moment_v Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Το trackpad μ΄αρέσει. Στο samsung i900 το βρήκα πολύ χρήσιμο. Δεν καταλαβαίνω γιατί μόνο 2 megapixel κάμερα. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Το trackpad μ΄αρέσει. Στο samsung i900 το βρήκα πολύ χρήσιμο. Δεν καταλαβαίνω γιατί μόνο 2 megapixel κάμερα. μέχρι στιγμής τα trackpad είναι αρκετά δύσχρηστα, κυρίως λόγω του μικρού μεγέθους τους. εδώ όμως φαίνεται αρκετά μεγάλο, σίγουρα θα υπάρξουν βελτιώσεις απο τα προηγούμενα απλά μένει να δούμε αν θα είναι σημαντικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impegio Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Το Onyx είναι το νέο... Bold.... ! Blackberry Onyx 9020 λοιπόν! Διαβάστε ΕΔΩ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Και όπως αναφέρει θα έχει trackball και όχι trackpad παρά τις φήμες. Το trackpad το κρατούν για χαμηλού κόστους συσκευές όπως το 8520. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impegio Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Trackball rules :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 http://www.blackberrynews.com/wp-content/uploads/2009/06/blackberry-bold-9020-onyx.jpg Φοράει και os 5.0 Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Πολύ καλό αυτό. Τουλάχιστον γλυτώνει μερικούς τυχερούς από την αναμονή ενός σωστου λειτουργικού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impegio Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Indeed. Αν και αυτή η 5.0. έχει καθυστερήσει υπερβολικά πια... το iPhone σε 3 χρόνια έχει 3 λειτουργικά. χαχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Indeed. Αν και αυτή η 5.0. έχει καθυστερήσει υπερβολικά πια... το iPhone σε 3 χρόνια έχει 3 λειτουργικά. χαχα. και τι να λέει αυτό? τα πράγματα που κάνει η 4.5 πχ δεν τα κάνει ούτε η 3.0 του GS. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impegio Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 και τι να λέει αυτό? τα πράγματα που κάνει η 4.5 πχ δεν τα κάνει ούτε η 3.0 του GS. Σκέψου τι θα κάνει η 5.0 λοιπόν και γιατί έχω βαρεθεί να περιμένω :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 επιτέλους ένα πιο μικρό & ολοκρηρομένο κινητό από την blackberry. στην αναμονη =( εξωτερικό πότε το περιμένουνε? και σε τι τιμές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 διαγράψτε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 επιτέλους ένα πιο μικρό & ολοκρηρομένο κινητό από την blackberry. στην αναμονη =( εξωτερικό πότε το περιμένουνε? και σε τι τιμές; λογικά σε 1 μήνα. αν κρίνω από το 9630. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 διαβάζω κάτι περίεργα στο κρακberry.com πως θα το δούμε Δεκέμβριο και με έχει πιάσει κρύος ιδρώτας. από τιμές τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Οι τιμές άγνωστες έστω κατ΄ εκτίμηση. Αλλά περίπου στα 550 ευρώ. Βλέπε 9000. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 υπάρχει εκδοχή να έρθει και με το όνομα DriftWood η μιλάμε για τελείως άλλη συσκεύη; πρωσοπικά μάγκες μέ εχει φάει η αγωνία να το πίασω στα χέρια μου =( φοβερό κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 /files/kevin/onyxtrackpad.jpg Θα έχει τελικά trackpad. Έχουμε μπερδευτεί με τις φήμες. http://cra ck berry.com/blackberry-9020-onyx-get-optical-trackpad-afterall Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Blackberry For Dummies (3rd Edition) http://media.wiley.com/product_data/coverImage/27/04704576/0470457627.jpg Όποιος θέλει να κατεβάσει το Blackberry For Dummies (3rd Edition), μπορεί από εδώ : http://rapidshare.com/files/246210862/BlackBerry_For_Dummies__3rd_Edition_.pdf είναι εκπληκτικό βιβλίο, πολύ καλύτερο από το ορίτζιναλ εγχειρίδιο αφού καλύπτει αρκετούς τύπους BB (και το Bold). Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Την συλλογή for dummies την έχω ξαναχρησιμοποιησει για java και c και μπορώ να πω ότι ειναι από τις πιο ευκολοδιαβαστες σειρές βιβλίων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 τρακπαντ δεν έχω πίασει ποτέ. αλλά όταν πρωτοασχολήθηκα με το trackball με αφησε ενθουσιασμένο. Ποιες οι γνώμες σας για την αλλαγή, για καλό έγινε η για κακό και ποιες οι διαφορές τους. προσωπικά ψιλό ξενέρωσα. το trackball στο BB του πήγαινε αφάνταστα και για μένα ήταν πολύ λέιτουργικό. Άρχισαν και μπαίνουν οι σκέψεις για απόκτηση του 9600 =( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Trackball rules. Το καλύτερο και ταχύτερο. Trackpad νομίζω θα κολλάει. Η αλλαγή δεν ξέρω για ποιο λόγο γίνεται αλλά δεν τρελαίνομαι. Θα δείξει όμως και η χρήση. Το 9020 τα έχει όλα. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 η ίδια η RIM νομίζω πως είχε παραδεχτεί πως η τοποθέτηση του στα υπόλοιπα blackberry πλην αυτών που έχουν trackball έγινε καθαρά για οικονομικούς λόγους. Φυσικά πρέπει να σκευτούμαι πως η RIM δεν θα βάζε το trackpad σε μία όχι και τόσο οικονομική συσκευή που ενδέχεται να κάνει αρκετό ντόρο (είδη τον έχει δημιουργήσει πιστεύω). φήμες λένε πως θα είναι ένα εξελιγμένο trackpad και δεν θα θυμίζει καθόλου το φτηνιάρικο προκάτοχο του. μακάρι να είναι κάτι λειτουργικό. εν αναμονή κάποιου review. όμορφο θα ήταν πάντως να έδινε την επιλογή στον αγοραστή μεταξύ trackball και trackpad αλλά φαντάζει τελείως ουτοπικό. για να μπει το trackpad στο Onyx σίγουρα θα πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές στο keyboard ώστε να το στριμώξει. http://img35.imageshack.us/img35/2166/blackberryonyx.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Ένα 3G 8900... Οκ... θα είναι 3g, με την ταχύτητά του στο internet τι θα γίνεται όμως? δεν βλέπω πουθενά να αναφέρεται....3,6 ή 7,2 mpps κτλ-κτλ..... Πόσο πιο γρήγορο θα είναι σε αυτό το κομμάτι απο το 8900 μου? Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 αρκετά πιο γρήγορο. το storm μου έχει και τα 2 και το browsing με gprs δεν παλεύεται. βέβαια η ταχύτητα εξαρτάται, απο τον πάροχο, απο το σήμα και τους άλλους χρήστες οπότε δεν ξέρω να σου πω σε τι ταχύτητα τρέχει το 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impegio Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Και εμένα η αλλαγή σε trackpad με έχει προβληματίσει πολύ. Διαφορετικά το Onyx θα ήταν το καλύτερο BB ever! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts