koloko Δημοσιεύτηκε October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 24, 2016 Παιδιά δινω μέχρι 450 ευρώ. Το κόλλημα μου είναι οι φωτογραφίες και θέλω γερη κατασκευή και οθόνη. Τι προτείνετε σαν επιλογή. Δεν κολαω σε μαρκα. Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Παιδιά δινω μέχρι 450 ευρώ. Το κόλλημα μου είναι οι φωτογραφίες και θέλω γερη κατασκευή και οθόνη. Τι προτείνετε σαν επιλογή. Δεν κολαω σε μαρκα. Σας ευχαριστώ επειδη κι εγω στο ιδιο διλλημα ειμαι...συν και καποια αλλα στανταρ (αδιαβροχοποιηση) για μενα το κινητο που θελεις ειναι το samsung s7 .οθοναρα και καμερα που βγαζει σε σκοταδι χωρις φλας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Παιδιά δινω μέχρι 450 ευρώ. Το κόλλημα μου είναι οι φωτογραφίες και θέλω γερη κατασκευή και οθόνη. Τι προτείνετε σαν επιλογή. Δεν κολαω σε μαρκα. Σας ευχαριστώ Για γερή κατασκευή και πολύ καλές φωτογραφίες, προτείνω LG V10. επειδη κι εγω στο ιδιο διλλημα ειμαι...συν και καποια αλλα στανταρ (αδιαβροχοποιηση) για μενα το κινητο που θελεις ειναι το samsung s7 .οθοναρα και καμερα που βγαζει σε σκοταδι χωρις φλας. To S7 δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο σε θέμα αντοχής και τις φωτογραφίες τις βγάζει σε 4:3 κάδρο και όχι στο σωστό 16:9. Αυτό κ μόνο για μένα είναι deal breaker. Οθόνη έχει όντως καλύτερη λόγω Amoled. "V" for V10 "Greek LG V10 community" FB forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. October 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Παιδια πραγματικά το σ7 και μονο το οτι το εχουν αρκετοι γνωστοι μου και στους μισους έχει σπάσει η οθόνη το βγαζω εξω. Θα με πειτε περίεργο αλλά ουτε στις φωτογραφιες του εχει το κατι παραπάνω που το συγκρινα με το νοκια 808 που έχω ακομα σαν camera phone . εχω to meizu mx5 για τις αλλες δουλειες αλλα δεν μπορω να κουβαλαω δυο κινητα γιατι η καμερά του ειναι για τα μπαζα. lg g5 τι λέτε? και ακομα καμερες απο huawei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Το G5 ειναι ελαφρώς ανώτερο σε κάμερα απο το S7. Για μενα πάντως αξίζει να κάνεις την υπέρβαση και να πας σε htc 10.. φοβερή κάμερα και τρομερή ποιότητα κατασκευής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Htc10 και απο εμενα.Νομιζω εχει ολο το πακετο !! Κανε την υπερβαση η κοιτα για μεταχειρισμενο η περιμενε να πεσει λιγο η τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Για γερή συσκευή & καλή κάμερα το v10 νομίζω. Συνδυάζει & τα δύο. Γιατί δεν κοιτάς & το 950xl σε Windows; Αν πρώτη σου επιλογή είναι η κάμερα είναι μονόδρομος. & η τιμή του τώρα είναι κλοπή! Σε android εγώ θα πήγαινα στο HTC 10 & θα του έβαζα μία θήκη "armor". Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. October 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Δηλαδη κατα την αποψη σου το 950 χλ εχει την καλύτερη κάμερα απο ολα τα κινητά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Δηλαδη κατα την αποψη σου το 950 χλ εχει την καλύτερη κάμερα απο ολα τα κινητά?? Νομίζω ότι αν βάλεις & τον παράγοντα νυχτερινές φωτογραφίες, τότε ναι. Ακόμα & στο απόλυτο σκοτάδι. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 επειδη κι εγω στο ιδιο διλλημα ειμαι...συν και καποια αλλα στανταρ (αδιαβροχοποιηση) για μενα το κινητο που θελεις ειναι το samsung s7 .οθοναρα και καμερα που βγαζει σε σκοταδι χωρις φλας. Απέχει πολύ από γερή κατασκευή η συσκευή με ένα πέσιμο το βγάζεις off σε όλα τα άλλα μαζί σου Ούτε το htc 10 έχει γερή κατασκευή Από όσα αναφέρθηκαν μόνο το v10 λόγο πλαστικού είναι ποιο γερό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. October 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Λογω δυο παιδιων δεν υπάρχει περίπτωση να μην δεν πεσει 1 φορα την μέρα το κινητό και πολες φορες με την οθόνη. Αλλαζα κινητό καθε τριμηνο και μονο το μειζου μου ειχει κρατήσει σχεδον ενα χρονο. Ολα τα αλλα που ειχα αλκατελ σαμσουνγκ lg thl erickson, εσπαγαν στο δεύτερο μηνα. Διαβαζω για την καμερα του π9.και μπέρδευομαι ιτινειναι καλη και αλλοι λενε οχι. Το 808 μου φαίνεται εχει 1.8 f και ολα τα αλλα 2 διάφραγμα στην καλύτερη. Τι να κανω να περιμένω κι αλλο μοαε και βγει τιποτα καλύτερο αναμένεται κατι σύντομα να??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Λογω δυο παιδιων δεν υπάρχει περίπτωση να μην δεν πεσει 1 φορα την μέρα το κινητό και πολες φορες με την οθόνη. Αλλαζα κινητό καθε τριμηνο και μονο το μειζου μου ειχει κρατήσει σχεδον ενα χρονο. Ολα τα αλλα που ειχα αλκατελ σαμσουνγκ lg thl erickson, εσπαγαν στο δεύτερο μηνα. Διαβαζω για την καμερα του π9.και μπέρδευομαι ιτινειναι καλη και αλλοι λενε οχι. Το 808 μου φαίνεται εχει 1.8 f και ολα τα αλλα 2 διάφραγμα στην καλύτερη. Τι να κανω να περιμένω κι αλλο μοαε και βγει τιποτα καλύτερο αναμένεται κατι σύντομα να??? Όχι. Ξέχνα απλά το 808. Μάλλον δε θα ξαναδούμε τέτοιο φακό σε κινητά. Για xenon ούτε για αστείο εννοείται. Τους νοιάζει μόνο να είναι πιο λεπτά και προσπαθούν να βελτιώσουν τις φωτογραφίες μέσω λογισμικού. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. October 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Και εμεις που εχουνε την καψα με τις φωτογραφίες... Παντως σε συγκριτικό δεν μπορω να πω οτι με τρελανε το htc10 το σ7 καλύτερο αλλα σπαει. Απο κινα μερια πιος λετε οτι ειναι ο ηγέτης? Ακομα αυτο που βγάζει η κοντακ κανρι τιποτα? Αναμένεται κατι σύντομα πολυ καλο? Σορρυ που ρωτάω αλλα χρονος 0 για ψάξιμο και με βοηθατε πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 (edited) για γερές κατασκευές,αντοχής,μάλλον πως θα πρέπει να κοιτάξεις για κανένα caterpillar. Το καλύτερό για μένα είναι το s7,η καλύτερή κάμερα η καλύτερή οθόνη,πολύ καλή αυτονομία και κατασκευή.το ότι εχει σπάσει στους μισούς σού φίλους,μου δείχνει απλά πόσο πολύ προσέχουν και σέβονται την συσκευή τους,γιατί από μόνο του δε σπάει,ούτε και σπάει τόσο εύκολα. Επίσης στα παιδιά,απλά το κόβουμε το να κρατάνε τα τηλεφωνά μας.κάθετος σε αυτά τα θέματα,ακόμα κι αν πρόκειται για παιδιά. είμαι αρνητικός στο να κολλάνε μικρά παιδιά σε οθόνες κινητών,αλλά επίσης είμαι και πολύ ψείρας για να αφήσω να συμβεί αυτό.ναι είμαι υπερβολικός,όμως ανήκω στην κατηγορία του ανθρώπου,πού κάποια προσωπικά μου αντικείμενά,τα θέλω σαν καινούρια,ένα από αυτά και το κινητό. Ενα tablet φτηνό ισως να ήταν η καλύτερή λύση για παιδιά,αν και πάλι δεν το θεωρώ και τόσο υγιές αυτό. Τα lg τα βγάζω στην απέξω,προβληματικές οθόνες,ασχετα αν οι περισσότεροι δε γνωρίζουν καν ότι η συσκευή τους εχει bleeding στην οθόνη.επίσης μέτρια αυτονομία.τα έχω σαν συσκευές του κιλού και δε νομίζω να αλλάξω γνώμη αν όντως δε παρουσιάσει κάτι πραγματικά καλό και αξιόπιστο.εδώ ακόμα κοροϊδεύουν τους πελάτες τους με τα θέματα bootloops πού παρουσιάζουν τα g4... Αμέσως μετά προτείνω το htc 10,καλή συσκευή κι αυτή. Από κινέζο τώρα. Κάμερα κορυφή μην περιμένεις. Αν πρόκειται όμως να πας σε κινέζο θα σού πρότεινα το honor 8.πολύ καλή,τίμια συσκευή. Αντοχής,δεν είναι κανένα τηλέφωνο,όλα έχουν και το όριο τους και φυσικά θέλουν και προσοχή και σεβασμό από τον κάτοχό. Αν κάποιος θέλει τηλέφωνο πού να εχει αντοχές,τότε δεν του κάνουν,ούτε τα αλουμίνια,ούτε τα απλά πλαστικά,ούτε και τα γυάλινα...caterpillar skroutz it. Edited October 27, 2016 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. October 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Εμενα φαντασου το μειζου μχ5 του εχω θηκη η οποια ψιλοδιαλυεται σε λιγο και tempered glass την ριχνει το παιδι 2 φορες και νε την οθονη κιολας και δεν εχει παθει τιποτα. Εμενα με απλο πεσιμο μου εχουν σπασει 4 κινητα. Μην πω για το 808 που μεχρι και απο τον πρωτο μου επεσε και δεν εχει παθει τιποτα το καημενο!! Καποιος ανεφερε στο φορουμ για την καμερα του μχ6 και σε λιγο καιρο βγαίνει καιβτο meizu pro που λενε οτι θα αφησει το στιγμα του. Διαβαζα και το kodak .εχω σαστισει εχουν αλλαξει και οι εποχες και σχεδον 500 ευρω ειναι πολλα για να παρω κατι που δεν θα με ικανοποιησει... Αλήθεια δεν ξερω τι να πω. Το one plus leei τιποτα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. October 29, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Το honor 8 που ακουω εδω μεσα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Το honor 8 που ακουω εδω μεσα??? πολυ καλη επιλογη,το γρηγοροτερο απο ολα πραγματικα,πολυ ποιοτικο και φτηνο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. October 31, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Απο κατασκευή πως παει εχει gorila glass?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Κατασκευή,αν το δεις θα νομίζεις ότι κοστίζει γύρω στα 600 ευρώ. Εννοείται ότι έχει και gorilla,αν και δε μου λέει κάτι αυτό. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts