MessengerOfGood Δημοσιεύτηκε October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 11, 2016 Απλά το είδα εδώ και νομίζω θα ενδιαφέρει αρκετούς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Ειναι ομορφο παναθεματο..... Οπως και τα Super και Max της ιδιας εταιρειας που εχω πιασει στα χερια μου και εχω τα καλυτερα να πω! :) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 (edited) Σε λίγες ημέρες θα το εχω στα χέρια μου αφου εχει ξεκινήσει το ταξίδι του απο την Κίνα οπότε θα σας πω εντυπώσεις αν και δεν ειναι για εμενα αλλα για συγγενικό μου πρόσωπο ,εγω σαν κάτοχος του umi super παντως μπορω να πω τα καλύτερα Edited October 12, 2016 by np91 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. October 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Σε λίγες ημέρες θα το εχω στα χέρια μου αφου εχει ξεκινήσει το ταξίδι του απο την Κίνα οπότε θα σας πω εντυπώσεις αν και δεν ειναι για εμενα αλλα για συγγενικό μου πρόσωπο ,εγω σαν κάτοχος του umi super παντως μπορω να πω τα καλύτερα Τι ROM έχει το δικό σου (έχει μισομεταφρασμένες κινέζικες εφαρμογές?). Δηλαδή απευθύνονται στην αγγλόφωνη αγορά στα σοβαρά ή αποκλειστικά στην κινέζικη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 (edited) Τι ROM έχει το δικό σου (έχει μισομεταφρασμένες κινέζικες εφαρμογές?). Δηλαδή απευθύνονται στην αγγλόφωνη αγορά στα σοβαρά ή αποκλειστικά στην κινέζικη;Εχει καθαρο android χωρις περιτες εφαρμογες μεσα με καθαρα Ελληνικα χωρις ουτε ενα κινεζικο ,σαν να αγοραζα κινητο απο αυτα που κυκλοφορουν στην Ελληνικη αγορα Edited October 13, 2016 by np91 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. October 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Εχει καθαρο android χωρις περιτες εφαρμογες μεσα με καθαρα Ελληνικα χωρις ουτε ενα κινεζικο ,σαν να αγοραζα κινητο απο αυτα που κυκλοφορουν στην Ελληνικη αγορα Ωραία. Περιμένουμε εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_nikea7 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 (edited) ψήνομαι και γω για το κινητο . Υπαρχει περιπτωση να βρουμε καμμια θήκη να του ταιριάζει η εστω μια silicon case ? Aυτη του umi touch λετε να ταιριαζει ? Edited October 16, 2016 by jimmy_nikea7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Πωλείται ήδη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_nikea7 Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 (edited) Πωλείται ήδη; Ναι . http://www.banggood.com/UMI-Plus-5_5-Inch-2_5D-4GB-RAM-32GB-ROM-MTK-Helio-P10-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1085030.html Edited October 19, 2016 by jimmy_nikea7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skokman Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 το εχει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 το εχει κανεις? Νωρις ειναι ακομη. Ενα μηνα εχει που κυκλοφορησε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skokman Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 το εχω εδω και 4 ημερες Ολα καλα αλλα δεν λειτουργεί το GPS Καμιά βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Καθόλου.Μήπως είναι κλειστό απο της ρυθμίσεις Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skokman Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Οχι ειναι οκ απο τις ρυθμίσεις. Αργει πολυ να με βρει και στο google maps εχει συνεχεια αναζήτηση και με βγαζει 300 μετρα μακρια απο εκει που ειμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kourasmenos Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 καλησπερα παιδια, ημουν ετοιμος να το αγορασω απο ενα φιλο που το πηρε αλλα τελικα θα ξαναπροτιμησει samsung. Παρολα αυτα μου ειπε οτι το κινητο γενικα πεταει. Σημερα αναθεωρησα και σκεφτομαι παλι για το redmi note 4 καθως ενας φιλος μου ειπε οτι γενικα τα umi δεν εχουν αποδειχτει κ τα πιο σταθερα.. Αναμεσα στα 2 ποιο θα προτιμουσατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 καλησπερα παιδια, ημουν ετοιμος να το αγορασω απο ενα φιλο που το πηρε αλλα τελικα θα ξαναπροτιμησει samsung. Παρολα αυτα μου ειπε οτι το κινητο γενικα πεταει. Σημερα αναθεωρησα και σκεφτομαι παλι για το redmi note 4 καθως ενας φιλος μου ειπε οτι γενικα τα umi δεν εχουν αποδειχτει κ τα πιο σταθερα.. Αναμεσα στα 2 ποιο θα προτιμουσατε; Ανάμεσα από umi και xiaomi; Εσύ τι θα προτιμουσες; Smart ή Mercedes; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Ανάμεσα από umi και xiaomi; Εσύ τι θα προτιμουσες; Smart ή Mercedes; ναι αλλα πιο ειναι smart και πιο ειναι mercedes ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 ναι αλλα πιο ειναι smart και πιο ειναι mercedes ; χαχαχαχα Καλο !!!! Ειτε στα αστεια αν τοπες ειτε στα σοβαρα.:lol: Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcats Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 (edited) Καλησπέρα στην ομάδα Στις 6 ημέρες χρήσης του PLUS και μπορώ να πω ότι είμαι υπέρ ευχαριστημένος Παρά πολύ γρήγορο σε όλα χωρίς κανένα απολύτως κόλλημα Ευχάριστη έκπληξη η μπαταρία του που κράτησε 2,5 μέρες με χρήση που έκανα και στα προηγούμενα κινητά μου και κρατούσαν 1 μέρα Υποστηρίζει Β20 lte band wind(επιτέλους) GPS μια χαρα δουλεύει, πολυ μεγαλη βελτίωση στον ηχο του ακουστικού (σε σχεση με το super) εναλλαγη 4g και στις 2 καρτες καμερα αρκετα καλη (δεν εχω καλο μετρο σύγκρισης γιατι δεν ειχα ποτε ναυαρχίδα) αρκετα στιβαρή κατασκευη, επεσε πανω σε σιδερένιο κουτι στην γωνια του και δεν επαθε τιποτα, ελπιζω απο βδομαδα να ερθει η θηκη που αγορασα!! Επίσης η εταιρεία με ενημέρωσε ότι θα λάβει επίσημο android 7 το Δεκέμβριο μονα παραπονα οτι το notification led αναβει μονο μια φορα και οτι δεν δεχετε διαφορετικο ηχο κλησης ανα καρτα sim Γενικά πιστεύω ότι για την τιμη του είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογη αν θελετε να τσεκαρω κατι αλλο πειτε μου, γιατι δεν ξερω απο review Edited November 14, 2016 by dimcats Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 απο πιο site το πηρες φιλε; σκεφτομουν το χαομι νοτε 4 αλλα η εληψη 800αρας μπαντας και επειδη ειμαι επαρχια με κανουν να σκεφτομαι και αλλα μοντελα. ασε που στα χαομι χανεις τη μπαλα με τις διαφορες ρομ :mad: εδω http://www.banggood.com/UMI-Plus-5_5-Inch-2_5D-4GB-RAM-32GB-ROM-MTK-Helio-P10-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1085030.html ειναι σε προπωληση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcats Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Απο το gearbest το εχω παρει, και σε 14 μερες ηταν Ελλαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Παιδιά εσείς που έχετε το τηλέφωνο για πείτε τίποτα; Πως τα πάει η συσκευή από μπαταρία, κάμερα, GPS,bugs κτλ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Παιδιά εσείς που έχετε το τηλέφωνο για πείτε τίποτα; Πως τα πάει η συσκευή από μπαταρία, κάμερα, GPS,bugs κτλ;;;Φιλε όλα άψογα στο τηλεφωνο παρτο χωρίς δεύτερη σκέψη το εχω 10 ημέρες και πετάει ( πριν ειχα το umi super τέλειο και αυτό )όσοι γράφουν γράφουν για προβλήματα στα umi η πιθανόν είχαν πριν χρονια καποιο της μάρκας που ισως ειχε παιδικές ασθένειες η αναπαράγουν κατι που διάβασαν χωρίς να εχουν πιασει στα χέρια του umi τουλάχιστον απο το super και μετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Φιλε όλα άψογα στο τηλεφωνο παρτο χωρίς δεύτερη σκέψη το εχω 10 ημέρες και πετάει ( πριν ειχα το umi super τέλειο και αυτό )όσοι γράφουν γράφουν για προβλήματα στα umi η πιθανόν είχαν πριν χρονια καποιο της μάρκας που ισως ειχε παιδικές ασθένειες η αναπαράγουν κατι που διάβασαν χωρίς να εχουν πιασει στα χέρια του umi τουλάχιστον απο το super και μετα Φίλε από πιο μαγαζί το πήρες; και από τη μπαταρία εισαι ευχαριστημένος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Φίλε από πιο μαγαζί το πήρες; και από τη μπαταρία εισαι ευχαριστημένος;Απο banggod αλλα επειδη το εστειλαν με seyxelles post αργησα πολυ να παραλαβω οσο για την μπαταρια θηριο αλλα για αυτο ημουν σιγουρος απο το umi super που ειχα και ειχε την ιδια μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts