Kanth Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Είναι με Power Delivery το Motorola??? Γτ το Pixel είναι με power Delivery και η αλήθεια είναι πως κάνει κάποια ώρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Είναι ναι.. οπότε με τον μαμά του pixel πόσο κάνει?? Sent from my Pixel using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanth Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Εκεί περίπου 2 ώρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HOC_MODO Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Και εγώ εκεί το υπολογίζω, γύρω στις 2 ώρες φόρτιση. Να ρωτήσω κάτι, θεωρητικά δε θα έπρεπε να λάβουμε σήμερα το security patch του Σεπτεμβρίου? Παράθεση 992 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanth Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Και εγώ εκεί το υπολογίζω, γύρω στις 2 ώρες φόρτιση. Να ρωτήσω κάτι, θεωρητικά δε θα έπρεπε να λάβουμε σήμερα το security patch του Σεπτεμβρίου? Θα έπρεπε! :| Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Θα έπρεπε! :| H Oreo είχε μέσα το patch του Σεπτ. http://www.androidpolice.com/2017/09/06/google-releases-androids-september-security-bulletin-new-images-otas-follow/ Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanth Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Μπούρδες , τεσπά , έβαλες Andromeda + Substratum? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Μπούρδες , τεσπά , έβαλες Andromeda + Substratum?Μπα, όχι ακόμα, θέλω να δω λίγο το Oreo μερικές μέρες και μετά. Sent from my Pixel using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanth Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Μπα, όχι ακόμα, θέλω να δω λίγο το Oreo μερικές μέρες και μετά. Sent from my Pixel using Tapatalk Εγώ έβαλα , δυνατό πολύ ειμαι και μίζερος άνθρωπος , μου αρέσει το Μαύρο και την έχω καταβρει xD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Για βαλε κάνα screen. Μόλις μου ήρθε το Sept patch, τι να πω.. Sent from my Pixel using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanth Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Για βαλε κάνα screen. Μόλις μου ήρθε το Sept patch, τι να πω.. Sent from my Pixel using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Το imgur σουριξε "Χ" Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanth Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 [/color]Το imgur σουριξε "Χ" https://pasteboard.co/GKsgk7E.png https://pasteboard.co/GKsgFtz.png https://pasteboard.co/GKsgOSR.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Μόλις παρέλαβα σήμερα την Peel --> https://buypeel.com/products/super-thin-pixel-case?variant=41260438803 , πολύ λεπτή, διακριτική και όχι ιδιαίτερα εύκαμπτη. Πολύ ευχαριστημένος! Sent from my Pixel using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisgr Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Την έχω βαλει και εγώ στο μάτι την peel αλλά θέλει και δέκα ευρώ ταχυδρομικά οπότε 30 ευρώ για τέτοια θήκη νομίζω είναι πολλά Παράθεση https://oneplus.net/gr/invite#MI59NXVU52KCKG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HOC_MODO Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Μετά το τελευταίο update του Google app φαίνεται να συντηρεί μόνιμα το widget του καιρού στην οθόνη παρόλο που έχω απενεργοποιήσει το Google feed & history. Παράθεση 992 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HOC_MODO Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Μετά το τελευταίο update του Google app φαίνεται να συντηρεί μόνιμα το widget του καιρού στην οθόνη παρόλο που έχω απενεργοποιήσει το Google feed & history. Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη πεις.... Παράθεση 992 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Καλημερα παιδια θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας κατι που μου συνεβηκε: Εκανα υποαβαθαμιση της συσκευης μ στην εκδοση 7.1.1 οπως ηρθε αρχικα το κινητο μ απο την αγγλια θυμαστε που σας το ειπα σωστα ; Μετα αποφαφησα να αναβαθμισω στην Oreo 8.0.0 εκδοση και εγινε η αναβαθμιση κανονικα με την ασφαλεια 5 αυγουστου 2017. Μετα απο αυτο ξανα ελεξα τις ενημερωσεις οπου μ ηρθε αναβαθμισμενη εκδοση του Σεμπεβριου την βαζω κατεβενει αλλα κολλαει εκει που λεει για εγκατασταση ηταν το μενου της χωρις να γραφει κατι αλλο ετσι σκεφτηκα να το κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και στησημο απο την αρχη οπως και το εκανα. Μετα ξανα βαζω την ενημερωση να κατεβενει κατεβενει και γινεται επιτυχες η εγκατασταση της. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Ξυπνάω το πρωί, βάζω καφέ και ξεκλειδωνω το Pixel. Το 1ο πράγμα που βλέπω είναι ο νέος launcher!! Κάνω ένα restart, έτσι για το yolo, και πλέον έχω πάλι τον παλιό launcher.. :( Sent from my SHIELD Tablet using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Ξυπνάω το πρωί, βάζω καφέ και ξεκλειδωνω το Pixel. Το 1ο πράγμα που βλέπω είναι ο νέος launcher!! Κάνω ένα restart, έτσι για το yolo, και πλέον έχω πάλι τον παλιό launcher.. :( Sent from my SHIELD Tablet using Tapatalk Καλημερα αυτο που λες ειναι οντος περιεργο. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanth Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Ξυπνάω το πρωί, βάζω καφέ και ξεκλειδωνω το Pixel. Το 1ο πράγμα που βλέπω είναι ο νέος launcher!! Κάνω ένα restart, έτσι για το yolo, και πλέον έχω πάλι τον παλιό launcher.. :( Sent from my SHIELD Tablet using Tapatalk You have been Trolled by Google xD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Σε Android 8 υπάρχει η λειτουργία always on display? Αν ενεργοποιηθεί η συσκευή μπαίνει σε deep sleep? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Σε Android 8 υπάρχει η λειτουργία always on display? Αν ενεργοποιηθεί η συσκευή μπαίνει σε deep sleep?Το pixel 2 έχει, το 1 για τώρα όχι.. Sent from my Pixel using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Το pixel 2 έχει, το 1 για τώρα όχι.. Sent from my Pixel using Tapatalk Νόμιζα το έχει δώσει με την 8, δεν ξέρω πως λειτουργεί στα samsung πχ αλλά στην 8αρα los στο OnePlus 3 δεν μπαίνει ποτέ σε deep sleep και η μπαταρία είναι χάλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Σήμερα το πρωί έσκασε notification για το "hey Google". Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts