Jump to content

Mp3 Προτάσεις και Αναζητήσεις! {3}

rigasnic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οχι...αυτο το εχω...απλα ακουω τελευταια μια πολυ πιο μπιτατη εκδοση... thnx παντως...θα το ξαναψαξω

Kay And Stoxx - Ain't Nobody :cool:

:shifty:

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

tha shthsw mia terastia xarh na moy peite titlous apo dyo trragoydia 1) ena poy leei "aaaa overviiver "palia htan se diafimish me enan panw se ena vouno kai evrexe kai diafhmize oyiski 2 ) kai ena allo poy leei sthn diafimish reno megayn to neo hit toy kalokairioy "shake shake.............." sas parakalw voithiste .an mporeite steilte ta hellangel10@gmail.com
smallville for ever :cool: :cool: :cool:

Παιδιά μηπως ξέρει κανείς πως λεγεται το τραγουδι για τον ραδιομαραθώνιο? Αυτό που λεει "Τα παιδια που εχουν αναγκη ειναι ανθρωποι και αυτα, δωσε και εσυ τη δικη τη καρδια σου νιωσε πως ειναι και εκεινα παιδια σου" κατι ετσι. Το θελω επιγον για καλο σκοπο.

Παιδιά θέλω τη βοήθειά σας για πολλοστή φορά!

Γαλλικό τραγούδι, ατμοσφαιρικό, πιθανότατα ερωτικό, τραγουδάει άντρας...

Τα λόγια που έπιασα ήταν "De l' amore" [το επαναλάμβανε τακτικά]και σε κάποιο σημείο είπε και "Mea culpa De l amore"...

Το στυλ της μουσικής μου θύμιζε πολύ το "I lost my baby" τhς διαφήμησης του Lotto!!

Thanks προκαταλαβολικά !

(Cristina μη με ξεχ... που postara και στα δύο fora! :p )

Το βρήκα!!!!! :D:D:D:D

Tonino Carotone - Me cago en el amor

Αν ξέρει κανείς ισπανικά να μας πει τι εννοεί, αν και νομίζω οτι το me cago είναι αισχρούλα λέξη :p

Cu

Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang:

Θα ήθελα μία βοήθεια προχτές άκουσα σε ένα κλαμπ ένα κομμάτι με φοβερή εισαγωγή αλα arabia και μετά ένα τσιφτετελέ κομμάτι το τραγουδάει άντρας και μου έμοιαζε η φωνή με του λιβιεράτου δεν ξέρω αν μπορεί να καταλάβει κάποιος θα του είμαι υπόχρεος

thanks

Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο.

Παιδια την βοηθεια σας!

Ψαχνω τον τιτλο και την ερμηνευτρια ενος τραγουδιου που ακουσα μετα απο πολυ καιρο παλι σημερα. Ειναι λιγο παλιο, νομιζω 2 - 3 χρονων, το εψαχνα και τοτε, αλλα τοτε δεν ηξερα το myphone! :D

Στο ρεφρεν ακουγονται τα εξης λογια:

I would never love again,

like the way I loved you

I would never cry again...

.... .... ..... ..... .....

Εχει και συνεχεια αλλα δε μπορεσα να το ακουσω γιατι ειχε φασαρια. Ειναι αργο κομματι, οποιος καταλαβει ποιο ειναι θα του ειμαι υποχρεος!

CR electronics

Παιδια την βοηθεια σας!

Ψαχνω τον τιτλο και την ερμηνευτρια ενος τραγουδιου που ακουσα μετα απο πολυ καιρο παλι σημερα. Ειναι λιγο παλιο, νομιζω 2 - 3 χρονων, το εψαχνα και τοτε, αλλα τοτε δεν ηξερα το myphone! :D

Στο ρεφρεν ακουγονται τα εξης λογια:

I would never love again,

like the way I loved you

I would never cry again...

.... .... ..... ..... .....

Εχει και συνεχεια αλλα δε μπορεσα να το ακουσω γιατι ειχε φασαρια. Ειναι αργο κομματι, οποιος καταλαβει ποιο ειναι θα του ειμαι υποχρεος!

Οι στίχοι μοιάζουν πολύ με το 'Foolish Beat' της Debbie Gibson, μόνο που είναι 15+ ετών τραγούδι...

Ίσως να υπάρχει κάποια διασκευή του, αλλά δεν έχω υπ' όψιν. :)

I could never love again the way I loved you (oh)

I could never cry again like I did when I left you

:)

Ευχαριστω πολυ Cristina για την αμεση και σωστη απαντηση σου! Αυτο ηταν, δεν ηξερα πως ειναι τοσο παλιο! :)
CR electronics

Paidia den xerw an exei anaferthei...psaxnw to kommati hip-hop pou paizei sthn eisagwgi tou "apli methodos twn triwn" sto mega!

Efxaristw

Tech Junkie - not curable

Paidia den xerw an exei anaferthei...psaxnw to kommati hip-hop pou paizei sthn eisagwgi tou "apli methodos twn triwn" sto mega!

Efxaristw

Το σωστό thread για τέτοιες ερωτήσεις είναι το Soundtracks διαφημίσεων & εκπομπών

Lilly: Marshall, dinner's ready!

Marshal: Is there any for me?

Lilly: No, but it's your favourite!

Μηπως ξερει κανεις πως λεγεται ενα τραγουδι που ξεκιναει με μια καπως καρτουνιστικη φωνη που λεει: "Lonely,I am so lonely..."???

Found it!!! Akon - Mr Lonely

Χαιρετώ τα πλήθη...

θέλω τα φώτα σας στις παρακάτω τρεις ηχογραφήσεις. Τα αρχεία είναι μικρά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Πρώτο Βρέθηκε: The Grid - Swamp Thing (...thanks to hypnotic)

Δεύτερο Βρέθηκε: Thievery Corporation - Lebanese Blonde (...thanks to Sallax)

Τρίτο (ακόμα το ψάχνουμε)

Guest valeria
Τσιφτετελοειδές....το άκουσα στο ράδιο...."είσαι η ανάσα μου εσύ.........που με σκοτώνεις λίγο λίγο κάθε μέρα"

Το ξέρουμε??

Γιάννης Μπέκας - Το Σ'Αγαπώ :)

Χαιρετώ τα πλήθη...

θέλω τα φώτα σας στις παρακάτω τρεις ηχογραφήσεις. Τα αρχεία είναι μικρά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Πρώτο

Δεύτερο

Τρίτο

Το πρώτο είναι "The Grid - Swamp Thing"

Το πρώτο είναι "The Grid - Swamp Thing"

Σας ευχαριστώ πολύ αγαπητέ hypnotic :)

Αν κάποιος ξέρει τα άλλα δύο ας βοηθήσει... :rolleyes:

το 1ο είναι εύκολο αλλά μου διαφεύγει, το 3ο δεν το πολυκατάλαβα... το 2ο όμως είναι το lebanese blonde από thievery corporation (άλμπουμ: the mirror conspiracy, 2000) ;)

Να προτεινω δυο τραγουδια:

Paul Ferrido ft. Emily - Fuego Del Mar

Kelly Osbourne - One Word

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

το 1ο είναι εύκολο αλλά μου διαφεύγει, το 3ο δεν το πολυκατάλαβα... το 2ο όμως είναι το lebanese blonde από thievery corporation (άλμπουμ: the mirror conspiracy, 2000) ;)

Σ'ευχαριστώ για το δεύτερο :) Το πρώτο είναι το Swamp Thing από The Grid (χάρη στον hypnotic).

two down... one to go!!

Εχει κανεις ενα πολυ γνωστο παλιο ρεμπετικο που λεει "Ε ντε λα φουμεντε, ε ντε λα μαγκιορε...." η το βαπορι απο την περσια; Αν εχει καπιος καπιο απο τα δυο μπορει να μου το στειλει στο resurectionboy@gmail.com ;

Τσιτσάνης Βασίλης - Το βαπόρι απ’ την Περσία

Αυτός είναι ο σωστός τίτλος!!!!

Έρχεται σε λίγο!

Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο.

Γειά σας! Θέλω την βοήθειά σας! Ψάχνω το όνομα ενός τραγουδιού στο οποίο ο "καλιτέχνης" σκίζεται στο κλάμα!!!! Ποίό έιναι? Έχει τρελό γέλιο! Το θέλω για ringtone στο κινητό!!!!

PLEASE HELP!!!!!

Γειά σας! Θέλω την βοήθειά σας! Ψάχνω το όνομα ενός τραγουδιού στο οποίο ο "καλιτέχνης" σκίζεται στο κλάμα!!!! Ποίό έιναι? Έχει τρελό γέλιο! Το θέλω για ringtone στο κινητό!!!!

PLEASE HELP!!!!!

Μήπως εννοείς: Oscar Benton - Bensonhurst Blues ??? :X

Αν και είναι ωραίο τραγουδάκι αυτό... :cool:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...