mivechris Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 κανένα νέο κανεις για αναβάθμιση; ηταν ο μόνος λόγος το pure android + η αναβάθμιση που πήρα τη συγκεκριμένη συσκευή και έχω μείνει με το πρώτο στο χέρι:lol: Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Το μονο νεοτερο ειναι το security patch του Σεπτεμβριου που κυκλοφορησε πριν μερες. Για nougat εχουμε μεινει στο 3ο soak test εδω και αρκετο καιρο που σημαινει οτι αν δεν υπαρξει άλλο, αυτο θα ειναι και η τελικη RTM εκδοση που θα μας δοθει αλλα...καποτε. Τραγικη καθυστερηση οντως, εξ ου και το επομενο μου κινητο ΔΕΝ θα ειναι Lenovorola... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Το μονο νεοτερο ειναι το security patch του Σεπτεμβριου που κυκλοφορησε πριν μερες. Για nougat εχουμε μεινει στο 3ο soak test εδω και αρκετο καιρο που σημαινει οτι αν δεν υπαρξει άλλο, αυτο θα ειναι και η τελικη RTM εκδοση που θα μας δοθει αλλα...καποτε. Τραγικη καθυστερηση οντως, εξ ου και το επομενο μου κινητο ΔΕΝ θα ειναι Lenovorola... το είχα διαβάσει αυτό, σε μένα δεν έχει έρθει ακόμα. Δυστυχώς και γω της ίδιας άποψης είμαι ακριβώς. Χρυσό τηλεφωνάκι το G4p για αυτά που μπορεί και κάνει, μου αρέσει πολύ και το G5 για αναβάθμιση η το G5s αλλα δυστυχώς η εταιρία αναβαθμίσεις θα δίνει στα δυνατά τηλέφωνα. είχα βλέψεις για νοκια 2 αλλα με 8γιγα χώρο και 1 γιγα ραμ δεν θα πάει μακριά. θα κάνω υπομονή άλλον 1 χρόνο με τη συσκευή μέχρι να λήξει η εγγύησή της και να παει στο σέρβις(το γνωστό θέμα με το 4G που έχω γράψει και σε πιο πίσω σελίδες δεν το εχω διορθώσει και δεν έχω την υπομονή και την άνεση να περιμένω την κάθε αρβάτο να "διαγνώσει" το πρόβλημα οπότε έχω αρκεστεί στο 3G) Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
areace Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Μόλις έφτασε ενημέρωση Σεπτεμβρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 9, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Ναι έφτασε. Αναβάθμιση σε Nougat πότε θα πάρουμε; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Για nougat εχουμε μεινει στο 3ο soak test εδω και αρκετο καιρο που σημαινει οτι αν δεν υπαρξει άλλο, αυτο θα ειναι και η τελικη RTM εκδοση που θα μας δοθει αλλα...καποτε. Υπομονή... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 έχει χρησιμοποιήσει κανείς το GPS για πλοήγηση η κάτι άλλο; χρειάστηκα σήμερα ταξι (beat) και έπειτα να περπατήσω απο ένα σημείο για να πάω κάπου σε περιοχή εντός αττικής που δεν ήξερα και με έβγαζε λίγο όπου να ναι. Το βασικότερο είναι οτι αργεί να κάνει ανανέωση της πληροφορίας για το που βρίσκομαι και να με εντοπίσει ακριβώς. είτε με έδειχνε 1 στενό παραπάνω είτε παρακάτω απο τον δρόμο που ήμουν είτε αρχικά σε μεγάλη ακτίνα. Στις ρυθμίσεις της τοποθεσίας οι αντίστοιχες σαρώσεις ήταν ενεργές γιατί διαφορετικά δεν βρίσκει ούτε ελέφαντα. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
areace Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 έχει χρησιμοποιήσει κανείς το GPS για πλοήγηση η κάτι άλλο; χρειάστηκα σήμερα ταξι (beat) και έπειτα να περπατήσω απο ένα σημείο για να πάω κάπου σε περιοχή εντός αττικής που δεν ήξερα και με έβγαζε λίγο όπου να ναι. Το βασικότερο είναι οτι αργεί να κάνει ανανέωση της πληροφορίας για το που βρίσκομαι και να με εντοπίσει ακριβώς. είτε με έδειχνε 1 στενό παραπάνω είτε παρακάτω απο τον δρόμο που ήμουν είτε αρχικά σε μεγάλη ακτίνα. Στις ρυθμίσεις της τοποθεσίας οι αντίστοιχες σαρώσεις ήταν ενεργές γιατί διαφορετικά δεν βρίσκει ούτε ελέφαντα. Όσες φορές το χρειάστηκα άργησε πολύ να βρει δορυφόρους .Σχεδόν 5 λεπτά και άργησε και άλλο για να βρει τη θέση μου στο περίπου. Γενικά νομίζω ότι έχει θέμα με το gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 23, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Σε πεζοπορία μου δείχνει άψογα. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Όσες φορές το χρειάστηκα άργησε πολύ να βρει δορυφόρους .Σχεδόν 5 λεπτά και άργησε και άλλο για να βρει τη θέση μου στο περίπου. Γενικά νομίζω ότι έχει θέμα με το gps. αν πας στις ρυθμίσεις, τοποθεσία και στις 3 τελίτσες πάνω και ενεργοποιήσεις την πρώτη επιλογή, του δίνεις δικαίωμα να βρει τοποθεσία μέσω δικτύου κινητής η wifi. αν δεν έχεις δεδομένα ναι ισχύει καθυστερεί πολύ. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
areace Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 αν πας στις ρυθμίσεις, τοποθεσία και στις 3 τελίτσες πάνω και ενεργοποιήσεις την πρώτη επιλογή, του δίνεις δικαίωμα να βρει τοποθεσία μέσω δικτύου κινητής η wifi. αν δεν έχεις δεδομένα ναι ισχύει καθυστερεί πολύ. Ενεργοποιημένη είναι η επιλογή αυτή αλλά δεν έχω συμβόλαιο με δωρεάν internet οπότε μόνο αν είμαι τυχερός και βρω ανοιχτό wifi βρίσκει γρήγορα θέση.Σε ώρα ανάγκης βέβαια ανοίγω internet (1 ευρώ την ημέρα νομίζω χρεώνει η vodafone) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 (edited) Προ λιγων ημερων το κινητο εμφανισε στην οθονη μια ημικυκλικη κιτρινιλα που γινοταν ακομα πιο εντονη οταν ζεσταινονταν λογω cpu activity. Το κινητο φυσικα ειναι εντος εγγυησης και η Lenovo με παρεπεμψε στο επισημο σερβις την TS Solutions (πρωην Arvato) στα ΚΤΕΛ Κηφισου, οπου το αφησα χθες και περιμενω απο Δευτερα νεοτερα. Αν και στην Black Friday αγορασα πλεον το S7, θα ενημερωσω ωστε αν τυχον παρουσιαστει σε αλλον, να εχετε μια ιδεα πως αντιμετωπιστηκε το προβλημα Edited December 2, 2017 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 To κινητο λοιπον ηταν ετοιμο ταχυτατα απο χθες εντος 2 ημερων (!) και το παρελαβα σημερα με καινουργια οθονη που αντικατασταθηκε δωρεαν εντος εγγυησης. Απόλυτα ευχαριστημενος απο το service της TS Solutions και για οποιον αναρωτιεται ακομα ναι, το κινητο ειχε αγοραστει περσι απο skroutzομαγαζο και η εγγυηση αναγνωριστηκε κανονικα. ΥΓ: FYI, μετα την αγορα του S7, το κινητο περισσευει και ειναι ηδη διαθεσιμο προς πωληση :) Ευχαριστω ολους σας για την εποικοδομητικη ανταλλαγη αποψεων ενα χρονο τωρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 To κινητο λοιπον ηταν ετοιμο ταχυτατα απο χθες εντος 2 ημερων (!) και το παρελαβα σημερα με καινουργια οθονη που αντικατασταθηκε δωρεαν εντος εγγυησης. Απόλυτα ευχαριστημενος απο το service της TS Solutions και για οποιον αναρωτιεται ακομα ναι, το κινητο ειχε αγοραστει περσι απο skroutzομαγαζο και η εγγυηση αναγνωριστηκε κανονικα. ΥΓ: FYI, μετα την αγορα του S7, το κινητο περισσευει και ειναι ηδη διαθεσιμο προς πωληση :) Ευχαριστω ολους σας για την εποικοδομητικη ανταλλαγη αποψεων ενα χρονο τωρα! ενδιαφέρουσα εξέλιξη, ελπίζω σε κανένα μήνα που θα τους επισκεφτώ για το δικό μου πρόβλημα να μπορέσουν να το εντοπίσουν. (ναι ακόμα δεν έχω πάει μιας και με κοσμοτε 3G πιάνει καλύτερα εκεί που το χρειάζομαι σε σχέση με τη vodafone) Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 6, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Παιδιά, έχω πάθει πλάκα με την μπαταρία του τηλεφώνου! Σήμερα μια δύσκολη μέρα από τις 8 το πρωί κι είναι στο 6%! Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 και εκεί που ελεγα παει http://pocketnow.com/2018/01/04/moto-g4-play-gets-android-nougat-update ας ελπίσουμε να μην είναι μούφα Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 5, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Για να δούμε... Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 15, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Την πήραμε την 7.1.1 :) Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
areace Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Τώρα την κατεβάζω και εγώ. Για να δούμε τι θα δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 (edited) Και μονο για την υπομονη και το ψαξιμο που εχω κανει για αυτην την αναβαθμιση, λεω να το κρατησω για δευτερο :p BTW, κατεβαινει τωρα, 644 ΜΒ ΥΓ: Εγκατασταθηκε χωρις προβληματα, και ομολογω οτι το καινουργιο boot animation logo με το καλημερα με εντυπωσιασε! :) Edited January 16, 2018 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
areace Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Μετά την εγκατάσταση κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και στήσιμο από την αρχή ή δεν χρειάζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Μετα απο τοσο μεγαλη αναβαθμιση καλο θα ηταν. Σκεψου οτι με το S7 εφτασα ενα βημα πριν το service μετα το upgrade σε Nougat γιατι δεν δουλευε ο proximity sensor και πιστευα ηταν hardware προβλημα - μετα ομως απο factory reset της απελπισιας εφτιαξε! Οπότε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
areace Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Το έστησα από την αρχή. Όλα καλά προς το παρών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 ευχάριστη έκπληξη το φετινό, είχα σταματήσει να έχω κάθε ελπίδα μέχρι που μπήκα χτες να δω αν έχει γράψει κανείς τίποτα. Μερικές πρώτες εντυπώσεις. - Boot animation (ω ναι Hello MOTO) - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ ΚΛΗΣΗΣ ΑΝΑ ΣΙΜ, ΚΟΙΝΩΣ ΕΧΩ ΑΛΛΟΝ ΗΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΙΜ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ (1.5 χρόνο με lumia dual sim το είχα βολευτεί) - Ναι μεν η μπαρα ειδοποιήσεων μάζεψε (ιδιαίτερα στο δίκαρτο) αλλα πλέον είναι δύσκολο να δω σε τι δίκτυο βρίσκονται οι sim( θα πρέπει να ανοιξω δεδομένα - εκτός κ αν υπάρχει γρηγορότερος τρόπος). Επίσης μ αρέσει και ο νέος τρόπος ειδοποιήσεων της 7αρας. - Ωραιότερη γραμματοσειρά στο ρολόι. - Νομίζω κάτι έγινε και έχει βελτιωθεί η ένταση του ήχου, μάλιστα στις επιλογές υπάρχει "Ενίσχυση ήχου" - Εικονίδια η κάτι άλλο δεν έχω δει μιας και έχω nova launcher πάνω εδώ και 2-3 χρόνια και σε άλλη συσκευή οπότε το έχω φτιάξει πλήρως όπως με βολεύει. Ερχόμαστε στο δύσκολο κομμάτι. Λογικό όπως καταλαβαίνω να χρειάζεται επαναφορά εργοστασιακών για να παίξει πλήρως σωστά. Υπάρχει κάτι που να μου κατεβάσει πάλι τις εφαρμογές και να τις τοποθετήσει όπως ήταν; Βλέπω υπάρχει επιλογή εντός του nova για backup αλλά δεν υπάρχει εγκατεστημενη η αντίστοιχη εφαρμογή στον τάδε φάκελο που την έχω τι θα βγάλει; ) Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 κάτι ακόμα που παρατήρησα. Στον αποθηκευτικό χώρο, στην κατηγορία "άλλα" ξαφνικά έχω 1.5 γιγα πιασμένα ενω πριν σίγουρα δεν είχα κάτι. Πως καθαρίζει; Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts