Viper Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Viper και tpelek το τραγούδι που ψάχνετε πρέπει είναι DJ Raw vs Gee & Lighter - Naked . Κυκλοφορεί σε δύο remix από Michi Lange και Jan Driver. Ναι αυτο ειναι. Μου φαινεται οτι κυκλοφορει σε καποια συλλογη αλλα δεν θυμαμαι το ονομα του πακετου. Στο νετ δεν υπαρχει (ή δεν μπορω να το βρω). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dieselaki2005 Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 ψαχνω ενα τραγουδι που λεει....σε μια διαδρομη κοζανη αθηνα ψαχνω και ρωτω για μια χριστινα....πραμυθενια....παρακαλω οποιος το ξερει η το εχει ας μου πει να του δωσω το mail μου να μου το στειλει...ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Zante Dillema - Χριστίνα http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 παιδια μηπως ξερεται που θα βρουμε τα τραγουδια του Γιωργου Ταμπακη και γενικοτερα τα ντουετα απο τις αυπνιες..? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 kserei kapoios ena kainourgio kommataki pou legetai: let tha music play? kamia sxesi me to palio einai r&b pop.... ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 kserei kapoios ena kainourgio kommataki pou legetai: let tha music play? kamia sxesi me to palio einai r&b pop.... ξερω ενα κομματι με τιτλο let the music play απο θ.τσατσου [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darko Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 παιδια μηπως ξερεται που θα βρουμε τα τραγουδια του Γιωργου Ταμπακη και γενικοτερα τα ντουετα απο τις αυπνιες..? Εδώ θα βρείς μερικά... (στο μήνυμα μου) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 ξερω ενα κομματι με τιτλο let the music play απο θ.τσατσου Όχι φίλε μου ξένο είναι καμία σχέση με Τσάτσου! ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Βασικα ειναι λιγο off-topic η ερωτηση αλλα σας παρακαλω απεγνωσμενα Ξερει κανενας που μπορω να βρω το Alive IV των KISS; Το ψαχνω εδω και κατι μηνες αλλα τπτ. Ολα τα μαγαζια της Ροδου εχω ψαξει και αρκετα on-line αλλα τπτ. Σας παρακαλω αν ξερετε πειτε μου γιατι αν το παραγκιλω απο Αμερικη θελουν 20 ευρω μονο για αποστολη + 25 δολαρια η τιμη του cd... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Aν ξερει κανεις να μου πει ποιο ειναι το παρακατω... συγνωμη για την ποιοτητα, αλλα το εγραψα με το κινητο απο την τηλεοραση http://briefcase.pathfinder.gr/file/Asroc/32998/410295 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 den akougete sxedon katholou apla kai mono apo tin ligosti melwdia pou katafera na akousw mporei kai na einai to We are one alla den nomizw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Κατι σε remix απο enya μου κανει, αλλα δεν ξερω... Θα ψαξω και αυτο που ειπες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 Να το σε καλυτερη ποιοτητα http://briefcase.pathfinder.gr/file/Asroc/32998/410444 βρηκα το dvd του driven αλλα εχει καμια 30ρια τραγουδια οποτε αντε να το βρεις εκει μεσα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 ena tragoudi pou leei Nostalgos tou rock and roll nostalgos tou rock and roll nostalgos tou rock and roll stis leptis isoropias to skini pws to lene???? pios to tagoudaei???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 ena tragoudi pou leei Nostalgos tou rock and roll nostalgos tou rock and roll nostalgos tou rock and roll stis leptis isoropias to skini pws to lene???? pios to tagoudaei???? το κομματι λεγεται nostalgos tou rock and roll, και νομιζω το λεει ο γιοκαρινης http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Ψάχνω ένα αρκετά παλιό ελληνικό τραγούδι. Θυμάμαι μόνο ότι το έλεγε γυναίκα, πιθανότατα η Χάρις Αλεξίου, και τα παρακάτω λόγια: "Νερό θα πίνεις στ' όνομά μου, ποτέ να μην χαθείς..." . Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Psaxno merika tragoudia, ksero titlous kai onomata. Apla den ta vrisko sto net. Pou tha ta vro paidia? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Psaxno merika tragoudia, ksero titlous kai onomata. Apla den ta vrisko sto net. Pou tha ta vro paidia? Πες μας ποια τραγούδια ψάχνεις μήπως και μπορούμε να σε βοηθήσουμε... Στείλε μου μια λίστα απ' αυτά που ψάχνεις μ' ένα pm. Αλλιώς στο δισκοπωλείο :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 1.) DJ RAW - naked 2.) 84 KING STREET - so many men so little time 3.) SHINY GRAY - why Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Καλησπέρα! Μήπως ξέρει κανείς ποιό είναι το τραγούδι που τραγουδάει μια κοπέλα, και έχει ακριβώς την ίδια μουσική με το "Μια φωτιά στην άμμο" του Στέλιου Ρόκκου ? (Μάλλον από εκεί το αντέγραψε ο Ρόκκος)... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Καλησπέρα! Μήπως ξέρει κανείς ποιό είναι το τραγούδι που τραγουδάει μια κοπέλα, και έχει ακριβώς την ίδια μουσική με το "Μια φωτιά στην άμμο" του Στέλιου Ρόκκου ? (Μάλλον από εκεί το αντέγραψε ο Ρόκκος)... Είναι του Mike Oldfield,ο τίτλος του είναι Moonlight shadow και το έχει πει η Maggie Reilly http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 1.) DJ RAW - naked 2.) 84 KING STREET - so many men so little time 3.) SHINY GRAY - why Όσον αφορά το πρώτο και το τρίτο, υπάρχουν στο Soulseek σε όλα τα πιθανά remix. Με μια αναζήτηση τη στιγμή που γράφω το post αυτό, έχει ήδη βγάλει 3 result και για το δεύτερο. ;) :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 1.) DJ RAW - naked 2.) 84 KING STREET - so many men so little time 3.) SHINY GRAY - why Συμπληρωματικά θα πω ότι και το δεύτερο υπάρχει φυσικά, αν και θα προτιμούσα την πρώτη εκτέλεση με Miguel Brown :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Hello...έχει κάποιος αυτό??? SHAMUR - LET THE MUSIC PLAY ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrishot24 Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 re paidia mporeite na me voithisete na vro to kainoyrio kommati tis vandi I Believe It (Olo Lipis) se mp3 na to katevaso free gia to kinito??????????pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts