conan1gr Δημοσιεύτηκε February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 21, 2005 Μετά από format στο σκληρό ξαναπέρασα τα windows xp και προσπάθησα να ξαναπεράσω το sp1.Eνώ πρώτα δεν υπηρχε πρόβλημα τώρα μου βγάζει μύνημα "File is corrupt." Δωκίμασα να κάνω το exe αρχείο extract με winzip και winrar και μου εβγαζε το ιδιο μύνημα.Αλλαξα drive παλι το ιδιο μυνημα. Δοκίμασα να κάνω εγκατάσταση σε ένα παλιό celeron που έχω και το sp εγκαταστήθηκε χώρις κανένα πρόβλημα.Σημείωση,και στους δυο υπολογιστές έχω εγκατεστημένα γνήσια windows.Εχει κανένασ να μου προτίνει κάποια λύση στο παραπάνω πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1oneway Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Δηλ το πρόβλημα είναι στο target και όχι στο διάβασμα από το CD; Στο Celeron που πέτυχε, το έκανες από το ίδιο CD; Γιατί μου φαίνεται ότι το source έχει το πρόβλημα. Πάντως δε μπορώ να καταλάβω γιατί μπαίνει σ' αυτή την ταλαιπωρία ο κόσμος και δε φτιάχνει ένα CD με το SP2 επάνω. Ειδικά αν είναι και original τα Windows τότε θα έλεγα ότι είναι μαζοχισμός, μια και η Micro$oft επιτρέπει τη διαδικασία του slipstreaming. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1gr Δημ. February 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Nαι,έκανα την εγκατάσταση απο το ίδιο cd.Τώρα για πιο sourse και target μιλάς δεν καταλαβαίνω.Αν υπήρχε πρόβλημα με το drive έπρεπε να είχε λυθεί αφού το άλλαξα.Το cd-rom διαβάζει κανονικά τα cd και τα windows εκτελούν exe αρχεία κανονικά από cd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1oneway Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Source εννοούσα το cd-rom (το medium, το δισκάκι δηλαδή) και target το σκληρό δίσκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 δοκιμασε να αντιγραψεις τα αρχεια του SP1 στον σκληρο σου δισκο και να ξαναδοκιμασεις την εγκατασταση , με αυτα που περιγραφεις μαλλον δεν διαβαζει σωστα το CD-ROM σου Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1gr Δημ. March 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 Χαλασμένο DIMM μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts