gerakas Δημοσιεύτηκε February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 23, 2005 Έχω ένα σοβαρό προβληματάκι με το DVD-RW του φορητού μου (HP Pavilion 5365) Το DVD διαβάζει μόνο DVD και όχι CD επειδή στην αρχή πίστευα ότι το πρόβλημα προερχόταν από κανένα πρόγραμμα αντιγραφής, του έβαλα να κάνει boot με cd και πάλι δεν το είδε. Τα DVD τα βλέπει κανονικά και γράφει κανονικά, όταν βάζω cd προσπαθεί να τα διαβάσει αλλά τελικά δεν μπορεί. Τι μπορώ να κάνω δεδομένου ότι δεν έχω και εγγύηση για το μηχάνημα?Ψάχνω να βρω firmware μπας και γίνει τίποτα αλλά δεν βρίσκω (το μοντέλο είναι HL-DT-ST DVD-RW GWA-4080N). Παρακαλώ αν κανείς γνωρίζει κάτι ας απαντήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICHALISCLK Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 :mad: :mad: :mad: TO IDIO akribws problhma eixa me dvd-rw ths Sony! sto forhto mou Vaio....ti format ekana...ti to kopanaga katw...TIPOTA! einai tromera spastiko...tespa twra to lap einai sto belgio gia episkeyh....File den ginetai tipota...to elousa kai me ultrex.... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Δυστυχώς τέτοιου είδους προβλήματα είναι hardware συνήθως. Καλό θα είναι να το πας στο service. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerakas Δημ. February 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Μήπως γνωρίζει κανείς κάποιον τεχνικό που να φτιάχνει τέτοιου είδους προβλήματα. Δε θέλω να το πάω στην HP γιατί είχα αρκετά προβλήματα με την εταιρία σε άλλα προιόντα.Ας μου απαντήσει μέσω PM ή εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_mar Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 dokimase na tou baleis kapio firmware an exei bgei kapio neotero Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerakas Δημ. February 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Εβαλα αλλα δεν αλλαξε κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts