hellsangel81 Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 To onyx άλλαξε όνομα και μετονομάστηκε σε 9700 BOLD. Oπότε περεταίρω συζητήσεις θα γίνονται στο αντίστοιχο thread, το θέμα κλειδώνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aligator Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Μέχρι τώρα υπήρχαν αρκετοί που ανέφεραν ότι η χρήση του Blackberry browser δεν ήταν τόσο καλή όσο θα ήθελαν. Η Rim είχε λάβει τα μηνύματα και προσπαθούσε να βελτιώσει τον browser με πολλές αλλαγές να αναμένονται στη καινούργια έκδοση 5.0 του O.S. Πριν όμως γίνουν όλα αυτά σε μια κίνηση που πραγματικά αιφνιδίασε την αγορά προχώρησε σε εξαγορά της εταιρείας Torch Mobile η οποία έχει κατασκευάσει τον IRIS browser, έναν browser για φορητές συσκευές με κύριο γνώρισμα του την ταχύτητα του και την απόδοση του. Το συγκεκριμένο νέο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα από την ίδια τη Rim αλλά από την Torch Mobile στη δικτυακή της σελίδα. Τα καλά νέα βέβαια εμάς δεν σταματάνε εδώ καθώς η Torch Mobile θα σταματήσει να υποστηρίζει οποιαδήποτε άλλη συσκευή πέρα από τα blackberry, κάτι αναμενόμενο. Αν συνδυάσουμε την παραπάνω κίνηση με τις φήμες που κυκλοφορόν για πλήρη υποστήριξη adobe flash (όχι flash lite) και microsoft silverlight από τον Blackberry browser δείχνει ότι η Rim έχει λάβει πολύ σοβαρά υπόψη της αυτά που αναφέρουν οι πελάτες της για να παρουσιάσει τον καλύτερο browser που έχει εμφανιστεί μέχρι τώρα σε Smartphone. Πηγή: Blackberry-Experts.Net Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Μερικά χαρακτηριστικά του IRIS Browser... Ελπίζουμε να δούμε τα μισά τουλάχιστον στον νέο BB Browser :) Iris Browser features: * WebKit rendering engine * SquirrelFish Extreme JavaScript engine * Customizable interface * Touch screen control * Advanced HTML and CSS support * Languages * Zoom and tap Function * Multiple windows and tabs * Input methods * Software mouse cursor * Special effects * Rotating devices * Advanced security features * Pop-up blockers * Advanced mobile key navigation * HTTP cache optimized for low disk usage * SSL and authenticated proxy support * Styled Form Controls * Netscape plug-in API * JavaScript/ECMAScript 1.5 * SVG, XPath, and XSLT support * History Auto-Complete * Efficient storage of bookmarks and cookies * Bookmark editor, carrier specified list * Favorite icons and history * XHTML 1.x mobile profile support * Customizable about: pages Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aligator Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 [imgalign]https://www.blackberry.com/app_includes/myblackberry/bb-header-global.jpg[/imgalign] Αν και το έχω αναφέρει και παλαιότερα, μπορείτε να δείτε εδώ, άνοιξε επιτέλους το my.blackberry.com Ένας τόπος κοινωνικής δικτύωσης φτιαγμένος από τη rim. μπορώ να δηλώσω λίγο απογοητηευμένος από το περιεχόμενο που έχει μέχρι τώρα και τις υπηρεσίες που προσφέρει. Δεν έχω όρεξη ούτε άρθρο να γράφω. Προσωπικά θα ήθελα τη δημιουργία ομάδων και να καταργηθούν όλων των άλλων ειδών sites που έχει η rim (mylounge, support forums κτλπ). Έχω καταντήσει μόνο για τη rim να έχω 6 logins ας κάνει κάτι σαν τη microsoft να έχουμε ένα login για όλες τις υπηρεσίες. Ας γίνει ένα consolidation επιτέλους ρε παιδί μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 Δεν έχει σχέσει με τα RIM News, αλλά ψάχνω κάποια πηγή