Jump to content

Τι έχουν πάθει οι άνθρωποι;

Michelle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα τελευταία χρόνια παρατηρώ γύρω μου σε όσους ανθρώπους με περιβάλλουν μια..."υποβάθμιση". Υποβάθμιση όσον αφορά τον τροπο σκέψης τους για τους φίλους τους, τη δουλειά τους, το άλλο φύλο. Υλιστικός τρόπος σκέψης για τη δουλεια τους, συμφεροντολογικός τρόπος σκέψης για τις φιλίες τους, τρόπος-σκέψης-επιπέδου-δημοτικού ("Αγόρια Ιππότες, κορίτσια μαυρες κότες":p) για τις σχέσεις τους με το άλλο φύλο.

Αφορμή για να δημοσιεύσω το παρόν στάθηκε μια συζήτηση που είχα χτες στη σχολή με μερικές συναδέλφους, αλλά και τα όσα έχω κατα καιρούς παρατηρήσει στους ανθρώπους της ηλικίας μου και όχι μόνο, και στην πραγματική ζώη και στην "εικονική" (forums, mIRC κλπ). Πιο συγκεκριμένα, παράτηρω μια τάση και στα δύο φύλα, να αντιμετωπίζουν το αντίθετο φύλο σαν...αντίπαλο αντί σαν σύμμαχo όπως θα ήταν το λογικότερο μιας και χρειαζόμαστε οι μεν τους δε και αντιστροφα.

Και για να μην αοριστολογώ, ήμουν χτές στο κυλικείο με 2 φίλες μου, εκ των οποίων η μία μας εξιστορούσε ενα πρόβλημα της με κάποιο αγόρι απο τη σχολή με το οποίο βγήκαν και μετά έμαθε ότι έχει σχέση με άλλη. Και να ακούω την άλλη κοπέλα (η οποία σημειωτέον δεν είχε σχέση η οτιδήποτε με το άλλο φύλο στη ζωή της) να παρουσιάζει τις απόψεις της ωσάν θέσφατο και αποσταγμα βαθιάς εμπειρίας και διδακτορικής διατριβής πάνω στον τρόπο σκέψης του αντρικου φύλου (οι οποίες φυσικά πάντα ξεκινουσαν με το κλασσικό "Όλοι οι άντρες..."). Κάποια στιγμή τη σταματάω και της λέω "Βρε Δεσποινα, μιλάς λες και ΟΛΟΙ οι άντρες είναι γουρούνια! Λες και τους μισείς!". Και η απάντηση? "Μα....αφού είναι!!!":rolleyes:

Αργότερα, συζητώντας το θέμα και με άλλες συναδέλφους, παρατήρησα ότι όλες είχαν παρόμοιες απόψείς. Μάλιστα μία μου είπε χαρακτηριστικά "Καλά, δεν την έχεις πάθει ακόμα, γι'αυτό μιλάς!". Η απάντηση μου? "Την έχω πάθει και μάλιστα αρκετές φορές, αλλά δεν γενικεύω!". Ή μιά άλλη μου λεει "ρε συ μην τους υπερασπίζεσαι!!!". Όπως ακριβώς δηλαδή προανέφερα..."Μην τους υπερασπίζεσαι" γιατι αυτοι είναι οι αντίπαλοι, γιατί θα πρεπε όλες να τους κατηγορούμε, γιατι αυτόι φταίνε για όλα, γιατι αυτοί μόνο μας πληγώνουν ενώ εμείς είμαστε οι καλές...

Αντίστοιχη στάση έχω παρατηρήσει και στους περισσότερους σημερινούς άντρες... "Όλες οι γυναίκες ειναι που***ες", "Οι γυναίκες είναι σκύλες και μας πλήγώνουν ενώ εμείς είμαστε οι καλοι", "Τι μπάζο ήταν αυτο!", "Όι γυναικες είναι χαζές όλες", "Τι πατσαβούρα!" και διάφορες άλλες χιλιοείπωμένες απο αντρικά στόματα φράσεις τα τελευταία χρόνια που δείχνουν ακριβώς το προαναφερθέν. Γιατί όμως τόση αντιπαλότητα? Γιατί ποτέ δεν μπορουμε να ζούμε ειρηνικά? Γιατί πρεπει είτε να μας καταπιέζουν, όπως γινόταν παλιότερα είτε να "θάβουμε" ο ένας τον άλλον? γιατί πρέπει όποτε μας πληγώσει ένας εκπρόσωπος του αντίθετου φύλου να καταδικάζουμε και να μειώνουμε μαζί του όλους τους υπόλοιπους???

Είμαστε όλοι άνθρωποι, και δυστυχώς αυτό αδυνατούν να το καταλάβουν κάποιοι/ες... Εγώ όμως θα συνεχίσω να ελπίζω ότι κάποτε, ίσως την εποχή των παιδιών ή των εγγονιών μου, ίσως και ακόμα πιό μετά, το κάθε φύλο θα αντιμετωπίζει το άλλο όπως θα πρεπε: σαν έναν άλλον άνθρωπο και όχι σαν τον "αντίπαλο" που πρέπει να "του πάρει τον αέρα". Ίσως πολλοι να πουν ότι πετάω στα σύννεφά αλλά ακόμα κι έτσι να είναι, είναι ώραία εδώ πάνω :p:p

Τι να σου πω.Εγω παντως βλεπω και αντιμετοπιζω τις κοπελες με ευγενεια και σεβασμο.Μπορει να φταεει οτι δεν εχω απειρια στις σχεσεις με το το αλλο φυλλο πλην ομως πιστευω οτι πρεπει να βοηθαει ο ενας τον αλλον και οφειλουμε να ζουμε ειρηνικα και με αλληλοεκτιμηση και αλληλοσεβασμο.Μπορουμε να πετυχουμε την συνθεση οσων μας ενωνουν.Ειναι απολυτος λογικο να μην συμφωνουμε παντα με τον αλλον αλλα τι να κανουμε.Προσωπικα δεν μου αρεσει να προσπαθει ο αλλος να μου επιβαλλει την γνωμη του.Εγω ειμαι ανοιχτος στον διαλογο και στην συζητηση.Μπορει να εχω καποιες αρχες αλλα μπορει να τις αναθεωρησω αν θεωρησω οτι κανω λαθος.

χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i,

P800

παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650

Όχι άλλο κάρβουνο! :p

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=6436

Μα εγώ δεν έγραψα μόνο για τις Ελληνίδες. Το θέμα που παραθέτεις ελάχιστα μοιάζει σε αυτό που άνοιξα. Μόνο ο τίτλος (σκοπίμως) μοιάζει αρκετα...

Tο thread δε μοιάζει και πολύ με τις Ελληνίδες και δίνει κάποια τροφή για σκέψη.

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

Παιδιά δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ έχω καταλάβει ότι αυτοί που υποστηρίζουν τα κάκιστα για το αντίθετο φύλο (άντρες-γυναίκες) έχουν βολευτεί σ'αυτήν την κατάσταση και δεν τους κακοφαίνεται καθόλου που και καλά " όλοι-όλες έιναι γουρούνια και που....".Κι αυτό γιατί κάθε φορά που γεύονται μια απογοήτευση,έχουν την έτοιμη δικαιολογία:"E βέβαια,τι περίμενες,αφού όλοι είναι ίδιοι-ες"Δεν χρειάζεται να ψάξουν να βρουν τι φταίει σε βάθος,αφού έχουν έτοιμη απάντηση!Επίσης στην ίδια κατηγορία πάει το ότι ας πούμε πολλές γυναίκες δεν βρίσκουν άντρα και λένε "Α,έγιναν όλοι πού... :X " και πολλοί άντρες αν δεν βρίσκουν κοπέλα λένε "Αφού όλες κοιτάνε τα λεφτά"Απλά είναι κάποια πράγματα που έχουν περάσει στο μυαλό μας για να μην το παιδεύουμε και πολύ το πράγμα.Δεν ξέρω ίσως αυτά που λέω να σας φαίνονται πολύ κουφά,αλλά έτσι το βλέπω...

Μα εγώ δεν έγραψα μόνο για τις Ελληνίδες. Το θέμα που παραθέτεις ελάχιστα μοιάζει σε αυτό που άνοιξα. Μόνο ο τίτλος (σκοπίμως) μοιάζει αρκετα...

Δεν εννούσα οτι άνοιξες ίδιο θέμα, αλλά αυτή γενική συζήτηση νομίζω έχει κουράσει.

Επίσης το σίγουρο είναι οτι δεν θα βρεθεί άκρη.

Εγώ προσωπικά σέβομαι τους άλλους χωρίς να κρίνω από το φύλο, ίσως τις γυναίκες λίγο περισσότερο σαν "αδύναμο" φύλο.

Δεν βγάζω πολύ άκρη στο πρώτο post, αυτό που πιστεύω όμως είναι οτι όλα έχουν σχέση με το περιβάλλον που ζεις και φυσικά αυτό προεκτείνεται και στις παρέες.

Δεν έχω ακούσει ποτέ φίλη μου να λέει "Όλοι οι άντρες...", όπως και οι φίλοι μου "Όλες οι γυναίκες...". Έτυχε; Ίσως, αλλά γενικά αυτές οι εκφράσεις ακούγονται από παιδιά γυμνασίου λυκείου συνήθως.

Όσο για τα "Τι μπάζο ήταν αυτο!", "Όι γυναικες είναι χαζές όλες", "Τι πατσαβούρα!" δεν βλέπω το λόγο που σε ενοχλούν. Ένα σχόλιο είναι, όπως σχολιάζουμε τα πάντα γύρω μας. Εγώ κάνω τέτοιου είδους σχόλια όταν είμαι εξω, ακόμη και όταν η παρέα μου αποτελείται και από γυναίκες. Δεν παρεξηγήθηκε ποτε καμία.

P.S. Είναι κακό να τα έχεις με κάποια και να βγαίνεις και με κάποια άλλη;;; :stupid:

Δεν βγάζω πολύ άκρη στο πρώτο post, αυτό που πιστεύω όμως είναι οτι όλα έχουν σχέση με το περιβάλλον που ζεις και φυσικά αυτό προεκτείνεται και στις παρέες.

Δεν έχω ακούσει ποτέ φίλη μου να λέει "Όλοι οι άντρες...", όπως και οι φίλοι μου "Όλες οι γυναίκες...". Έτυχε; Ίσως, αλλά γενικά αυτές οι εκφράσεις ακούγονται από παιδιά γυμνασίου λυκείου συνήθως.

Αν θεωρείς ότι αυτά τα λένε μόνο παιδιά γυμνασίου-λυκείου τότε μάλλον πρέπει να ρίξεις εσυ μια ματιά στο thread το οποίο μου παρέθεσες πρίν.

Όσο για τα "Τι μπάζο ήταν αυτο!", "Όι γυναικες είναι χαζές όλες", "Τι πατσαβούρα!" δεν βλέπω το λόγο που σε ενοχλούν. Ένα σχόλιο είναι, όπως σχολιάζουμε τα πάντα γύρω μας. Εγώ κάνω τέτοιου είδους σχόλια όταν είμαι εξω, ακόμη και όταν η παρέα μου αποτελείται και από γυναίκες. Δεν παρεξηγήθηκε ποτε καμία.

Με ενοχλεί γιατι είναι πολύ υποτιμητικό να χαρακτηρίζεις καποια "μπάζο" ή "πατσαβούρα" επειδη δεν σου αρέσει εμφανισιακά. Για να σου δώσω να καταλάβεις τι εννοω, φαντάσου πχ να ήταν η μητέρα σου ή μια πολύ πολύ καλή σου φίλη πολυ άσχημη (φαντάσου είπα, δεν λέω ότι ειναι!) και να άκουγες μια παρέα να την χαρακτήριζε έτσι. Δεν θα σε πείραζε? Κι ας είχαν δίκιο όσον αφορά την εμφάνιση...

P.S. Είναι κακό να τα έχεις με κάποια και να βγαίνεις και με κάποια άλλη;;; :stupid:

Εξαρτάται αν βγαίνεις φιλικά ή αν το βλέπεις ώς ραντεβου.

[ασχετον]

μαθαινεις βλεπω ;)

[/ασχετον]

ο κοσμος γενικα εχει λαλησει, με ολα αυτα που βλεπει και ακουει ειναι να μην λαλησει;; μεχρι και εδω μεσα το εχουν παθει μερικοι

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Νομιζω οτι αν εχει ξεκαθαριστει οτι μια σχεση ειναι ελευθερη και χωρις δεσμευσεις δεν υπαρχει προβλημα αν βγαινει καποιος/καποια με αλλον/αλλη.

Αυτο μαλλον ξεκαθαριζεται οταν γνωριζονται δυο προσωπα.

Απο την αλλη μπορει ο αλλος να μην ειναι ευχαριστημενος απο τον αλλον και να ψαχνει και για αλλον η να ειναι γυναικας κτλ.

Εγω παντως αν ειχα μια κοπελα που να με ενδιαφερε θα την προσεχα και ενοοειται οτι αν εβγαινα με αλλη θα της το ελεγα και θα εκλεινα την σχεση μαζι της.

P800

...μια συζήτηση που είχα χτες στη σχολή με μερικές συναδέλφους...

Όλοι οι ηλεκτρολόγοι ίδιοι είστε! :p :p

Σοβαρά τώρα πολύ πρόσφατο παράδειγμα δικό μου, βγήκα με μια δικιά μου συνάδελφο μόλις την Τρίτη που μας πέρασε και δεν ξέρω πως το έφερε η συζήτηση λέει σε κάποια φάση... "μα αφού το 80% των αντρών είναι λ@ύγκρες...". Εκεί έχασα πάσα ιδέα μπορώ να πω για την κοπέλα. :( Μετά την ρωτάω "και πόσο % των γυναικών είναι λεσβίες;". Απάντηση; "5%"! Άντε γειαααααα... Μα που τα διαβάζει αυτά μου λέτε;

Όσοι πάσχουν από @γ@μίες έχουν κάνει γκέτο πάει και τελείωσε! :geek:

Υ.Γ.: Πράγματι, λέξεις όπως "μπάζο", "πατσαβούρα" και τα συναφή, τις αποφεύγω δια ροπάλου όταν αναφέρομαι στο άλλο φύλλο. Είναι πολύ βαριές. Πωπω, και τώρα μόλις θυμήθηκα κάποτε στο γυμνάσιο είχε πει ένας συμμαθητής μου μια συμμαθήτριά μου "είσαι άσχημη" :cry: στα μούτρα της... Μάμησέ τα κι άφησέ τα.

Αν θεωρείς ότι αυτά τα λένε μόνο παιδιά γυμνασίου-λυκείου τότε μάλλον πρέπει να ρίξεις εσυ μια ματιά στο thread το οποίο μου παρέθεσες πρίν.

Mερικοί μένουν για πάντα παιδιά! :D

Με ενοχλεί γιατι είναι πολύ υποτιμητικό να χαρακτηρίζεις καποια "μπάζο" ή "πατσαβούρα" επειδη δεν σου αρέσει εμφανισιακά. Για να σου δώσω να καταλάβεις τι εννοω, φαντάσου πχ να ήταν η μητέρα σου ή μια πολύ πολύ καλή σου φίλη πολυ άσχημη (φαντάσου είπα, δεν λέω ότι ειναι!) και να άκουγες μια παρέα να την χαρακτήριζε έτσι. Δεν θα σε πείραζε? Κι ας είχαν δίκιο όσον αφορά την εμφάνιση...

Χαλάρωσε λίγο. Για πλάκα γίνονται όλα αυτά. Δεν βγάζω μίσος λέγοντας αυτές τις φράσεις.

Το μόνο που μου την σπάει είναι όταν κάποια είναι πατσαβούρα και μου το παίζει γκόμενα.

Εξαρτάται αν βγαίνεις φιλικά ή αν το βλέπεις ώς ραντεβου.

Ραντεβού φυσικά! :yahoo:

@hunter

Τώρα τελευταία έχω πάθει το "Aγάπη μου δεν μπορώ να ασχολούμαι μόνο με μια γυναίκα!!!" :up:

Τα σέβη μου δάσκαλε!

Ειναι κομπινα των ομοφυλοφιλων. Να σερνουν τα εξ΄αμαξης στο αντιθετο φυλο για να ειναι καποιος ανικανοποιητος και να λεει στο τελος ....το γνωστο παραμυθακι..."θα αλλαξω φυλο".

Εν το μεταξυ ουδεις αναγνωριζει το φυλλον συκης που ηρθε και εκατσε μπροστα απο το γεννετησιον οργανον, το οποιον κρυβειν την απαθειαν εις την σεξουαλικην ορμην μιας απαθους γνωριμιας δια την επιβιωσην και πολλαπλασιασμον της ανθρωπινου φυσης για μια καλυτεραν και ποσοστον μεγαλυτεραν κρισην πολλων ιδεων και αναβαθμισεως της ανθρωπινου φυσης μας με απωτερον σκοπον τον αποκερματισμου αυτου.

Κι οποιος καταλαβε καταλαβε! :-)

!!!!!!

* *

\

\__/

Μισελ, σε παραδεχομαι! εχεις δικιο και συμφωνω με οσα προανεφερες! ....

Υγ. Δινεις αφορμη για πολλες και καλες σκεψεις..

[sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking...

http://www.chf.gr

Δεν καταλαβαινω γιατι καποιος πρεπει να κανει σχεσεις η να κανει ερωτα με χ γυναικες.Δηλαδη τι καταλαβαινεις ετσι?

Εγω δεν το καταλαβαινω εγω.

Θα το εκανα αν εκανα σχεσεις με κοπελες που δεν αξιζουν.Αλλα αν για μια κοπελα που εχεις καλη εικονα για αυτην δεν θες μονο το κορμι της τοτε δεν θες να την κερατωσεις.

Εκτος αν περνας την ωρα σου μεχρι να ερθει ο επομενος/επομενη και οσο τραβηξει.

Πιστευω οτι αυτο πρεπει να συμφωνιεται στην αρχη της σχεσης.

Για το αν μια οχι ομορφη κοπελα προσπαθει να ομορφεινει τεχνητα ασφαλως και θα την ενθαρυννω.Δεν πρεπει να κατατασουμε τους ανθρωπους μονο αν εχουν τελειες αναλογιες.

P800

Που ξeθαψατε βρε το παλιο μου thread?

Anyway, να πω γιατι ειχα βαλει τοτε το τιτλο Ελληνιδες.

Γιατι ζωντας πολλα χρονια στο εξωτερικο ειδα μερικες διαφορες στη συμπεριφορα των γυναικων (Sorry τους αντρες δε τους πολυπαρατηρουσα :p )

Εκτος απο αυτα που ανεφερα στο παλιο Thread σχετικα με την αγαπη προς το χρημα, υπαρχει μια ΜΕΓΑΛΗ αγενεια απο πλευρας γυναικων (γαιυτο και οι αντρες εχουν γινει κοτες και δε τη πεφτουν).

Οκ κυρια μου, δε γουσταρεις, μη μου κατσεις, πρεπει ομως να με προσβαλεις? Λιγο τακτ δεν υπαρχει? Να κανεις ισως τη χαζη πως δε καταλαβαινεις? Κατι τελοσπαντων εκτος απο το να με κανεις ρομπα επειδη απλα σε φλερταρα?

Ή αμα σου πω "Εισαι πολυ ομορφη" γιατι πρεπει να μου πεις "Αι στο διαολο μ****α" ? Δε μπορεις απλα να μου χαμογελασεις και να συνεχισεις το δρομο σου, οπως μια τυπικη Αγγλιδα?

Ετσι λοιπον και οι αντρες τα παιρνουν και λενε τις γυναικες μπαζα και πατσαβουρες κλπ κλπ

Αναμενω το γυναικειο imput στη κουβεντα. :)

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Φιλε κωστα και εμενα οτι ημουν μικρος καποια μου την ειχε πει.Ομως δεν ειναι αυτος ο κανονας.Υπαρχουν κοπελες που μπορεις να μιλησεις μαζι τους χωρις να σε αποπαρουν και πρεπει να τις σεβομαστε.Δεν πρεπει να γενικευομαι.Εγω δεν θα ηθελα π.χ. να ειμαι γυναικας αλλα περιμενοντας τοσο καιρο μια καλη σχεση μπορει να εκανα σχεση και με γυναικες που ειναι απλως για να περνας την ωρα σου και τιποτα παραπανω.

Και εγω δεν την εχω πεσει σε καποια μεχρι στιγμης.Δεν εχω βρει το θαρρος.Ισως εφταιγε η κακη εμπειρια με καποια που με ειχα αποπαρει.

Λογικο ειναι μια γυναικα να θελει τον αντρα να εχει καποια λεφτα.Θελει και ειναι λογικο αιτημα να της προσφερει μια σχετικη ανεση.

P800

Λογικο ειναι μια γυναικα να θελει τον αντρα να εχει καποια λεφτα.Θελει και ειναι λογικο αιτημα να της προσφερει μια σχετικη ανεση.

Φίλε Tomorrow μήπως αυτό που λες είναι ολίγον τι αρχαϊκών χρόνων?

Δεν το καταλαβαίνω αυτό ,τι πάει να πει ο άντρας να προσφέρει την οικονομική άνεση ? Άσε που δεν ισχύει πια μιας και οι καιροί τα έχουν φέρει έτσι που ούτε δύο δουλειές δεν φτάνουν για τα προς το ζην.

Τεσπα για να μείνουμε στο θέμα ,πάντα θα υπάρχουν άντρες ή γυναίκες που θα λένε κακίες για το αντίθετο φύλλο δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό ,άνθρωποι με κακή ψυχολογία εν καιρό ή μεγαλωμένοι σε τέτοιου είδους περιβάλλον (οικογενειακό) το θέμα για μένα είναι να είμαι εγώ σωστός απέναντι στον άλλον αν ο άλλος το αναγνωρίσει και πράξη ανάλογα καλός αλλιώς ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. :lol:

Νομίζω οτι αυτό είναι ένα τελείως διαφορετικό θέμα που θα είχε και πολύ απόκριση :p σκέψου το ;)

κ ολα αυτα γινονται απο τις πιο μικρες ηλικιες εως κ τις πιο μεγαλες

δλδ τα εχεις με καποιον κ κατι δν παει καλα ενταηη χωριζετε χρειαζετε να τον ξεφωνισεις??? ΕΛΕΟΣ

εχω ακουσει παραπολλα εδω που μενω μιας κ ειναι μια μικρη πολη κ μερικα ειναι πολυ παρατραβηγμενα

πριν λιγες μερες ειχα βγει με μια παρεα κ ετυχε να ειμαστε 7 ατομα κ η μια κοπελα 17 χρονων τα ειχε με εναν κ μασ ελεγε οτι τα χαλασανε γιατι τν επιασε με αλλη κ αρχισε να μας λεει κ τον ειχε μικρο κ ηταν αδερφη κ το ενα κ το αλλο .... δλδ γιατι ολα αυτα ???επηδη ο αλλος εκανε κατι χρειαζετε να τον κανεις ρεζιλι?? ενταξη χωρισατε παει

στο κατω κατω αν θελεις να τον εκδικηθεις κανε κατι με εναν αλλον κ μετα διωξτον

αλλα αυτο που εχω παρατηρησει κ εγω οπως κ η φιλη michelle υπαρχει παντου μια υλιστικη σκεψη για τα παντα καθενασ τι θα προλαβει να βουτηξει απο τον αλλο καθενας τι θα κερδισει

καννενας πλεον δν νοιαζετε οχι για τον συνανρωπο του αλλα εστω για τον φιλο του !!! καθενας την παρτη του !!!!!!

ποθ ειναι οι φιλοι ??? οι πραγματικοι φιλοι???? εγω ενα εχω να πω

ΕΨΑΞΑ ΑΔΙΚΑ ΝΑ ΒΡΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥς ΝΑ ΜΕ ΝΟΙΣΟΥΝΕ ΜΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ

ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΓΕΣ ΑΧ,ΑΧ ΚΙ'ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΓΕς Μ'ΑΝΟΙΞΑΝΕ Κ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ ΒΓΗΚΑ......... στελαρας..... αυτο πιστευω τα λεει ολα

greenglish???? pote ksana!!! iPHONE?????

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif

.......

Το ζητημα που αναφερεται, εχει απολυτα λογικη εξηγηση. Ο αδυναμος σε μια ετεροφυλοφιλη σχεση ειναι η γυναικα για εναν και μονο λογο, τον οποιο προσπαθει να καλυψει απο ολες τις πλευρες. Ο λογος ειναι η εγγυμοσυνη και κατοπιν η ανατροφη του εκαστοτε παιδιου(αυτο δεν σημαινει πως αποποιειται κανεις των ευθυνων του και σε αυτο το ζητημα μεσα σε μια σχεση). Η γυναικα, επειδη καποια στιγμη θα πρεπει να μεινει στασιμη ως εγγυος και μετα αδυναμη ως λεχωνα κτλ, πρεπει να επιλεξει τον "δυνατοτερο" (λεγε με οπως θες) συντροφο που θα μπορει να ειναι διπλα της σταθερα και να της παρεχει, οσα και πριν ειχαν. Αλλωστε, αυτο αποτελει και νομο της φυσης... γιατι τα κατσικια δλδ να επιλεγουν τον αρχηγο του κοπαδιου και μια γυναικα να πρεπει να πεσει χαμηλα και να διαλεξει τον φτωχο πλην τιμιο αεργο *προσοχη στην επιλογη της λεξης* αντι να προσπαθησει να επιλεξει τον καλυτερο δυνατο? Το οτι και οι γυναικες εχουν αναπτυξει δυνατοτητες λογω συνθηκων δεν τις κανει λιγοτερο ευαλωτες οταν ειναι εγγυες και μικρομανες... :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking...

http://www.chf.gr

Φιλε ahill οπως εξηγησε και το κακιασμενο ειναι ευλογο γιατι μαι γυναικα μπορει να προτιμησει καποιον που εχει περισσοτερα ατου και εχει καποια λεφτα.

Αντικειμενικες δυσκολιες για να βγαλεις λεφτα παντοτε υπηρχαν.Τα λεφτα δεν πρεπει κατα την γνωμη μου να ειναι αυτοσκοπος αλλα εφοσον καποιος τα εχει τοτε σιγουρα βοηθανε στην ζωη του καθενος και στο να μπορει να προσφερει περισσοτερα σε ατομα που τον ενδιαφερουν.

Πιστευω και εγω οτι αν καποιος εχει λεφτα και δεν ειναι ασχημος τοτε εχει τυχη στο να βρει κοπελα ευκολοτερα απο καποιον αλλον.

Ομως και αυτο ειναι σχετικο γιατι μπορει η κοπελα να ειναι με τον αλλον μονο για τα λεφτα χωρις να νοιαζεται για αυτον και φυσικα χωρις να εχει ιχνος αγαπης.

P800

Φιλε ahill οπως εξηγησε και το κακιασμενο ειναι ευλογο γιατι μαι γυναικα μπορει να προτιμησει καποιον που εχει περισσοτερα ατου και εχει καποια λεφτα.

Αντικειμενικες δυσκολιες για να βγαλεις λεφτα παντοτε υπηρχαν.Τα λεφτα δεν πρεπει κατα την γνωμη μου να ειναι αυτοσκοπος αλλα εφοσον καποιος τα εχει τοτε σιγουρα βοηθανε στην ζωη του καθενος και στο να μπορει να προσφερει περισσοτερα σε ατομα που τον ενδιαφερουν.

Πιστευω και εγω οτι αν καποιος εχει λεφτα και δεν ειναι ασχημος τοτε εχει τυχη στο να βρει κοπελα ευκολοτερα απο καποιον αλλον.

Ομως και αυτο ειναι σχετικο γιατι μπορει η κοπελα να ειναι με τον αλλον μονο για τα λεφτα χωρις να νοιαζεται για αυτον και φυσικα χωρις να εχει ιχνος αγαπης.

Φίλε μου το να βρεις κάποιον/κάποια είναι πιο εύκολο κι από το να βάλεις κάρτα στο καρτοκινητό σου...

Το θέμα είναι να βρείς ένα σωστό άνθρωπο! Από εκεί και πέρα μετράει το πως έχεις πλάσει εσύ στο μυαλό σου τον σωστό άνθρωπο και τις απαιτήσεις που θα πρέπει να πληρεί για να είναι μαζί σου. Μη με παρεξηγήσουν οι γυναίκες! Μιλάω για όλους γενικότερα και όχι ειδικότερα ;)

Το kakiasmeno καλά τα λεει και είναι(νομίζω) και η άποψη των περισσότερων γυναικών όσον αφορά την "ασφάλεια" που θα παρέχει ο άντρας.

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Που ξeθαψατε βρε το παλιο μου thread?

Εκτος απο αυτα που ανεφερα στο παλιο Thread σχετικα με την αγαπη προς το χρημα, υπαρχει μια ΜΕΓΑΛΗ αγενεια απο πλευρας γυναικων (γαιυτο και οι αντρες εχουν γινει κοτες και δε τη πεφτουν).

Οκ κυρια μου, δε γουσταρεις, μη μου κατσεις, πρεπει ομως να με προσβαλεις? Λιγο τακτ δεν υπαρχει? Να κανεις ισως τη χαζη πως δε καταλαβαινεις? Κατι τελοσπαντων εκτος απο το να με κανεις ρομπα επειδη απλα σε φλερταρα?

Ή αμα σου πω "Εισαι πολυ ομορφη" γιατι πρεπει να μου πεις "Αι στο διαολο μ****α" ? Δε μπορεις απλα να μου χαμογελασεις και να συνεχισεις το δρομο σου, οπως μια τυπικη Αγγλιδα?

Ετσι λοιπον και οι αντρες τα παιρνουν και λενε τις γυναικες μπαζα και πατσαβουρες κλπ κλπ

Αναμενω το γυναικειο imput στη κουβεντα. :)

Α μπραβο! Το σκεφτόμουν κι αυτό παλιότερα και τελικά ξέχασα να το γράψω!

Πχ μια μέρα το καλοκαίρι περπατούσα στο δρόμο με 2 φίλες μου και περνάει ένας με ένα αυτοκίνητο και μας κάνει μια φιλοφρόνηση (όχι προσβλητική). Και η απάντηση της φίλης μου? "Βρε αι στο διάολο!!" και η αλλή να επικροτεί την απάντηση της!

Ειλικρινά δεν μπορω να το καταλάβω αυτό, δεν φτάνει που ο άλλος σου τονώνει την αυτοπεποίθηση, πρέπει να τον προσβάλλεις κιόλας??

Προσωπικά ποτέ δεν το έχω κάνει αυτό. Το δικαιολογώ μόνο σε περιπτώσεις που ο άλλος σε πάρει αποπίσω (ίσως γιατι περίμενε να τον βρίσεις (αφού οι περισσότερες έτσι κάνουν) και το ότι δεν τον έβρισες το εξέλαβε θετικα?) και δεν σε αφήνει ήσυχη. Αλλά και πάλι προσπαθώ να αποφύγω να πέσω στο επίπεδο να τον βρίσω...

Το ζητημα που αναφερεται, εχει απολυτα λογικη εξηγηση. Ο αδυναμος σε μια ετεροφυλοφιλη σχεση ειναι η γυναικα για εναν και μονο λογο, τον οποιο προσπαθει να καλυψει απο ολες τις πλευρες. Ο λογος ειναι η εγγυμοσυνη και κατοπιν η ανατροφη του εκαστοτε παιδιου(αυτο δεν σημαινει πως αποποιειται κανεις των ευθυνων του και σε αυτο το ζητημα μεσα σε μια σχεση). Η γυναικα, επειδη καποια στιγμη θα πρεπει να μεινει στασιμη ως εγγυος και μετα αδυναμη ως λεχωνα κτλ, πρεπει να επιλεξει τον "δυνατοτερο" (λεγε με οπως θες) συντροφο που θα μπορει να ειναι διπλα της σταθερα και να της παρεχει, οσα και πριν ειχαν. Αλλωστε, αυτο αποτελει και νομο της φυσης... γιατι τα κατσικια δλδ να επιλεγουν τον αρχηγο του κοπαδιου και μια γυναικα να πρεπει να πεσει χαμηλα και να διαλεξει τον φτωχο πλην τιμιο αεργο *προσοχη στην επιλογη της λεξης* αντι να προσπαθησει να επιλεξει τον καλυτερο δυνατο? Το οτι και οι γυναικες εχουν αναπτυξει δυνατοτητες λογω συνθηκων δεν τις κανει λιγοτερο ευαλωτες οταν ειναι εγγυες και μικρομανες... :rolleyes:

Γυναικες=κατσίκες? :rolleyes: μου άρεσε το παράδειγμα μον αμουρ :lol: τεσπα για να ειμαστε σοβαροι σωστός ο τρόπος σκέψης κακιά η εκτέλεση γιατί άλλο το προς το ζην κτλ. και άλλο η BMW κτλ που κοιτάνε κάποιες γυναίκες ;) .

Παιδια κακά τα ψέματα η εποχη που η γυναικα κοιταγε αν ο αντρας εχει κατι τις για να ζησουν μια αξιοπρεπη ζωη τελειωσε τωρα άλλα ειναι τα κριτηρια.

Υγ. Και btw απο ποτε το να κοιτάς κάποιον οχι και οικονομημενο ειναι "πεσιμο στα χαμηλα?" :blink: