mixos_trophy Δημοσιεύτηκε September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 25, 2016 Όπως λέει και ο τίτλος έχω καταλήξει σε αυτά τα δυο. Ποιο από τα δυο προτείνεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Όπως λέει και ο τίτλος έχω καταλήξει σε αυτά τα δυο. Ποιο από τα δυο προτείνεται?? Αν χρησιμοποιήσεις 2 κάρτες SIM τότε τα 16Gb (10 περόπου διαθέσιμα στον χρέστη) του P9 Lite ίσως σου φανούν λίγα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Mate s 64gb και dual sim αλλά ανεβαίνει σε τιμή, αυτό που πουλάνε εδώ δεν βλέπω κάπου να είναι dual sim. Αν ΔΕΝ σε ενδιαφέρει το dual sim τότε με κλειστά μάτια το Mate S. Πες μας αν είναι να σου πούμε καλορίζικο Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Ειχα το mate s και ημουν παρα πολυ ευχαριστημένος!!!!Το μονο που με χαλαγε ηταν η μπαταρια του!!!!Το p9 lite δεν το εχω χρησιμοποιήσει για να ξερω αλλα πιστευω οτι θα κατεληγα στο mate s!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos_trophy Δημ. September 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Λοιπόν δεν χρησιμοποιώ δυο κάρτες. Θα κάνω αυτήν την αλλαγή λόγο εφαρμογών γιατί μέχρι τώρα έχω Windows. Έχω κοιτάξει ότι και τα δυο έχουν καλές κρητικές με το mate υπάρχει το παράπονο της μπαταρίας που το λένε πολύ αλλα γλυκο κοιτάω την amoled οθόνη λόγο ότι έχω το 930 και μαρεσει η ποιότητα οθόνη μετά το p9 lite δείχνει να ειναι ποιο ολοκληρωμένο κοιτάω αυτο με τα 3g ram αλλα ειναι 16gb και αυτο με τρομάζει λίγο. Γιατί έχω σταμπάρει από τώρα καμια 50νταρια εφαρμογές και γιαυτο θέλω να κάνω την αλλαγή. Βεβαια οποιο και τα πάρω αμέσως θα μπει μια 64g κάρτα μνήμης. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzo1990 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Προσεξε μόνο ότι το P9 δεν επιτρέπει μεταφορά εφαρμογών στην sd αν θυμάμαι καλά. Mate S και από μένα πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos_trophy Δημ. September 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Θα το μάθουμε σε λίγο γιατί μόλις το αγόρασα! Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Το P9 lite πήρες τελικα!!!!Καλορίζικο!!!!Οποιο και να πηρες παντως πιστευω οτι θα μείνεις πολυ ευχαριστημένος οπως και εγω που ειχα το mate s και τωρα το P9!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos_trophy Δημ. September 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Τελικα περναει τις εφαρμογες γιατι ακομα δεν το.εχω βρει Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzo1990 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Ρώτα καλύτερα στο νήμα του κινητου στο φόρουμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Πάντως αν μιλάμε για εφαρμογές και όχι παιχνίδια, 50 εφαρμογές άνετα περνάνε σε 10gb. Στην καρτούλα οι φωτογραφίες, μουσική και τα data που έτσι κι αλλιώς αποθηκεύει το σύστημα και θα είναι μια χαρά. Εδώ στο S4 που είχε και λιγότερο χώρο ελεύθερο (λόγω TouchWiz) και είχα όοολες τις εφαρμογές που ήθελα χωρίς πρόβλημα. ;) Καλορίζικο. :) Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Πάντως αν μιλάμε για εφαρμογές και όχι παιχνίδια, 50 εφαρμογές άνετα περνάνε σε 10gb. Στην καρτούλα οι φωτογραφίες, μουσική και τα data που έτσι κι αλλιώς αποθηκεύει το σύστημα και θα είναι μια χαρά. Εδώ στο S4 που είχε και λιγότερο χώρο ελεύθερο (λόγω TouchWiz) και είχα όοολες τις εφαρμογές που ήθελα χωρίς πρόβλημα. ;) Καλορίζικο. :) Κάθε βδομάδα κινητό αλλάζεις? Καλοπροαίρετα πάντα. :):) Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts