jimlost Δημοσιεύτηκε September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 21, 2016 Καλημερα. Εχει κανεις στην κατοχη του το S7 η το S7 Edge σε Duos, και αν εχει τπτ διαφορες με το κανονικο... Παιρνει κανονικα δυο sim και καρτα μνημης η εχει την μια υποδοχη της καρτας για να.επιλεξης καρτα η Sim??? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempetsos Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Καλημερα..αν το γκουγκλαρεις παιρνεις αμεσα απαντηση! Θα σου πω ομως επειδη εχω το s7 dual sim Δυστυχως ή μια σιμ και καρτα μνημης ή δυο σιμ χωρις καρτας μνημης! φίλε καλησπέρα.. θα ήθελα να ρώτησω κάτι σχετικά με το s7 dual sim.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 φίλε καλησπέρα.. θα ήθελα να ρώτησω κάτι σχετικά με το s7 dual sim.. Αν μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι ,τι ακριβώς θες να ρωτήσεις;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grafas Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Παιδιά καλησπέρα, προσπαθώ να βγάλω άκρη για το S7 dual sim. Δεν μπορώ να βρω κάποιο video ή κείμενο που να εξηγεί ακριβώς τα settings όσον αφορά την dual sim χρήση. Μπορείς να διαλέγεις κάθε τηλεφώνημα από ποια sim θα γίνει? μπορείς να επιλεγεις και να αλλάζεις αναλόγως από ποια θα παίρνεις internet ? Μπορείς να επιλέξεις από ποια sim θα φύγει ένα SMS κατής το γραφεις η πρέπει να μπεις στα γενικά settings? Μπορείς να αποθήκευσης στην κάθε επαφή από ποια sim θα την καλεί? κλπ κλπ... παρακαλώ οποιος ξέρεις κάτι να βοηθήσει Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artcom Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Καλημέρα. Ναι μπορείς να διαλέξεις κατά την κλήση ή να βάλεις από προεπιλογή από πια sim θα κάνεις το τηλεφώνημα. Το ίδιο και για τα sms. Θα επιλέξεις από τα settings πια sim θα έχεις για internet. Δεν μπορείς να ορίσεις στον κατάλογο από πια sim θα καλεί ο κάθε αριθμός. Τουλάχιστον δε το έχω βρει εγώ αν και το κοίταξα να σου απαντήσω (έκδοση 6.0.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xzibit Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω στους κατέχοντες άμα και η δύο sim έχουν την δυνατότητα για 3g - 4g. Δηλαδή όταν αλλάζω από την μια sim στην άλλη μπορώ και στης δύο να έχω 4g ? Παράθεση Huawei Honor 3C (H30-U10) - B120 - unroot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysatos Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω στους κατέχοντες άμα και η δύο sim έχουν την δυνατότητα για 3g - 4g. Δηλαδή όταν αλλάζω από την μια sim στην άλλη μπορώ και στης δύο να έχω 4g ? Απ´οσο ξερω μπορεις να εχεις στη μια sim 4g και στην αλλη max 3g. Δεν γινεται ταυτοχρονα 4g και στις 2. Ας επιβεβαιωσει κανενας κατοχος. Παράθεση Ericsson GF 768...Nokia 6110...Nokia 6510....Alcatel OT 700...Nokia 3410...Sony Ericsson K850...Sony Ericsson P800...HTC Touch Diamond 2...HTC Desire...Samsung Galaxy S...Samsung Galaxy Nexus...Samsung Note 3...Samsung S8 plus Duos...Samsung Note 9...Samsung Mote 20 Ultra...Samsung Fold 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Απ´οσο ξερω μπορεις να εχεις στη μια sim 4g και στην αλλη max 3g. Δεν γινεται ταυτοχρονα 4g και στις 2. Ας επιβεβαιωσει κανενας κατοχος. Καλησπέρα, δεν έχει ακριβώς νόημα έτσι όπως το γράφεις. Επιλέγεις ποια κάρτα θα σου παρέχει το ίντερνετ. Όποια κι αν επιλέξεις, έχει τη δυνατότητα να είναι είτε 3G είτε 4G. Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 τα duos καλυπτονται απο εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vendeta Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Τα duos δεν έχουν εγγύηση.Γιατι δεν είναι επίσημη εισαγωγή της samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts