Jump to content

Mp3 Προτάσεις και Αναζητήσεις! {3}

rigasnic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια, ενα τραγουδακι με ενα χαρακτηριστικο "σφυριγμα" στο ρεφραιν που υπαρχει και σε μια συλλογη του Compact Disc Club που διαφημιζεται τωρα τελευταια, πως το λενε και ποιος το λεει?

Ειναι πολυ κολλητικη μελωδια... :)

The killer's song ;)

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

The killer's song ;)

@Aυτο ειναι που στον ιδιο ρυθμο καποια στιγμη τραγουδαει μια κοπελα λα-λα-λα-λα-λα... :rolleyes: ???

@Ξερει κανεις ενα κομματακι που εχει τη μουσικη του boro-boro σε διασκευη με αγγλικο στιχο?(σε μια φαση λεέι : you sexy mother ...ή κατι τετοιο:confused: ....)

@Α και κατι αλλο!:O ..θυμαται κανεις ενα ντουετακι που ειχαν τραγουδησει στο Fame Story 3 προς το τελος...ο Γιωργος Λιανος και η Αναστασια και ειχαν γυρισει και κατι σαν μινι βιντεοκλιπ οπου φιληθηκαν(και ζηλεψε η Νανσυ αν αυτο βοηθαει :rolleyes: :O :p ) νομιζω οτι το λενε Ανδριανα Μπαμπαλη με Πορτοκαλογλου(αλλα μπορει να μπερδευομαι επειδη αυτους ολο μαζι τους βλεπω :what: ) ...δε μπορω να θυμηθω με τιποτα πιο ηταν μονο οτι ...ειχε εναν ωραιο-νομιζω καπως αργο ρυθμο- και οτι μου αρεσε παρα μα παρα πολυ :sorry:

I'm worst at what i do best and for this gift i feel blessed...i found it hard.... :vava: ... it was hard to find... :rolleyes: oh well... whatever ...NEVERMIND :whistle: (Kurt Cobain)

Χαμογελάτε ....http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums/userpics/16019/thumb_red%20leeps.jpg ...κάνει τους άλλους να ανησυχούν ...... :innocent:

"@Α και κατι αλλο! ..θυμαται κανεις ενα ντουετακι που ειχαν τραγουδησει στο Fame Story 3 προς το τελος...ο Γιωργος Λιανος και η Αναστασια και ειχαν γυρισει και κατι σαν μινι βιντεοκλιπ οπου φιληθηκαν(και ζηλεψε η Νανσυ αν αυτο βοηθαει ) νομιζω οτι το λενε Ανδριανα Μπαμπαλη με Πορτοκαλογλου(αλλα μπορει να μπερδευομαι επειδη αυτους ολο μαζι τους βλεπω ) ...δε μπορω να θυμηθω με τιποτα πιο ηταν μονο οτι ...ειχε εναν ωραιο-νομιζω καπως αργο ρυθμο- και οτι μου αρεσε παρα μα παρα πολυ"

Μπάμπαλη-Πορτοκάλογου "Γίνε κομμάτια" ;)

Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις ...

@Aυτο ειναι που στον ιδιο ρυθμο καποια στιγμη τραγουδαει μια κοπελα λα-λα-λα-λα-λα... :rolleyes: ???

@Ξερει κανεις ενα κομματακι που εχει τη μουσικη του boro-boro σε διασκευη με αγγλικο στιχο?(σε μια φαση λεέι : you sexy mother ...ή κατι τετοιο:confused: ....)

@Α και κατι αλλο!:O ..θυμαται κανεις ενα ντουετακι που ειχαν τραγουδησει στο Fame Story 3 προς το τελος...ο Γιωργος Λιανος και η Αναστασια και ειχαν γυρισει και κατι σαν μινι βιντεοκλιπ οπου φιληθηκαν(και ζηλεψε η Νανσυ αν αυτο βοηθαει :rolleyes: :O :p ) νομιζω οτι το λενε Ανδριανα Μπαμπαλη με Πορτοκαλογλου(αλλα μπορει να μπερδευομαι επειδη αυτους ολο μαζι τους βλεπω :what: ) ...δε μπορω να θυμηθω με τιποτα πιο ηταν μονο οτι ...ειχε εναν ωραιο-νομιζω καπως αργο ρυθμο- και οτι μου αρεσε παρα μα παρα πολυ :sorry:

Όντως αυτό που λες είναι το Killer's song.Το κομμάτι που θυμίζει το Boro boro είναι

"Bombay Rockers - Sexy mama". Όσο για το κομμάτι του FS3 σου απάντησε πολύ σωστά η φίλη Vana.

Όντως αυτό που λες είναι το Killer's song.Το κομμάτι που θυμίζει το Boro boro είναι

"Bombay Rockers - Sexy mama". Όσο για το κομμάτι του FS3 σου απάντησε πολύ σωστά η φίλη Vana.

djjorgos και Vana σας ευχαριστω πολυ!!:yahoo: Με υπερκαλυψατε :happy:

I'm worst at what i do best and for this gift i feel blessed...i found it hard.... :vava: ... it was hard to find... :rolleyes: oh well... whatever ...NEVERMIND :whistle: (Kurt Cobain)

Χαμογελάτε ....http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums/userpics/16019/thumb_red%20leeps.jpg ...κάνει τους άλλους να ανησυχούν ...... :innocent:

To 1o νομίζω λέγεται I'm rushing....

Γνωρίζει κανείς τα παρακάτω κομμάτια; Τα ψάχνω κάτι αιώνες!

sample1

sample2

http://briefcase.pathfinder.gr/download/gspyrou/20910/245274/0/a4.jpg Audi A4 Power. Vorsprung durch Technik.

Hi all! Ξέρει κανείς πως λέγεται ένα καινούριο τραγούδι, τσιφτετέλι, που λέει στο ρεφρέν:"να μην τέλειωνε ποτέ η νύχτα αυτή κι αγκαλιά η μέρα να μας βρεί" και ποιος το λέει; Η φωνή του μοιάζει πολύ με του Τριαντάφυλλου(που τον θυμήθηκα; :blink: )

Νίκος Βέρτης - Πες το μου ξανά

Υ.Γ.:Αν δεν το βρεις γιατί κι εγώ είχα δυσκολευτεί στείλε πμ να σου το στείλω. :)

ena kalokairino hit pou leei "the lights, the people, the crowd...." meta leei "i want to get naked with you" kserei kapoios pws legete? to akouga fetos se pola club sti mitilini...

:)

I don't live in Greece, Greece lives in me...

Παιδιά βοήθεια ψάχνω αυτό το κομμάτι καιρό τώρα... :( :( :(

:!: ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ... :!:

Πού στο καλό το θυμήθηκες... :wacko: :w00t: Mr President~Coco Jambo

ena kalokairino hit pou leei "the lights, the people, the crowd...." meta leei "i want to get naked with you" kserei kapoios pws legete? to akouga fetos se pola club sti mitilini...

:)

Dj Raw vs Gee And Lighter~Naked :)

http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif

But I miss you most of all, my darling

When autumn leaves start to fall...

Γεια σας!ψαχνω αυτο τραγουδι εδω και καιρο,το εχω κανει ηχογραφιση!

οποιος καταλαβει ποιο ειναι η το εχει ας μου το πει!

1μερος

και 2μερος

δεν ακουγετε καλα ομως!

Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

Γεια σας!ψαχνω αυτο τραγουδι εδω και καιρο,το εχω κανει ηχογραφιση!

οποιος καταλαβει ποιο ειναι η το εχει ας μου το πει!

1μερος

και 2μερος

δεν ακουγετε καλα ομως!

An katalaba kala prepei na einai to Mokka - Leili :cool:

παιδια γεια σας ψαχνω ενα τραγουδι που ακουω συχνα σε μια απαραλια εινα μπιτακικαι λεει claps deep inside me............to the top αν καταλαβα καλα, εχει ρυθμο για αερομπικ.Και ενα ακομη παιδια και αυτο μπιτακι που εχει τις λεξεις nasty world και nasty girl

παιδια γεια σας ψαχνω ενα τραγουδι που ακουω συχνα σε μια απαραλια εινα μπιτακικαι λεει claps deep inside me............to the top αν καταλαβα καλα, εχει ρυθμο για αερομπικ.Και ενα ακομη παιδια και αυτο μπιτακι που εχει τις λεξεις nasty world και nasty girl

1) Club - Deep Inside

2) Ena apo ta dyo 8a akouses Inaya Day-Nasty Girl h Nitty-Nasty Girl

Καλά μου παιδιά...

άκουσα ένα φοβερό τραγουδάκι που στο ρεφραίν λέει κάπου clap your hands...

Αν μπορείτε να το ακούσετε (κακή ηχογράφηση) και να μου πείτε ποιο είναι... :O

Όποιος το βρει του χρωστάω κέρασμα :D

Lilly: Marshall, dinner's ready!

Marshal: Is there any for me?

Lilly: No, but it's your favourite!

Καλά μου παιδιά...

άκουσα ένα φοβερό τραγουδάκι που στο ρεφραίν λέει κάπου clap your hands...

Αν μπορείτε να το ακούσετε (κακή ηχογράφηση) και να μου πείτε ποιο είναι... :O

Όποιος το βρει του χρωστάω κέρασμα :D

Δεν μπορω να ακουσω τις ηχογραφησεις που βαζετε :mad: μαλλον λογω προβληματος στο mediaplayer(αν οχι λογω αργης συνδεσης)οποτε δεν ξερω αν ειναι αυτο :rolleyes: αλλα το -99 περιπου ειχε βγει ενα κομματακι με τουμπερλεκι που ειχε κανει παταγο (επαιζε παντου) και λεγοταν Edony (clap your hands) και το συγκροτημα πρεπει να ηταν Africanism ...παιζει να'ναι αυτο give it a try ;) )

Δεν μπορω να ακουσω τις ηχογραφησεις που βαζετε :mad: μαλλον λογω προβληματος στο mediaplayer(αν οχι λογω αργης συνδεσης)οποτε δεν ξερω αν ειναι αυτο :rolleyes: αλλα το -99 περιπου ειχε βγει ενα κομματακι με τουμπερλεκι που ειχε κανει παταγο (επαιζε παντου) και λεγοταν Edony (clap your hands) και το συγκροτημα πρεπει να ηταν Africanism ...παιζει να'ναι αυτο give it a try ;) )

Όχι, καμία σχέση! Καινούριο είναι το τραγούδι

Όχι, καμία σχέση! Καινούριο είναι το τραγούδι

Α οκ τοτε :X

egw ayto pou ithela na sas protinw apo Portishead na katevasete einai to All Mine - Portishead

Σωστη η προταση :wink: (και το undenied καλο)

@Ξερει κανεις πως λενε τη κομματαρα των Bush που λεει ''heaven is on the way...'' ?:worry:

(καλα αμα το'χει κιολας κανεις και μπορει να το στειλει θα ειναι αστερι! :love: )

@Παρεπιπτοντως μηπως εχει καποιος να μου στειλει το 'γινε κομματια' απο Μπαμπαλη και Πορτοκαλογλου που λεγαμε παραπανω?:this: :O

Guest valeria

@Ξερει κανεις πως λενε τη κομματαρα των Bush που λεει ''heaven is on the way...'' ?:worry:

(καλα αμα το'χει κιολας κανεις και μπορει να το στειλει θα ειναι αστερι! :love: )

@Παρεπιπτοντως μηπως εχει καποιος να μου στειλει το 'γινε κομματια' απο Μπαμπαλη και Πορτοκαλογλου που λεγαμε παραπανω?:this: :O

Bush - Letting The Cables Sleep,δυστυχώς δεν το έχω! :(

Έχω δύο Letting The Cables Sleep, το ένα είναι το κανονικό και το άλλο ένα φ-ο-β-ε-ρ-ό remix, αν το βρεις αξίζει να το κατεβάσεις!!

πολύ κακή ηχογράφηση αλλά πολύ γνωστό τραγούδι: Link (46KB)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...