Jump to content

Τι έχουν πάθει οι άνθρωποι;

Michelle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Agent δεν ξερω.Δεν εμπειρια σχεσεων.Ειμαι λιγο αβγαλτος απο σχεσεις.απλα λεω τι υποθετω.

Δεν ειναι κακο παντως να κανεις φιλοφρονησεις σε γυναικες..πρεπει να το παιρνουν ως θετικο και οχι ως αρνητικο..

χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i,

P800

παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650

Agent δεν ξερω.Δεν εμπειρια σχεσεων.Ειμαι λιγο αβγαλτος απο σχεσεις.απλα λεω τι υποθετω.

Δεν ειναι κακο παντως να κανεις φιλοφρονησεις σε γυναικες..πρεπει να το παιρνουν ως θετικο και οχι ως αρνητικο..

Γνωρίζοντας τους ανθρώπους γενικότερα και πολλούς ανθρώπους σε βάθος χρόνου σε διάφορες σχέσεις (π.χ εργασιακές,φιλικές και μαζί και οι ερωτικές) , αποκτάς εμπειρία και καταλαβαίνεις με τι άτομο έχεις να κάνεις δίπλα σου κι αν πέρα από εσένα συνεισφέρει κι ο άλλος στη σχέση. Είναι ένα συνεχές πάρε/δώσε θετικών στοιχείων (και αρνητικών βέβαια!). Απλώς είναι στο χέρι σου να φιλτράρεις και να κρίνεις.

Και βέβαια δεν είναι κακό να κάνεις φιλοφρονήσεις. Όμως φιλοφρονήσεις τύπου "Γειά σου κ**λα!" πόσο θετικές νομίζεις μπορούν να εκληφθούν; :lol: :p

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Φιλοφροντησεις του στυλ καλως τα ομορφα κοριτσια γιατι να ειναι αρνητικες?

Ευχομαι εσυ τουλαχιστον φιλε μου να εχεις βρει την σωστη κοπελα.

P800

Δεν νομίζω πως οι γυναίκες ενδιαφέρονται μόνο για το χρήμα.

Πολλές ψάχνονται για περιστασιακές σχέσεις, για σχέσεις μιας βραδιάς (γιατί όχι; :shifty: ) και απλά για να "παίξουν".

Οι σχέσεις που καταλήγουν στο γάμο δεν είναι πολλές και τα λεφτά είναι περιττά.

Κάτι που θέλουν επίσης οι γυναίκες όμως είναι να περάσουν καλά, έστω για λίγο. Για να καταλάβαιτε τι εννοώ θα σας περιγράψω τι βλέπω όταν βγαίνω στα clubs στη σεξαλονίκη.

Πάω casa la femme και βλέπω ένα μαγαζί γεμάτο παππούδες ανω των 50.

Αυτοί την πέφτουν κανονικά σε 20χρονες το μεγαλύτερο 25 και στο τέλος είναι πολύ πιθανό να φύγουν μαζί. Πηγαίνω πολύ συχνά στο συγκεκριμένο μαγαζί, και το βλέπω συνέχεια. Φυσικά ο παππούς έχει παρκαρισμένο αυτοκίνητο από Porsche και πάνω.

Είναι εντυπωσιακό να βλέπεις όλους τους νέους με τις παρέες τους και τους γέρους να την πέφτουν χύμα στις μικρές και αυτές να ενδίδουν.

Είναι κάπως τραγική κατάσταση ειδικά όταν είναι ανάμεσα σε τόσο κόσμο. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως πως νιώθει η κοπέλα όταν είναι με τον 60άρη στο club.

Έχετε ανάλογες εμπειρίες; :blink:

Δεν ξέρω. Να σου πούνε τα κορίτσια γι αυτό :)

:lol: :lol: :lol: :lol: Καλό!

Προσπαθώ :)

Δεν νομίζω πως οι γυναίκες ενδιαφέρονται μόνο για το χρήμα.

Πολλές ψάχνονται για περιστασιακές σχέσεις, για σχέσεις μιας βραδιάς (γιατί όχι; :shifty: ) και απλά για να "παίξουν".

Οι σχέσεις που καταλήγουν στο γάμο δεν είναι πολλές και τα λεφτά είναι περιττά.

Κάτι που θέλουν επίσης οι γυναίκες όμως είναι να περάσουν καλά, έστω για λίγο. Για να καταλάβαιτε τι εννοώ θα σας περιγράψω τι βλέπω όταν βγαίνω στα clubs στη σεξαλονίκη.

Πάω casa la femme και βλέπω ένα μαγαζί γεμάτο παππούδες ανω των 50.

Αυτοί την πέφτουν κανονικά σε 20χρονες το μεγαλύτερο 25 και στο τέλος είναι πολύ πιθανό να φύγουν μαζί. Πηγαίνω πολύ συχνά στο συγκεκριμένο μαγαζί, και το βλέπω συνέχεια. Φυσικά ο παππούς έχει παρκαρισμένο αυτοκίνητο από Porsche και πάνω.

Είναι εντυπωσιακό να βλέπεις όλους τους νέους με τις παρέες τους και τους γέρους να την πέφτουν χύμα στις μικρές και αυτές να ενδίδουν.

Είναι κάπως τραγική κατάσταση ειδικά όταν είναι ανάμεσα σε τόσο κόσμο. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως πως νιώθει η κοπέλα όταν είναι με τον 60άρη στο club.

Έχετε ανάλογες εμπειρίες; :blink:

Φιλε μου αυτο που περιεγραψες ειναι χαρακτηριστικη περιπτωση της νοοτροπιας που επικρατει στην εποχη μας..."ο,τι φαμε ο,τι πιουμε κι ο,τι αρπαξει ο κωλος μας"... :rolleyes: κι αν για τους 50αρηδες ειναι λογικο να την πεφτουν σε μικρουλες(μιας & οι γυναικες τους δεν τους κανουν πλεον),αυτες τι κανουν?ΔΕΝ ΑΗΔΙΑΖΟΥΝ?Τι στο διαολο μπορει να πει μια 20αρα μ'εναν απ'αυτους?Τοση ματαιοδοξια πια?Δηλαδη τι κερδιζουν μπαινοντας στην Πορσε ή γυριζοντας στα πιο ιν κλαμπ μ'αυτους?Χαθηκαν οι συνομηλικοι τους?

Γενικα εχω προσεξει πως οι περισσοτερες επιζητουν σωνει και καλα μια διαφορα "ασφαλειας" με εναν αντρα & νομιζουν πως αν την εχουν,ο αλλος θα τους φερθει καλα...αμ δε,κυριες μου!Η ανωριμοτητα δεν γνωριζει ηλικια... ;)

Οσο για το γεγονος πως πολλες ψαχνουν την οικονομικη αποκατασταση επειδη θα γεννησουν κλπ,απλα..ελεος!!!

Ποσες φορες γεννατε?

Ποσο καιρο τρωει απ'τη ζωη σας?

Τι επιπτωσεις εχει στην υγεια σας(σας αφηνει αναπηρες,ψυχικα αρρωστες ή κατι τετοιο)?

Ειναι πραγματικα αστειο εν ετει 2005 να υπαρχουν τοσο αστειες δικαιολογιες γι'αυτες που θελουν τη "σιγουρια"... :rolleyes:

Συμπέρασμα

Άσε το posting και βγες για gomening ! ψάξε στη σχολή σου (εάν σπουδάζεις ) και γενικά στο κύκλο σου ;) :cool:

Πιστεύω ότι οι άσχημες αντιδράσεις σε κομπλιμέντα δείχνουν έλλειψη ωριμότητας και αυτοπεποίθησης

τη σωστή αποκλείεται να τη βρούμε αμέσως μπορούμε όμως να βρούμε μια αρκετά έως πολύ σωστή που να μας αρέσει αρχικά εμφανισιακά αλλά και να μας ταιριάζει σαν χαρακτήρας & τρόπος σκέψης ;) :cool:

Πάντα φιλικά :)

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

τωρα ειδα αυτο το θεμα κι οφειλω να ομολογησω οτι ειναι πολυ ενδιαφερον,λοιπον γενικα τα τελευταια χροννια οι ανθρωποι εχουν ξεφτισει,οι φιλιες δεν ειναι οπως παλια δυστυχως τωρα πιο πολυ παιζοντε συμφεροντα στη μεση,οσο για το θεμα σχεσεις συμφωνω οτι η γυναικα προτιμαει τον αντρα να ειναι ευκαταστατος και το ξερω καλυτερα απ ολους εχω αρκετη εμπειρια στο θεμα των σχεσεων ισως και να φταιει οτι απο τα 17 μου δουλευα σε μπαρ κι ετσι ειχα καποια ευκολια,παντως ολα εχουν αλλαξει και δε ξερω που θα καταληξουμε

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Καλα αν μιλαμε για σχεση μιας βραδιας ειναι λογικο να πηγαινουν και με μεγαλυτερους.Και εγω αν ηταν για σχεση μιας βραδιας μπορει να ημουνα και με μεγαλυτερη.

Τα λεφτα και η εξουσια συνηθως ελκυουν.

Καθενας κανει τις επιλογες του.

Φιλε poseidon2004 σπουδαζω και το προσπαθω.Θα δουμε.

P800

Λογικό είναι valeria αφού στο forum οι περισσότεροι είμαστε άντρες.
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Λογικό είναι valeria αφού στο forum οι περισσότεροι είμαστε άντρες.

Ναι αλλά η Michelle το έκανε για τους ανθρώπους γενικότερα. :)

Έχει δίκιο η Valeria χωρίς ωστόσο να θέλω να μειώσω εσένα φίλε μου. :O ;)

να πω κατι δε βλεπω στις γυναικες κατι πολυ στραβο γενικα οι γυναικες που εχουν κατι κακο φαινοντε,οι υπολοιπες ειναι κανονικες γυναικες δε νομιζω οτι εμεις ο αντρες ημαστε και αλανθαστοι.

ο αντρας γενικα τα θελει ολα για την παρτι του η γυναικα ειναι λιγο πιο ανεχτικη σε αυτον τον τομεα αλλα το θεμα ειναι μην σπασει αμα σπασει η γυναικα δεν υπαρχει και επιστροφη και το ξερω πολυ καλα αυτο.γενικα θεωρω την γυναικα πιο ωριμη απο μας

να πω κατι δε βλεπω στις γυναικες κατι πολυ στραβο γενικα οι γυναικες που εχουν κατι κακο φαινοντε,οι υπολοιπες ειναι κανονικες γυναικες δε νομιζω οτι εμεις ο αντρες ημαστε και αλανθαστοι.

ο αντρας γενικα τα θελει ολα για την παρτι του η γυναικα ειναι λιγο πιο ανεχτικη σε αυτον τον τομεα αλλα το θεμα ειναι μην σπασει αμα σπασει η γυναικα δεν υπαρχει και επιστροφη και το ξερω πολυ καλα αυτο.γενικα θεωρω την γυναικα πιο ωριμη απο μας

Αλήθεια σε πιο τομέα νομίζεις ότι οι γυναίκες είναι πιο ώριμες; :rolleyes:

Μπορείς να το προσδιορίσεις;

Εγώ πιστεύω πως ο κάθε άνθρωπος ωριμάζει βάση των βιωμάτων και των εμπειριών που έχει σε κάθε τομέα της ζωής(οικονομικό,εργασιακό,ερωτικό,προσωπικό). Επίσης από τα χαρακτηριστικά που παίρνει από τους γονείς του και το γύρω περιβάλλον του. Δεν γίνεται να πεις πως επειδή έφτασα στην ηλικία των 26 έχω ωριμάσει. Είναι κάπως ουτοπικό και αφελές να το ισχυρίζεται κάποιος...

Μπορεί κάποιος έφηβος/η ακόμα κι από την τρυφερή ηλικία των 13-17 να τα έχει δει όλα!

Παραδείγματα; Πολλά! Τεχνολογία,διασκέδαση,οικογενειακή αστάθεια,ναρκωτικά και ούτω κάθ' εξής... Κάθετι σε στιγματίζει στη ζωή σου και στη μετέπειτα πορεία σου. Άλλοτε αρνητικά άλλοτε θετικά. Μόνο ψάχνοντας και δοκιμάζοντας τον εαυτό σου μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα και να ανακαλύψεις τη δύναμη που έχεις μέσα σου και κατά πόσο μπορείς να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες που θα σου παρουσιαστούν ή αν θα σε πάρει η μπόρα και θα κυλήσεις στο βούρκο.

Έχασα τη ροή της σκέψης μου... :O :love: Άμα είναι θα επανέλθω... :D :p

Καλα αν μιλαμε για σχεση μιας βραδιας ειναι λογικο να πηγαινουν και με μεγαλυτερους.Και εγω αν ηταν για σχεση μιας βραδιας μπορει να ημουνα και με μεγαλυτερη.

Τα λεφτα και η εξουσια συνηθως ελκυουν.

Καθενας κανει τις επιλογες του.

Φιλε poseidon2004 σπουδαζω και το προσπαθω.Θα δουμε.

Στο χέρι σου είναι σίγουρα θα υπάρχει κάποια που θα σου ταιριάζει ;)

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

απλα εχει τυχει φιλε μου να γνωρισω καποιες κοπελες που πραγματικα ηταν ωριμες κι οχι με τα μυαλα πανω απο το κεφαλι,η αληθεια παντως ειναι οτι πλεον πολλες κοιτανε τι αμαξι εχεις και ποσα λεφτα διαθετεις,αστα να πανε δηλαδη

Ξερης michelle πολλες φορες και για πολλους λογους δεν ειμαστε αυτο που λεμε και εκφραζουμε,σε διαφορες στιγμες, γιαυτο μετανιωνουμε και οριμαζουμε

Οποτε για να μπορης να εισαι σιγουρη πρεπη να ψαξης! καλυτερα αυτους που δινης σημασια.

RE guys μην προσπαθειτε να εξηγησετε και προβλεψετε/κατηγοριοποιησετε την συμπεριφορα ανδρων γυναικων.Καθε ανθρωπος ειναι αποτελεσμα δισεκατομμυριων παραγοντων που επηρεασαν και επηρεαζουν την εξελιξη του.ΚΑτι σαν χαοτικο συστημα.Εχω γνωρισει 100δες ατομα που επιβεβαιωνουν η καταριπτουν τα κατα καιρους στερεοτυπα για ανδρες γυναικες και αυτο θα συνεχισει για παντα.Π.χ εξυπνη ομορφη και τελειως προσγειωμενη η πλουσιο και χαμηλων τονων κ.ο.κ

πολλες φορες και ισως τις περισσοτερες οι καταστασεις ειναι που αλλαζουν τον ανθρωπο ειτε προς το καλυτερο ειτε προς το χειροτερο,π.χ πριν 2 χρονια περιπου ημουν απαλευτος σαν ανθρωπος οι φιλοι μου με φωναζαν ψυχοβγαλτη καποιες καταστασεις ομως η μαλλον συγκεκριμενα 1 κατασταση καταφερε και με αλλαξε ριζικα αν και με καθησε πολυ ψυχολογικα.το θεμα παντως ειναι οτι ηρεμησα