που να αναφέρει τον τρόπο που κάνουν τα ΒΒ την συμπίεση των δεδομένων και κάποιο συγκριτικό ανάμεσα σε ΒΒ κ άλλα business phones.. Δεν μπορεί να μην υπάρχει κάτι.. Έψαξα στα επίσημα (blackberry.com) αλλά βρήκα κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 Ο μόνος πίνακας που έχω δει είναι στο blackberry-expets.net στην σύγκριση OMA με BES. Εκεί γράφει το αρχικό μέγεθος αρχείων, το μέγεθος που το κατεβάζεις και το ποσοστό συμπίεσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 Ο μόνος πίνακας που έχω δει είναι στο blackberry-expets.net στην σύγκριση OMA με BES. Εκεί γράφει το αρχικό μέγεθος αρχείων, το μέγεθος που το κατεβάζεις και το ποσοστό συμπίεσης. Ναι αλλά δεν είναι οφίσιαλ... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aligator Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 Γιώργο μου. Δεν πρόκειται το συγκεκριμένο να το βρεις επίσημα πουθενά. Ούτε καν τέτεια σύγκριση (σε τέτειο βάθος) δεν έχει γίνει μέχρι τώρα. Πίστεψε με οι παραπάνω δοκιμές έγιναν σε πραγματικό περιβάλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 Ναι αλλά είναι δυνατόν η πατέντα της RIM να μην παρουσιάζεται πουθενά? Ούτε καν για διαφημιστικούς σκοπούς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aligator Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 το ότι έχει το 70% της παγκόσμιας αγοράς του mobile messaging είναι η καλύτερη διαφήμιση. Όποιον πωλητή και να φωνάξεις από οποιαδήποτε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας θα σου πεί το ίδιο πράγμα για τη συμπίεση. Εγώ θα σε ρωτήσω κάτι άλλο πολύ απλό. αν ήθελε η Rim να χτυπήσει τη Microsoft δεν θα το έριχνε στη πολύ μικρή ασφάλεια που παρέχει σα λύση mobile messaging ? Στον exchange 2007 με outlook mobile access δεν υποστηρίζει ούτε s/mime για όσους γνωρίζουν. Δεν το κάνει όμως γιατί δεν την ενδιαφέρει. Είναι πολύ μπροστά και κοιτάει απλά να κάνει τα προΙόντα της καλύτερα. Είναι μεγάλη συζήτηση το συγκεκριμένο και δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για συζήτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 Καλησπέρα Γνωρίζει κανεις αν δεχεται πιο ισχυρή μπαταρία το bold? Βρήκα αυτό: (3.000mAh!, έχει και με 1.700mAh) http://www.pixmania.gr/gr/gr/2642341/art/expansys/extended-battery-for-blac.html Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospa_1 Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 τράβηξα τις επαφές μου με το my phone exlporer στο pc μου και τις έβγαλα σε 2 μορφές σε my.vcf my.csv και δεν μπόρεσα να τις ανοίξω στο Microsoft Office Outlook 2007 (βασικά ανοίγει όλες τις επαφές αλλα είναι κενές) ενώ αν ανοίξω το my.csv με excel φαίνονται κανονικά μέσα. Το δοκίμασα και σε windowsXP , Vista , Seven μπορεί κάποιος να με βοηθήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 Μπορείς να τις κάνεις import στο outlook (file -> import and export) από το vcf αρχείο; Ή αυτό εννοείς ότι τις άνοιξες στο outlook; Στη συνέχεια κάνεις συγχρονισμό του storm με το outlook (μέσω του blackberry desktop manager) και είσαι έτοιμος. edit: μπορείς να δοκιμάσεις και από excel αρχείο να τις εισάγεις (εισαγωγή από άλλο πρόγραμμα, έχει επιλογή στο outlook) Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospa_1 Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΕΝΕΣ. ΤΙΣ ΚΑΝΩ IMPORT ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΕΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Ναι δέχεται κανονικά. Μπορείς να βάλεις και μεγαλύτερη ακόμα http://www.wirelessground.com/bold9000.html Αυτή που παραθέτεις δεν μου φαίνεται και πολύ καλή πάντως! τα μηνύματα θα μεταφερθούν στο BlackBerry Shopping and accesories Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Δοκίμασες το zyb η το google sync? Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Απ ότι κατάλαβα για να βάλεις μεγαλύτερη μπαταρία, αλλάζεις και καπάκι (προφανώς δε χωράει), οπότε θα το κάνει κάπως ογκώδες. ΥΓ. ούτε εμένα μου φαίνεται σόι! Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Στην 2500άρα δεν αλλάζει καπάκι. Αλλά δεν έχεις και λόγω, με το νέο ος το battery drain θα είναι ακόμα μικρότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Έχει βρει κανείς μαγαζάκι με official RIM ανταλλακτικά? Ψάχνω τον Car Charger, αλλά δεν ψήνομαι να τον φέρω από Αμερική, ενώ ότι βρίσκω στα Ελληνικά eshops, δεν λέει κανένα για γνήσιο RIM.. http://www.mobihand.com/upload/867/13867/screenshot.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Στο πλαίσιο έχει http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?Manufacturer=RIM&category=69978022&catalog=22&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE2701845D8B9B5BFC341841554CD495DB06595D015738DD3C0C373030C710E003CDF6C9F08A1B71FF4102689302562F0D02130A20F901F1EC61435853808AD45A5D070412251A8F631E61F0ABA1879E376E7FD75152942D7535CAFA6A441FC21E7875BE3328B6CC2C4590752053A08495A72E34ACE2855A40 Αλλά είναι o micro usb. Γιατί δεν παίρνεις motorola? Εγώ motorola έχω και κάνω τη δουλειά μου. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Αυτόν έχεις? Βασικά είχα δοκιμάσει έναν mini USB ενός HTC στο Bold μου και δεν έκανε καλά το βύσμα.. Παρόλο που ήταν Mini usb κ αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Τυχαίο θα ήταν. Και γω με motorola είμαι στο σπίτι, ενώ στο αυτοκίνητο με τον φορτιστή του GPS (ένα Mio) που είναι miniUSB (για το 8310 αυτά). Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Αυτόν έχεις? Βασικά είχα δοκιμάσει έναν mini USB ενός HTC στο Bold μου και δεν έκανε καλά το βύσμα.. Παρόλο που ήταν Mini usb κ αυτό.. Ο Motorola κάνει! Τον έχω χρησιμοποιήσει στο storm μου! Άσε που είναι και πιο όμορφος απο της ΒΒ, το μπλέ φωτάκι κάνει την διαφορά :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Λοιπόν έχω το εξής θέμα. Φίλος βρήκε blackberry της AT&T στις διακοπές του. Στο νησί που ήταν δε μπορούσε να ασχοληθεί με το θέμα και τώρα που γύρισε μου το έφερε για να δούμε τι θα κάνουμε. Το άνοιξα αφού φόρτισε (ήταν εντελώς άδειο πάνω από μήνα) και δεν έχει μέσα καμία επαφή ούτε κλήσεις, μόνο 4 φωτογραφίες άσχετες. Γενικά δεν έχει καμία πληροφορία που να μπορώ να χρησιμοποιήσω για να βρω τον κάτοχο. Ξέρει κανείς πού πρέπει να πάρω ώστε να εντοπιστεί ο κάτοχος; Με την ΑΤ&Τ και τα τηλέφωνα στο site της δε βγάζω άκρη, πήρα αλλά σε όποια επιλογή και να δοκίμασα, απευθύνεται σε συνδρομητές της. Λογικά αν βρω κάποιο τμήμα να δώσω το ΡΙΝ θα μπορούν να επικοινωνήσουν αυτοί μαζί του. Καμιά ιδέα; Το έβαλα εδώ γιατί είναι ένα 9000, αλλά μάλλον στα γενικά επρεπε να το βάλω :P Αν μπορεί ας το μετακινήσει κάποιος... Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 Στείλε ένα email στο support της ΑΤ&Τ με PIN & ΙΜΕΙ.. Μπράβο πάντως ;) Αν και thief, δεν θα το κρατήσεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts