fanatikos Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Ενω το g3 δεν έχει βγάλει? Προτεινουμε συσκευή 2 μοντέλα πίσω, που έχει βγάλει του κόσμου τα προβλήματα (ναι, έχει υιοθετήσει ακόμη και τα bootloops) και που πλέων το κέντρο διανομής ανταλλακτικών δεν βρίσκεται καν στην Ελλάδα! Νομίζω οτι έρχονται απο Ουγγαρία. Με την φήμη των LG, εγώ βασικά τωρα δεν θα έπαιρνα ούτε τοστιέρα! Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Ενω το g3 δεν έχει βγάλει? Προτεινουμε συσκευή 2 μοντέλα πίσω, που έχει βγάλει του κόσμου τα προβλήματα (ναι, έχει υιοθετήσει ακόμη και τα bootloops) και που πλέων το κέντρο διανομής ανταλλακτικών δεν βρίσκεται καν στην Ελλάδα! Νομίζω οτι έρχονται απο Ουγγαρία. Με την φήμη των LG, εγώ βασικά τωρα δεν θα έπαιρνα ούτε τοστιέρα! Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Γενικά ολτα τα Lg εχουν βγάλει.Ελπίζω να σοβαρευτεί η εταιρεία..Αλλα δεν τα προτιμούμε.Εξαρχής πρότεινα το 5χ που αν και Lg,φτιάχτηκε για λογαριασμο της Google και δεν έχει βγάλει προβλήματα.Αν ομως θελει το παιδί,μεγαλη διάρκεια μπαταρία ας κοιτάξει αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Γενικά ολτα τα Lg εχουν βγάλει.Ελπίζω να σοβαρευτεί η εταιρεία..Αλλα δεν τα προτιμούμε.Εξαρχής πρότεινα το 5χ που αν και Lg,φτιάχτηκε για λογαριασμο της Google και δεν έχει βγάλει προβλήματα.Αν ομως θελει το παιδί,μεγαλη διάρκεια μπαταρία ας κοιτάξει αλλού. Και όμως έβγαλε bootloop και αυτό (έτσι για να τιμήσουμε την παράδοση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Και όμως έβγαλε bootloop και αυτό (έτσι για να τιμήσουμε την παράδοση) Α, τόσο καλά! ο_Ο Καλά λέω! Ουτε τοστιέρα! Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Α, τόσο καλά! ο_Ο Καλά λέω! Ουτε τοστιέρα! Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Το αστείο είναι σε όλα μα όλα (g3/g4/v10/5x) για τον ίδιο λόγο το έπαθε κενό στο soldering balls της nand memory με την pcb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Πάντως επιμένω πως το P9 lite είναι πολύ καλό deal για ένα γενικά ικανοποιητικό τηλέφωνο αυτή τη στιγμή. Ειδικά το μοντέλο με 3gb RAM. Δεν είναι σούπερ σε τίποτα συγκεκριμένο, αλλά δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο μειονέκτημα/dealbreaker επίσης. Γι' αυτό το προτείνω. Το θέμα των LG-bootloop, τώρα, αισθάνομαι υπερτυχερός που όσα LG είχα δεν είχαν το εν λόγω πρόβλημα. :P Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Πάντως επιμένω πως το P9 lite είναι πολύ καλό deal για ένα γενικά ικανοποιητικό τηλέφωνο αυτή τη στιγμή. Ειδικά το μοντέλο με 3gb RAM. Δεν είναι σούπερ σε τίποτα συγκεκριμένο, αλλά δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο μειονέκτημα/dealbreaker επίσης. Γι' αυτό το προτείνω. Το θέμα των LG-bootloop, τώρα, αισθάνομαι υπερτυχερός που όσα LG είχα δεν είχαν το εν λόγω πρόβλημα. :P Ώρα για joker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasgounis Δημ. November 10, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Πάντως επιμένω πως το P9 lite είναι πολύ καλό deal για ένα γενικά ικανοποιητικό τηλέφωνο αυτή τη στιγμή. Ειδικά το μοντέλο με 3gb RAM. Δεν είναι σούπερ σε τίποτα συγκεκριμένο, αλλά δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο μειονέκτημα/dealbreaker επίσης. Γι' αυτό το προτείνω. Το θέμα των LG-bootloop, τώρα, αισθάνομαι υπερτυχερός που όσα LG είχα δεν είχαν το εν λόγω πρόβλημα. :P θα κανω μια ερωτηση που ειναι off-topic και που εχει απαντηθει χιλιαδες φορες στο φορουμ αλλα δεν εχω χρονο να το ψαξω, επειδη ειμαι στο γραφειο...:O:O:O:O:O Το 3Gb Ram που προτεινεις, δεν το φερνει η ελληνικη αντιπροσωπεια απο τι εχω διαβασει. Αρα ειναι εισαγωγης απο εξωτερικο. Αρα θα πρεπει να το παρω απο "σκρουτζομαγαζο". Αν παθει κατι η συσκευη, με καλυπτει η ελληνικη αντιπροσωπεια η θα πρεπει να το στειλει το μαγαζι απο οπου το πηρα στην χωρα απο οπου ηρθε? Και επισης, θα υπαρχει περιορισμος στις αναβαθμισεις? θα του κανω τις ιδιες αναβαθμισεις που θα κανει και ενας που το πηρε απο "μεγαλη" αλυσιδα στην Ελλαδα ή θα πρεπει να περιμενω να βγει αναβαθμιση για τον παροχο και για την χωρα απο οπου ηρθε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Πάρε ένα από τα άλλα δύο και γνώμη μου πάρε το Nexus 5x θα εχεισ κ τέλεια κάμερα και ταχύτητα. Όσο για το g3 ένα θα σου πω ούτε στο ελάχιστο δε φτάνει το g2. Πολλά προβλήματα και καμένες μητρικες!!! Κατάλαβα ότι θες μεταχειρισμένο. Το Nexus το παίρνεις και καινούριο από skroutz me 245 euro :) Envoyé de mon LG-D802 en utilisant Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Πάρε ένα από τα άλλα δύο και γνώμη μου πάρε το Nexus 5x θα εχεισ κ τέλεια κάμερα και ταχύτητα. Όσο για το g3 ένα θα σου πω ούτε στο ελάχιστο δε φτάνει το g2. Πολλά προβλήματα και καμένες μητρικες!!! Κατάλαβα ότι θες μεταχειρισμένο. Το Nexus το παίρνεις και καινούριο από skroutz me 245 euro :) Envoyé de mon LG-D802 en utilisant Tapatalk Εγώ δεν θα το ρισκάρα με τα bootloop της ακατανομαστης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 (edited) Το g3 σαφώς πρέπει να απορριφθεί σαν επιλογή. Πολλά προβλήματα, κυριολεκτικά καμιά σχέση με το αειθαλές g2. (το έχω ακόμη και δουλεύει ρολόϊ). Για το nexus 5 ακούγονται τα καλύτερα για την φωτογραφία του αλλά και πάλι δεν παύει να είναι μια συσκευή παλιά και προσωπικά δεν μου αρέσει το vanilla Android. Οπότε εφόσον οι επιλογές περιορίζονται σ' αυτά τα 3, ψήφο στο Hua. Είναι από τα πιο αξιόπιστα που κυκλοφορούν, πράγμα που απαλύνει κάπως το μειονέκτημα του "εξω από εδώ" σέρβις τους. (Arva....) (Φτου, φτου, φτου! Πάω να πλεινω το στόμα μου με οινόπνευμα)!!! :-) Edited November 10, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Για μένα ξανά θα το πω . Μονόδρομος το Nexus . Αλλιώς χτυπά κανένα xiaomi από alliexpress h gearbeast έχει προσφορές λόγο 11/11 που είναι σήμερα Envoyé de mon LG-D802 en utilisant Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Δεν διαφωνω για το νεξους. Μια χαρα τηλεφωνο ειναι, απλά έχει τα χρονακια του. Να εχετε υποψιν οτι ειναι LG με οτι αυτο μπορεί να σημαίνει. Για τα xiaomi .... Αφενως μεν δεν είναι ολα σοβαρά (θα πρέπει να κάνει έναν ελεγχο πρώτα τι να πάρει) και αφετερου θελουν ν' ασχοληθεις μαζι τους. Και βεβαια εχεις και το πρόβλημα της περίπτωσης βλάβης. Εκεί μπλέκουν τα πράγματα. Sent from my HUAWEI P9, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasgounis Δημ. November 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Αγαπητοί συμφορουμιτες,να σας ενημερώσω οτι τελικά αγόρασα το p9. Πρώτες εντυπώσεις πολυ καλές. Το εχω μόνο 3 ώρες και το ψαχνω ακόμα αλλά φαίνεται δυνατό. Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Το lite ή το κανονικό? Με γειες πάντως και καλομίλητο! Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts