bel Δημ. June 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2005 Ενημερωτικά και μόνο: Bora Bora δεν λέγεται το τραγούδι; Kανονικά λέγεται '' BORO BORO'' http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 Kανονικά λέγεται '' BORO BORO'' Thank you! Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 Έρχεται καλή ακρόαση!!!! ;) ευχαριστω πολυ! :D Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 Απλα....εισαι ΘΕΟΣ!!! :up: Ευχαριστω παααρα πολυ. Για το 1ο κανεις??? :) νομιζω οτι αυτο τραγουδι λεγετε (ω!θαυμα.)και το λενε οι Παιδί Θαύμα και το album einai to (Ρίμα Για Χρήμα)!νομιζω οτι ειναι αυτο γιατι η μουσικη ειναι ιδια! Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 νομιζω οτι αυτο τραγουδι λεγετε (ω!θαυμα.)και το λενε οι Παιδί Θαύμα και το album einai to (Ρίμα Για Χρήμα)!νομιζω οτι ειναι αυτο γιατι η μουσικη ειναι ιδια! Η μουσική όντως είναι ίδια, αλλά το κομμάτι δεν είναι αυτό. Μάλλον έχει κλέψει το Παιδί Θαύμα sample από εκεί. [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAIDEN_80 Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 Thanx my friend opoios exei to tragoydi Κίτρινα Ποδήλατα - Ταξιδεύω το Εγώ please steilte to sto email :hellangel10@gmail.com smallville for ever :cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 οποιος εχει το get right-jenifer lopez να μου το στειλει plz. email:kotsoman2004@yahoo.gr Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirini_any Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 Γεια σας ψάχνω ενα τραγουδι του Τερζη που λεει "... να λυπηθω πες μου για ποια γι'αυτη που δε μου ειπε γεια.." τον τιτλο ψαχνω αν ξερει κανεις. http://fun.diadiktyo.net/fotos/jpg/TN/TN_169.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eleni_AEKT Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 Το τραγουδι του Τερζη που ζητας λεγεται ανησυχω κι αν δεν κανω λαθος ηταν σ'ενα live cd που ειχε κυκλοφορησει μαζι με καποια καινουρια τραγουδια ... http://www.basketforum.gr/forum/uploads/post-1-1166562716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 Η μουσική όντως είναι ίδια, αλλά το κομμάτι δεν είναι αυτό. Μάλλον έχει κλέψει το Παιδί Θαύμα sample από εκεί. Το original λέγεται «Piano Fantasia - Song For Denise». :) Αυτό του sample, ίσως είναι κάποιο remix του... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 οποιος εχει το get right-jenifer lopez να μου το στειλει plz. email:kotsoman2004@yahoo.gr Στο εστειλα φιλε μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannaros_gr Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 paidia ena tragudi rock sxetika gnosto pou leei <<money for nothing and sex for free>>mipos kserei kanenas pos to lene? euxaristo!!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 paidia ena tragudi rock sxetika gnosto pou leei <<money for nothing and sex for free>>mipos kserei kanenas pos to lene? euxaristo!!! :) Dire Straits - Money For Nothing money for nothing and chicks for free... Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 Στο εστειλα φιλε μου. thank's file!!! Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebe Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 Paides ena ellhniko kainourio tragoudi pou to tragoudaei mia gynaika kai leei S'eyxaristw gia osa ekanes kai einai pop.To gnwrizei kaneis? To vrhka to leei h Eystathia STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAIDEN_80 Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 Βρηκα τα κιτρινα ποδηλατα ταξιδευω τοεγω μου.Να ευχαριστησω τον Αρη και ΤΗν Κυριακη για το ενδιαφερον.θα ηθελα τωρα: ΔΕσποινα Ολυμπιου-Θυμαμαι οσα ειχεσ πει Σεφερλησ -η πεθερα μου ******ζου- το φωσ τησ ψυχης οποιοσ εχει καποια αποαυτα να στειλει sto : hellangel10@gmail.com Ευχαριστω εκ των προτερων smallville for ever :cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 Ακουω τωρα τελευταια, ενα latin τραγουδι, γυναικεια φωνη που λεει "maro maro"(τωρα ποια μαρω εννοει δεν ξερω :lol: ) στα Ισπανικα μου φαινεται. Πρεπει να ειναι απο τα καινουργια της Shakira αλλα δεν ξερω τον τιτλο. Μηπως γνωριζει κανεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 Ακουω τωρα τελευταια, ενα latin τραγουδι, γυναικεια φωνη που λεει "maro maro"(τωρα ποια μαρω εννοει δεν ξερω :lol: ) στα Ισπανικα μου φαινεται. Πρεπει να ειναι απο τα καινουργια της Shakira αλλα δεν ξερω τον τιτλο. Μηπως γνωριζει κανεις? Shakira- La Tortura ! :shifty: :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 Shakira- La Tortura ! :shifty: :music: Δεν ειναι αυτο! Το La-Tortuta το εχω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 Δεν ειναι αυτο! Το La-Tortuta το εχω. sakira - Fijacion Oral (Vol.1) Για δες αν μπορείς αυτό ίσως βρεις αυτό που θέλεις!! ;) Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 Μπα,στο Fijacion δεν λεει τιποτα για καμμια μάρω :p http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 Μπα,στο Fijacion δεν λεει τιποτα για καμμια μάρω :p Δεν λεει!!! :D :D Μαρω, μαρω μ'ακους??? :lol: :lol: Θα κατεβασω το album και θα το βρω. :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 Δεν λεει!!! :D :D Μαρω, μαρω μ'ακους??? :lol: :lol: Θα κατεβασω το album και θα το βρω. :pΜπες εδώ: http://shakira.com/ και ψάξε τα lyrics όλο και κάτι θα βρεις ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 Μπες εδώ: http://shakira.com/ και ψάξε τα lyrics όλο και κάτι θα βρεις ;) Εψαξα εκει, κατεβασα και το album αλλα δεν υπαρχει μαρω. :D Οποτε δεν ειναι της Shakira. Αντε να βρω τωρα ποια το λεει. :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 Εψαξα εκει, κατεβασα και το album αλλα δεν υπαρχει μαρω. :D Οποτε δεν ειναι της Shakira. Αντε να βρω τωρα ποια το λεει. :wacko:Πάντως δεν είναι χαμένος κόπος,το κατέβασα κι εγώ αξίζει το album ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts