ThanasisGR31 Δημοσιεύτηκε September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 22, 2016 Ειμαι κατοχος ενος s5mini απο το οποιο δεν ειμαι ευχαριστημενος θα ελεγα οτι ειναι το χειροτερο που ειχα ποτε.θα ηθελα ενα νεο το πολυ μεχρι 5 ιντσες(λιγο μικροτερο θα το προτιμουσα)με καλη καμερα αρκετη ram καλη οθονη μεχρι 500 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MYianniS Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 To S7 + G5 είναι οι επιλογές σου πρακτικά σε αυτές τις ίντσες/μπάτζετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brousko Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 ΜΙκρό κινητό με χαρακτηριστικά "μεγάλου" είναι ένα, iphone SE. Δεν υπάρχει κάτι σε android δυστυχώς. Αλλιώς στις 5.1" είναι το galaxy s7 που ειναι από τις καλύτερες συσκευές αυτή τη στιγμή. Παράθεση Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Παρε το s7.Πλεον τα smartphone εχουν πολυ μαζεμένες διαστάσεις δεν ειναι μεγαλο το s7.Για μενα κατω απο 5 ίντσες για smartphone,που το θελουμε για διαβασμα/βίντεο/games ειναι πολύ μικρό και δεν θα το ευχαριστηθείς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenalex1996 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 S7 Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 s7 και απο μενα :) Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 S7 κι από μένα σε αυτά τα λεφτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanasisGR31 Δημ. October 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Για τo asus zenfone 2 με τον 2.3 επεξεργαστη τη γνωμη εχετε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 S7 για αυτα που ζητας δεν υπαρχει κατι καλυτερο,αν χρειαστεις κατι στειλε πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Ειμαι κατοχος ενος s5mini απο το οποιο δεν ειμαι ευχαριστημενος θα ελεγα οτι ειναι το χειροτερο που ειχα ποτε.θα ηθελα ενα νεο το πολυ μεχρι 5 ιντσες(λιγο μικροτερο θα το προτιμουσα)με καλη καμερα αρκετη ram καλη οθονη μεχρι 500 ευρω. Εννοείται το S7! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Εγώ θα προτείνω το htc 10. Αφού δεν έμεινες ευχαριστημένος από samsung δοκίμασε κάτι σε htc με το κλάσεις ανώτερο sense έναντι του TouchWiz Μπορείς να κοιτάξεις και από Κινα το xiaomi mi5s. Για να γλυτώσεις και αρκετά χρήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts