panths1968 Δημοσιεύτηκε September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 18, 2016 Καλησπέρα. προσπαθώ να γράψω ένα cd ηχου με ΝΕRΟ. Προσθέτω αρχεία ΜΡ3 , τα μετατρέπει κανονικά, αλλά όταν τα γράφει στο CD δεν τα παίζει ο υπολογιστής και τα δείχνει 1κΒ το καθένα . Καμμιά ιδέα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Καλησπέρα. προσπαθώ να γράψω ένα cd ηχου με ΝΕRΟ. Προσθέτω αρχεία ΜΡ3 , τα μετατρέπει κανονικά, αλλά όταν τα γράφει στο CD δεν τα παίζει ο υπολογιστής και τα δείχνει 1κΒ το καθένα . Καμμιά ιδέα;;; Υπάρχουν 4 περιπτώσεις 1. Το DVD RW να έχει πρόβλημα 2. Το CD να μην είναι καλής ποιότητας 3. Να μην έχεις βάλει τον κωδικό στο NERO για το mp3PRO plugin, εκτός αν είναι γνήσιο ή αν έχεις ξαναγράψει οπότε ισχύουν τα παραπάνω 4. Σε CD Player το δοκίμασες ? Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panths1968 Δημ. September 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Υπάρχουν 4 περιπτώσεις 1. Το DVD RW να έχει πρόβλημα 2. Το CD να μην είναι καλής ποιότητας 3. Να μην έχεις βάλει τον κωδικό στο NERO για το mp3PRO plugin, εκτός αν είναι γνήσιο ή αν έχεις ξαναγράψει οπότε ισχύουν τα παραπάνω 4. Σε CD Player το δοκίμασες ? 1. Το χω ξαναχρησιμοποιήσει πρόσφατα 2. Δυσκολο.. έχω ξαναγράψει πρόσφατα( δοκίμασα 3...) 3. Έχει κωδικό κανονικά 4. ναι και δεν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Κοίτα αν το path των mp3 είναι σωστό. Συνήθως σε συντομεύσεις έχουμε αρχεία των 1 KB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 1. Το χω ξαναχρησιμοποιήσει πρόσφατα 2. Δυσκολο.. έχω ξαναγράψει πρόσφατα( δοκίμασα 3...) 3. Έχει κωδικό κανονικά 4. ναι και δεν.. δοκίμασε με κάποιο άλλο πρόγραμμα, εκτός του NERO, ή δοκίμασε να αλλάξεις την ταχύτητα εγγραφής σε Ασφαλή Λειτουργία. Βρίσκεται στο Σφυράκι δεξιά στην κάρτα που κάνεις την εγγραφή :confused::worry: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts