EIMAI_2300 Δημοσιεύτηκε February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 16, 2005 Γεια σας!Εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου.Πριν 5 μερες εβαλα isdn σπιτι μου.Απο τοτε καθε φορα που μπαινω στο ιντερνετ μετα απο λιγο εξαρταται μπορει να ειναι 15 λεπτα η 1 ωρα μου κανει αυτοματα restart ο υπολογιστης μου...Μου βγαζει στιγμιαια μια μπλε οθονη και μετα επανεκκινηση.Απ οτι εχω προλαβει να δω λεει κατι για hardware conflict.Τι να πω??Ξερεις καποιος να με βοηθησει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Μήπως έχεις συνδέσει το netmod στο υπολογιστή με usb; Δοκίμασε να το βάλεις σε σειριακή και είναι πολύ πιθανό να μην έχεις πρόβλημα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Ενεργοποίησε το Error Reporting και την επόμενη φορά που θα κάνει επανεκκίνηση πάτα το send (άφοβα) και ακολούθα το link για να δεις το πρόβλημα. Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EIMAI_2300 Δημ. February 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Μου το ειχανε πει να το βαλω σε σειριακη θυρα απο την αρχη τα δοκιμασα και τα 2 αλλα το προβλημα παραμενει.Πατησα send στο error report και με πηγε σε μια σελιδα.Εκει ελεγε οτι δεν ξερει ακριβως τη φυση του προβληματος αλλα προκειται για ενα hardware conflict με μια συσκευη που συνεδεσα προσφατα στο συστημα.Επιπλεον αγορασα και ενα εσωτερικο modem tornado 128 tipa II κτλπ. γιατι καποιος ειχε αντιστοιχο προβλημα και αυτο βοηθησε.Το capi ξερει κανεις τι ειναι??Γιατι οταν εκανα install τους drivers του netmod ειπε οτι θα απενεργοποιησει οποιουσδηποτε capi drivers εχω στο συστημα και υποψιαζομαι οτι μπορει αυτο ειναι υπευθυνο για το conflict που δημιουργειται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Κάποια βλακεία με τα drivers του netmod μάλλον παίζει, και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα. Δοκίμασε να αγοράσεις ξεχωριστό modem και να αποσυνδέσεις το netmod από το PC σου. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1oneway Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 Πρέπει να απεγκαταστήσεις τα πάντα σε σχέση με modems, να ξηλώσεις το εσωτερικό modem, να κάνεις επανεκίνηση και να ελέγξεις στο Device Manager μήπως ξανά μπήκαν drivers συσκευών ή υπάρχουν θαυμαστικά κλπ. Αν ναι πρέπει με search να τα βγάλεις από το registry. Αν όλα είναι OK, βάλε το netmod ΜΟΝΟ με σειριακή σύνδεση και driver aπό το CD. Οι CAPI drivers χρειάζονται - αν θυμάμαι καλά - μόνο όταν το συνδέσεις μέσω USB και επίσης για ειδικό fax software όπως το RVS-COM. ΜΗΝ το κάνεις ποτέ - με USB θα παίρνεις σε ανύποπτο χρόνο μπλε οθόνες. Σειριακά, θα σου παίζει άνετα για χρόνια. Σημείωση: Πέρα από την ταλαιπωρία αυτή, έχεις καθόλου υπολογίσει το κόστος της χρονοχρέωσης; Εγώ που έμπαινα πάνω από 6 ώρες την ημέρα, τώρα με ADSL έχω: Το ethernet ADSL modem δε χρειάζεται driver, 7πλάσια ταχύτητα στο downloading, όλη μέρα on-line (δεν καλώ provider), απελευθέρωσα τη 2η γραμμή στο netmod & έβαλα 2ο τηλέφωνο και κυρίως €80 λιγότερα στο λογαριασμό του ΟΤΕ (το δίμηνο)!!! Δεν κάνω καθόλου πλάκα αλλά ούτε και διαφήμιση σε κανέναν. Σκέψου πολύ σοβαρά αυτό που σου λέω - γιατί ο ΟΤΕ καθυστερεί τις συνδέσεις νομίζεις; Αν αρχίσουν και οι εταιρείες να ζητάνε DSL και χάσει ο ΟΤΕ και τις μισθωμένες, τότε είναι που "τον ήπιε"! Τέλος πάντων, ξέφυγα πολύ απ' το θέμα - mods sorry, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts