Jump to content

Green Day

DENIOR
 Κοινοποίηση

Pos sas fainontai oi Green Day;  

50 members have voted

1. 1. Pos sas fainontai oi Green Day;

• Eksairetikoi
      9
    • Kaloi
      22
    • Metrioi
      11
    • Kakoi
      0
    • Xalia mayra
      8

Recommended Posts

Denior αυτή η συζήτηση έχει γίνει πολλές φορές.

αμαν με το mtv.δλδ εσύ ότι σου πλασάρει το mtv ακούς απ'ότι

έχω καταλάβει.σε φάση άμα το παίζει εκεί είναι και καλό,ποιοτικό

και καθόλου...εμπορικό(!!!!!!)

ελπίζω μια μέρα να καταλάβεις τι παίζει με όλα

αυτά και να ξεκολλήσεις...

α και αυτό που είπα για το boulevard of broken dreams

και προφανώς δε κατάλαβες είναι ότι ο κόσμος που το ακούει

στο ράδιο δε θα καταλάβει ότι είναι green day αλλά άλλο ένα χαζο χιτάκι

γιατί πολύ απλά έτσι μοιάζει.δεν είναι punk και αν ήταν δε θα είχε τόση επιτυχία.όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν.

http://tinypic.com/m7e35j.jpg

Άκουσα το Boulevard Of Broken Dreams... Άλλο ένα hitακι που δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο :wacko: Ρε συ DENIOR, πώς θεωρείς αριστουργήματα τέτοια κομμάτια δεν το καταλαβαίνω :lol: You're VERY brainwashed :p :lol: :p

Πάντως από τα posts σου καταλαβαίνω πως είσαι σοβαρό και γαμάτο άτομο και απορώ πως γίνεται ένα τέτοιο άτομο να ακούει Eminem... Πρέπει να γνωρίσεις τη μαγεία της ΚΑΛΗΣ Rock/Metal μουσικής, όχι της εμπορικής... Και αυτά τα κομμάτια Metallica που άκουσες στο MTV δεν είναι η καλή rock/metal, τα σιχαίνονται εξάλλου οι περισσότεροι Μεταλλάδες...

Από Metallica άκουσε τα albums Black Album (ή Metallica), Load, Reload και μετά άκουσε το Master Of Puppets, μετά το ...And Justice For All και μετά το Ride The Lightning. Αν η Metal σου πέφτει πολύ βαριά και δε μπορείς να την ακούσεις θα σου αρέσουν τα Black Album, Load, Reload τα οποία δεν είναι Metal αλλά Rock και μετά μπορείς να ανακαλύψεις κι άλλη καλή Rock μουσική και να αφήσεις την πράσινη ημέρα και το πάρκο συνδέσμου :alien: :lol:

[offtopic]

Rock to black album? :s

[/οfftopic]

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Έγω θέλω να πω κάτι για τις παραπάνω διαφωνίες...Υπάρχουν πολλά είδη punk...Υπάρχει η HardCore εκδοχή του Punk υπάρχει η Ska εκδοχή του κλπ κλπ Οι GreenDay όπως και οι Offspring κλπ κλπ χαρακτηρίζονται punk rock...

Τώρα αν είναι φλώροι κλπ είναι προσωπικές γνώμες...Εγώ δεν συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό "φλώροι" όμως είναι στην κρίση του καθενός!!!

Απλά παίζαν πιο σκληρή μουσική και τώρα το γύρισαν στην μελωδία...Δεν είναι κακό να πειραματίζωνται!!!Δηλαδή οι Slipknot που είναι από τα πιο Brutal συγκροτήματα τι έπρεπε να πούμε για το The Subliminal Verses το οποίο περιέχει 2 μπαλάντες???

Επίσης οι System Of A Down στον τρίτο δίσκο Steal This Album βγάλανε και αυτοί μπαλάντα όμως ο επερχόμνος δίσκος τους είναι σκληρότερος και από τον πρώτο!!!

Εγώ πιστεύω ότι τα σχήματα πρέπει να πειραματίζονται συνέχεια με την μουσική τους για να δουν τι τους ταιριάζει περισσότερο, για να παίξουν και στο μέλλον ότι τους ταιριάζει περισσότερο, έτσι ώστε να παίζουν και αυτοί καλύτερα και να τους ακούει και το κοινό τους ευχάριστα, σε όποιο κοινό κι αν καταλήξουν,είτε αρέσει σε μερικούς είτε όχι!!!

Έγω θέλω να πω κάτι για τις παραπάνω διαφωνίες...Υπάρχουν πολλά είδη punk...Υπάρχει η HardCore εκδοχή του Punk υπάρχει η Ska εκδοχή του κλπ κλπ Οι GreenDay όπως και οι Offspring κλπ κλπ χαρακτηρίζονται punk rock...

Τώρα αν είναι φλώροι κλπ είναι προσωπικές γνώμες...Εγώ δεν συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό "φλώροι" όμως είναι στην κρίση του καθενός!!!

Απλά παίζαν πιο σκληρή μουσική και τώρα το γύρισαν στην μελωδία...Δεν είναι κακό να πειραματίζωνται!!!Δηλαδή οι Slipknot που είναι από τα πιο Brutal συγκροτήματα τι έπρεπε να πούμε για το The Subliminal Verses το οποίο περιέχει 2 μπαλάντες???

Επίσης οι System Of A Down στον τρίτο δίσκο Steal This Album βγάλανε και αυτοί μπαλάντα όμως ο επερχόμνος δίσκος τους είναι σκληρότερος και από τον πρώτο!!!

Εγώ πιστεύω ότι τα σχήματα πρέπει να πειραματίζονται συνέχεια με την μουσική τους για να δουν τι τους ταιριάζει περισσότερο, για να παίξουν και στο μέλλον ότι τους ταιριάζει περισσότερο, έτσι ώστε να παίζουν και αυτοί καλύτερα και να τους ακούει και το κοινό τους ευχάριστα, σε όποιο κοινό κι αν καταλήξουν,είτε αρέσει σε μερικούς είτε όχι!!!

εγώ είμαι σύμφωνη όσον αφορά τους πειραματισμούς,αλλά με ενοχλούν οι "εμπορικοί" πειραματισμοί.

δεν είπα ποτέ τους green day φλώρους,αλλά το συγκεκριμένο κομμάτι boulevard of broken dreams.

ps: vermillion part2 τι κομματάρα είναι αυτή ρε c ragezer?το λατρεύω!και το part1 βέβαια(θεικό videoclip)

http://tinypic.com/m7e35j.jpg

ps: vermillion part2 τι κομματάρα είναι αυτή ρε c ragezer?το λατρεύω!και το part1 βέβαια(θεικό videoclip)

Όντως θεικό το video του vermillion, φοβερά ψυχεδελικό!

Better to save the mystery than surrender to the secret

• 2 weeks later...
  • 2 years later...