killing_you2 Δημοσιεύτηκε February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 17, 2005 Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.15) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Ότι και να πω είναι λίγο.Άμα δεν τους φωνάζεις, άμα δεν τους βρίζεις τους τεχνικούς δεν προκείτε να κανείς τη δουλειά σου πότε!! Μα πόσο μαζόχες είναι ποια;;ας τα πάρουμε τα πράγματα απ'την αρχή.Αρχές νοέμβριου μήνα είχα κάνει αίτηση για νέα γραμμή σταθερού τηλεφώνου.Μετά από 4 μέρες ήρθαν αλλά υπήρχε καλωδιακή βλάβη στην πολυκατοικια και έτσι μου είπαν θα περάσει τεχνικός μετά από 4 μέρες.:wacko:(ναι καλά!!) περνάει η κυριακή, έρχεται η δευτέρα περνάει και η τετάρτη και την παρασκευή λέω "δεν περνώ κανένα τηλέφωνο στους τεχνικούς να δω τι στα κομμάτια κάνουν!" πήρα λοιπόν στο τηλέφωνο που μου είχαν δώσει και από εκεί μου έδωσαν το τηλέφωνο των καλωδιακών συνδέσεων.παίρνω τηλέφωνο και μου είπαν πως υπάρχουν προβλήματα στο δηκτιο από τις νεροποντες από τον Ιούνιο και θα υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση περίπου 2 βδομάδες.Άντε λέω δεν βιάζομαι και πολύ θα περιμένω.Περνάνε και 3 βδομάδες, κανένα τηλέφωνο από αυτούς... Ξαναπαίρνω τηλέφωνο και μου λένε: "ξέρετε υπάρχουν γενικά μεγάλες καθυστερήσεις και μάλλον θα υπερβούμε τον μήνα." άντε λέω να περιμένω κι'άλλο,χριστούγεννα έρχονται θα περάσει γρήγορα ο καιρός... Έλα όμως που πέρασαν τα χριστούγεννα,πέρασε και του αγίου βαλεντίνου :p και ακόμα να δω τεχνικούς. Ακόμα δεν τους εχω πάρει τηλέφωνο μια και είπα δεν βιάζομαι μιας και μπαίνω δωρεάν από vodafone.Έχουν περάσει κοντά 4 μήνες και ακόμα τίποτα! Και που να τους ζητούσα και DSL... :shifty: Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 Αν δεν τους κυνηγήσεις, δεν πρόκειται να εξυπηρετηθείς σύντομα... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 Ο ΟΤΕ ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να σε συνδεσει σε 2 εβδομαδες. Στειλε καταγγελια στην ΕΕΤΤ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. February 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.15) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Θέλω να δω παντός μέχρι που θα φτάσει η ανευθυνότητα τους. Μα 4 μήνες όμως!παρά πάει... Απορώ ποιος είναι ο τρόπος σκέψης τους! Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger1 Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Αν δεν τους κυνηγήσεις, δεν πρόκειται να εξυπηρετηθείς σύντομα... :wacko: Αυτό γραμμένο μπορείς να μου πεις που θα το βρω; Εγώ περιμένω πάνω από δύο μήνες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger1 Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Ο ΟΤΕ ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να σε συνδεσει σε 2 εβδομαδες. Στειλε καταγγελια στην ΕΕΤΤ. Αυτό γραμμένο μπορείς να μου πεις που θα το βρω; Εγώ περιμένω πάνω από δύο μήνες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Αυτό γραμμένο μπορείς να μου πεις που θα το βρω; Εγώ περιμένω πάνω από δύο μήνες.. http://www.eett.gr/gr_pages/dimosiotita/enimerotika_entypa/Ta_dikaiomata_mas.pdf Πανω δεξια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger1 Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 http://www.eett.gr/gr_pages/dimosiotita/enimerotika_entypa/Ta_dikaiomata_mas.pdf Πανω δεξια :) Εκεί έψαχνα αλλά δεν το έβλεπα :P Ναι μεν λέει σε 2 εβδομάδες από την αίτησή μας..Αλλά..άκου ιστορικό εν συντομία: Αρχές Δεκεμβρίου μετακόμισα σε νεόδμητη οικοδομή και ταυτοχρόνως έκανα αίτηση για μεταφορά του αριθμού μου (στον ΟΤΕ της περιοχής μου - μιλάμε για μετακόμιση στην ίδια πόλη). Καθυστερούσαν και μετά από ερωτήσεις μου έμαθα πως επειδή ήταν νεόδμητη η οικοδομή ΔΕΝ είχαν περαστεί τα υπόγεια καλώδια του ΟΤΕ (αμέλεια του εργολάβου;;) Η κατάθεση των δικαιολογητικών στον ΟΤΕ από τον εργολάβο έγινε 17/12/04. ΥΠΟΓΕΙΑ καλώδια πέρασαν στις 19/02/2005 (ΧΘΕΣ). Δικαιούμαι αποζημίωση άραγε; Ιδού η απορία..Απλά περιμένω να δω ΠΟΤΕ ο (π)ΟΤΕ θα μου ενεργοποιήσει τη μεταφορά που έχω ζητήσει από ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ του 2004???? Τι λες;; :wacko: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Εκεί έψαχνα αλλά δεν το έβλεπα :P Ναι μεν λέει σε 2 εβδομάδες από την αίτησή μας..Αλλά..άκου ιστορικό εν συντομία: Αρχές Δεκεμβρίου μετακόμισα σε νεόδμητη οικοδομή και ταυτοχρόνως έκανα αίτηση για μεταφορά του αριθμού μου (στον ΟΤΕ της περιοχής μου - μιλάμε για μετακόμιση στην ίδια πόλη). Καθυστερούσαν και μετά από ερωτήσεις μου έμαθα πως επειδή ήταν νεόδμητη η οικοδομή ΔΕΝ είχαν περαστεί τα υπόγεια καλώδια του ΟΤΕ (αμέλεια του εργολάβου;;) Η κατάθεση των δικαιολογητικών στον ΟΤΕ από τον εργολάβο έγινε 17/12/04. ΥΠΟΓΕΙΑ καλώδια πέρασαν στις 19/02/2005 (ΧΘΕΣ). Δικαιούμαι αποζημίωση άραγε; Ιδού η απορία..Απλά περιμένω να δω ΠΟΤΕ ο (π)ΟΤΕ θα μου ενεργοποιήσει τη μεταφορά που έχω ζητήσει από ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ του 2004???? Τι λες;; :wacko: :wacko: Δεν εχω ιδεα τι γινεται στη συγκεκριμενη περιπτωση...Παντως αφου τωρα υπαρχουν καλωδια λογικα ισχυει η προθεσμια εντος 2 εβδομαδων. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger1 Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Δεν εχω ιδεα τι γινεται στη συγκεκριμενη περιπτωση...Παντως αφου τωρα υπαρχουν καλωδια λογικα ισχυει η προθεσμια εντος 2 εβδομαδων. :) Δε θα το έλεγα..Πιστεύω 3 εργάσιμες το πολύ..Αν δε γίνει έτσι, πηγαίνω στον ΟΤΕ της περιοχής μου=> έγγραφη καταγγελία με το όλο ιστορικό=>αριθμός πρωτοκόλλου παραπόνου=>υπομονή για την απάντησή τους και μετά.. Αγωγή με φίλο δικηγόρο..Η ασυνέπειά τους (που οφείλεται στις μονοπωλειακές πολιτικές) δε νομίζω πως θα μείνει έτσι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaz Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ. Δεν έχουν έρθει καλώδια στην πολυκατοικία (νεόδμητη) και από τον ΟΤΕ της Καλλιθέας είδαν στον υπολογιστή και η πολυκατοικία είχε χαρακτηρισμό 'υπο εξέταση' ή κάτι τέτοιο. Μου είπαν περίμενε 4 με 5 μήνες. Μάλιστα μου είπαν να μην κάνω μεταφορά του τηλεφώνου ακόμα για να μη πληρώνω τσάμπα τα πάγια, και απλά όταν σκάσουν μύτη και τα καλώδια να κάνω νέα σύνδεση. Α! Και μου έδωσαν και ένα τηλέφωνο που είναι υποτίθεται η υπάλληλος που κανονίζει τα συνεργεία για να την πάρω να μου πει πότε περίπου θα σκάσουν μύτη. Το τηλέφωνο αυτό βέβαια είτε χτυπάει είτε μιλάει, εχω προσπαθήσει πάνω από 50 φορές αλλά άνθρωπος δεν το έχει σηκώσει. Οταν τους το είπα μου είπαν κι εμείς εκεί θα πέρναμε τηλέφωνο για να μαθουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. March 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Αυτή την τρίτη θα έρθουν να μου εγκαταστήσουν την γραμμή, με πηραν τηλέφωνο προχθές. απολογισμός: 10-11-2004 εως 30-03-2005. 4μηνες και 20 μέρες... αα ρε ΟΤΕ το μεγαλείο σου!!! :mad: Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaz Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Τελικά βρέθηκε λύση στο 'μυστήριο'. Κατάφερα να επικοινωνήσω με την υπάλληλο που είναι υπεύθυνη για τα συνεργεία (εργολάβοι βασικά είναι) που περνάνε τα υπόγεια, και μου είπε οτι υπήρχε αίτηση απο 8 Δεκεμβρίου από τον κατασκευαστη της πολυκατοικίας, αλλά με την Καλλιθέα υπήρχε πρόβλημα: Ο Δήμος Καλλιθέας ζητάει από τον ΟΤΕ τέλη χρήσης πεζοδρομίου (έλεος! ) και ο ΟΤΕ δεν τα πληρώνει και ότι αν πλήρωνε η πολυκατοικία τα τέλη, το συνεργείο ερχόταν την επόμενη ημέρα κι όλας. Και όντως έτσι έγινε. Μόλις τα πλήρωσα (192 Ευρω), τους έστειλα με φαξ την άδεια από τον Δήμο, και την επόμενη μέρα κι όλας (ήταν και Σάββατο) ήρθαν, έσκαψαν και πέρασαν το καλώδιο που περιμένει στον κατανεμητή της πολυκατοικίας. Περιμένω τώρα να έρθουν να συνδέσουν και το τηλέφωνο στο σπίτι μου πλέον. Ελπίζω να μην αργήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISAPATRA Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.15) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Θέλω να δω παντός μέχρι που θα φτάσει η ανευθυνότητα τους. Μα 4 μήνες όμως!παρά πάει... Απορώ ποιος είναι ο τρόπος σκέψης τους! Στο άρθρο 12 των γενικών όρων της σύμβασης παροχής σταθερής τηλεφωνικής σύνδεσης (PSTN) που υπογράψατε στον ΟΤΕ (αντίγραφό της αν δεν σας έδωσε ο ΟΤΕ αμέσως μετά την υπογραφή της από εσάς όπως θα όφειλε, μπορείτε να απαιτήσετε με την ταυτότητά σας στο κατάστημα του ΟΤΕ που την υπογράψατε (εκτός αν την ζητήσατε τηλεφωνικά μέσω του 134)) αναφέρονται οι υποχρεώσεις του ΟΤΕ προς εσάς. Ως πρώτη αναφέρεται η υποχρέωσή του "να ολοκληρώνει την αρχική σύνδεση του συνδρομητή με το δίκτυο ή να πραγματοποιεί τη μεταφορά της σύνδεσης συνδρομητή - όταν υπάρχει διαθεσιμότητα παροχών... σε μία (1) εβδομάδα..." Παράθεση ΧΡΥΣΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaz Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Συμφωνώ (βέβαια υπάρχει και το εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα παροχών). Στη δική μου περίπτωση θα είχε τελειώσει η ιστορία καιρό πριν, ας όψεται όμως ο Δήμος Καλλιθέας που ζήταγε λεφτά για το σκάψιμο που θα έκανε ο εργολάβος του ΟΤΕ. Και για να αποδώσουμε και τα του... ΟΤΕ στον ΟΤΕ, απο τη στιγμή που τους έστειλα με φαξ την άδεια από τον Δήμο, ήρθαν την μεθεπόμενη ημέρα πρωί πρωί, έσκαψαν (πήραν παροχή από την διπλανή πολυκατοικία) και μια μέρα μετά ήρθαν και πέρασαν καινούργιες πλάκες στο πεζοδρόμιο και το έκαναν κυριολεκτικά καινούργιο. Μετά πήγα Δευτέρα για να κάνω την αίτηση για μεταφορά και την επόμενη ημέρα κιόλας επικοινώνησα με τα συνεργεία που μου είπαν ότι δεν έχει ακόμα ενημερωθεί ότι έχει έρθει παροχή στην πολυκατοικία αλλά να μην ανησυχώ θα επικοινωνήσουν αυτοί μαζί μου. Την Παρασκευή σκάει τηλέφωνο από ΟΤΕ και την Κυριακή το πρωί ήρθε ο τεχνικός τους και μου ενεργοποήσησε το τηλέφωνο. Μάλιστα ξύλωσε και την πρίζα γιατί το ξεφτέρι ο εγκαταστάτης της πολυκατοικίας είχε συνδέσει στην τύχη καλώδια. Το μόνο που δεν παίζει ακόμα είναι το ADSL το οποίο όμως όπως μου είπαν από το customer support της HOL λογικά σήμερα θα είναι ΟΚ γιατί έπρεπε να τους είχα ενημερώσει κι αυτούς για αλλαγή διεύθυνσης. Δηλαδή δεν ξέρω αν είμαι από τους τυχερούς της υπόθεσης, πάντως από τη στιγμή που τέλειωσε η διαδικασία με τον Δήμο μέσα σε 10 ημέρες έσκαψαν, έφεραν παροχή, μπάλωσαν και είχα και τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts