Jump to content

One+ 3 vs galaxy s6 vs LG G5

michaelp900
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους στο φόρουμ.

Πολύ καλός μου φίλος θέλει να αλλάξει κινητό γιατί έχει μείνει με ένα 4s. Το λειτουργικό δεν τον ενδιαφέρει πλέον και έχει budget καθαρά από 350 μέχρι το πολύ 400 ακριβώς.ουτε ευρώ παραπάνω. Από τις παραπάνω συσκευές ποιο θα του προτείνατε ως πιο ολοκληρωμένη λύση?

Ευχαριστώ

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Edited by michaelp900

Καλησπέρα σε όλους το φόρουμ.

Πολύ καλός μου φίλος θέλει να αλλάξει κινητό γιατί έχει μείνει με ένα 4s. Το λειτουργικό δεν τον ενδιαφέρει πλέον και έχει budget καθαρά από 350 μέχρι το πολύ 400 ακριβώς.ουτε ευρώ παραπάνω. Από τις παραπάνω συσκευές ποιο θα του προτείνατε ως πιο ολοκληρωμένη λύση?

Ευχαριστώ

Galaxy S7....

Galaxy S7....

Αναφέρω ότι δεν μπορεί να δώσει ευρώ παραπάνω και το S7 έχει 87€ συν....

Oneplus 3 με κλειστά τα μάτια

send from my oneplus 3

Ευχαριστώ! Κάνας άλλος παίδες γνώμη??

Βασικα του s6 η μπαταρία δεν παλευεται,το g5 εχει καποια θεματακια με φωτεινότητα οθονης,κακη συναρμογη κλπ κλπ και φοβο για bootloops μελλοντικά,ενω το 1+ δείχνει να τα πηγαίνει περιφημα σε ολα.Εγω προς 1+ θα πηγαινα αν και το εχω απο τον Ιουλιο ηδη!

Είχα S7 τώρα εχω το One plus 3 ,και ανάμεσα σε αυτά το S7 είναι καλύτερο σε πολλούς τομείς...

Άποψη μου με 400€ πέρνει S7 flat μεταχειρισμένο αφού βρίσκει εύκολα και σε κατάσταση καινούργιου....

Αλλιώς one plus 3....

Δεν λέω ότι δεν είναι καλή συσκευή,καθε άλλο,απλα το S7 είναι καλύτερη...

Απλα πραγματα

Είχα S7 τώρα εχω το One plus 3 ,και ανάμεσα σε αυτά το S7 είναι καλύτερο σε πολλούς τομείς...

Άποψη μου με 400€ πέρνει S7 flat μεταχειρισμένο αφού βρίσκει εύκολα και σε κατάσταση καινούργιου....

Αλλιώς one plus 3....

Απλα πραγματα

Και εγώ S7 έχω αλλά μετά από 5 χρόνια θέλει καινούριο καινούριο. Πως να το πω η μυρωδιά και η χαρά του καινούριου! Άρα μέχρι στιγμής one plus 3. Πάμε στο επίμαχο θέμα....με το service του , τι γίνεται....?

Αλλιώς one plus 3....

Απλα πραγματα

Φίλε σε τι είναι καλύτερο το s7; γιατί είχα το s7 και το edge μόνο το edge είναι ανώτερο σε μπαταρία και όχι τεράστιες διαφορές.

send from my oneplus 3

Χωρίς εναλλακτική για το s7 πάει καρφωτα για το op3.

Σαφώς κι εγώ θα ελεγα να επιλέξει το s7 αλλά αφού δεν μπορεί να ανέβει σε τιμή,μία χαρά θα τον καλύψει και το op3.

Μεταξύ τώρα των 2.

Είχα το op3,ok καλό για τα λεφτά του,τίποτα περισσότερο.

Το s7 εχει καλύτερή απόκριση αφής,λίγο καλύτερή μπαταρία.

Εννοείται καλύτερή οθόνη.

Πολύ καλύτερή κάμερα.

Καλύτερή ποιότητα συνομιλίας.

Πιο γρήγορο στο άνοιγμα των εφαρμογών και το έτρεξα πολλές φορές ταυτόχρονα με edge μου αλλά και με μικρό s7,κι ας λένε ότι το op3,πως είναι γρηγορότερο.

Απλά το op3 εχει το ατού ότι δουλεύει βούτυρο κατά την πλοήγηση στα μενού,το s7 εχει βαρύτερη αίσθηση στην χρήση στα μενού.

Επίσης άλλο ένα ατού του op3,root,roms,για όσους θέλουν πείραγμα στην συσκευή τους.χάσιμο χρόνου βασικά.ένα root φτάνει.

Εν κατακλείδι,ότι πληρώνεις παίρνεις και ο κινέζος είναι μία χαρά για τα λεφτά του.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Μονο εμενα το s7 edge που ειχα παιδιά μου έκλεινε τις εφαρμογές στο background;; Εγραφα ποστ στο tapatalk και αν ενδιαμεσα εκανα παυση,εβλεπα κατι fb πχ και ξανα πηγαινα tapatalk να συνεχισω,η εφαρμογή ειχε κλείσει..Ηταν ο λογος που έφυγε..Στο 1+ δεν κλεινω τίποτε ποτε και εναλλασομαι στις εφαρμογές ακαριαια.

Χωρίς εναλλακτική για το s7 πάει καρφωτα για το op3.

Σαφώς κι εγώ θα ελεγα να επιλέξει το s7 αλλά αφού δεν μπορεί να ανέβει σε τιμή,μία χαρά θα τον καλύψει και το op3.

Μεταξύ τώρα των 2.

Είχα το op3,ok καλό για τα λεφτά του,τίποτα περισσότερο.

Το s7 εχει καλύτερή απόκριση αφής,λίγο καλύτερή μπαταρία.

Εννοείται καλύτερή οθόνη.

Πολύ καλύτερή κάμερα.

Καλύτερή ποιότητα συνομιλίας.

Πιο γρήγορο στο άνοιγμα των εφαρμογών και το έτρεξα πολλές φορές ταυτόχρονα με edge μου αλλά και με μικρό s7,κι ας λένε ότι το op3,πως είναι γρηγορότερο.

Απλά το op3 εχει το ατού ότι δουλεύει βούτυρο κατά την πλοήγηση στα μενού,το s7 εχει βαρύτερη αίσθηση στην χρήση στα μενού.

Επίσης άλλο ένα ατού του op3,root,roms,για όσους θέλουν πείραγμα στην συσκευή τους.χάσιμο χρόνου βασικά.ένα root φτάνει.

Εν κατακλείδι,ότι πληρώνεις παίρνεις και ο κινέζος είναι μία χαρά για τα λεφτά του.

Μπαταρία ανώτερο το oneplus από το flat και η κάμερα για μένα έχει μικρή διαφορά στις νυχτερινές γιατί σε εσωτερικού χώρου με φως χάνει μόνο από το nexus 6p,θα συμφωνήσω στη οθόνη και στη ποιότητα αφής μιας και εκεί τα Samsung δεν έχουν αντίπαλο,

Το oneplus 3 δεν έχει αντίπαλο για τα χρήματα που κοστίζει και θα έχει υποστήριξη και αναβαθμίσεις έστω και ανεπίσημες για πολλά χρόνια

send from my oneplus 3

Πιο γρήγορο είναι στο άνοιγμα του μενού ,στο άνοιγμα εφαρμογής και παιχνιδιών το One plus 3 χάνει από το S7 και εγώ μιλάω για το flat αυτό είχα και με αυτό το είχα συγκρίνει,γιατι για μία μέρα είχα και τα δύο....

Όποιος πιστεύει ότι είναι πιο γρήγορο το one plus 3,τοτε κάνει λάθος...

Τουλάχιστον εγώ τα είχα και τα δύο και τα συγκρινα...

Ούτε το διάβασα στο Internet ,ούτε κάποιος μου το είπε ....

Τα είχα ζωντανά και τα δύο και ότι γράφω είναι το αποτέλεσμα από την σύγκριση....

Και ή ποιότητα στις κλήσεις είναι πολύ καλύτερη στο S7.

Τώρα για την υποστήριξη που λέμε ναι είναι αλήθεια το one plus θα έχει πολλές βοήθεια από xda μεριά....

Και τώρα εχω το one plus 3...

Πιο γρήγορο είναι στο άνοιγμα του μενού ,στο άνοιγμα εφαρμογής και παιχνιδιών το One plus 3 χάνει από το S7 και εγώ μιλάω για το flat αυτό είχα και με αυτό το είχα συγκρίνει,γιατι για μία μέρα είχα και τα δύο....

Όποιος πιστεύει ότι είναι πιο γρήγορο το one plus 3,τοτε κάνει λάθος...

Τουλάχιστον εγώ τα είχα και τα δύο και τα συγκρινα...

Ούτε το διάβασα στο Internet ,ούτε κάποιος μου το είπε ....

Τα είχα ζωντανά και τα δύο και ότι γράφω είναι το αποτέλεσμα από την σύγκριση....

Και ή ποιότητα στις κλήσεις είναι πολύ καλύτερη στο S7.

Τώρα για την υποστήριξη που λέμε ναι είναι αλήθεια το one plus θα έχει πολλές βοήθεια από xda μεριά....

Και τώρα εχω το one plus 3...

Δεν τα είχα ταυτόχρονα αλλά στην ταχύτητα δεν βλέπω διαφορές ίσως να μην είμαι τόσο παρατηρητικός,στο σήμα κινητής και ,wifi πάντως βλέπω μεγάλη διαφορά υπερ του op3,για την κάμερα ποιά είναι η γνώμη σου; πάντως τα s7 μετά από μερικές μέρες χρειάζονται reboot γιατί αρχίζει το lag το oneplus δεν θα χρειαστεί ίσως ποτέ

send from my oneplus 3

Δεν τα είχα ταυτόχρονα αλλά στην ταχύτητα δεν βλέπω διαφορές ίσως να μην είμαι τόσο παρατηρητικός,στο σήμα κινητής και ,wifi πάντως βλέπω μεγάλη διαφορά υπερ του op3,για την κάμερα ποιά είναι η γνώμη σου; πάντως τα s7 μετά από μερικές μέρες χρειάζονται reboot γιατί αρχίζει το lag το oneplus δεν θα χρειαστεί ίσως ποτέ

send from my oneplus 3

Στην κάμερα το S7 παίζει μόνο του...και στις φωτεινές αλλά ιδιως το βράδυ είναι πολύ ανώτερο...

Ποτέ δεν είχα κάνει reebot στο. S7,και δεν θυμάμαι να.ειχα ποτέ lag...

Ίσως με έχεις.παρεξηγησει....δεν λέω ότι το one plus ΔΕΝ ειναι καλό...κάθε άλλο.

Το κινητό τα σπάει,απλα έχω πει ότι συγκρινόμενο με το S7 χάνει στα σημεία...

Στην κάμερα το S7 παίζει μόνο του...και στις φωτεινές αλλά ιδιως το βράδυ είναι πολύ ανώτερο...

Ποτέ δεν είχα κάνει reebot στο. S7,και δεν θυμάμαι να.ειχα ποτέ lag...

Ίσως με έχεις.παρεξηγησει....δεν λέω ότι το one plus ΔΕΝ ειναι καλό...κάθε άλλο.

Το κινητό τα σπάει,απλα έχω πει ότι συγκρινόμενο με το S7 χάνει στα σημεία...

Δε υπάρχει παρεξήγηση μη μασας☺απλά όλοι έχουμε τήν άποψη μας και εγώ σαν χρόνια κάτοχος Samsung συσκευών έχω πάθει σοκ με το oneplus 3 ειδικά για τα χρήματα που κοστίζει,ισως επειδή μου αρέσουν οι μεγάλες flat οθόνες,ισως ή ποιότητα κατασκευής δεν ξέρω τι να πω.

send from my oneplus 3

Μπαταρία ανώτερο το oneplus από το flat και η κάμερα για μένα έχει μικρή διαφορά στις νυχτερινές γιατί σε εσωτερικού χώρου με φως χάνει μόνο από το nexus 6p,θα συμφωνήσω στη οθόνη και στη ποιότητα αφής μιας και εκεί τα Samsung δεν έχουν αντίπαλο,

Το oneplus 3 δεν έχει αντίπαλο για τα χρήματα που κοστίζει και θα έχει υποστήριξη και αναβαθμίσεις έστω και ανεπίσημες για πολλά χρόνια

send from my oneplus 3

στο θεμα μπαταριας το op3 ειναι καλυτερο μονο με δεδομενα ανοιχτα,εχει καλυτερη διαχειρηση της μπαταριας,λογικο,ενα γυμνο λογισμικο φοραει.

στην καμερα ομως η διαφορα δεν ειναι μικρη,σε συνθηκες δωματιου η χαμηλου φωτισμου το s7 ειναι πολλα σκαλοπατια ανωτερο,ειδικα με χρηση φλας.στο op3 το noise ειναι περισσοτερο αλλα και η ποιοτητα της φωτο σε γενικο συνολο,κατωτερη,την ημερρα μια χαρα,αλλα εκει τα περισσοτερα κινητα θα βγαλουν καλη φωτο.

Για το θεμα του multitasking τωρα,δεν αντιμετωπιζω θεμα με το edge αλλα ουτε και με το μικρο s7,στην αρχη μονο υπηρχε λιγο θεμα.

Ολες οι android συσκευες θελουν restart μια φορα την βδομαδα,κατα την γνωμη μου,τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω στις συσκευες που εχω αλλαξει.

Επισης κατι που ξεχασα να αναφερω.και στα παιχνιδια,κι εννοω στο ανοιγμα παιχνιδιων το op3 ειναι πισω.

Γενικα το op3 δινει την ψευδαισθηση οτι ειναι γρηγορο λογω του οτι ειναι πολυ ανετο κατα την πλοηγηση στα μενου του.

Προσωπικα δεν το αντεξα και για πολυ,στα χερια μου.Το ενιωθα φθηνο κι ας το υμνουν αλλοι,μπορει να χει amoled,ομως κανει μπαμ σε ενα εμπειρο ματι οτι σαφως η οθονη που φοραει,ειναι κατωτερη απο s7,huawei p9 plus,λογικο αφου κοστιζει 399 ευρω.

Η συσκευη που μου εκανε πολυ καλη εντυπωση,ηταν το Honor 8,καταρχην ειναι πραγματικα γρηγορο,αφηνει πισω και op3 και s7 και σαφως εχει πολυ ανωτερη κατασκευη απο το op3.

Γιαννη σε βιντεο reviews στα speed tests βλεπω και μου εχει κανει μεγαλη εντυπωση οτι το honor 8 μοιραζει τρελο πονο σε ΟΛΕΣ τις ναυαρχιδες.....δεν το ειχα το σκεφτομαι.....και χαιρομαι που το επιβεβαιωνεις!!!

Αλλα μιλαμε για τρελο πονο....σε ταχυτητα τα παταει ολα κατω!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιαννη σε βιντεο reviews στα speed tests βλεπω και μου εχει κανει μεγαλη εντυπωση οτι το honor 8 μοιραζει τρελο πονο σε ΟΛΕΣ τις ναυαρχιδες.....δεν το ειχα το σκεφτομαι.....και χαιρομαι που το επιβεβαιωνεις!!!

Αλλα μιλαμε για τρελο πονο....σε ταχυτητα τα παταει ολα κατω!!

Aκη ετσι ειναι τα πραματα,το τρεξα ταυτοχρονα και με op3 και με το δικο μου edge και πραγματικα τα τσακισε και τα 2.απλα το εδωσα τοτε γιατι τελικα με χαλασε το μπλε,σε μαυρο που το ειδα ειναι πιο ομορφο στα δικα μου ματια.θα το ξαναπαρω σιγουρα,μονο σε ηχειο ειναι λιγο πισω.