jog Δημοσιεύτηκε February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 19, 2005 Παιδιά έχω σκεφτεί για μια αναβαθμισούλα Σκέφτομαι για Επεξεργαστή:Intel p4 ghz box800 Μητρική:Asus a8v deluxe WiFig Κάρτα Γραφικών:Geforce fx 6600 LE -128mb Σκληρός δίσκος:Seagate 80gb Τι λέτε παιδιά για τις επιλογές? Θα υπάρχει πλήρης συμβατότητα ανάμεσα σε όλα? Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 για συμωατοτιτα δεν χερω αλλα θα σου προτινα να παρεις και εναν δευτερο σκληρο πρεριπου 60gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 Πόσα θες να μας τρελάνεις ρε jog??? :p Επέλεξες επεξεργαστή Intel και mobo για AMD? :up: Και μάλιστα η mobo που θες θα είναι το 2ο πιο ακριβό part του PC σου μετά την CPU! Τέσπα, πες μας πόσα χρήματα έχεις για να ξοδεύσεις στην αναβάθμιση και θα σου βρούμε λύση. Επίσης αν ασχολείσαι πολύ με games (πχ θες το PC σου να σηκώνει άνετα το Doom III). Ελπίζω όμως να έχεις κι ένα τροφοδοτικό τουλάχιστον 300W και RAM τουλάχιστον 256ΜΒ DDR@266, διαφορετικά βάλε κι αυτά στη λίστα για αλλαγή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 αν ασχολεισαι με παιχνιδια βαλε μια καλυτερη καρτα γραφικων Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 Jog, καλύτερα να πας σε Athlon64 μακράν καλύτεροι απο τους Pentium 4. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1oneway Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 _________________________________________ cpu: intel 3.2 GHz mb: gigabyte dagoto me ta panta pano 2x512 ram 200gb wd (jb fysika) msi 6800gt (3 current full games included!) audigy 2zs retail (€81 me 2 games!) enermax 460w (mercedez sta trofodotika) _________________________________________ Njoy!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 _________________________________________ cpu: intel 3.2 GHz mb: gigabyte dagoto me ta panta pano 2x512 ram 200gb wd (jb fysika) msi 6800gt (3 current full games included!) audigy 2zs retail (€81 me 2 games!) enermax 460w (mercedez sta trofodotika) _________________________________________ Njoy!!! 1.Η αναβάθμιση που του προτείνεις είναι αρκετά τσιμπημένη. Αν το πάμε έτσι να πετάξει ολόκληρο το παλιό του PC, να πάρει κι ένα ωραίο case και ένα DL DVDRW και να τελειώνει. 2.Είσαι τρομερά ασαφής. Τα "gigabyte dagoto me ta panta pano", "2x512 ram", 200gb wd (jb fysika)" εμένα δε μου λένε τίποτα. Και σίγουρα δε βοηθάς. Σκέψου ακούγοντας τα όσα λες να αγοράσει μια πανάκριβη mobo Gigabyte (για να τα έχει όλα πάνω...) κι έναν σκληρό PATA και δύο RAM modules SDRAM ή DDR@266... 3. Να ξέρεις ότι Audigy αγοράζεις όταν έχεις κι ένα αρκετά καλό σετ ηχείων (κατά προτίμηση 5.1 και πάνω ή πάρα πολύ καλά 2.1). Διαφορετικά σε καλύπτει πλήρως η onboard κάρτα ήχου. Εκτός κι αν εσύ γουστάρεις να πετάξεις 81€ για λες στους φίλους σου ότι έχεις Audigy 2 ZS και να παίζεις τα Thief 3 & Hitman 3... Κάποιοι πρέπει να σοβαρευτούν και να σκέφτονται πριν ποστάρουν. Υποτίθεται ότι εδώ βοηθάμε ο ένας τον άλλο και δε γράφουμε ό,τι μας έρθει στο κεφάλι...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocky13 Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Ego exw ta akoloutha: Case me 350W PSU (No-Name) apo ta multirama Athlon64 3000+ (s754) Asus K8N-E Deluxe 512MB PC3200 Kingston Value Ram egw pantos eimai arketa euxaristimenos apo tin apodosi tou sistimatos kai anepifilakta tha sto proteina tora an thes na pezeis pexnidia tou style NFSU2 & Doom3 den to vlepo na volevese me liga Euro, mias kai tha xreiasteis High End vga ego prosopika exo mia ASUS 9600SE kai mou pezei mia xara ta: NBA2005, Fifa2005, UT2004, Colin McRae Rally 04 & 2005 the rest are up to you :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Παιδιά δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις στα παιχνίδια. Πέρασε ο καιρός που ήμουν φανατικός gamer. Και θα βάλω δυστυχώς intel pentum(μιας και ο πατέρας μου τον θέλει επίσης) Α και παιδιά το σύστημα θέλω να είναι και σχετικά φθηνό.... Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocky13 Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 auta (sto quote) pou sou egrapsa parapano ta pira 445Euros ola mazi prin apo 3-4mines [ekana anavathmisi apo PIII :devil:] twra tha exoun pesei arketa oi times.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts