gkr41 Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 Μηπως θα μπορουσε καποιος να μου στειλει το Juliet - Avalon? Κομματάρα! :w00t: Ψάξε και για το Jacques Lu Cont Remix Επισης ψαχνω εναγωνιως το remix του Why'd have to fall in love with you Dimension-X feat TF - Why'd I have to fall in love with u [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 pls όχι κεφαλαία ;) και ψάχνω και εγώ ένα γαλλικό bitάτο κομμάτι, αλλά μιας και δεν είχα άλλα στοιχεία δεν τολμούσα να το ζητήσω. Εγώ το άκουσα στο Nitro και δεν είναι το hey ho... Κι εγώ ψάχνω ένα γαλλικό. Μάλλον το ίδιο θα είναι :p Είχα ρωτήσει και στο άλλο thread γιατί το είχα ακούσει στα καλλιστεία, αλλά δεν πήρα απάντηση... [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanelj Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Παιδιά ψάχνω ένα παλιό σχετικά τραγούδι, μπαλάντα, ντουέτο, που ελεγε: "Say you love me, try if you need to, cry if you need to...say you love me..tell me it's allright, it's allright. It's allright for you to not understand..maybe you've never felt what i'm feeling.. [...] Αnd that's why i'm begging you to stay..so listen to me and say you love me..." οι στιχοι μπορει να μην ειναι ακριβως σωστοι γιατι δεν το εχω ακουσει εδω και μηνες, αλλα αυτο λεει πανω κατω.. Thanx :) say you love me λεγεται!Τωρα ποιος το τραγουδαει δεν θυμαμαι αλλα επειδη ειμαι στην δουλεια τωρα δεν μπορω να σου πω ποιος το λεει...Οταν παω σπιτι μου ισως καπου να το εχω γραμμενο...το ειχα καποια στιγμη και σε ενα cd ΥΓ:Που το θυμηθηκες......... :cool: JIMNYCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Juliet - Avalon Κομματάρα! :w00t: Ψάξε και για το Jacques Lu Cont Remix Dimension-X feat TF - Why'd I have to fall in love with u Εμ, το θεμα ειναι οτι τα ψαχνω και τα 2 και στο KaZaa και στο DC++ και τζιφος.... :( :cry: Γι αυτο και λεω αν εχει καποιος την ευγενη καλοσυνη να τα μοιραστει μαζι μου ας στειλει στο: dathanassiou@gmail.com... :O Ευχαριστω και παλι... :) [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Εμ, το θεμα ειναι οτι τα ψαχνω και τα 2 και στο KaZaa και στο DC++ και τζιφος.... :( :cry: Γι αυτο και λεω αν εχει καποιος την ευγενη καλοσυνη να τα μοιραστει μαζι μου ας στειλει στο: dathanassiou@gmail.com... :O Ευχαριστω και παλι... :)Σου στέλνω το 2ο! :) ΕDIT: off-topic Kατέβασε το LimeWire και θα με θυμηθείς ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Σου στέλνω το 2ο! :) ΕDIT: off-topic Kατέβασε το LimeWire και θα με θυμηθείς ;) Σ'ευχαριστω πολυ,valeria... :w00t: Να εστελνε και καποιος το πρωτο (Juliet-Avalon), τι ευτυχισμενος που θα ημουν...! :lol: :p [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Σ'ευχαριστω πολυ,valeria... :w00t: Να εστελνε και καποιος το πρωτο (Juliet-Avalon), τι ευτυχισμενος που θα ημουν...! :lol: :pΘα κοιτάξω μήπως το έχει εκεί που σου είπα κι αν είναι περίμενε νέα μου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Σ'ευχαριστω πολυ,valeria... :w00t: Να εστελνε και καποιος το πρωτο (Juliet-Avalon), τι ευτυχισμενος που θα ημουν...! :lol: :pΑντε στο στέλνω!!! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 say you love me λεγεται!Τωρα ποιος το τραγουδαει δεν θυμαμαι αλλα επειδη ειμαι στην δουλεια τωρα δεν μπορω να σου πω ποιος το λεει...Οταν παω σπιτι μου ισως καπου να το εχω γραμμενο...το ειχα καποια στιγμη και σε ενα cd ΥΓ:Που το θυμηθηκες......... :cool: Αν μπορεσεις να το βρεις... :w00t: Εχω ψαξει πολλες φορες στο google αλλα βγαζει απειρα αποτελεσματα... Ο,τι θυμαμαι χαιρομαι :p http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Καλημέρα σε όλους!Θα ήθελα την βοήθειά σας σε 2 τραγούδια.. 1ον:Είναι ένα που το τραγουδάει ένας άντρας κ στο ρεφραίν λέει:"..i wanna take you home,i wanna give you children,be my girfriend.." Ο ήχος μοιάζει πολύ με Pulp αλλά δεν πρέπει να είναι.. 2ον:Αυτό είναι ψιλομπιτάκι κ λέει "you and i always try to keep our seasons blue..the sun comes out for you..". Επίσης μπόρει κάποιος να μου πει πώς στέλνουμε δείγμα κάποιου τραγουδιού;;;; Τέλος έχει μήπως κανείς το Dan Hill-Wrapped Around Your Finger κ μπορεί να μου το στείλει στο xaxanoula17@yahoo.gr;;;;Ευχαριστώ εκ των προτέρων κ sorry να ήμουν κουραστική... :O :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Εμ, το θεμα ειναι οτι τα ψαχνω και τα 2 και στο KaZaa και στο DC++ και τζιφος.... :( :cry: Γι αυτο και λεω αν εχει καποιος την ευγενη καλοσυνη να τα μοιραστει μαζι μου ας στειλει στο: dathanassiou@gmail.com... :O Ευχαριστω και παλι... :) Kαι τα 2 τα βρήκα κανονικότατα στο DC++. Μήπως έχεις ρυθμίσει λάθος τον client; [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 1. Χρήστος Γαλανός-Τσουνάμι [μάλλον αυτό θες] 2. Το συγκεκριμένο το άκουσα στο live του Μακρόπουλου...Δεν γνωρίζω αν κυκλοφορεί σαν ολόκληρο τραγούδι.. :rolleyes: QUOTE] exei kaneis kapoio apo ayta na mou steilei?pls na to doso to mail mou. στειλε μου με pm το email σου Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Kαι τα 2 τα βρήκα κανονικότατα στο DC++. Μήπως έχεις ρυθμίσει λάθος τον client; Τωρα ειμαι στη δουλεια,θα δοκιμασω παλι το απογευμα. Ετσι κι αλλιως το ενα μου το εστειλε ηδη η Valeria...:up: Ευχαριστω παντως... :) [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Παιδια γεια σας και χρονια πολλα ψαχνω για ενα τραγουδι (HOUSE) DA PLAYERS-Every Inch το εχω βρει στο emule αλλα δεν κατεβαινει με τιποτε,ουτε καν αρχεισε.Μπορει καποιος να μου πει που θα το βρω για να το κατεβασω;Εχω απλη γραμμη 56 modem ειναι του 1999.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Mήπως, λέω, μήπως, έχω την απίστευτη τύχη και υπάρχει το "Νάντια" του Καρβέλα? Και αν τυχόν και όντως είναι η μέρα μου, μπορεί αυτός που το έχει να μου το στείλει? :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Mήπως, λέω, μήπως, έχω την απίστευτη τύχη και υπάρχει το "Νάντια" του Καρβέλα? Και αν τυχόν και όντως είναι η μέρα μου, μπορεί αυτός που το έχει να μου το στείλει? :) Pm το e-mail σου :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Ξερει κανενας πιο εινια ενα που λεει I feel it in my fingers, I feel it in my toes...... Το λεγαμε στο μαθημα της μουσικης στην Σουηδια και το ακουσα σημερα και το θυμιθικα. Μαι θυμιθικα ενα σωρο αλλα και θελω να τα κατευασω. Οποτε plz Help Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Ξερει κανενας πιο εινια ενα που λεει I feel it in my fingers, I feel it in my toes...... Το λεγαμε στο μαθημα της μουσικης στην Σουηδια και το ακουσα σημερα και το θυμιθικα. Μαι θυμιθικα ενα σωρο αλλα και θελω να τα κατευασω. Οποτε plz Help Love is all Arround λεγεται το τραγουδι :) http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Love is all Arround λεγεται το τραγουδι :) Εφχαριστω φιλε! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Παιδιά καλημέρα,μήπως τυχαίνει να έχει κανείς του Πυροβολάκη το 'Στης εκκλησιάς την πόρτα';Αν ναι,μπορεί να κάνει τον κόπο να το στείλει στο soniasim@otenet.gr;Ευχαριστώ πολύ! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Πολύ καλησπέρα σας!!! Χτες το βράδυ στις 12 τα μεσάνυχτα ενώ έβλεπα τηλεόραση πέρασε ένα αυτοκίνητο κάτω απο το σπίτι μου που έπαιζε ένα πολύ γνωστό χιτάκι της εποχής... λογικά θα βρίσκεται σε κάποια απο τις εμπορικές συλλογές εκεί έξω....και το τραγουδάκι απο όσο πρόλαβα να αποθηκεύσω στο μυαλό μου έλεγε τα εξής...... I am ……………(kati)…please don’t me cry…και το please don’t me cry το επανάλαμβανε αρκετά....η φωνή μου θύμιζε αρκετά david guetta…anyway όποιος ξέρει και θέλει να βοηθήσει ας μου πεί! Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loverman13 Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Παιδια θα ηθελα οσο το δυνατον πιο γρηγορα τα φωτα σας.... Μου εχουν κολλησει 2 κομματια πολυ και θα ηθελα να μου πειτε ποια ειναι..... :O Τα εχω ηχογραφησει με το κινητο και οποιος μπορει ας μπει εδω στις σημειωσεις και να ακουσει την σημειωση και την σημειωση 10...Σας παρακαλω δωστε λιγο σημασια.... :) My Briefcase.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Παιδια θα ηθελα οσο το δυνατον πιο γρηγορα τα φωτα σας.... Μου εχουν κολλησει 2 κομματια πολυ και θα ηθελα να μου πειτε ποια ειναι..... :O Τα εχω ηχογραφησει με το κινητο και οποιος μπορει ας μπει εδω στις σημειωσεις και να ακουσει την σημειωση και την σημειωση 10...Σας παρακαλω δωστε λιγο σημασια.... :) File h Shmeiwsi 10 einai to==>>Musikk Feat. John Rock - Summer Lovin(Club Mix) :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Παιδια γεια σας και χρονια πολλα ψαχνω για ενα τραγουδι (HOUSE) DA PLAYERS-Every Inch το εχω βρει στο emule αλλα δεν κατεβαινει με τιποτε,ουτε καν αρχεισε.Μπορει καποιος να μου πει που θα το βρω για να το κατεβασω;Εχω απλη γραμμη 56 modem ειναι του 1999.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! Παιδια το τραγουδι αυτο οι Da Players το τραγουδανε μαζι με τον Geraldine hunt.Οταν το εψαξα στο emule σαν Geraldine hunt μου κατεβασε παρα πολλους που το ειχαν [Da Players Feat.Geraldine hunt-can't fake the feelin' (every inch)] το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να κατεβασω κανενα. Καποιος που το εχει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loverman13 Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 File h Shmeiwsi 10 einai to==>>Musikk Feat. John Rock - Summer Lovin(Club Mix) :DΦιλε μου χιλια ευχαριστω!!!!!!!!!!! :D :D :D Το αλλο το γνωριζει κανεις??? My Briefcase.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts