Jump to content

Mozilla Minimo Under Development For Windows CE

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mozilla Minimo Under Development For Windows CE

"Lead Minimo developer Doug Turner has confirmed that he is working on a Windows CE version of Minimo. Minimo is a version of Mozilla for small devices, which up until now has been built for Linux-based PDAs. Microsoft's Windows CE operating system is the basis of the Windows Mobile platform, which powers a variety of Pocket PCs and Smartphones. Windows CE builds of Minimo are expected in a few weeks. Doug is looking for help too: 'So, here is a general call for Windows CE developers! If you are interested in Mozilla on Windows CE and have time to help me with some of the work, please drop me a line.'"

τρομερά νέα :)

http://www.mozillazine.org/talkback.html?article=6072

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Όχι απλά τρομερά! Πάνω που φοβόμουν την επανασύνδεσή μου με τον ΙΕ λόγω PPC βλέπω να τον τρώει ο Mozilla στο ίδιο του το λειτουργικό! Ελπίζω γρήγορα να το έχουμε το αλεπουδάκι! (Καλά Minimo! Δε θα τα χαλάσουμε στο όνομα!)

Οντως πολυ καλη ειδηση. Στον Desktop χρησιμοποιω Mozilla εδω και καιρο και ειμαι τρισευτυχισμενος,οποτε βλεπω να κανω το ιδιο και στο PPC :)

Δεν ειναι και τοσο απλα τα πραγματα, δυστηχως. Και λεω δυστηχως γιατι υπαρχουν παρα πολλα sites που ειναι σχεδιασμενα για IE και ο Mozilla εκει δεν δουλευει.

Προσωπικα χρησιμοποιουσα firefox για αρκετο καιρο αλλα πολλα sites που χρησιμοποιουσα δεν δουλευαν και αναγκαζομουν να χρησιμοποιησω IE.

Βεβαια, στα ppc τα πραγματα ειναι διαφορετικα.Για να δουμε...

ο ΡΙΕ δε φορτωνει ολοκληρα καποια σαιτ. το εχει παρατηρησει και αλλος;

Alex = the best!

Ναι, εχει τυχει σε μενα σ'ενα site τραπεζας για internet banking...

Ναι, εχει τυχει σε μενα σ'ενα site τραπεζας για internet banking...

εμενα site με java (ebanking, webmail) δεν μου ανοιγει σωστα ουτε ο PIE ουτε ο netfront. Μονο ο thunderhawk 2.0 κανει κατι αλλα και αυτος οχι ολα

εμενα site με java (ebanking, webmail) δεν μου ανοιγει σωστα ουτε ο PIE ουτε ο netfront. Μονο ο thunderhawk 2.0 κανει κατι αλλα και αυτος οχι ολα

Χμμμ..ναι, οτιδηποτε εχει να κανει με Java, δεν δουλευει καθολου στον PIE, π.χ. τα μενου που βλεπουμε κυριως στα ebanking sites (που ειναι jsp σχεδον ολα),

δεν τα καταλαβαινει ο PIE με αποτελεσμα οταν κανεις click σε αυτα να μη γινεται τιποτα...

Einai i klassiki MS... Opws kai me ton IE sta Windows twn PC mas. Kserei oti (proswrina) exei tin prwtia... kai ton anaptysei me rythmo XELWNAS... Oloi ypothetoun, ayton tha xrisimopoiisoume... Ta idia kanei kai sta PPC... O idios crappy PIE edw kai xronia, Misos, axristos, argos, dystropos, me elaxistes leitourgies klp...

SUXXXX... As erthei o minimo kai vlepoume....Ante./

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

χμμμ...ενταξει, μπορει να μην ειναι ροδινα τα πραγματα αλλα δεν ειναι και τοσο χαλια...Εγω παντως την κανω μια χαρα τη δουλεια μου με PIE εκτος των προανεφερθεντων sites.

Δοκιμασα ομως σε αυτα (τα sites) να μπω και με αλλους browsers, τον netfront π.χ. αλλα και παλι δεν μπορουσε...

Θα'θελα να δοκιμασω το νεο Opera για pocket pc, οταν θα ειναι διαθεσιμος...

χμμμ...ενταξει, μπορει να μην ειναι ροδινα τα πραγματα αλλα δεν ειναι και τοσο χαλια...Εγω παντως την κανω μια χαρα τη δουλεια μου με PIE εκτος των προανεφερθεντων sites.

Δοκιμασα ομως σε αυτα (τα sites) να μπω και με αλλους browsers, τον netfront π.χ. αλλα και παλι δεν μπορουσε...

Θα'θελα να δοκιμασω το νεο Opera για pocket pc, οταν θα ειναι διαθεσιμος...

συμφωνω απολυτως, και μεχρι τοτε για σελιδες στα αγγλικά, μονο thunderhawk 2.0. Ειναι χαλαρα ο καλυτερος. Για οποιον δεν τον εχει δει ακομα, δεστε εδω

αν και ξεφευγουμε λιγο...αλλα για πες τι διαφορες εχεις δει προς το καλυτερο με αυτον ?

αν και ξεφευγουμε λιγο...αλλα για πες τι διαφορες εχεις δει προς το καλυτερο με αυτον ?

-full screen browsing ( με δυνατοτητα επιλογης αναλυσης 480*640, 600*800)

-φοβερο connection manager

-πιο γρηγορο rendering σελιδων απο τον PIE

-128 bit encryption

-ερχεται σε cabακι, το οποιο μπορει να εγκατασταθει σε sd!!!

-υποστηριξη CSS1 (Cascading Style Sheets, Level 1)

CSS2 (Cascading Style Sheets, Level 2. Support for the most important features)

DOM/DHTML (Level 0, Level 1, and Level 2 Document Object Module/Level 1 Dynamic HTML)

HTML 4.0

Image formats: GIF, JPEG, PNG, PJPEG

JavaScript (ECMA script 262)

Secure Sockets Layer (SSL)

Transfer protocols: HTTP 1.1 (including GZIP compression)

Unicode

XML 1.0 (eXtensible Markup Language, Level 1) :)

μεχρι ποσα παραθυρα υποστηριζει; ελληνικα εχει; παλια δεν ειχε.

ο ΡΙΕ απο τα 2003 και μετα ειναι πολυ καλος. και γρηγορος. καμια σχεση με οπερα σε αλλες συσκευες. ακομα το να εχω 6 παραθυρα ανοιχτα και να τρεχουν ολα με ευχαριστει πολυ.

μην λεμε οτι ειναι αι χαλια. 2 χρονια τωρα που βλεπω νετ 99% μονο απο αυτον με εχει βγαλει ασπροπροσωπο :)

Alex = the best!

Χμμμ..ναι, οτιδηποτε εχει να κανει με Java, δεν δουλευει καθολου στον PIE, π.χ. τα μενου που βλεπουμε κυριως στα ebanking sites (που ειναι jsp σχεδον ολα),

δεν τα καταλαβαινει ο PIE με αποτελεσμα οταν κανεις click σε αυτα να μη γινεται τιποτα...

Υποτίθεται ότι τα sites αυτά (που υποτίθεται ότι είναι και τα σοβαρά/επαγγελματικά/κλπ.) θα πρέπει να έχουν mobile έκδοση για χρήση από Pocket PCs, Palms, ακόμη και τηλέφωνα...

Δεν είναι λογικό να προσπαθείς να κάνεις τη δουλειά σου απο PDA με σελίδες που έχουν σχεδιαστεί για desktops ακόμη και αν στο PDA μπορείς να τρέξεις Javascript/VBscript/xxxscript.

Andreas Tsouchlaris

autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros

dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers!

Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC

Υποτίθεται ότι τα sites αυτά (που υποτίθεται ότι είναι και τα σοβαρά/επαγγελματικά/κλπ.) θα πρέπει να έχουν mobile έκδοση για χρήση από Pocket PCs, Palms, ακόμη και τηλέφωνα...

Δεν είναι λογικό να προσπαθείς να κάνεις τη δουλειά σου απο PDA με σελίδες που έχουν σχεδιαστεί για desktops ακόμη και αν στο PDA μπορείς να τρέξεις Javascript/VBscript/xxxscript.

Εδω δυστηχως ισχυει το : "Στην Ελλαδα ζουμε"...Ειχα στειλει ενα email σχετικα στην alpha bank και αυτο που πηρα πισω (σε μια ολοκληρη σελιδα μαλιστα) ειναι οτι οι απαιτησεις μας ειναι ie6 η netscape οποτε ...

Πιέζουμε για να έχουμε (τουλάχιστον κάποια στιγμή στο μέλλον)... ;)

Αν δεν φωνάζουμε πως θα ξεκουνηθούν για να φτιάξουν κάτι; Και φυσικά 1-2 σελίδες για mobile συσκευές φτιάχνονται πολύ απλά αν έχεις το site έτοιμο. Ασε που η MS έδινε και έναν addon server που μπορεί να διαμορφώνει το περιεχομενο μιας σελίδας (ακόμη και αν την έχεις για desktop browser) για να την σερβρίρει σε browser μικρόιτερων δυνατοτήτων ακόμη και wap.

Andreas Tsouchlaris

autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros

dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers!

Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC

Alex = the best!