maraki_t Δημοσιεύτηκε September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 24, 2016 Καλημέρα παιδιά. Έχω ένα θέμα με την ηχογράφηση στο Messenger. Η φωνή μου αλλοιώνεται και ακούγεται σαν καρτούν.. Σε άλλα που δοκίμασα(viber, ηχογράφηση στο κινητό!) είναι οκ.. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;; Τι στο καλό μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P900 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Ποιό κινητό, ποιό λειτουργικό, ποιό messenger, ποιά σύνδεση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. September 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Έχω το Lenovo K50a40. Εννοώ την εφαρμογή του messenger που κατεβάζουμε από play store. Σε άλλα κινητά που χρησιμοποιώ το messenger δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αλλά και στο Lenovo δεν έχω πρόβλημα σε άλλες εφαρμογές!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boula1991 Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Έχω το Lenovo K50a40. Εννοώ την εφαρμογή του messenger που κατεβάζουμε από play store. Σε άλλα κινητά που χρησιμοποιώ το messenger δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αλλά και στο Lenovo δεν έχω πρόβλημα σε άλλες εφαρμογές!!! μηπως να εγκαταστησεις το messeger lite? @maraki_t? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts