spyrdano Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Ειδοποιήσεις από το Whatsapp δεν έρχονται. Τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Εγώ έχω ενα θεμα ότι λαμβάνω σχεδόν όλα τα sms εις τριπλούν! Μπορεί και 4 φορές. Είναι θέμα του κινητού ή του handcent; Στάλθηκε από το NEM-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Κάτι περίεργο συνέβει στο κινητό της συζύγου, ενω λειτουργούσε κανονικά, μετα από κάποιες ώρες που πήγε να το πιάσει στα χέρια της, το βρήκε κλειστό. Μόλις το άνοιξε, μπήκε μόνο του σε ασφαλή λειτουργία! Του έκανα μία επανεκκίνηση και επανήλθε. Έχει τύχει σε κάνεναν? Ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται? Δύο παιχνίδια έχει όλα και όλα ( spider solitaire και jewel legend). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Υπάρχει κάποια ειδοποίηση για αναπάντητες όταν είναι κλειστή η οοονη; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psycho_fordakias Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Να πω και εγω τις εντυπωσεις μου μετα απο ενα μηνα χρησης. Το κινητο για τα λεφτα του ειναι καλο. Ωραια αισθηση στο χερι το δαχτυλικο αποτυπωμα δεν με απογοητευσε. Μπαταρια απιστευτη με βαρια χρηση μου βγαζει τη μερα αλλα αργει να φορτισει. Σε απλη χρηση δεν βλεπω lag. Αμα το ζορισεις ομως τα 2g ram τα καταλαβαινεις. Ο ηχος του μετριος η καμερα τη μερα βγαζει καλες φωτογραφιες η μπροστινη το χαλαει λιγο. Η οθονη μετρια. Στον ηλιο την χανω εντελως. Αυτα απο εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
player21 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Παιδιά καλησπέρα έχω την συσκευή περίπου ένα χρόνο και πρόσφατα παρατήρησα σε ένα p9 lite 2016 ενός φίλου όταν έπεσα τυχαία στις ρυθμίσεις ότι είχε ενημέρωση ασφαλείας Δεκεμβρίου '17 και καπάκι του ήρθε και άλλη ενημέρωση αυτές τις μέρες και το honor ήταν κολλημένο στον Αύγουστο του '17. Απο μπαταρία το δικό του δείχνει να του βγάζει 1.5 μερα με πιο έντονη χρήση, όταν το δικό μου βγάζει με το ζόρι 1 σε λιγότερη χρήση. Οι δύο συσκευές είναι αγορασμένες σχεδόν την ίδια περίοδο και κυκλοφόρησαν επίσημα μαζί. Κάνω την σύγκριση γιατί καθώς σκέφτομαι να πάω σε αναβάθμιση βλέπω ότι η σειρά p lite φαίνεται να έχει καλύτερη υποστήριξη απο τα honor. Εσύ τι γνώμη έχετε; Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts