hellsangel81 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Πάντως εγώ μετά από wipe και χωρίς εφαρμογές είχα 40mb. Γενικά με τις εφαρμογές μέσα και την .141 ήμουν στα 34 mb. Theme πάντα το original. Πάντως καλό θα ήταν να αναφέρουμε και πόσες εφαρμογές υπάρχουν στη συσκευή. 34mb και εγώ. αχχχ παλιές καλές μέρες με τα hybrid, ξέρεις τι χάρα ειναι να βλέπεις 39,7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 34mb και εγώ. αχχχ παλιές καλές μέρες με τα hybrid, ξέρεις τι χάρα ειναι να βλέπεις 39,7? Δεν ξέρω τι χαρά είναι. Έχει απαντηθεί????:w00t::dance: Πάντως το 8310 με τόσα mb φυσάει. Τι να πεις; Τεχνολογία. Πόσες εφαρμογές έχεις στο 9500?? Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impegio Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Εγώ έχω ένα L Today Theme και μετά από 2μιση μέρες έχω 35,5MB free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Δεν ξέρω τι χαρά είναι. Έχει απαντηθεί????:w00t::dance: Πάντως το 8310 με τόσα mb φυσάει. Τι να πεις; Τεχνολογία. Πόσες εφαρμογές έχεις στο 9500?? third party ή όλες μαζί (κινητού παιχνίδια κτλ κτλ)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Αν δε σε βάζω σε κόπο γράψε ξεχωριστά. Μόλις επανέλθει το 9500 θα επανέλθω, φρέσκο φρέσκο από service. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Αν δε σε βάζω σε κόπο γράψε ξεχωριστά. Μόλις επανέλθει το 9500 θα επανέλθω, φρέσκο φρέσκο από service. συνολικά έχω καμιά δεκαπενταριά, δεν το έχω και πολύ φορτωμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 BTW κάνουμε κι ένα memory clean για βελτίωση αποδόσεων. Options->security->memory clean -> clean now.:this: Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 BTW κάνουμε κι ένα memory clean για βελτίωση αποδόσεων. Options->security->memory clean -> clean now.:this: είχα βάλει να το κάνει αυτόματα αλλά παρατήρησα μείωση της μπαταρίας οπότε το κάνω αραιά και που χειροκίνητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impegio Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 BTW κάνουμε κι ένα memory clean για βελτίωση αποδόσεων. Options->security->memory clean -> clean now.:this: Αλήθεια, ποιά η διαφορά του απ' το reboot και όντως έχει επιπτώσεις στην μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Όταν γίνεται αυτόματα ναι. Τρώει μπαταρία. Σίγουρα, είναι μια εφαρμογή που τρέχει. Άρα χάνεις μπαταρία. ΤΙ διαφορά έχει ακριβώς δεν γνωρίζω Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Αλήθεια, ποιά η διαφορά του απ' το reboot και όντως έχει επιπτώσεις στην μπαταρία? το ίδιο με το reboot αλλά για πιο άμεσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Καμιά 30αρία εγώ μετά από reboot.. Και έχω καμιά 10αρία installations... Edit: Ουπς παραπάνω είναι.. ExpenseManager Google Maps Google Talk GMail MaxMem QuickPull Facebook Viigo MSN Live Messenger SpeedTest Blackberry AppWorld BBLight Documents to Go BilbyFile Lite BBTetris Vegas Pool Sharks Lite Tower Bloxx NFS Undercover Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 να και το δικο μου 256FBB69 εχω BBBOLD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 και το δικό μου!! 2098D6E4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efaki23preb Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 καλώς σας βρήκα. ΜΥ ΡΙΝ: 2562A6EC :) Παράθεση Q-Telecom TIM Vodafone Cosmote Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Μάλλον είναι τα γράμματα που αντιστοιχούν στους αριθμούς.. Το συνηθίζουν οι αμερικάνοι... όπως τα 0800-help etc το pin σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jacquescr Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Blackberry Bold. Πρώτη φόρα χρησιμοποιώ BB και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος! 20E593C9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 20E4D9B8 Όσοι πιστοί προσέλθετε :lol: Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Υπάρχει κάποιο νέο? Ή πάγωσαν οι εξελίξεις?? Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 περιμένουμε. 1-1. σήμερα είχαμε το νέο iphone. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Το ξέρω. Εμένα όμως με ενδιαφέρουν κινητά μόνο με blackberry messenger :lol::lol: Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Ευχάριστα πρωινά νέα. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impegio Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 χαχα. Πάντως, για να αντικατααστήσω το Bold, το Onyx μου φαίνεται η πρώτη επιλογή. Και wifi + 3G + trackball + 3,2 MP + το πολύ καλό πληκτρολόγιο του Bold. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 μεγαλώνει η οικογένεια των BlackBerry! θα ήταν κρίμα να μην έβγαινε τελικά, καιρό είχαμε να ακολυσουμε νέα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 χαχα. Πάντως, για να αντικατααστήσω το Bold, το Onyx μου φαίνεται η πρώτη επιλογή. Και wifi + 3G + trackball + 3,2 MP + το πολύ καλό πληκτρολόγιο του Bold. αν είχα το bold ούτε που θα το σκεφτόμουν να το πάρω! πάνω κάτω τα ίδια, μόνο που το bold είναι πανέμορφο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts