giorgos_1979 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 αν εχεις λογαριασμο στο flickr ανεβαζε εκει φωτος για να δουμε την ποιοτητα σε ολες τις συνθήκες.καλοριζικο!!!:) Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Σε αναμονή για το recovery για να βάλουμετην ελληνική έκδοση....πάντως ή συσκευή έχει πολλές δυνατότητες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Παρέλαβα το θηρίο 6/128.. Είμαι δουλειά τώρα. Απόγευμα τα υπόλοιπα.:D:D Καλοριζικο φιλέ μου Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 εδώ παντως φαινεται ότι υστερει αρκετα η καμερα σε σχεση με το 'μικρο' αδερφακι του..με το ζορι να μας σπρωξουν σε άλλες εταιρειες αυτοι οι κινεζοι!!! τελευταια ελπιδα το note 2..αλλιως υπαρχει κ η oneplus (κ όχι μονο..):mad: Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 εδώ παντως φαινεται ότι υστερει αρκετα η καμερα σε σχεση με το 'μικρο' αδερφακι του..με το ζορι να μας σπρωξουν σε άλλες εταιρειες αυτοι οι κινεζοι!!! τελευταια ελπιδα το note 2..αλλιως υπαρχει κ η oneplus (κ όχι μονο..):mad: Μα ειναι γνωστο πως το Mi5s φοραει πιο καινουριο αισθητηρα απο το Plus. Απλα στο Mi5 Plus για να ισορροπησουν την κατασταση εβαλαν διπλο φακο αλλα με παλιο αισθητηρα. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Κανένα νεώτερο για τη συσκευή από όποιους παρέλαβαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. October 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Σήμερα πήγα στην Cosmote και έβαλα nano Sim. Τα παιδιά που δούλευαν εκεί έπαθαν πλάκα με το θηρίο. Στην ουσία είναι η πρώτη μέρα που το έχω σαν πρώτη συσκευή. Είχα σκοπό να το δουλέψω όταν θα ερχόταν το Tempered glass αλλά βλέπω ότι αργεί. Το κινητό είναι τούμπανο. Ο 821 θερίζει. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Η κάμερα για τα δικά μου δεδομένα είναι πολύ ικανοποιητική. Ελπίζω τις επόμενες μέρες να ανεβάσω κάποιες φωτογραφίες. Πέρασα μέσω updater την Official china developer και μετά playstore. Στην συνέχεια ξεκλείδωσα τον bootloader. Για την ώρα δεν υπάρχει συμβατό twrp για να φλασάρω την ελληνική dev. Με το που βγει θα την περάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Σήμερα πήγα στην Cosmote και έβαλα nano Sim. Τα παιδιά που δούλευαν εκεί έπαθαν πλάκα με το θηρίο. Στην ουσία είναι η πρώτη μέρα που το έχω σαν πρώτη συσκευή. Είχα σκοπό να το δουλέψω όταν θα ερχόταν το Tempered glass αλλά βλέπω ότι αργεί. Το κινητό είναι τούμπανο. Ο 821 θερίζει. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Η κάμερα για τα δικά μου δεδομένα είναι πολύ ικανοποιητική. Ελπίζω τις επόμενες μέρες να ανεβάσω κάποιες φωτογραφίες. Πέρασα μέσω updater την Official china developer και μετά playstore. Στην συνέχεια ξεκλείδωσα τον bootloader. Για την ώρα δεν υπάρχει συμβατό twrp για να φλασάρω την ελληνική dev. Με το που βγει θα την περάσω. Κυριακο με γεια!! Περιμένω εντυπώσεις από την μπαταρία να μου πεις! Σε σχέση και με το 3pro που είχες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. October 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Κυριακο με γεια!! Περιμένω εντυπώσεις από την μπαταρία να μου πεις! Σε σχέση και με το 3pro που είχες! Ευχαριστώ Μαρία. Να είσαι καλά. Δεν πιστεύω να πιάσει τα 10ωρα του Redmi Note 3 Pro. :). Έχω πάρει το 6gb Ram με τα 128gb internal storage. Τούμπανο Μαρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Ευχαριστώ Μαρία. Να είσαι καλά. Δεν πιστεύω να πιάσει τα 10ωρα του Redmi Note 3 Pro. :). Έχω πάρει το 6gb Ram με τα 128gb internal storage. Τούμπανο Μαρία. Τι χρωματακι προτιμησαμε? Όταν τσεκαρεις χρόνους οθόνης, θα περιμένω να μας ενημερώσεις! Δηλαδή πιστεύεις ότι ο 821 έχει διαφορά στην καθημερινή απόδοση από τον 650? Ή για να δεις την διαφορά τους απαιτούνται μόνο συγκεκριμένες συνθήκες πχ gaming κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. October 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Τι χρωματακι προτιμησαμε? Όταν τσεκαρεις χρόνους οθόνης, θα περιμένω να μας ενημερώσεις! Δηλαδή πιστεύεις ότι ο 821 έχει διαφορά στην καθημερινή απόδοση από τον 650? Ή για να δεις την διαφορά τους απαιτούνται μόνο συγκεκριμένες συνθήκες πχ gaming κτλ? Μόνο χρυσό άσπρο βρίσκεις Μαρία αυτή τη στιγμή. Σ' αυτό το χρώμα το πήρα. Από vickmall το χτύπησα. Θα ενημερώσω για χρόνους Μαρία. Πιστεύω όμως ότι με τα επόμενα updates θα βελτιωθεί και η διαχείριση της μπαταρίας. Βλέπω πάντως ότι ρουφάει πιο πολύ από το Redmi Note 3 Pro. Η διαφορά στην απόδοση είναι αισθητή. Θεωρώ ότι πήρα κινητό για την επόμενη διετία. Το Redmi Note 3 Pro το έχω ακόμα θα κάνω ένα τεστ και στα παιχνίδια πριν το δώσω, από περιέργεια. Σίγουρα θα δω διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Ήρθε και ή ελληνική ρομ!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. October 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Ήρθε και ή ελληνική ρομ!!! Γιάννη εσύ; Δεν βλέπω κάπου λινκ. Θα την ανεβάσουν το απόγευμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Γιάννη εσύ; Δεν βλέπω κάπου λινκ. Θα την ανεβάσουν το απόγευμα; Κυργιακο του Gkalen φοραω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. October 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Κυργιακο του Gkalen φοραω... Τέλεια!!!!!! Οπότε βλέπω στο σχετικό θέμα. Ευχαριστώ Γιάννη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Ακυρο, να σβηστεί παρακαλώ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Μόνο χρυσό άσπρο βρίσκεις Μαρία αυτή τη στιγμή. Σ' αυτό το χρώμα το πήρα. Από vickmall το χτύπησα. Θα ενημερώσω για χρόνους Μαρία. Πιστεύω όμως ότι με τα επόμενα updates θα βελτιωθεί και η διαχείριση της μπαταρίας. Βλέπω πάντως ότι ρουφάει πιο πολύ από το Redmi Note 3 Pro. Η διαφορά στην απόδοση είναι αισθητή. Θεωρώ ότι πήρα κινητό για την επόμενη διετία. Το Redmi Note 3 Pro το έχω ακόμα θα κάνω ένα τεστ και στα παιχνίδια πριν το δώσω, από περιέργεια. Σίγουρα θα δω διαφορά. Το βικ εχει εδώ και 3-4 μερες το γκρι σε στοκ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. October 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Το βικ εχει εδώ και 3-4 μερες το γκρι σε στοκ ;) Ναι όντως έβαλε και το γκρι :). Το είχα παραγγείλει 28/9 που ήταν σε στοκ μόνο το χρυσό και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Είναι πολύ εντυπωσιακό το κινητό σ' αυτό το χρώμα. Αύριο θα ανέβει και η ελληνική ρομ του Gkalen. Πάντως κατά την άποψη μου το κινητό τα αξίζει τα λεφτά του μέχρι το τελευταίο σεντ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 στις χειροκίνητες ρυθμισεις καμερας δες μεχρι ποσο φτανει ο χρονος εκθεσης Κυριακο.. Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samoderzhets Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Παρέλαβα το θηρίο 6/128.. Gorilla Glass έχει;; Παράθεση Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230i -> Nokia C7-00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. October 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 στις χειροκίνητες ρυθμισεις καμερας δες μεχρι ποσο φτανει ο χρονος εκθεσης Κυριακο.. 1/1000sec - 1/2sec Gorilla Glass έχει;; Όσο και να το έψαξα δεν βρήκα κάτι. Ότι γυαλί και να έχει φίλε πρέπει να βάλεις tempered glass για καλύτερη προστασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 1/1000sec - 1/2sec Σε ευχαριστω πολύ φιλε μου. Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. October 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Σε ευχαριστω πολύ φιλε μου. Τίποτα φίλε. Να είσαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamutsis Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Μωλις μπήκε παραγγελία ή μεγάλη έκδοση με τα 6 gb από vickmall πως θα περάσουν οι μέρες τώρα απορω... Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Μωλις μπήκε παραγγελία ή μεγάλη έκδοση με τα 6 gb από vickmall πως θα περάσουν οι μέρες τώρα απορω... Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk προλαβαινεις να ακυρωσεις και να πας πας για το Mi Mix :p :p :p :p Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts