northman Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Έγινα κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος ενός BlackBerry Storm με PIN: 20DDA0FC Παράθεση Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impegio Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Κυκλοφόρησε η νέα beta έκδοση για curve + bold με κάποια bugs fixed και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αναβαθμίσω... Εσείς τι λέτε? Download links : 8900 9000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_k182005 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 kseri kanenas kapoion na exei to blackberry 8707g gia na me voitheisi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 με πρόλαβες, τα είδα και γω και ήθελα να τα ποστάρω. great job:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 kseri kanenas kapoion na exei to blackberry 8707g gia na me voitheisi δοκίμασε options-memory-mass storage mode on. ετσι θα το διαβάσει ο υπολογιστής σου και απλά κανεις drag and drop τα αρχεία που θέλεις μπορείς να γράφεις στα ελληνικά, είναι και όρος του φόρουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_k182005 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 σηγνωμη για τα αγγλικα.....μιλαμε για το ιδιο μοντελο κινητου σιγουρα....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Όλα αυτά είναι κοινά στα blackberry. Κάνε αυτό που λέει ο hellsangel81 και θα το βλέπεις στον υπολογιστή σου σαν ένα usb stick για παράδειγμα. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_k182005 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 πεδεσ δεν σασ κανω πλακα δεν μου το εμφανιζει το κινιτο....(το κινιτι δεν εχει αποσπομενι καρτα μνηνησ μηπωσ γιαυτο)...εχω τοblackberry media sync στο pc μου αλα οταν τα σιχρονιζω μου λεει οτι το κινιτο μου δεν διαθετι το media sync....που μπωρω να το βρω για να το εγκαταστισω στο κινιτο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 αν τα κάνεις όλα σωστά τότε μπορεί να φταίει το λειτουργικό σου. δοκίμασε να βάλεις πάλι το os του κινητού σου. πληροφορίες θα βρείς στο faq. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_k182005 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 επιδει δεν κσερω πολλα στειλε μου πληροφοριεσ για το οs η πεσ μου που θα βρω πληροφοριεσ γιαυτο στα ελλινικα:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Όλες τις πληροφορίες θα τις βρεις εδώ. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 επιδει δεν κσερω πολλα στειλε μου πληροφοριεσ για το οs η πεσ μου που θα βρω πληροφοριεσ γιαυτο στα ελλινικα:(:( δές στο blackberry FAQ εκεί έχει τα πάντα για upgrade συσκευής. απο που το κατεβάζεις πως το περνας κλπ φίλε μου κάνε κάτι γιατί είναι κάπως δυσανάγνωστα αυτά που γράφεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Εντυπώσεις? Shots? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impegio Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Δεν την εγκατέστησα, γιατί το feedback που δίνουν εξακολουθεί να έχει προβλήματα με όλα σχεδόν τα apps. Μα καλά, τι update είναι αυτό ρε γμτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_k182005 Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 γιατι οταν με περνουν τηλεφωνω δεν εμφανιζει τιποτα στιν οθονι (δηλαδη δεν διχνει οτι χτιπαει για να το σεικωσω ) πρεπει να κανω καπια ρυθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_k182005 Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 γιατι οταν με περνουν τηλεφωνω δεν εμφανιζει τιποτα στιν οθονι (δηλαδη δεν διχνει οτι χτιπαει για να το σεικωσω ) πρεπει να κανω καπια ρυθμιση.....δεν διχνει στι οθονι ποιοσ με περνει τιλεφωνω και ας τον εχω αποθηκευμενο στιν μνημη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Δεν την εγκατέστησα, γιατί το feedback που δίνουν εξακολουθεί να έχει προβλήματα με όλα σχεδόν τα apps. Μα καλά, τι update είναι αυτό ρε γμτ? ....beta??? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SEP1i Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Καλησπερα στους BBers, καλως σας βρηκα:lol: Σημερα απεκτησα το BB Storm και ακομα το επεξεργαζομαι για να μαθω τις λειτουργιες του. Τα περισσοτερα sticky τα εχω διαβασει και σιγα-σιγα θα περασω και εφαρμογες. Μια ερωτηση σχετικα με το Ελληνικο Τ9...χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος, νομιζω οτι οπου διαβασα σχετικα reviews κ.α, ολοι ελεγαν για την ελλειψη του ελληνικου Τ9. Εμενα γιατι εχει?:O Να παραθεσω και το PIN μου :) 20ΕΑ4C11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Το θέμα υπάρχει. Μπορείς να γράψεις εκεί. Το κινητό δενέχει ελληνικό Τ9. Έχει ελληνικό Suretype. Άλλα λογια να αγαπιόμαστε δηλαδή. Το ίδιο πράγμα, άλλη ονομασία. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 βρε παιδιά. υπάρχει θέμα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 To 8707 δεν παίζει ως mass storage device, δεν το βλέπεις ως αποθηκευτικό χώρο, δεν μπορείς να αποθηκεύσεις τίποτα έτσι. Μόνο πολύ λίγα πράγματα, στη μνήμη του, που έχεις κατεβάσει από τον browser του ή έχεις λάβει με email (έχει 64mb μνήμης εκ των οποίων τα 16mb διαθέσιμα για αποθήκευση αν θυμάμαι καλά). Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Νέες φωτογραφίες με trackpad. Περισσότερα εδώ. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_k182005 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 κσερει κανεις που μπωρω να βρω καρτα μνυμης για blackberry 8707g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Δεν υποστηρίζει κάρτες μνήμης αν δεν κάνω λάθος. http://www.gsmarena.com/blackberry_8707v-1575.php http://na.blackberry.com/eng/devices/archived/8707g.jsp#tab_tab_specs Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 πάντως με φοβίζει στη χρήση του. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts