requiem78 Δημοσιεύτηκε October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 4, 2016 Καλησπέρα. Έβαλα μία αγγελία μέσω γνωστής εφαρμογής lalafo για την πώληση ενός κινητού τηλεφώνου. Βρέθηκε αγοραστής ξένος οποίος θα στείλει άνθρωπο από δική της μεταφορική εταιρεία και μου ζητά να δώσω το paypal account για να στείλει τα λεφτά. Δεν ξέρω αν μπορώ να είμαι σίγουρος γιατί τρεις φορές ρωτησα από που είναι αλλά δεν πήρα απάντηση και από τα mail που μου έχει στείλει φαίνεται να βιάζεται. Εγώ φοβάμαι μη φαω καμία φολλα. Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Κατά πάσα πιθανότητα είναι μουφα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
requiem78 Δημ. October 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Κι εγώ αυτό πιστεύω. Μου απάντησε μάλιστα ότι είναι από την Κένυα. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι μου ζητάει το PayPal account να μου δώσει τα λεφτά και μετά να στείλει τη μεταφορική εταιρεία για την παραλαβή. Υποτίθεται ότι η PayPal σε διασφαλίζει. Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 μη κανεις τιποτα. μη δινεις σημασια. σα να μη σε στειλε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Κι εγώ αυτό πιστεύω. Μου απάντησε μάλιστα ότι είναι από την Κένυα. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι μου ζητάει το PayPal account να μου δώσει τα λεφτά και μετά να στείλει τη μεταφορική εταιρεία για την παραλαβή. Υποτίθεται ότι η PayPal σε διασφαλίζει. Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πόσο μακρυά είναι η Κένυα απο την Νιγηρία; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 η μια κοιταει ανατολή, η αλλη δυση :lol: κλασικα θα πει οτι εστειλε τα χρήματα. θα δειξει και φευτικο σκρινσοτ. αν θες να χαβαλεδιασεις συνέχισε την συζητηση. ομως προτεινω αυτο που ειπα παραπανω Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Παρομοιο email ειχα λαβει για αγγελια αυτοκινητου (το χα βαλει στο xe.gr) . Δηθεν απο την Αγγλια και θα ερθει μεταφορικη να το παρει και να το μεταφερει και η συναλλαγη μεσω paypal ή τραπεζας (δεν θυμαμαι καλα). Στην αρχη ψαρωσα, και χαρηκα γιατι δεν περιμενα να πιασει τοσα λεφτα. Μετα θυμηθηκα οτι στην Αγγλια ειναι δεξιοτιμονα :lol: Ψαχνοντας το ονομα της μεταφορικης επεσα και σε αλλους που ειχαν λαβει το ιδιο μηνυμα. Φυσικα δεν υπηρχε η εταιρια! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
requiem78 Δημ. October 5, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Σας ευχαριστώ όλους.Μπορει να παίξω λίγο το παιχνίδι του. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 μη σε ριξει προσεχε! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts