Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙΙ)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα. Χρειάζομαι επειγόντως κινητό και ειμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο επιλογές αλλα με τοσα που διάβασα έχασα την μπαλα. Μπορω να δώσω εως 200 ευρω. Βοήθεια. Για μεταχειρισμένο ψαχνω στα χρηματα αυτά.

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν θες ψαξε για το leeco le max 2.

Απίστευτο τηλέφωνο!

Ομως πάσχει (4-5 ωρες σοτ) στη μπαταρια

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Οταν λες 4-5ωρες σου, τι εννοείς? Δεν το κατέχω και πολυ!

----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/variousmobile/961839-leeco-le-max-2-x829-4gb-ram-64gb-rom-gray-αριστο-να-φεύγειδωρο/

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/variousmobile/961663-leeco-x620-με-περασμένη-20s-rom-τού-ιταλού-332-τιμή-συζητήσιμη/

Σοτ=sot=screen on time = ωρες χρησης οθονης

Οσο πιο πολυ τοσο το καλύτερο!

Επιμενω για λε μαχ 2!

Αλλιως πας για καινούριο redmi note 4

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Οπως τα λεει ο mol. Απλα θα προσθεσω οτι το redmi note 4 global (snapdragon) εχει το Miui που απο πολλους θεωρειτε απο τα πιο ολοκληρωμενα ui σε android και εχει και αρκετα καλη official υποστηριξη.

s7 edge για καμερα. Mate 9 για αυτονομια.

Και τα 2 εχουν εξαιρετικες καμερες και αυτονομιες απλα το πρωτο υπερεχει περισσοτερο στη καμερα (νυχτερινες) και το δευτερο περισσοτερο σε αυτονομια.

Τελος αν μπορεις να ανεβεις και αλλο σε χρηματα μπορεις να δεις το s8+ ή htc u11 που εχουν ακομα καλυτερη καμερα.

Καλό μεσημέρι παιδιά. Ενδιαφέρομαι για κινητό με τα χαρακτηριστικά του τίτλου και είμαι μεταξύ xperia x και xiaomi mi5s ή mi5, αφού είναι φθηνότερο. Αναλυτικά:

1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. Έως 250

2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. Έως 5,2

3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; Αδιάφορο

4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) Όχι (έχω κοσμοτε)

5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? Αν υπάρχουν καλά είναι αλλά η απουσία κάποιου δεν είναι deal breaker

6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; Μ'αρεσει να πειραματίζομαι με ρομ

7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. όχι τόσο ο ήχος, αλλά οθόνη η καλύτερη δυνατή στα χρήματα

8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. Ταχύτητα, κάμερα, αυτονομία, gaming

9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. lgg2

Καλησπερα. Ειχα τοσο το lg g2 που εχεις τωρα οπως και τα mi5s και mi5 που κοιτας. Το mi5s ξεχωριζει με την καμερα του και τα specs του. Απο την αλλη εχει ισως το χειροτερο δαχτυλικο που εχω δει σε συσκευη. Το mi5 εχει πολυ πιο αξιοπιστο δαχτυλικο αλλα σε καμερα χανει (καλυτερη βεβαια απο το g2 σε γενικες γραμμες). Και τα δυο βεβαια πασχουν σε λογισμικο, δηλαδη πειραματιστηκα αρκετα μεχρι να βρω αξιοπρεπη rom στο καθενα αντιστοιχα (πχ στο mi5 οταν το ειχα, η nougat ειχε θεματακια και γυρισα σε mm). Και μου κανε και εντυπωση γιατι γενικα η xiaomi εχει πολυ καλο support.

Το xperia x, απο δειγματα που εχω δει, σαν καμερα ειναι κοντα στο mi5 (οποτε κατωτερη απο mi5s). Τα specs του ειναι σιγουρα κατωτερα και με μικροτερη αυτονομια. Στη πραξη βεβαια δεν ξερω ποση διαφορα εχουν σε ταχυτητα ή αυτονομια. Σε εμπειρια χρησης γενικα πρεπει να ειναι κοντα. Εκει που υστερει πραγματικα ειναι οτι εχει μεγεθος κινητου 5,2 ιντσες ενω η οθονη του ειναι μονο 5. Προσωπικα θα το κοιταζα μονο αν με ενδιεφερε 800αρα μπαντα και εγγυηση που εσενα βλεπω οτι δεν σε ενδιαφερουν.

Βλεπω τα παιχνιδια τα εβαλες τελευταια στη λιστα. Σου ειναι εντελως αδιαφορο; Μιλαω για βαρια παιχνιδια.

Edited by Antretng

Σε ευχαριστώ για την απαντηση. Σκέφτομαι τα xiaomi γιατί θέλω να πειραματίζομαι με τα κινητά μου και μου προξενεί εντύπωση αυτό που αναφέρεις για τις rom τους. Βαρια παιχνίδια δεν παίζω (για να φανταστείς τώρα παίζω μόνο το football manager 2017). Να υποθέσω ότι προτείνεις το mi5 συνολικά;

Το mi5s εχει (πολυ) καλυτερη καμερα, θεωρητικα ανωτερο επεξεργαστη, λιγο μεγαλυτερη μπαταρια και αλουμινενια πλατη. Απο την αλλη το mi5 ειναι φτηνοτερο, με καλυτερο δαχτυλικο αλλα δυστυχως με γυαλινη πλατη (σπαει ευκολα). Εφοσον δεν παιζεις παιχνιδια, αν βολευεσαι με καμερα που ειναι απλα καλυτερη απο το g2 τοτε για το mi5 σε βλεπω.

Δεν επαιξα καθολου με los/aosp μονο με miui και σε εμπειρια χρησης μπορω να σου πω οτι μπορει και να υστερουσε απο το redmi note 4x. Οποτε υποθετω οτι ηταν λογω του optimization?

Το θετικο ειναι οτι και τα δυο κινητα ειναι συμβατα με το hdr+ απο το google camera leak. Οποτε μιας και παιζεις με customies νομιζω θα το εκτιμησεις αφου τυχον χασιμο σε ποιοτητα της καμερας απο custom rom θα καλυφθει αρκετα απο google cam.

Σε specs δεν θα βρεις κατι καλυτερο. Σε καμερα καλυτερα μεν ειναι το nexus 5x και lg g5 se αλλα χανουν σε μπαταρια και specs.

Απο την αλλη εφοσον δεν παιζεις παιχνιδια μπορεις να κοιταξεις και κινητα με snapdrgon 625 που ειναι πολυ αξιολογος επεξεργαστης. Το οφελος ειναι η εξαιρετικη αυτονομια που προσφερει. Ενα τετοιο κινητο ειναι το moto g5 plus που εχει παρομοια καμερα με το mi5 και ειναι με stock android. Απο την αλλη ειναι αρκετα παντοφλα (μεγεθος 5,5 ιντσων ενω φορα οθονη 5,2 ιντσες).

Γενικα σωστα εχεις σκεφτει τα κινητα που σκεφτηκες ;)

Και bootloop να μην ειχε, απο αυτονομια και ram βασανιζεται. Ο snapdragon 808 ρουφαει μπαταρια, εχει throttling και 2 Gb ram νομιζω πλεον ειναι λιγα. Edited by Antretng

Επειδη μετα την αυτονομια, το δευτερο σημαντικοτερο πραγμα για σενα ειναι η καμερα. ;) Το p10 plus υστερει του u11 και s8 σε καμερα.

Το u11 νομιζω εχει οντως μικροτερη μπαταρια απο το s8+.

Νομίζω πως σ αυτά τα χρήματα είναι προτιμότερο το Asus zenfone 3. Δε συζητάμε καν για mi5s

Sent from my C106 using Tapatalk

Asus zenfone 3 με επεξεργαστη snapdragon 625? Δεν νομιζω οτι ειναι καλυτερη επιλογη απο το mi5s. Εκτος εαν προτιμας μεγαλυτερη οθονη. ;)

Reef την εκδοση με τον snapdragon εχεις; Αν ναι, πρωτου αλλαξεις κινητο δοκιμασε το port της google camera οπου δουλευει το hdr+. Εχει δοκιμαστει και δουλευει κανονικα στη συσκευη. Προυποθετει βεβαια root ωστε να ενεργοποιησεις το api2.

Edited by Antretng

Απο τα G4 Play, Redmi 4a, X Screen ποιο εχει την καλυτερη κάμερα και αυτονομια;

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Γεια σας παιδιά, ένας φίλος θέλει κινητό Android με κόστος μέχρι 80 ευρώ.

Αγορά από Ελλάδα,με έμφαση στην μπαταρία και αν γίνεται στην κάμερα.

Μέγεθος οθόνης 4,5 μέχρι 5 ιντσες. Βλέποντας το skroutz έχει πολλά κινητά σε αυτά τα χρήματα,με παρόμοια χαρακτηριστικά. Τι μπορούμε να προτείνουμε;

Ευχαριστώ πολύ

Μαλλον για εδω σε βλεπω https://www.skroutz.gr/s/10263525/Cubot-Echo-16GB.html . Μπορει να σε ανεβασα 8 ευρω αλλα θα εχεις ικανοποιητικη αυτονομια. Αν παλι ειναι αυστηρο το ταβανι πας εδω https://www.skroutz.gr/s/9654138/Leagoo-M5-16GB.html

Καλη καμερα σε αυτα τα λεφτα μην περιμενεις να βρεις.

Edited by Antretng

Σε αυτή την τιμή ή κάμερα θα είναι ελεεινή. Απλά να το ξέρεις.

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ι need a six month vacation, twice a year.

Αξιζει αυτο απο οτι βλεπω μονο ο κοτσοβολος το εχει επισημα????

http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/176471-xiaomi-redmi-note-4x-64gb-dual-sim-black?cmicc=skroutz

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙΙ)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...