Jump to content

Moto G4 play

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δες μηπως και λυθει το προβλημα με την 7αρα που ξεκινησε να ερχεται :) - ποτε δεν ξερεις αλλωστε που μπορει ακριβως να οφειλεται...

τελευταία μου ελπίδα,διαφορετικά με βλέπω να αγοράζω άλλη συσκευή και να πάει τούτη για σέρβις και να μείνει εφεδρική μετά.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 191
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μου έβγαλε ενημέρωση συστήματος 44ΜΒ.

Δεν είδα σε τι αναφέρεται ακόμα.

security update είναι 1 μαϊου 2017

Edited by mivechris

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13

Αυτο δεν ηταν update, τρολαρισμα απο την Lenovo ηταν...!

Να περιμενεις απο μερα σε μερα να σκασει ολοκληρη Nougat που θα περιεχει και το security του Ιουνιου και να θυμαται τωρα να σου στειλει την ενημερωση ασφαλειας του Μαιου χεχεχεχε - εμφραγμα μου ηρθε οταν ειδα την ειδοποιηση :lol::lol::lol:

Sony logo.gif

Αυτο δεν ηταν update, τρολαρισμα απο την Lenovo ηταν...!

Να περιμενεις απο μερα σε μερα να σκασει ολοκληρη Nougat που θα περιεχει και το security του Ιουνιου και να θυμαται τωρα να σου στειλει την ενημερωση ασφαλειας του Μαιου χεχεχεχε - εμφραγμα μου ηρθε οταν ειδα την ειδοποιηση :lol::lol::lol:

εμένα να δεις.

έπαιζα GTA Online και το έκλεισα για να αφήσω να κατέβει η ενημέρωση την ώρα που το έγραψα.

ΞΕΝΕΡΑ.

Πλέον μια φορά τη μέρα θα πατήσω για ενημέρωση συσκευής μήπως και...

εχω σταματήσει ελαφρώς να ελπίζω μετά το security update.

Δεν τίθεται θέμα "ελπίδας", η αναβάθμιση είναι δεδομένη όπως έγραψα εδω και μέρες αλλά με κλασικά αργό rollout - δες ένα άρθρο με το σχετικό screenshot από την... αγαπημένη της Moto Βραζιλία http://www.techdroider.com/2017/06/moto-g4-play-starts-receiving-android-7-1-1-nougat-brazil.html?m=1

Sony logo.gif

ωραία καλά πάμε.

Νέο πρόβλημα στην συσκευή.

όποια sim βρίσκεται σε 2G και η συσκευή πάνω στον οποιονδήποτε φορτιστή έχω παράσιτα στον ακροατη σε βαθμό να μην μπορεί να ακούσει το παραμικρό.

το άκουσα και γω,κατέβασα το ACR και εκανα ηχογραφηση κλησης(μια στο 1252 και μια στο 1314)η σιμ που έχει H η 4G δεν κάνει φασαρία,η αλλη κάνει ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ αν η συσκευή ειναι στον φορτιστή.

Δοκίμασα και χωρις φορτιστή και δεν υπάρχει το παραμικρό θέμα.

Επίσης εναν ελαφρύ λευκό θόρυβο έχει ΚΑΙ η βιντεοκάμερα στο μικρόφωνο όταν είναι στον φορτιστή η συσκευή.

Δεν ξέρω αν ειναι νέο φρούτο η όχι το συγκεκριμένο θέμα η όχι,ίσως να μην το είχα παρατηρήσει.

Δοκίμασα να βάλω και τις 2 σιμ σε 2G και το κάνει και στις 2.

Και μια φίλη μου που έχει το ίδιο τηλέφωνο, από τότε που το αγόρασε όταν το φορτίζει και μιλάει την ακούω συνεχώς με παράσιτα. Της είπα γενικά πως δεν είναι καλό για τη μπαταρία να το δουλεύει την ώρα που φορτίζει, και έτσι το αποφεύγει κάπως.

Sent from my Moto X Play

λοιόν,εμένα συνεχίζονται τα προβλήματα.

είχα όλη τη νύχτα το wifi Κλειστό και το πρωί σηκώθηκα με battery drain.

https://s6.postimg.org/kump4hnnl/Screenshot_20170704-072402.png

μέχρι στιγμής εχω κάνει ΠΑΛΙ επαναφορά αλλα η ένδειξη συνεχίζει να εμφανίζει το wifi ενεργό.

επίσης μιλάμε για μικρό drain 2-3% ανα ώρα περίπου με την συσκευή σε αδράνεια.

Αν αυτό είναι αποτέλεσμα του Wi-Fi bug που έχει το Android από την έκδοση 6 είναι κάτι που αντιμετωπίζεται.

Στην κατανάλωση είναι το wi-fi πρώτο;

Πήγαινε ρυθμίσεις, τοποθεσία και πάτα τις 3 τελίτσες πάνω δεξιά και επέλεξε σάρωση. Εκεί που θα σε βγάλει απενεργοποίησε σάρωση wi-fi και bluetooth και κάνε restart.

Από εκεί και πέρα κάνε τα εξής (σου αναφέρω τι έχω βρει εμπειρικά από τις δικές μου συσκευές) : Μην ανοιγοκλείνεις το wi-fi. Αν χρειαστεί να το κάνεις, κάνε στο καπάκι restart. Αν ορίσεις τον εντοπισμό τοποθεσίας σε συσκευή μόνο και μετά το αλλάξεις, καλό είναι να κάνεις και τότε ένα restart.

Αν αυτό είναι αποτέλεσμα του Wi-Fi bug που έχει το Android από την έκδοση 6 είναι κάτι που αντιμετωπίζεται.

Στην κατανάλωση είναι το wi-fi πρώτο;

Πήγαινε ρυθμίσεις, τοποθεσία και πάτα τις 3 τελίτσες πάνω δεξιά και επέλεξε σάρωση. Εκεί που θα σε βγάλει απενεργοποίησε σάρωση wi-fi και bluetooth και κάνε restart.

Από εκεί και πέρα κάνε τα εξής (σου αναφέρω τι έχω βρει εμπειρικά από τις δικές μου συσκευές) : Μην ανοιγοκλείνεις το wi-fi. Αν χρειαστεί να το κάνεις, κάνε στο καπάκι restart. Αν ορίσεις τον εντοπισμό τοποθεσίας σε συσκευή μόνο και μετά το αλλάξεις, καλό είναι να κάνεις και τότε ένα restart.

sorry για την καθυστερημένη απάντηση,ναι ειναι πρώτο,παίζει να το έχω πολλές μέρες το συγκεκριμένο θέμα και να το είδα τώρα.

επιλογή σάρωση δεν υπάρχει.

εχει τις εξής επιλογές

1)προσθηκη δικτυου

2αποθηκευμένα δίκτυα

3)ανανέωση

4)Σύνθετα.

Φαντάζομαι το σάρωση ειναι το ανανέωση,θα το δοκιμάσω.

ΑΚΥΡΑ ολα τα παραπάνω,τώρα ειδα οτι αναφέρεις για ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ!

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λοιπον,τα έκανα όσα ειπες,η ενδειξη οτι το wifi ειναι ενεργό και καταναλώνει συνεχίζει να υπάρχει όπως στην εικόνα που έχω βάλει παραπάνω.

Το φόρτισες για να μηδενίσουν τα στατιστικά; Αμέσως δεν θα αλλάξει γιατί η κατανάλωση έχει γίνει.

Sent from my Moto X Play

όχι το είδα μετά την επανεκκίνηση όπου το άφησα με κλειστά τα πάντα.

όσο υπάρχει σήμα κινητής,υπάρχει και wifi.

Πρέπει να γίνει πλήρης φόρτιση;

Λοιπόν,ακόμα και σε airplane mode το wifi συνεχίζει να δείχνει οτι είναι ενεργό.

Σήμα κλπ δείχνουν κλειστά στην ένδειξη μπαταρίας.

Φυσικά και πρέπει να γίνει πλήρης φόρτιση. Τα στατιστικά έχουν καταγράψει μια Χ κατανάλωση και αυτό δεν θα αλλάξει σε μια στιγμή. Το μόνο που μπορείς να δεις άμεσα είναι αν έχεις κρατήσει τον ακριβή αριθμό σε mAh που καταναλώθηκαν και να κοιτάς αν σταμάτησε να αυξάνεται. Για να εξαφανιστεί το Wi-Fi από τη λίστα, αν έχει σταματήσει φυσικά η άσκοπη κατανάλωση, θα γίνει μόνο όταν αρχίσει νέα μέτρηση.

Για την οθόνη που δείχνει Wi-Fi σε λειτουργία πτήσης ακόμα νομίζω έτσι είναι σε όλα από το lollipop και μετά. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι, και δεν παίζει ρόλο ιδιαίτερα(δεν τραβάει ρεύμα, απλά το δείχνει έτσι).

Sent from my XT1068

το wifi σταμάτησε να είναι πρώτο σε καταναλωση πλέον και επίσης σε διάστημα όλης της νύχτας κατανάλωσε μόνο 2% μπαταρία η συσκευή ( μιλάμε από τη 1 το βράδυ μέχρι τις 8:30 το πρωί)

αυτό που συνεχίζει να με προβληματίζει είναι γιατί στο ιστορικό κατανάλωσης,κοινώς στο διάγραμμα με τη μπαταρία συνεχίζει να δείχνει ότι το wifi είναι συνεχώς ανοιχτό,το είχα κλειστό για πόσες ώρες κλειστό και συνέχιζε να δείχνει

Ότι σου έγραψα και στο προηγούμενο μήνυμα. Σε πολλές συσκευές από το lollipop και μετά αυτό δείχνει, ότι δηλαδή το wi-fi ήταν ανοιχτό ακόμα και σε flight mode. Bug πρέπει να είναι και δεν αντιστοιχεί σε πραγματική κατανάλωση.

Ότι σου έγραψα και στο προηγούμενο μήνυμα. Σε πολλές συσκευές από το lollipop και μετά αυτό δείχνει, ότι δηλαδή το wi-fi ήταν ανοιχτό ακόμα και σε flight mode. Bug πρέπει να είναι και δεν αντιστοιχεί σε πραγματική κατανάλωση.

Αυτό ισχύει ναι.

με 16ώρες ανοιχτό wifi έχω 23Mah κατανάλωση σύμφωνα με το κινητό.

Τις προηγούμενες φορες μπορεί να ειχα και πάνω απο 400-500mah.

ήδη έχει στρώσει κατα πολύ η κατανάλωση της συσκευής.

Ευχαριστώ.

• 2 weeks later...
axnofaietai.jpg

απο χτες,με την τελευταια αναβάθμιση του android messages(την εργοστασιακή δηλαδή),δεν μου εμφανίζει στο moto screen οτι έχω μήνυμα,πρέπει να πατήσω για ξεκλείδωμα και να το δω.

Υπάρχει κάποια λύση;

πήγα στην εργοστασιακή εφαρμογή και πέρασα ξανά την ενημέρωση και κάνει πάλι το ίδιο.

• 2 weeks later...

τι έγινε έχει πεθάνει το νήμα;

το θέμα με τα μηνύματα διορθώθηκε με τη νεα ενημέρωση που βγήκε τελικά.

Το δικό μου ακόμα στην 6.0.1 είναι.

τουλάχιστον ας έλεγαν οτι θα αναβαθμιστούν τον ιούνιο οι συσκευές βραζιλίας και για τους άλλους δεν γνωρίζουμε αν και πότε.

Οπως εχω δει στο xda σε σχετικα threads που παρακολουθω από κοντα, η αναβαθμιση της Βραζιλίας αποδειχτηκε soak test και το επίσημο rollout δεν εχει ξεκινησει ακομα. Αρα υπομονή...

ΥΓ: Αν καποιος εχει ορεξη να παιξει, η rom ειναι διαθεσιμη για download και manual εγκατασταση, απλα προυποθετει πρωτα downgrade στην 6.0.1 με το patch του Φεβρουαριου (την αμεσως προηγουμενη απο αυτη που εχουμε τωρα)

Sony logo.gif

• 3 weeks later...

Σκέφτομαι να αγοράσω και γω το συγκεκριμενο κινητο και έχω 2 αποριες:

1) Αν το αγορασω απο τα διάφορα φθηνά μαγαζιά του skroutz, που όλα αναφέρουν ότι είναι EU version, θα έχω κάλυψη εγγύησης απο την ελληνική αντιπροσωπεία; κανονικά, για 2 έτη; επισης το service αν το χρειαστεί κανείς πού βρίσκεται;

2) Η κύρια κάμερα του κινητού είναι ικανοποιητική; ως τώρα είχα το ZTE Blade S6, με κάμερα 16 Mpixel, πολύ ικανοποιημένος, και προβληματίζομαι με τα 8 που έχει το συγκεκριμένο.

Ευχαριστώ!

Αμα παρω φορτιστη που βγαζει 2Α ειναι πολλα για το συγκεκριμενο κινητο ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

• The title was changed to Moto G4 play