Katath Δημοσιεύτηκε October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 23, 2016 Χαιρετώ την παρέα! Μετά από 8 συναπτά έτη με συσκευές της BlackBerry σαν κύριες αποφάσισα σιγά σιγά να μεταπηδήσω σε άλλη συσκευή και οι σκέψεις μου είναι στο HTC one M9, ή σε κάποιο microsoft lumia 950. Μαζί με τα BlackBerry είχα παράλληλα το 2009 και το HTC HD2 και αργότερα το HTC desire HD. Από τότε υπήρχε μία αδυναμία στις συσκευές της HTC. Και από τότε βέβαια έχω να χειριστώ android συσκευή, για παραπάνω από 10 λεπτά. Για Samsung δεν σκέφτομαι, γιατί δεν μου αρέσει κανένα. Όπως επίσης δεν μου αρέσει καθόλου το pure android. Οπότε αποκλείονται από την συζήτηση όλα τα nexus. Για iphone επίσης δεν ενδιαφέρομαι. Λόγω του sense νομίζω πως δύσκολα θα κοιτάξω κάτι άλλο σε android, εκτός της htc. Παρ' όλα αυτά όλες οι προτάσεις θα εκτιμηθούν. Δυστυχώς την συσκευή δεν την έχω δει καν από κοντά, γιατί εδώ που βρίσκομαι δεν υπάρχει σε κανένα κατάστημα για να το χειριστώ και δεν το έχει και κανένας γνωστός μου. Το 950 το χειρίστηκα από κοντά σε ένα κατάστημα, μου άρεσε πολύ σαν συσκευή, αλλά και αυτό, όπως και οποιοδήποτε android θα χρειαστεί να αφιερώσω λίγο χρόνο να το μάθω πρώτα. Απλά διάβασα από χρήστες του 950 πολύ αρνητικά σχόλια και κάπως έκανα πίσω στην σκέψη της αγοράς του. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για ότι απάντηση λάβω στο μήνυμα μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Δυστυχώς ή ευτυχως, τα wp (προσωπικα θεωρω οτι) ειναι fail αγορα. Λειτουργικο με ημερομηνια ληξης... Μπορεις να πάς στο htc 10? Στο lg g5/v10/v20? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. October 23, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Δυστυχώς ή ευτυχως, τα wp (προσωπικα θεωρω οτι) ειναι fail αγορα. Λειτουργικο με ημερομηνια ληξης... Μπορεις να πάς στο htc 10? Στο lg g5/v10/v20? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Μπορώ να πάω στις συσκευές που μου προτείνεις, αλλά από την μία καμία δεν με συγκινεί όσο το Μ9 και από την άλλη, δεν έχω τίποτα τρελές απαιτήσεις ώστε να χρειάζομαι την παραπάνω ram, ή οτιδήποτε τέλος πάντων παραπάνω παρέχει η παραπάνω τεχνολογία ενός χρόνου που έχουν αυτές οι συσκευές. Ακόμα και αν κόστιζαν όσο το Μ9, (μιλάω για το htc 10 που κάπως μου αρέσει), πάλι δεν θα τις επέλεγα για αγορά και το εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 (edited) HTC one M9 ή microsoft lumia 950 ? :yawn: Edited October 24, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Το Μ9 είναι απλά ένα fail της HTC. Από όποια μεριά και αν το κοιτάξεις Κοίτα και καμιά συσκευή της Sony αν θες.Έχει πολύ καλές (σε κάποια σημεία χάνουν από τον ανταγωνισμό σε κάποια ίσως κερδιζουν) Κοίτα και Samsung,πέρα από ότι έχει όμορφες συσκευες (καθαρά θέμα γούστου αυτο) από εποχή s4 και μετά έχει βελτιωθεί πολύ. Υπάρχει και η Huawei. Τα wp είναι με ημερομηνία λήξης όπως είπε και ο mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 (edited) Kαλησπερα φιλε Katath το μ9 το εχω, εαν ψαχνεις κατι ουαου στην καμερα δεν κανει, εγω που στο θεμα καμερα ειμαι απλος χρηστης θεωρω οτι ειναι οκ αλλα μεχρι εκει . Το μεγαλο μειον του 9 ειναι ο snap 810 στο θεμα θερμοκρασιας αν εχεις κατα νου κανα games απλα το ξεχνας η συσκευη ζεματαει ριξε μια ματια εδω που κανουμε μια κουβεντα λιγο off topic post # 19- 20 -21 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=442820&page=2 Τα καλα... εχει και απο αυτα οπως ειπες και εσυ .Απιστευτο sense , boomsound ειτε με ακουστικα ειτε χωρις ο ηχος ειναι super:) Θα αναβαθμιστει επισημα σε android 7 ,εγω που ειμαι με custom rom απο το 10 απλα :kill: Aν τα μειον του δεν σε ενοχλουν παρτο χαμενος δεν θα βγης . Edit ποσο το εχεις βρει το 9 σκεφτεσαι αγορα καινουργιας συσκευης? Edited October 24, 2016 by nek46 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. October 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Kαλησπερα φιλε Katath το μ9 το εχω, εαν ψαχνεις κατι ουαου στην καμερα δεν κανει, εγω που στο θεμα καμερα ειμαι απλος χρηστης θεωρω οτι ειναι οκ αλλα μεχρι εκει . Το μεγαλο μειον του 9 ειναι ο snap 810 στο θεμα θερμοκρασιας αν εχεις κατα νου κανα games απλα το ξεχνας η συσκευη ζεματαει ριξε μια ματια εδω που κανουμε μια κουβεντα λιγο off topic post # 19- 20 -21 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=442820&page=2 Τα καλα... εχει και απο αυτα οπως ειπες και εσυ .Απιστευτο sense , boomsound ειτε με ακουστικα ειτε χωρις ο ηχος ειναι super:) Θα αναβαθμιστει επισημα σε android 7 ,εγω που ειμαι με custom rom απο το 10 απλα :kill: Aν τα μειον του δεν σε ενοχλουν παρτο χαμενος δεν θα βγης . Edit ποσο το εχεις βρει το 9 σκεφτεσαι αγορα καινουργιας συσκευης? Δεν με ενοχλεί καθόλου το θέμα της κάμερας. Άλλωστε είχα BlackBerry πόσα χρόνια! :p Παιχνίδια δεν παίζω ποτέ με το κινητό μου. Το βρίσκω από 350 περίπου ευρώ στα skroutzομάγαζα. Απλά δεν ξέρω ποιο από αυτά να εμπιστευτώ κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Δεν με ενοχλεί καθόλου το θέμα της κάμερας. Άλλωστε είχα BlackBerry πόσα χρόνια! :p Παιχνίδια δεν παίζω ποτέ με το κινητό μου. Το βρίσκω από 350 περίπου ευρώ στα skroutzομάγαζα. Απλά δεν ξέρω ποιο από αυτά να εμπιστευτώ κτλ. Για την χρήση που το θες πάρε το Lumia 950 να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Δεν ξέρω με ποιο σκεπτικό προτείνουν windows phone. Μια χαρά το 950, μου αρέσει πολύ σαν συσκευή αλλά τι να το κάνεις αν δεν υπάρχουν βασικές εφαρμογές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. October 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Δεν ξέρω με ποιο σκεπτικό προτείνουν windows phone. Μια χαρά το 950, μου αρέσει πολύ σαν συσκευή αλλά τι να το κάνεις αν δεν υπάρχουν βασικές εφαρμογές? Για ποιες βασικές εφαρμογές που υπάρχουν σε android αναφέρεσαι, γιατί είναι σίγουρα κάτι που με ενδιαφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys00 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Ειχα ενα διαστημα Lumia 640 και οι εφαρμογες που χρησιμοποιουσα κυριως messenger fb gmail viber ηταν κακογραμενες ειδικα κατι insta και συναφη μαυρο χαλι σε σχεση με το android ενημερωσεις δεν εβλεπα σε αυτες τις εφαρμογες,εκανα υπομονη μισο χρονο με το κινητο και μετα το πουλησα δεν αντεξα.Σαν λειτουργικο γενικα μου αρεσε αρκετα και η συσκευη ηταν απαιχτη βασει specs πολυ καλη αυτονομια ομορφη οθονη και σαν συσκευη μια χαρα.Πιστευω απο θεμα hardware να σε καλυψει το 950 απο εφαρμογες δεν ξερω εαν βελτιωθηκε μετα απο 1 χρονο η χειροτερευσε.Γιατι εαν ισχυει το 2 αστο καλυτερα.Η δικη μου προταση κατι σε huawei οπως το P9 το Ηοnor 8 ή το Nova και μετα το Z PLAY της Μοτορολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Επειδή ήσουν πολλά χρόνια με BB πες μας καλύτερα τι περίπου έκανες με τη συσκευή, τι είδους εφαρμογές χρησιμοποιούσες, τις βασικές έτσι κι αλλιώς θα τις βρεις και σε windows mobile 10 και οι περισσότερες είναι και universal και με λίγο ψάξιμο στο youtube μπορείς να δεις και πως λειτουργούν. Πάντως αύριο θα έχει παρουσίαση η Microsoft οπότε να δούμε μήπως και αναφέρουν κάτι για το μέλλον του λειτουργικού. Αν δε σε ενδιαφέρει το μέγεθος θα σου έλεγα να πας προς 950xl μεριά, έχει αρκετά καλύτερο επεξεργαστή οπότε θα έχεις και καλύτερη εμπειρία με το continuum. Σε android συσκευή προσωπικά θα πήγαινα σε κανα Huawei, P9, Honor 8 ή και κανα Mate S που έχει πέσει και αρκετά η τιμή του. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. October 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Επειδή ήσουν πολλά χρόνια με BB πες μας καλύτερα τι περίπου έκανες με τη συσκευή, τι είδους εφαρμογές χρησιμοποιούσες, τις βασικές έτσι κι αλλιώς θα τις βρεις και σε windows mobile 10 και οι περισσότερες είναι και universal και με λίγο ψάξιμο στο youtube μπορείς να δεις και πως λειτουργούν. Πάντως αύριο θα έχει παρουσίαση η Microsoft οπότε να δούμε μήπως και αναφέρουν κάτι για το μέλλον του λειτουργικού. Αν δε σε ενδιαφέρει το μέγεθος θα σου έλεγα να πας προς 950xl μεριά, έχει αρκετά καλύτερο επεξεργαστή οπότε θα έχεις και καλύτερη εμπειρία με το continuum. Σε android συσκευή προσωπικά θα πήγαινα σε κανα Huawei, P9, Honor 8 ή και κανα Mate S που έχει πέσει και αρκετά η τιμή του. Πέρα από το να λαμβάνω άμεσα τα mails μου από διαφορετικούς λογαριασμούς, χωρίς να κάνω χειροκίνητη ανανέωση, αλλά όπως στα ΒΒ, δεν έχω κάποια ιδιαίτερη ανάγκη από συγκεκριμένες εφαρμογές. Χρειάζομαι ένα καλό gps και θέλω την συσκευή να είναι άψογη στα "τηλεφωνικά" της, όπως ήταν όλα τα BlackBerry που πέρασαν από τα χέρια μου. Πολύ καλό σήμα, δυνατό ακουστικό, καθαρός ήχος στις κλήσεις, αξιόλογη μπαταρία κτλ. Specs, κάμερα κτλ, δεν με ενδιαφέρουν, ή αν θα μπαίνει σε μία εφαρμογή 0,3 του δευτερολέπτου πιο αργά, σε σχέση με άλλες συσκευές. Όπως επίσης δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα παιχνίδια. Με λίγα λόγια την δουλειά μου την κάνω και με συσκευές με πολύ λιγότερα χρήματα, όπως είναι το BlackBerry Q10 που χρησιμοποιώ εδώ και 2,5 χρόνια, αλλά θέλω να κάνω και την αλλαγή και να πάω σιγά σιγά σε άλλο λειτουργικό, αλλά και να μην μπλέξω πάλι με hard reset, με root, xda κτλ. Με το Q10 ούτε battery pull δεν έκανα. Δεν θέλω να πάω σε ασταθές λειτουργικό. ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- HTC one M9 ή microsoft lumia 950 ? :yawn: Τι σου φάνηκε παράξενο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Πέρα από το να λαμβάνω άμεσα τα mails μου από διαφορετικούς λογαριασμούς, χωρίς να κάνω χειροκίνητη ανανέωση, αλλά όπως στα ΒΒ, δεν έχω κάποια ιδιαίτερη ανάγκη από συγκεκριμένες εφαρμογές. Χρειάζομαι ένα καλό gps και θέλω την συσκευή να είναι άψογη στα "τηλεφωνικά" της, όπως ήταν όλα τα BlackBerry που πέρασαν από τα χέρια μου. Πολύ καλό σήμα, δυνατό ακουστικό, καθαρός ήχος στις κλήσεις, αξιόλογη μπαταρία κτλ. Specs, κάμερα κτλ, δεν με ενδιαφέρουν, ή αν θα μπαίνει σε μία εφαρμογή 0,3 του δευτερολέπτου πιο αργά, σε σχέση με άλλες συσκευές. Όπως επίσης δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα παιχνίδια. Με λίγα λόγια την δουλειά μου την κάνω και με συσκευές με πολύ λιγότερα χρήματα, όπως είναι το BlackBerry Q10 που χρησιμοποιώ εδώ και 2,5 χρόνια, αλλά θέλω να κάνω και την αλλαγή και να πάω σιγά σιγά σε άλλο λειτουργικό, αλλά και να μην μπλέξω πάλι με hard reset, με root, xda κτλ. Με το Q10 ούτε battery pull δεν έκανα. Δεν θέλω να πάω σε ασταθές λειτουργικό. Η αλήθεια είναι οτι τα BB φημίζονται σε αυτό τον τομέα, αλλά και από τα Nokia και μετέπειτα lumia δεν είχα ποτέ παράπονο όπως και τώρα με το 950 και ειδικά όσον αφορά το σήμα και στο τηλεφωνικό κομμάτι και από την πλευρά του GPS. Από Huawei που πρότεινα παραπάνω επίσης ακούω πολύ καλά λόγια και ειδικά από το G8 που είχα, έμεινα πραγματικά πολύ ευχαριστημένος, άριστο σήμα. Από μπαταρία ένας λόγος που πρότεινα το 950xl είναι κι αυτός, κακά τα ψέματα με την πολύ υψηλή ανάλυση οθόνης που έχει, όσο μεγαλύτερη μπαταρία τόσο καλύτερα, βέβαια παίζει ρόλο και τι εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο, τι είδους χρήση κάνεις κλπ. Η οθόνη πάντως εξαιρετική σε όλες τις συνθήκες και με πολλή καλή αυτόματη φωτεινότητα. Από εκεί και πέρα και κάποια συσκευή με android να προτιμήσεις δε νομίζω οτι πρέπει να ανησυχείς για root, hard reset κλπ ειδικά στην περίπτωσή σου που δεν πρόκειται να το γεμίσεις με άχρηστες εφαρμογές, Htc και Huawei για μένα έχουν κάνει καλή δουλειά και αν επιλέξεις μια από τις καλές τους συσκευές πιστεύω θα μείνεις ευχαριστημένος, βεβαία μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στα αντίστοιχα νήματα εδώ στο myphone. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts