lovehacker Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Ena tragoudi tou Kazantzidi pou leei o stixos "Sta vraxia tis piraikis kathete o stelios o bekris, koimate kai oneirevete, pos tin avgi pantrevete...." Pws legete to tragoudi? Opa, sta vraxia tis piraikis legete :D thanks anyway :P :X Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Ποιά τραγούδια? Μπορείς να μου τα στείλεις? Εγώ έχω μόνο το άπαπα. Αν μπορείς στείλε τα άλλα δύο που λες. e mail: kirios1346@yahoo.gr Thanx :) Πάντως θα με ενδιέφερε να τα βρω μόνο με την Jelena Karleusa. Αν τα έχει κανείς ας τα στείλει στο παραπάνω e mail. :) Δες το mail σου στα έστειλα και τα 2 καλή ακρόαση!! Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. June 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Ποιό τραγούδι είναι αυτό που λέει "Όταν σε κοιτάζω καλοκαίρι έχω μέσα στην καρδια";creal - καλοκαίρι στην καρδιά :) [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 «Πέρασαν», λέγεται. :) Με την υπέροχη μουσική του Σταμάτη Σπανουδάκη... Αααχ... :rolleyes: Σε λιγάκι θα σου έρθει ειδοποίηση από το yousendit.com :) Όσα ευχαριστώ κ να πω θα'ναι λίγα!!!Το έψαχνα πάρα πολύ καιρό κ επιτέλους χάρη σε σένα το έχω!!!Να'σαι καλά!Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!!! :w00t: :yahoo: :up: :* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Ena tragoudi tou Kazantzidi pou leei o stixos "Sta vraxia tis piraikis kathete o stelios o bekris, koimate kai oneirevete, pos tin avgi pantrevete...." Pws legete to tragoudi? Στα_βραχια_της_Πειραικης_[Καζαντζιδης_Σ_] ;) Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tele-phonic Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Exei kaneis to bang gang - find what you get pou epaize sti diafimisi tuis lancia musa? Opoios to exei as mou steilei ena pm plz... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Ena tragoudi pou leei "Erwta, erwta, erwta mou, Erwta, erwta, erwta mou" kserete pios to leei kai ton titlo? Thank you!! Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Ena tragoudi pou leei "Erwta, erwta, erwta mou, Erwta, erwta, erwta mou" kserete pios to leei kai ton titlo? Thank you!! Ενα παλιό του Καλλίρη πρέπει να λες. http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Vasika einai ontos palio, kai kamia fora gia gelio to leme se enan pou vlepoume na goustarei telos pantwn kapia... To thelw gia na kanoume plaka :D Ok, tha to DC++isw :D Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Δες το mail σου στα έστειλα και τα 2 καλή ακρόαση!! Ευχαριστώ. Να σαι καλά :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Καπιος που εχει ολο το album Alive IV και μπορει να μου το στειλει; Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nteixakgr Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Χρειαζομαι το The Reason των Hoobastank.Οποιος το εχει ας μου το στειλει στο a_hellmaster@yahoo.gr Thanks... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 μια ζωη πληρωνω αμαρτιες αλλονων οποιος μπορει ας μου το στειλει εδω bazelas@hotmail.com ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cartsiu Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Παιδιά ας με βοηθήσει κάποιος να βρω αυτό το τραγουδάκι... http://briefcase.pathfinder.gr/download/gspyrou/31035/432982/0/clip.mp3 Ξαναδημοσιεύω το μήνυμα μήπως μπορέσει να βοηθήσει κάποιος.... Πρέπει να είναι house remix απο τραγούδι των 80's, punk πιθανώς... Αναφέρει σε κάποια στιγμή obsession, temptation. Είναι μόνο 200kb το κλιπάκι... Αν μπορεί κάποιος να μου πει τον τίτλο θα ήμουν ευγνώμων... http://briefcase.pathfinder.gr/download/gspyrou/20910/245274/0/a4.jpg Audi A4 Power. Vorsprung durch Technik. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Παιδια αυτα τα 2 τραγουδια αν και ειναι γνωστα, δεν μπορω να βρω πουθενα τους τιτλους... Ελπιζω να μπορειτε να βοηθησετε, αυτα ειναι τμηματα τους που καταφερα να ηχογραφησω απο το ραδιο... 1 2 (δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλο το size των αρχειων) Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Παιδια αυτα τα 2 τραγουδια αν και ειναι γνωστα, δεν μπορω να βρω πουθενα τους τιτλους... Ελπιζω να μπορειτε να βοηθησετε, αυτα ειναι τμηματα τους που καταφερα να ηχογραφησω απο το ραδιο... 1 2 (δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλο το size των αρχειων) Το 2 είναι το: Dj Raw vs Gee and Lighter - Naked (Michi Lange remix) :) seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Το 2 είναι το: Dj Raw vs Gee and Lighter - Naked (Michi Lange remix) :) Απλα....εισαι ΘΕΟΣ!!! :up: Ευχαριστω παααρα πολυ. Για το 1ο κανεις??? :) Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nteixakgr Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Ρε παιδια το The Reason των Hoobastank κανεις???Ας μου το στειλει καποιος στο a_hellmaster@yahoo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoskkk Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 παιδιά SOS!Ψαχνω ενα τραγούδι που έχει παίξει στα εγκλήματα του ΑΝΤ1(στη σκηνη που ο παππούς σηκώνεται και χορεύει με τη Μάχη υπο τη συνοδεία καντάδας) και επίσης στο εισαι το ταιρι μου(εκεί που η ξανθιά αδερφή του Γεωργούλη είναι σε μια ταβέρνα με τον χοντρούλη δεσμό της). Κάποιοι στίχοι του είναι: Πόσο λυπάμαι τα χρόνια που πηγαν χαμένα,πριν να γνωρίσω εσένα,που έψαχνα καιρό,ποσο φοβάμαι πως ίσως μια μέρα σε χασω, και πως να σε ξεχάσω,ποτε δεν θα μπορώ. (κάπως ετσι) Το ψαχνω γιατι θέλω να το βάλω στο γάμο της αδερφής μου οπότε θα είμαι ευγνώμων σε όποιον μου δώσει κάποιο στοιχείο,τιτλο. Ευχαριστώ! Μy Wii number : 1434 - 3964 - 4896 - 4229 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tele-phonic Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Exei kaneis to bang gang - find what you get pou epaize sti diafimisi tuis lancia musa? Opoios to exei as mou steilei ena pm plz... re seis den to vrisko Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Exei kaneis to bang gang - find what you get pou epaize sti diafimisi tuis lancia musa? Opoios to exei as mou steilei ena pm plz... re seis den to vrisko Υπάρχει στο dc++ :p τεσπα, επειδη το ηθελε και καποιος αλλος, pm me οποιος αλλος το θελει, το ανεβασα στο yousendit :) http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Ρε παιδια το The Reason των Hoobastank κανεις???Ας μου το στειλει καποιος στο a_hellmaster@yahoo.gr Στο έστειλα. Καλή ακρόαση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 μια ζωη πληρωνω αμαρτιες αλλονων οποιος μπορει ας μου το στειλει εδω bazelas@hotmail.com ευχαριστω Edit: Μήπως έχεις κάνει κάποιο λάθος στο e mail? Γιατί επιστρέφει πίσω :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 παιδιά SOS!επίσης στο εισαι το ταιρι μου(εκεί που η ξανθιά αδερφή του Γεωργούλη είναι σε μια ταβέρνα με τον χοντρούλη δεσμό της). Κάποιοι στίχοι του είναι: Πόσο λυπάμαι τα χρόνια που πηγαν χαμένα,πριν να γνωρίσω εσένα,που έψαχνα καιρό,ποσο φοβάμαι πως ίσως μια μέρα σε χασω, και πως να σε ξεχάσω,ποτε δεν θα μπορώ. (κάπως ετσι) Το ψαχνω γιατι θέλω να το βάλω στο γάμο της αδερφής μου οπότε θα είμαι ευγνώμων σε όποιον μου δώσει κάποιο στοιχείο,τιτλο. Ευχαριστώ! "ΠΟΣΟ ΛΥΠΑΜΑΙ" Βέμπο Σοφία το original κομμάτι αν λές αυτό!!! κανε μια αναζήτηση μπας και το βρείς!! ;) Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoskkk Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 "ΠΟΣΟ ΛΥΠΑΜΑΙ" Βέμπο Σοφία το original κομμάτι αν λές αυτό!!! κανε μια αναζήτηση μπας και το βρείς!! ;) ayto einai,eilikrina s'eyxaristw paaara poly!osoi den to kserete akouste to,aksizei Μy Wii number : 1434 - 3964 - 4896 - 4229 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts