% και εχω οθονη 3+ ωρες με κλειστα data μονιμα ανοιχτο wifi ,με την ιδια χρηση και 4G+ συνεχεια ανοιχτο ειχα 1+ ωρες οθονη ,τεραστια διαφορα ,βρεθηκε ο ενοχος για μενα ,αν το δουλεψω με μια sim θ ανεβουν τα στατιστικα ,επισης αν δεν εχω καθολου sim μεσα πιστευω να φτασω τις 6 ωρες οθονη :lol: Περα απο την πλακα το 4G καταναλωνει πολυ πραμα και οχι μονο στο συγκεκριμενο κινητο Δεν υπαρχει smartphone που να βγαζει καλυτερους χρονους με 4G μονιμως ανοιχτο. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strggeorge Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Οκ καλό αυτό Τότε με το wakelock detector μπορείς να καταλάβεις πολλά για τις εφαρμογές μου χρησιμοποιείς πόση ζημιά σου κάνουν Από προηγούμενη εικόνα που μας έδωσες από το wakelock βλέπω τρέλα νούμερα από wakelock των παρακάτω εφαρμογών YouTube Εύρεση συσκευής Popcorn Es εξερεύνηση Μουσική Ημερολόγιο Καιρικές συνθήκες Συγχρονισμός επαφών Gmail Chrome Greenify Κάτι δεν πάει κάπου καλά στην συσκευή σου Νομίζω βρήκα τι φταίει. Η εφαρμογή Fit η οποία κάνει καταγραφή τα πάντα στην ημέρα μου. Η νέα έκδοση είχε τικαρισμενη την επιλογή υψηλή ακρίβεια. Από αύριο θα τσεκαρω πάλι και θα σας πω. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 καλησπερα παιδια θελω να το παραγγειλω απο το επισημο σαιτ να ρωτησω ποσο καιρο κανει να ερθει και εαν θα μου ζητησουν τιποτα τελωνεια η κατι αλλο και να μπλεξω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 καλησπερα παιδια θελω να το παραγγειλω απο το επισημο σαιτ να ρωτησω ποσο καιρο κανει να ερθει και εαν θα μου ζητησουν τιποτα τελωνεια η κατι αλλο και να μπλεξω Καλησπερα ,τελωνειο δεν εχεις, αλλος παρελαβε σε 2 μερες ,αλλος σε 4 με την γρηγορη επιλογη που κοστιζει περιπου 10 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Καλησπερα ,τελωνειο δεν εχεις, αλλος παρελαβε σε 2 μερες ,αλλος σε 4 με την γρηγορη επιλογη που κοστιζει περιπου 10 ευρω οκ ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 καλησπερα παιδια θελω να το παραγγειλω απο το επισημο σαιτ να ρωτησω ποσο καιρο κανει να ερθει και εαν θα μου ζητησουν τιποτα τελωνεια η κατι αλλο και να μπλεξω Είναι λάθος περίοδος να το παραγγείλεις πάντως τώρα Πλησιάζει η παρουσίαση του καινουργιου μοντέλου από μέρα σε μέρα Και να μην μας αρέσει το 5αρι, θα μειώσουν όσο να ναι την τιμή του 3t Αν και στους πρόσφατα νέους κατόχους συσκευών που μειώθηκε η τιμή νομίζω επιστρέφουν την διαφορά των χρημάτων Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Νομίζω βρήκα τι φταίει. Η εφαρμογή Fit η οποία κάνει καταγραφή τα πάντα στην ημέρα μου. Η νέα έκδοση είχε τικαρισμενη την επιλογή υψηλή ακρίβεια. Από αύριο θα τσεκαρω πάλι και θα σας πω. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν φταίει μόνο αυτό Σβήσε greenify Προσπάθησε να διορθώσεις προβλήματα με τις google εφαρμογές. Πχ κλείσε ειδοποιήσεις από το YouTube για να μην έχει πολλά wakelock Σβήσε το popcorn. Μια μέρα τυχαία μου είχε κατανάλωση 25% χωρίς να το έχω καν χρησιμοποιήσει ποτέ. Δεν δουλεύει σωστά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Είναι λάθος περίοδος να το παραγγείλεις πάντως τώρα Πλησιάζει η παρουσίαση του καινουργιου μοντέλου από μέρα σε μέρα Και να μην μας αρέσει το 5αρι, θα μειώσουν όσο να ναι την τιμή του 3t Αν και στους πρόσφατα νέους κατόχους συσκευών που μειώθηκε η τιμή νομίζω επιστρέφουν την διαφορά των χρημάτων κατεμε ειναι σωστο αλλα και λαθος ,υπαρχουν θετικα αλλα και αρνητικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Είναι λάθος περίοδος να το παραγγείλεις πάντως τώρα Πλησιάζει η παρουσίαση του καινουργιου μοντέλου από μέρα σε μέρα Και να μην μας αρέσει το 5αρι, θα μειώσουν όσο να ναι την τιμή του 3t Αν και στους πρόσφατα νέους κατόχους συσκευών που μειώθηκε η τιμή νομίζω επιστρέφουν την διαφορά των χρημάτων Τάσο δυστυχώς η OnePlus δεν μειώνει ποτέ μέχρι στιγμής τιμές, όταν βγαίνει το επόμενο μοντέλο από ότι ξέρω σταματά να πουλάει το προηγούμενο Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Τάσο δυστυχώς η OnePlus δεν μειώνει ποτέ μέχρι στιγμής τιμές, όταν βγαίνει το επόμενο μοντέλο από ότι ξέρω σταματά να πουλάει το προηγούμενο Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ίσως κάνω λάθος Κάτι θυμάμαι με το oneplus x Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts