Jump to content

Honor 5C (Honor 7 Lite)

madman099
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 80
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ έχω ενα θεμα ότι λαμβάνω σχεδόν όλα τα sms εις τριπλούν! Μπορεί και 4 φορές. Είναι θέμα του κινητού ή του handcent;

Στάλθηκε από το NEM-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάτι περίεργο συνέβει στο κινητό της συζύγου, ενω λειτουργούσε κανονικά, μετα από κάποιες ώρες που πήγε να το πιάσει στα χέρια της, το βρήκε κλειστό. Μόλις το άνοιξε, μπήκε μόνο του σε ασφαλή λειτουργία! Του έκανα μία επανεκκίνηση και επανήλθε. Έχει τύχει σε κάνεναν? Ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται? Δύο παιχνίδια έχει όλα και όλα ( spider solitaire και jewel legend).

• 1 month later...
Υπάρχει κάποια ειδοποίηση για αναπάντητες όταν είναι κλειστή η οοονη;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Να πω και εγω τις εντυπωσεις μου μετα απο ενα μηνα χρησης. Το κινητο για τα λεφτα του ειναι καλο. Ωραια αισθηση στο χερι το δαχτυλικο αποτυπωμα δεν με απογοητευσε. Μπαταρια απιστευτη με βαρια χρηση μου βγαζει τη μερα αλλα αργει να φορτισει. Σε απλη χρηση δεν βλεπω lag. Αμα το ζορισεις ομως τα 2g ram τα καταλαβαινεις. Ο ηχος του μετριος η καμερα τη μερα βγαζει καλες φωτογραφιες η μπροστινη το χαλαει λιγο. Η οθονη μετρια. Στον ηλιο την χανω εντελως. Αυτα απο εμενα

• 3 months later...

Παιδιά καλησπέρα έχω την συσκευή περίπου ένα χρόνο και πρόσφατα παρατήρησα σε ένα p9 lite 2016 ενός φίλου όταν έπεσα τυχαία στις ρυθμίσεις ότι είχε ενημέρωση ασφαλείας Δεκεμβρίου '17 και καπάκι του ήρθε και άλλη ενημέρωση αυτές τις μέρες και το honor ήταν κολλημένο στον Αύγουστο του '17. Απο μπαταρία το δικό του δείχνει να του βγάζει 1.5 μερα με πιο έντονη χρήση, όταν το δικό μου βγάζει με το ζόρι 1 σε λιγότερη χρήση. Οι δύο συσκευές είναι

αγορασμένες σχεδόν την ίδια περίοδο και κυκλοφόρησαν επίσημα μαζί. Κάνω την σύγκριση γιατί καθώς σκέφτομαι να πάω σε αναβάθμιση βλέπω ότι η σειρά p lite φαίνεται να έχει καλύτερη υποστήριξη απο τα honor. Εσύ τι γνώμη έχετε;

:tease: