Tinkerbell Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Denior αυτή η συζήτηση έχει γίνει πολλές φορές. αμαν με το mtv.δλδ εσύ ότι σου πλασάρει το mtv ακούς απ'ότι έχω καταλάβει.σε φάση άμα το παίζει εκεί είναι και καλό,ποιοτικό και καθόλου...εμπορικό(!!!!!!) ελπίζω μια μέρα να καταλάβεις τι παίζει με όλα αυτά και να ξεκολλήσεις... α και αυτό που είπα για το boulevard of broken dreams και προφανώς δε κατάλαβες είναι ότι ο κόσμος που το ακούει στο ράδιο δε θα καταλάβει ότι είναι green day αλλά άλλο ένα χαζο χιτάκι γιατί πολύ απλά έτσι μοιάζει.δεν είναι punk και αν ήταν δε θα είχε τόση επιτυχία.όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν. Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Synexizo na diafono mazi soy...Telospanton. Alhtheia to kainoyrio CD ton Green Day to exei kaneis; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Άκουσα το Boulevard Of Broken Dreams... Άλλο ένα hitακι που δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο :wacko: Ρε συ DENIOR, πώς θεωρείς αριστουργήματα τέτοια κομμάτια δεν το καταλαβαίνω :lol: You're VERY brainwashed :p :lol: :p Πάντως από τα posts σου καταλαβαίνω πως είσαι σοβαρό και γαμάτο άτομο και απορώ πως γίνεται ένα τέτοιο άτομο να ακούει Eminem... Πρέπει να γνωρίσεις τη μαγεία της ΚΑΛΗΣ Rock/Metal μουσικής, όχι της εμπορικής... Και αυτά τα κομμάτια Metallica που άκουσες στο MTV δεν είναι η καλή rock/metal, τα σιχαίνονται εξάλλου οι περισσότεροι Μεταλλάδες... Από Metallica άκουσε τα albums Black Album (ή Metallica), Load, Reload και μετά άκουσε το Master Of Puppets, μετά το ...And Justice For All και μετά το Ride The Lightning. Αν η Metal σου πέφτει πολύ βαριά και δε μπορείς να την ακούσεις θα σου αρέσουν τα Black Album, Load, Reload τα οποία δεν είναι Metal αλλά Rock και μετά μπορείς να ανακαλύψεις κι άλλη καλή Rock μουσική και να αφήσεις την πράσινη ημέρα και το πάρκο συνδέσμου :alien: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 [offtopic] Rock to black album? :s [/οfftopic] Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Έγω θέλω να πω κάτι για τις παραπάνω διαφωνίες...Υπάρχουν πολλά είδη punk...Υπάρχει η HardCore εκδοχή του Punk υπάρχει η Ska εκδοχή του κλπ κλπ Οι GreenDay όπως και οι Offspring κλπ κλπ χαρακτηρίζονται punk rock... Τώρα αν είναι φλώροι κλπ είναι προσωπικές γνώμες...Εγώ δεν συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό "φλώροι" όμως είναι στην κρίση του καθενός!!! Απλά παίζαν πιο σκληρή μουσική και τώρα το γύρισαν στην μελωδία...Δεν είναι κακό να πειραματίζωνται!!!Δηλαδή οι Slipknot που είναι από τα πιο Brutal συγκροτήματα τι έπρεπε να πούμε για το The Subliminal Verses το οποίο περιέχει 2 μπαλάντες??? Επίσης οι System Of A Down στον τρίτο δίσκο Steal This Album βγάλανε και αυτοί μπαλάντα όμως ο επερχόμνος δίσκος τους είναι σκληρότερος και από τον πρώτο!!! Εγώ πιστεύω ότι τα σχήματα πρέπει να πειραματίζονται συνέχεια με την μουσική τους για να δουν τι τους ταιριάζει περισσότερο, για να παίξουν και στο μέλλον ότι τους ταιριάζει περισσότερο, έτσι ώστε να παίζουν και αυτοί καλύτερα και να τους ακούει και το κοινό τους ευχάριστα, σε όποιο κοινό κι αν καταλήξουν,είτε αρέσει σε μερικούς είτε όχι!!! Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 [offtopic] Rock to black album? :s [/οfftopic] Ναι... Μη μου πεις πως είναι Metal το Black Album :p Rock/Hard Rock είναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Έγω θέλω να πω κάτι για τις παραπάνω διαφωνίες...Υπάρχουν πολλά είδη punk...Υπάρχει η HardCore εκδοχή του Punk υπάρχει η Ska εκδοχή του κλπ κλπ Οι GreenDay όπως και οι Offspring κλπ κλπ χαρακτηρίζονται punk rock... Τώρα αν είναι φλώροι κλπ είναι προσωπικές γνώμες...Εγώ δεν συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό "φλώροι" όμως είναι στην κρίση του καθενός!!! Απλά παίζαν πιο σκληρή μουσική και τώρα το γύρισαν στην μελωδία...Δεν είναι κακό να πειραματίζωνται!!!Δηλαδή οι Slipknot που είναι από τα πιο Brutal συγκροτήματα τι έπρεπε να πούμε για το The Subliminal Verses το οποίο περιέχει 2 μπαλάντες??? Επίσης οι System Of A Down στον τρίτο δίσκο Steal This Album βγάλανε και αυτοί μπαλάντα όμως ο επερχόμνος δίσκος τους είναι σκληρότερος και από τον πρώτο!!! Εγώ πιστεύω ότι τα σχήματα πρέπει να πειραματίζονται συνέχεια με την μουσική τους για να δουν τι τους ταιριάζει περισσότερο, για να παίξουν και στο μέλλον ότι τους ταιριάζει περισσότερο, έτσι ώστε να παίζουν και αυτοί καλύτερα και να τους ακούει και το κοινό τους ευχάριστα, σε όποιο κοινό κι αν καταλήξουν,είτε αρέσει σε μερικούς είτε όχι!!! εγώ είμαι σύμφωνη όσον αφορά τους πειραματισμούς,αλλά με ενοχλούν οι "εμπορικοί" πειραματισμοί. δεν είπα ποτέ τους green day φλώρους,αλλά το συγκεκριμένο κομμάτι boulevard of broken dreams. ps: vermillion part2 τι κομματάρα είναι αυτή ρε c ragezer?το λατρεύω!και το part1 βέβαια(θεικό videoclip) Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 ps: vermillion part2 τι κομματάρα είναι αυτή ρε c ragezer?το λατρεύω!και το part1 βέβαια(θεικό videoclip) Όντως θεικό το video του vermillion, φοβερά ψυχεδελικό! Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 Παλιοτερα (Dookie) μου αρεσαν αρκετα. Πλεον καλη προσπαθεια αλλα .......κατι με χαλαει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 kaloi alla kamia sxesh me punk + flwroi + emporikoi... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GGEORGEG Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 ΑΗΔΙΑ:) ολα τα τραγουδια τους ειναι στο ιδιο ρυθμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 GREEN DAY rule!!!:yahoo: :love: μ'αρεσουν τα dookie,american idiot,kerplunk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Το Dookie ηταν πολυ καλο, απο το American Idiot μ'αρεσαν 2-3... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts