Jump to content

OnePlus 3T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στις ρυθμίσεις για την οθόνη

Ευχαριστω φιλε , προσωπικα αδυνατω να πιστεψω οτι βγαζει καποιος 6 ωρες οθονη ,δυστυχως , δεν θελω να το κουρασω αλλο το θεμα ,μακαρι να βγαζετε μερικοι τετοια νουμερα ,

τωρα δεν ξερω αν χρησιμοποιησω μια sim τι θα γινει ,σιγουρα θα εχει μια διαφορα αλλα οχι τεραστια ,επισης δεν θα καθισω χωρις 4G για να κερδισω λιγη μπαταρια ,ευτυχως ζω ακομη σε σπιτι (εχω ακομη ρευμα) και οχι σε σπηλια :)

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστω φιλε , προσωπικα αδυνατω να πιστεψω οτι βγαζει καποιος 6 ωρες οθονη ,δυστυχως , δεν θελω να το κουρασω αλλο το θεμα ,μακαρι να βγαζετε μερικοι τετοια νουμερα ,

τωρα δεν ξερω αν χρησιμοποιησω μια sim τι θα γινει ,σιγουρα θα εχει μια διαφορα αλλα οχι τεραστια ,επισης δεν θα καθισω χωρις 4G για να κερδισω λιγη μπαταρια ,ευτυχως ζω ακομη σε σπιτι (εχω ακομη ρευμα) και οχι σε σπηλια :)

Πιθανόν έχεις παρεξηγήσει πράγματα

Ότι κάνω τόσα χρόνια με ένα κινητό το ίδιο έκανα και με το συγκεκριμένο

Έκλεισα πράγματα που χρειάζομαι

Wi-Fi, δεδομένα, Bluetooth, chrome, instagram, twitter, μουσική, YouTube, κλήσεις, Viber, αυτά τα χρησιμοποιώ συνέχεια σε καθημερινή βάση.

Αν δεν έχεις όρεξη να ασχοληθείς κανένα πρόβλημα

Η συσκευή πάντως σε αυτονομία αποδεδειγμένα τόσο καιρό είναι από τις καλύτερες

Nokia 8800 Scirocco

Wi-Fi, δεδομένα, Bluetooth, chrome, instagram, twitter, μουσική, YouTube, κλήσεις, Viber, αυτά τα χρησιμοποιώ συνέχεια σε καθημερινή βάση.

οκ ,εσυ ξερεις

Πάντως εγώ τώρα αυτή τη στιγμή με όλη μέρα wifi είμαι με 18% μπαταρία και 5 ώρες και 36 λεπτά οθόνης!Καλά είναι τελικά!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Πάντως εγώ τώρα αυτή τη στιγμή με όλη μέρα wifi είμαι με 18% μπαταρία και 5 ώρες και 36 λεπτά οθόνης!Καλά είναι τελικά!

Φίλε μου το πρόβλημα είναι όταν είσαι με δεδομένα! Τοτε τα services εκτινάσσονται!

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχεις διαφορετική άποψη επί του θέματος. Εγώ σε ρωτάω κάτι απλό. Όπως εσύ λες ότι κάνεις αυτά που κάνεις πάντα και έχεις καλή αυτονομία, έτσι σου λέω και εγώ ότι με πιο παλιό κινητό είχα τις ίδιες ρυθμίσεις και μου έβγαζε 2 ημέρες για πλάκα. Πιστεύω ότι είναι θέμα nougat. Δε δέχομαι κινητό 450€ να μην είναι smart. Να κάθομαι και ουσιαστικά να απενεργοποιω λειτουργίες. Άχρηστες και μη. Θα έπρεπε να υπάρχει κάποιος τρόπος βελτιστοποίησης αυτόματης. Οκ. Δυνατό κινητό αλλά πρέπει να το φτιάξεις μόνος τελικά. Ιδανικό για γνωστές, προγραμματιστές κλπ. είμαι τύπος plug n play. Σιγά μην κάθομαι να ψάχνω κάθε φορά τι μου κάνει battery drain! Εδώ είναι που υστερεί το Android. Σε iOS δύσκολα να έχεις τέτοια προβλήματα. Βέβαια χάνεις κάποιες ελευθερίες γι αυτό και παραμένω σε Droid. Αλλά το παράπονό μου είναι ότι τη συσκευή την εξυψωσανε εδώ μέσα ενώ δεν ισχύει, γιατί από εδώ μέσα τελικά πήρα την απόφαση. Πολύ δυνατή σε χαρακτηριστικά αλλά σε λογισμικό δε μου λέει κάτι. Pure Android και ιστορίες.... Ξεκάθαρα θα έπρεπε να λέμε εδώ μέσα και σε αυτούς που ρωτάνε ότι πρέπει καποιος να κάτσει να το παραμετροποιησει για να δει αυτά που θέλει να δει. Μην τρελαθουμε, δε μπορούμε να συγκρίνουμε το os με αυτά των μεγάλων εταιρειών που έχουν πόσα άτομα να δουλεύουν αποκλειστικά για την ανάπτυξη του. (Sony, Sammy, Apple). Ίσως να κάνω και λάθος. Ούτε έχω ιδιαίτερες γνώσεις ούτε έχω δοκιμάσει όλες τις συσκευές. Δε θέλω να σας κουράσω άλλο και δεν έχω πρόθεση να τσακωθω με κανέναν! Στην τελική δεν έχουμε να χωρίσουμε και τπτ!

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αύριο υπολογίζω ότι τη μισή ημέρα θα είμαι μόνο με δεδομένα. Θα σου πω πως μου πήγε με το greenify.

Φίλε μου το πρόβλημα είναι όταν είσαι με δεδομένα! Τοτε τα services εκτινάσσονται!

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχεις διαφορετική άποψη επί του θέματος. Εγώ σε ρωτάω κάτι απλό. Όπως εσύ λες ότι κάνεις αυτά που κάνεις πάντα και έχεις καλή αυτονομία, έτσι σου λέω και εγώ ότι με πιο παλιό κινητό είχα τις ίδιες ρυθμίσεις και μου έβγαζε 2 ημέρες για πλάκα. Πιστεύω ότι είναι θέμα nougat. Δε δέχομαι κινητό 450€ να μην είναι smart. Να κάθομαι και ουσιαστικά να απενεργοποιω λειτουργίες. Άχρηστες και μη. Θα έπρεπε να υπάρχει κάποιος τρόπος βελτιστοποίησης αυτόματης. Οκ. Δυνατό κινητό αλλά πρέπει να το φτιάξεις μόνος τελικά. Ιδανικό για γνωστές, προγραμματιστές κλπ. είμαι τύπος plug n play. Σιγά μην κάθομαι να ψάχνω κάθε φορά τι μου κάνει battery drain! Εδώ είναι που υστερεί το Android. Σε iOS δύσκολα να έχεις τέτοια προβλήματα. Βέβαια χάνεις κάποιες ελευθερίες γι αυτό και παραμένω σε Droid. Αλλά το παράπονό μου είναι ότι τη συσκευή την εξυψωσανε εδώ μέσα ενώ δεν ισχύει, γιατί από εδώ μέσα τελικά πήρα την απόφαση. Πολύ δυνατή σε χαρακτηριστικά αλλά σε λογισμικό δε μου λέει κάτι. Pure Android και ιστορίες.... Ξεκάθαρα θα έπρεπε να λέμε εδώ μέσα και σε αυτούς που ρωτάνε ότι πρέπει καποιος να κάτσει να το παραμετροποιησει για να δει αυτά που θέλει να δει. Μην τρελαθουμε, δε μπορούμε να συγκρίνουμε το os με αυτά των μεγάλων εταιρειών που έχουν πόσα άτομα να δουλεύουν αποκλειστικά για την ανάπτυξη του. (Sony, Sammy, Apple). Ίσως να κάνω και λάθος. Ούτε έχω ιδιαίτερες γνώσεις ούτε έχω δοκιμάσει όλες τις συσκευές. Δε θέλω να σας κουράσω άλλο και δεν έχω πρόθεση να τσακωθω με κανέναν! Στην τελική δεν έχουμε να χωρίσουμε και τπτ!

Είναι μια χαρά η αυτονομία της συσκευής

Με την 7.1.1 μια χαρά είναι η μπαταρία.

Από το κουτί όταν την ανοίγεις 2-3 πράγματα θέλει να κλείσεις που δεν χρειάζεσαι

Άλλο πράγμα η παραμετροποιηση μην τα μπερδεύουμε.

Nokia 8800 Scirocco

Είναι μια χαρά η αυτονομία της συσκευής

Με την 7.1.1 μια χαρά είναι η μπαταρία.

Από το κουτί όταν την ανοίγεις 2-3 πράγματα θέλει να κλείσεις που δεν χρειάζεσαι

Άλλο πράγμα η παραμετροποιηση μην τα μπερδεύουμε.

Πόσες εφαρμογές έχεις; Έχεις εφαρμογές για καταγραφή δραστηριοτήτων; Smartwatch; Εφαρμογές τύπου μtorrent, YouTube downloader; Adblocker; Cloud της Microsoft για έγγραφα;

----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ έχω 125 εφαρμογές

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φίλος από άλλο νήμαa45e3033af44a5e9fc320acb7376a4cc.jpg

Παιδιά την έβαλε κάνεις την 4.1.4; έφερε τίποτα καινούριο;

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά την έβαλε κάνεις την 4.1.4; έφερε τίποτα καινούριο;

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Διάβασα ότι ήταν μόνο για τους ινδούς καθώς είχαν ένα πρόβλημα με την οθόνη που τρεμοπαιζε

Πόσες εφαρμογές έχεις; Έχεις εφαρμογές για καταγραφή δραστηριοτήτων; Smartwatch; Εφαρμογές τύπου μtorrent, YouTube downloader; Adblocker; Cloud της Microsoft για έγγραφα;

----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ έχω 125 εφαρμογές

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φίλος από άλλο νήμαa45e3033af44a5e9fc320acb7376a4cc.jpg

Καμία 20-25 εφαρμογές είχα

Ad blocker? Είσαι root? Αν όχι τότε οι εφαρμογές που υπάρχουν δεν δουλεύουν σωστά. Προκαλούν δυσλειτουργίες και τρώνε μπαταρία αρκετή

Smart watch όχι

YouTube downloader όχι. Είναι γεμάτα διαφημίσεις και μόνο οπτικά όπως είναι οι εφαρμογές δεν μου κάθονται καλά

Κατεβάζω ότι θέλω από το fry.gr

Cloud για έγραφα και λοιπά όχι δεν χρησιμοποιώ

Nokia 8800 Scirocco

Καμία 20-25 εφαρμογές είχα

Ad blocker? Είσαι root? Αν όχι τότε οι εφαρμογές που υπάρχουν δεν δουλεύουν σωστά. Προκαλούν δυσλειτουργίες και τρώνε μπαταρία αρκετή

Smart watch όχι

YouTube downloader όχι. Είναι γεμάτα διαφημίσεις και μόνο οπτικά όπως είναι οι εφαρμογές δεν μου κάθονται καλά

Κατεβάζω ότι θέλω από το fry.gr

Cloud για έγραφα και λοιπά όχι δεν χρησιμοποιώ

Ναι root είμαι.

Ναι root είμαι.

Οκ καλό αυτό

Τότε με το wakelock detector μπορείς να καταλάβεις πολλά για τις εφαρμογές μου χρησιμοποιείς πόση ζημιά σου κάνουν

Από προηγούμενη εικόνα που μας έδωσες από το wakelock βλέπω τρέλα νούμερα από wakelock των παρακάτω εφαρμογών

YouTube

Εύρεση συσκευής

Popcorn

Es εξερεύνηση

Μουσική

Ημερολόγιο

Καιρικές συνθήκες

Συγχρονισμός επαφών

Gmail

Chrome

Greenify

Κάτι δεν πάει κάπου καλά στην συσκευή σου

Edited by Tasos19s
Nokia 8800 Scirocco

Το screenshot πιο πανω με τις 2,5-3 ωρες οθονης απο το αλλο νημα ειναι απλουστατο. Ολη την μπαταρια την τελειωσε το 4G το οποιο το ειχε ανοιχτο 6 ωρες σε αναμονη. Οι κλησεις των 40 λεπτων δεν κρατανε ανοιχτη οθονη οι οποιες παρεπιπτοντως, εχω διαβασει οτι τρωνε πολυ μπαταρια και αυτο ειναι περιεργο γιατι κατα τ αλλα η συσκευη σε standby αλλα και σε αλλες συνθηκες τα παει εξαιρετικα. Μονο το viber και το browsing που περιγραφει μπορει να ειναι οι 2-3 ωρες οθονης.

Επομενως συμπερασματικα, οι πολυωρες κλησεις και το 4G και bluetooth ειναι θανατος για την μπαταρια και ειδικα το δευτερο δεν ξερω αν υπαρχει συσκευη που να το αντεχει παραπανω. Ακομα και οι πιο δυνατες σε αυτονομια συσκευες της αγορας, αν ανεβασεις την φωτεινοτητα και εισαι ολη μερα με 4G στις 3 ωρες εχουν κλεισει, ενω με αλλη χρηση μπορει να βγαλουν 9 ωρες οθονης η 3-4 μερες αναμονης.

Γιατι δε δοκιμαζετε και το 3G να δειτε αν εχει λιγοτερες επιπτωσεις στην μπαταρια?

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Ειμαι στο 25% και εχω οθονη 3+ ωρες με κλειστα data μονιμα ανοιχτο wifi ,με την ιδια χρηση και 4G+ συνεχεια ανοιχτο ειχα 1+ ωρες οθονη ,τεραστια διαφορα ,βρεθηκε ο ενοχος για μενα ,αν το δουλεψω με μια sim θ ανεβουν τα στατιστικα ,επισης αν δεν εχω καθολου sim μεσα πιστευω να φτασω τις 6 ωρες οθονη :lol:

Περα απο την πλακα το 4G καταναλωνει πολυ πραμα και οχι μονο στο συγκεκριμενο κινητο

Αφού σε κλήση το 4g πέφτει σε 2g, πως τρώει μπαταρία;

Μα δεν λεμε να το χρησιμοποιεις σε κλησεις. Απο μονο του αν ειναι ανοιχτο ειναι ρουφηχτρα, ποσο μαλλον να το χρησιμοποιεις για browsing η οτι αλλο.

----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ειμαι στο 25% και εχω οθονη 3+ ωρες με κλειστα data μονιμα ανοιχτο wifi ,με την ιδια χρηση και 4G+ συνεχεια ανοιχτο ειχα 1+ ωρες οθονη ,τεραστια διαφορα ,βρεθηκε ο ενοχος για μενα ,αν το δουλεψω με μια sim θ ανεβουν τα στατιστικα ,επισης αν δεν εχω καθολου sim μεσα πιστευω να φτασω τις 6 ωρες οθονη :lol:

Περα απο την πλακα το 4G καταναλωνει πολυ πραμα και οχι μονο στο συγκεκριμενο κινητο

Δεν υπαρχει smartphone που να βγαζει καλυτερους χρονους με 4G μονιμως ανοιχτο.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Οκ καλό αυτό

Τότε με το wakelock detector μπορείς να καταλάβεις πολλά για τις εφαρμογές μου χρησιμοποιείς πόση ζημιά σου κάνουν

Από προηγούμενη εικόνα που μας έδωσες από το wakelock βλέπω τρέλα νούμερα από wakelock των παρακάτω εφαρμογών

YouTube

Εύρεση συσκευής

Popcorn

Es εξερεύνηση

Μουσική

Ημερολόγιο

Καιρικές συνθήκες

Συγχρονισμός επαφών

Gmail

Chrome

Greenify

Κάτι δεν πάει κάπου καλά στην συσκευή σου

Νομίζω βρήκα τι φταίει. Η εφαρμογή Fit η οποία κάνει καταγραφή τα πάντα στην ημέρα μου. Η νέα έκδοση είχε τικαρισμενη την επιλογή υψηλή ακρίβεια. Από αύριο θα τσεκαρω πάλι και θα σας πω.

καλησπερα παιδια θελω να το παραγγειλω απο το επισημο σαιτ να ρωτησω ποσο καιρο κανει να ερθει και εαν θα μου ζητησουν τιποτα τελωνεια η κατι αλλο και να μπλεξω
[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα παιδια θελω να το παραγγειλω απο το επισημο σαιτ να ρωτησω ποσο καιρο κανει να ερθει και εαν θα μου ζητησουν τιποτα τελωνεια η κατι αλλο και να μπλεξω

Καλησπερα ,τελωνειο δεν εχεις, αλλος παρελαβε σε 2 μερες ,αλλος σε 4 με την γρηγορη επιλογη που κοστιζει περιπου 10 ευρω

Καλησπερα ,τελωνειο δεν εχεις, αλλος παρελαβε σε 2 μερες ,αλλος σε 4 με την γρηγορη επιλογη που κοστιζει περιπου 10 ευρω

οκ ευχαριστω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι λάθος περίοδος να το παραγγείλεις πάντως τώρα

Πλησιάζει η παρουσίαση του καινουργιου μοντέλου από μέρα σε μέρα

Και να μην μας αρέσει το 5αρι, θα μειώσουν όσο να ναι την τιμή του 3t

Αν και στους πρόσφατα νέους κατόχους συσκευών που μειώθηκε η τιμή νομίζω επιστρέφουν την διαφορά των χρημάτων

Nokia 8800 Scirocco

Νομίζω βρήκα τι φταίει. Η εφαρμογή Fit η οποία κάνει καταγραφή τα πάντα στην ημέρα μου. Η νέα έκδοση είχε τικαρισμενη την επιλογή υψηλή ακρίβεια. Από αύριο θα τσεκαρω πάλι και θα σας πω.

Δεν φταίει μόνο αυτό

Σβήσε greenify

Προσπάθησε να διορθώσεις προβλήματα με τις google εφαρμογές. Πχ κλείσε ειδοποιήσεις από το YouTube για να μην έχει πολλά wakelock

Σβήσε το popcorn. Μια μέρα τυχαία μου είχε κατανάλωση 25% χωρίς να το έχω καν χρησιμοποιήσει ποτέ. Δεν δουλεύει σωστά

Nokia 8800 Scirocco

Αν και στους πρόσφατα νέους κατόχους συσκευών που μειώθηκε η τιμή νομίζω επιστρέφουν την διαφορά των χρημάτων

κατεμε ειναι σωστο αλλα και λαθος ,υπαρχουν θετικα αλλα και αρνητικα

Τάσο δυστυχώς η OnePlus δεν μειώνει ποτέ μέχρι στιγμής τιμές, όταν βγαίνει το επόμενο μοντέλο από ότι ξέρω σταματά να πουλάει το προηγούμενο

Τάσο δυστυχώς η OnePlus δεν μειώνει ποτέ μέχρι στιγμής τιμές, όταν βγαίνει το επόμενο μοντέλο από ότι ξέρω σταματά να πουλάει το προηγούμενο

Ίσως κάνω λάθος

Κάτι θυμάμαι με το oneplus x

Nokia 8800 Scirocco