Poterium Δημοσιεύτηκε September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 21, 2016 Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω GPS αυτοκινήτου και το ψάχνω, αλλά έχω μπερδευτεί λίγο. Τα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν είναι τα εξής: 1) Καλοί χάρτες Ελλάδας και Ευρώπης με δωρεάν ανανέωση 2) Οθόνη 5 ιντσών 3) Όσο το δυνατό πιο εύχρηστο στη χρήση (π.χ. menu και καλό πρόγραμμα). Καλό θα ήταν να έχει και οθόνη αφής. 4) Αν γίνεται να δέχεται φωνητικές οδηγίες. Οποιαδήποτε βοήθεια και πληροφορία θα ήταν χρήσιμη. Από μάρκες τί να κοιτάξω? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Εγώ θα έλεγα να ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ τους καθαρούς πλοηγούς, μιας και αρκετά συχνά εμφανίζονται προβλήματα service, υποστήριξης κλπ. Θα ήταν σωστότερο να διαλέξεις ένα smartphone 5" με GPS και να κάνεις τη δουλειά σου πιο σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 τσαμπα χρηματα εαν εχεις ενα καλο ταμπλετακι iGo και εισαι πρωτος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Αν έχεις τηλέφωνο android μην μπεις καν στην σκέψη για αγορά πλοηγού. Αν δεν έχεις, να πάρεις... Εχει χάρτες ο γουγλης και είναι οι καλύτεροι ! http://chirkup.me/images/uploaded/00/00/04/432_800x.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mondeo81 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 ξερει καποιος εαν μπορω να ανανεωσω την καρτα με τους χαρτες στον πλοηγο του αυτοκινητου;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lpat2001 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 ΑΝ ειναι εργοστασιακος ο πλοηγος πρεπει να ρωτησεις την αντιπροσωπεια του αυτοκινητου σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 τσαμπα χρηματα εαν εχεις ενα καλο ταμπλετακι iGo και εισαι πρωτος[/QUOT Σωστοτατος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 (edited) η πλοήγηση θα γίνεται με δεδομένα ή με το gps του κιν? επίσης το heremaps είναι αξιόπιστό? εάν χάνει το σήμα το κιν τι να κάνω υπάρχει κάποιο fix?το offline gps δεν το έχω χρησιμοποιήσει πότε γίνεται όντως πλοήγηση? θα εγκαταστήσω και το igo. για πλοηγό υπάρχει κάτι αξιόπιστο?σε tablet τι προτεινεται?μέχρι 70-80euro Edited March 6, 2017 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lpat2001 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 η πλοήγηση θα γίνεται με δεδομένα ή με το gps του κιν? επίσης το heremaps είναι αξιόπιστό? εάν χάνει το σήμα το κιν τι να κάνω υπάρχει κάποιο fix?το offline gps δεν το έχω χρησιμοποιήσει πότε γίνεται όντως πλοήγηση? θα εγκαταστήσω και το igo. για πλοηγό υπάρχει κάτι αξιόπιστο?σε tablet τι προτεινεται?μέχρι 70-80euro 1. Gps κινητου 2. Ναι ειναι 3.ΑΝ χασει το σημα απλα περιμενεις και το βρισκει αρκετα γρηγορα 4. Εχω εγκατεστημενα στο κινητο Here Maps, Sygic, Genius Maps(ολα Off line!!) Xρησιμοποιω περοσσοτερο εδω και 3 χρονια το Genius Maps αγορασμενο απο Google Play που κατ εμε ειναι ο πιο καλος offline navigator και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Στο αμαξι εχω ενα 2 DIN ANDROID Head Unit και το εχω βαλει κι εκει...Νομιζω πως θα με καλυπτει για αρκετα χρονια 5. Η MLS εχει καλη πλοηγηση!!(αλλα απο ταμπλετ παιζεται...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
analyzergr Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Αν θές αξιόπιστο πλοηγό αυτοκινήτου, η επιλογή είναι μονόδρομος... μόνο Garmin.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Εχω garmin3597 περιπου 2ετη, απολυτα ευχαριστημενος και lifetime updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 ευχαριστώ πολύ κάπου ευρώπη με 80euro και ελληνικά?υπάρχει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
analyzergr Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Κοίτα αυτό Μάρκο, με χάρτη Ελλάδος.. http://garmin.gr/eshop/7--/10-/417-garmin-nuvi-30.html, ρώτα τον Σκορδίδη αν έχει να σου πουλήσει χάρτη Ευρώπη σε κάρτα sd... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα πλοηγού για κινητά android, όπου να σου δίνει την δυνατότητα να αποθηκεύσεις την διαδρομή που πραγματοποίησες επάνω στον χάρτη κάτι όπως συμβαίνει αντίστοιχα σε εφαρμογές για running, τύπου strava, runtastic,κτλ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts