Guest35 Δημοσιεύτηκε February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 24, 2005 κατι γινεται παιδια. εχω 384 οτενετ και το μοντεμ κανονικα συνδεδεμενο στο λαπτοπ μεσω ethernet. otan το ανοιγω ομως πριν καλα καλα μου ανοιξει τα προγς κατω δεξια στο taskbar κολλαει. ο κερσορασ δειχναι τι μεγαλι κλεπσιδρα.σημειωνω οτι αυτο το κανει οταν το μοντεμ ειναι κλειστο γιατι οταν κανω restart me to ctrl alt + delete kai ανοιγω στο boot το μοντεμ, οταν ανοιγει δεν κολλαει και συνδεεται. τι μπορει να συμβαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest35 Δημ. February 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 kaneis den mporei na voithisei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1oneway Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 Άρα η λύση είναι να είναι on το modem όταν κάνεις boot - το είπες και μόνος σου! Εγώ έχω το Speedtouch 530ι με αυτό ακριβώς το σενάριο - δεν ανοιγοκλείνω το modem. Όταν ανοίγω το PC ανοίγει και το modem, συγχρονίζει με το DSLAM της περιοχής κλπ και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest35 Δημ. February 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 thank u! pws den to eixa skeftei! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest35 Δημ. February 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 pali prob... exw laptop opote den eimai panta dipla sto modem gia na min kollaei! ti kanw ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts