gama Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Θα σε ρωτήσει απ ότι θυμάμαι αν θέλεις να κάνεις επανεκκίνηση ώστε να προχωρήσει στην εγκατάσταση. Φρόντισε απλά να έχεις αρκετή μπαταρία. Ενδεχομένως να χρειαστεί αρκετή ώρα και 1-2 επανεκκινήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. May 6, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το θέμα είναι ότι, όταν συνδέομαι με wifi μετά από λίγη ώρα ξεκινάει να κατεβάζει μόνο του την αναβάθμιση και μου βγάζει μήνυμα στο επάνω μέρος. Αν τελικά το αφήσω πολύ ώρα στο wifi και κατεβάσω την αναβάθμιση, για να την κάνει εγκατάσταση θα πρέπει να κάνω εγώ κάτι άλλο, ή να έχω ενεργοποιήσει κάτι, όπως για παράδειγμα " εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές" ή "εντοπισμός σφαλμάτων USB"; ειναι οπως εγραψε ο @gama φροντισε να εχεις πχ μπαταρια εστω 50%. για επανεκκινηση ισως ρωτησει στα αγγλικα: reboot. θα αργησει μερικα λεπτα να ξεκινησει, περιμενε το, μην το σβησεις. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. May 15, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 πλεον το redmi 4x και σε εκδοση 4ram 64rom :dance: ας ελπισουμε να βγει και σε global version-edition (B20) Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 3, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 αγορα του redmi 4a global version 2/32 απο geek ερχεται χωρις ευρωπαϊκο φορτιστη. περισσοτερα εχω γραψει σε αλλο ποστ. οποιος λοιπον θελει τον original ευρωπαϊκο φορτιστη, ας το εχει υποψη. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts