Jump to content

Τηλεφωνική ενόχληση.

Bax
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ και μήνερς δέχομαι πολλαπλά τηλέφωνα από τον αριθμό 2130393140 του onlinesales.gr που προσπαθεί να μου πουλήσει έξτρα υπηρεσίες nova-forthnet. Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει κατανοητό οτι δεν ενδιαφέρομαι; Διότι κάθε 2 -3 ημέρες δέχομαι κλήσεις. Έχω μιλήσει μερικές φορές, έχω αγνοήσει αρκετες, έχω "γειώσει" άλλες τόσες αλλά υπάρχει επιμονή. Έχει καταντήσει κουραστικό.

Η συννημένη επιλογή στο my account έχει κάποια χρησιμότητα ή είναι διακοσμητική;

Εντός εβδομάδας παρακαλώ φροντίστε το θέμα.aaajj.jpg

Καλημέρα Bax,

Σ' ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας.

Κατανοούμε ότι κλήσεις που έχεις δεχθεί για την προώθηση των υπηρεσιών μας, σε έχουν ενοχλήσει, σίγουρα όμως δεν υπήρξε αυτή η πρόθεση.

Για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε από τη πλευρά μας, θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα, με κάποιο από τα στοιχεία της υπηρεσίας σου;

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι η επιλογή που μας αναφέρεις στην υπηρεσία My Account, αφορά την ένταξη του αριθμού σου στο Μητρώο 11, αναφορικά με τηλεφωνικές κλήσεις (με ανθρώπινη παρέμβαση) από τρίτους για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης προϊόντων ή υπηρεσιών καθώς και για κάθε είδους διαφημιστικούς σκοπούς.

Επιπλέον χρήσιμες πληροφορίες, μπορείς να βρείς εδώ.

Αλέξης, Nova Support

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...