Jump to content

Redmi 4

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

redmi 4 (3/32 = prime) (official global stable rom link)

redmi 4 (2/16 = standard) (ακομα δε βγηκε official global stable rom, αναμενεται. link)

redmi 4a (official global stable rom link)

Edited by telefoneri

• Απαντήσεις 178
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το πήρα εχτές στα χέρια μου. Λοιπόν το τηλ είναι πολύ όμορφο , καλή κατάσκευη μπροστά το 2d κάνει την διαφορά. Λένε πάρτε το 3s είναι το ίδιο. Για εμένα σε θέμα εμφάνιση είναι ένα κλίκ πάνω.

Ήρθε με μία ρομ global από gearbest που είχε πρόβλημα με reboot. Την άλλαξα με mi suite εύκολα με την τελευταία stable.

Το πήρα εχτές στα χέρια μου. Λοιπόν το τηλ είναι πολύ όμορφο , καλή κατάσκευη μπροστά το 2d κάνει την διαφορά. Λένε πάρτε το 3s είναι το ίδιο. Για εμένα σε θέμα εμφάνιση είναι ένα κλίκ πάνω.

Ήρθε με μία ρομ global από gearbest που είχε πρόβλημα με reboot. Την άλλαξα με mi suite εύκολα με την τελευταία stable.

Και για εμένα είναι πιο όμορφο και πιο ισχυρό από το 3s... Για όποιον δεν τον ενδιαφέρει τόσο η 800άρα, νομίζω είναι ξεκάθαρα καλύτερη επιλογή...

Παρατηρήσεις- η μπαταρία δεν πέφτει με τίποτα κ μουφα ρομ που έρχεται το κινητό ευθύνεται για τa reboots. Μια official dev που πέρασε δεν έχει κανένα πρόβλημα. Αν κ θα περάσω ελληνική γιατί τις κινεζιές της έχει αν κ δεν ενοχλούν.

Παρατηρήσεις- η μπαταρία δεν πέφτει με τίποτα κ μουφα ρομ που έρχεται το κινητό ευθύνεται για τa reboots. Μια official dev που πέρασε δεν έχει κανένα πρόβλημα. Αν κ θα περάσω ελληνική γιατί τις κινεζιές της έχει αν κ δεν ενοχλούν.

Για τη μπαταρία συμφωνώ... Είναι τέρας... Με τη δική μου χρήση και τα πάντα ανοιχτά βγάζει 2 μέρες άνετα και μένει και 30%... Για τα reboots δυστυχώς δεν ισχύει αυτό που λες, γιατί προσωπικά το έπαθα με global stable 8.1.3...

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Νομίζω πως δεν είναι official αυτή. Κοίτα το λίγο γιατί κ εγώ έτσι την πάτησα . Εγώ έχω βάλει την τελευταία dev από mi Roms κ 2 μέρες τώρα δεν έχει συμβεί κάτι.

SOFTWARE (οι official rom εχουν πλεον ελληνικα)

redmi 4 (3/32 = prime) (official global stable rom link)

redmi 4 (2/16 = standard) (ακομα δε βγηκε official global stable rom, αναμενεται. link)

redmi 4a (official global stable rom link)

* οι unofficial rom των κινεζοκαταστηματων (συνηθως πολυγλωσσικες)

δεν κανουν αυτοματα update και συχνα αποδεικνυονται προβληματικες

* οι unofficial rom που ελληνικου φορουμ xiaomi εχουν ελληνικη γλωσσα

(πληκτρολογιο και μενου), ως unofficial δεν μπορουν να κανουν αυτοματα

update απο την εταιρεια xiaomi αλλα ειναι καλυτερες απο τις unofficial

των κινεζοκαταστηματων και δεν ειναι δυσκολο να τις κανεις update.

HARDWARE

redmi 4 prime (=3/32) προς το παρον δεν υπαρχει εκδοση interrnational (800mhz=B20)

redmi 4 standard (=2/16) προς το παρον δεν υπαρχει εκδοση interrnational (800mhz=B20)

redmi 4a (2/16) υπαρχει εκδοση international με 800mhz και ευρωπαϊκο φορτιστη (link)

Edited by telefoneri

Παιδιά καλησπέρα .

Θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει Ελληνική rom για το redmi 4 standard που ενδιαφέρομαι να αγοράσω και αν υπάρχει κάποιος link να με παραπέμψετε για να το κάνω .

Ευχαριστώ πολύ .

Ψ Ω Μ Ι - Κ Ι Ν Α - Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ι Α . -

Παιδιά καλησπέρα .

Θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει Ελληνική rom για το redmi 4 standard που ενδιαφέρομαι να αγοράσω και αν υπάρχει κάποιος link να με παραπέμψετε για να το κάνω .

Ευχαριστώ πολύ .

διαβσσε 3-4 μηνυματα πιο πανω τι γραφω

Official global δεν υπάρχει ακόμα, αν κ πιστεύω ότι σύντομα θα βγει. Η global που έρχεται από κινέζομαγαζα δεν ειναι καλή αν κ έχει Ελληνικά. Στο ελληνικό forum της Xiaomi υπάρχει πολύ καλή ελληνική ρομ την έχω βάλει δούλευει χωρίς πρόβλημα με σωστή μετάφραση. Εκεί έχει οδηγούς πως να την βάλεις. Αν δεν μπορείς κ δεν το έχεις με αλλαγή ρομ περιμένεις να βγεί η global.

Καλημερα ενδιαφερομαι και εγω για το redmi 4 standard (2 ram16giga) 2 ερωτήσεις

1)μπορειτε να μου δώσετε ενα link με developer rom

2)και αν με αυτη την rom εξακολουθεί να κανει reboot?

Καλημερα ενδιαφερομαι και εγω για το redmi 4 standard (2 ram16giga) 2 ερωτήσεις

1)μπορειτε να μου δώσετε ενα link με developer rom

2)και αν με αυτη την rom εξακολουθεί να κανει reboot?

1) σχολιο μου #85

Κατά την παραγγελία σου έχοντας τη σελίδα πληρωμής ανοιχτή σου εμφανίζει κάποιους μεθόδους αποστολής

Εκεί επιλέγεις: EU Expedited Shipping (recommend!no customs tax and VAT fees 100%,8-15working days) $19.99

Ναι αλλά βλέπω πως υπάρχει χρεωση έτσι ;

Αν αυτό υσχυει ,γιατί να μην το πάρεις από Ελλάδα και να δώσεις 10-15 ευρώ παραπάνω με εγγύηση ,service και άμεση παραλαβή ;

1) σχολιο μου #85

Μαλλον δεν το εθεσα καλα..... Αν υπαρχει developer rom απο την ελληνικη κοινότητα (πχ για το redmi note2 που εχω την rom την ονομαζει HERMES....

Official global δεν υπάρχει ακόμα, αν κ πιστεύω ότι σύντομα θα βγει. Η global που έρχεται από κινέζομαγαζα δεν ειναι καλή αν κ έχει Ελληνικά. Στο ελληνικό forum της Xiaomi υπάρχει πολύ καλή ελληνική ρομ την έχω βάλει δούλευει χωρίς πρόβλημα με σωστή μετάφραση. Εκεί έχει οδηγούς πως να την βάλεις. Αν δεν μπορείς κ δεν το έχεις με αλλαγή ρομ περιμένεις να βγεί η global.

Αν το κινητό που αναφέρεσαι είναι το redmi 4 standard ,θα μπορούσες σε παρακαλώ να μου στείλεις την διάδικασία εγκατάστασης της Ελληνικής rom;

Σε ευχαριστώ .

Αν το κινητό που αναφέρεσαι είναι το redmi 4 standard ,θα μπορούσες σε παρακαλώ να μου στείλεις την διάδικασία εγκατάστασης της Ελληνικής rom;

Σε ευχαριστώ .

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/21673-Γενικός-οδηγός-με-το-τι-κάνουμε-μόλις-παραλάβουμε-ένα-κινητό-Xiaomi/?pageNo=1

Σε ευχαριστώ ,την Ελληνική miui όμως δεν μπορώ να βρω .Μπορείς να με βοήθησεις ;