varitimos84 Δημοσιεύτηκε October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 24, 2016 (edited) καλημερα... σκεφτομαι να αγορασω gps... αλλα δε ξερω τι λειτουργικο να παρω... καταρχην , ναι εχω android κινητο.. αλλα δε θελω να το χρησιμοποιω ως gps πλοηγο, δε θελω να χαλασω την μπαταρια του κινητου...οποτε παμε σε αγορα νεας συσκευης... ειχα παλιοτερα μια συσκευη Mio .. την οποια την ξεκλειδωσα κ περασα το iGo... κατεβαζα καθε 3-4 μηνες νεους χαρτες κ speed cameras για ελλαδα κ χωρες που με ενδιεφεραν.. κ ημουν γενικοτερα παντα ενημερωμενος.. το θεμα ειναι πλεον τι κανω? wince ή android... ? στο iGo ειχα μια πληρη γκαμα απο αρχεια...που ανανεωνονταν καθε 3-4 μηνες... MAP,POI,DEM,HNR,FDA,FPA, κ πολλα αλλα... οποτε δε ξερω.. θα εχω την ιδια καλυψη σε ολα αυτα?? η συσκευη θελω να ειναι 7" ιντσες κ επιπλεον εννοειται θα με ενδιεφερε να μπορω να εχω ενημερωση κυκλοφοριας κ συμβαντων... χωρις να χρειαζεται να συνδεθω με δεδομενα η γενικοτερα στο ιντερνετ...... Edited October 24, 2016 by varitimos84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphaleaderr Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 κ επιπλεον εννοειται θα με ενδιεφερε να μπορω να εχω ενημερωση κυκλοφοριας κ συμβαντων... χωρις να χρειαζεται να συνδεθω με δεδομενα η γενικοτερα στο ιντερνετ...... Και γω θα ηθελα να μπορει να βγαζει η βρυση μου νερο χωρις να ειμαι συνδεδεμενος στο δικτυο υδρευσης... αλλα δεν. Συσκευη που να ειναι φορητο μαντειο των Δελφών δεν νομιζω οτι εχει ακομα εφευρεθει. Παράθεση Current status: Galaxy S21+, Huawei Matebook 14 (2020), Mi Air 13 (2017) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Καλά και εσύ, δεδομένα δεν χρειάζεται να έχει, ένα δέκτη RDS-TMC να έχει η συσκευή νομίζω μπορεί να έχει ενημέρωση traffic. Έτσι νομίζω δηλαδη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts