Jump to content

Redmi Note 3 Pro (International edition)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάπου είχε ειπωθεί για το ποιές θήκες θα πρέπει να κοιτάζουμε (ποιες διαστάσεις δηλαδή γιατί το μοντέλο διαφέρει από το "απλό")

Τα έχει κάποιος πρόχειρες;;

Όλες όσες αναφέρεται σαφώς ότι είναι για Special edition 152mm (και όχι 150mm).

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι τα ξέρω αυτά. Θέλω συγκεκριμένη πρόταση από κάποιον που πήρε. Γιατί έχω καεί...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εδώ καμια προταση

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

εδώ καμια προταση

Για τσεκαρε αυτην https://www.skroutz.gr/s/9798454/OEM-TPU-Transparent-Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro.html?keyphrase=redmi+note+3+pro+%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B7+special|

Δεν την εχω δουλεψει αλλα μιας και ειναι απο ελλαδα ισως αξιζει το κοπο να την δεις.

Κάτι που δεν καταλαβαίνω είναι ο λόγος που λείπει μια απλή τρυπούλα για να μπει σχοινάκι "καρπού" όπως έχω τώρα στο Σόνυ (και το τελευταίο που είχα δει ήταν στο ΝΟΚΙΑ Ε71)

Πραγματικά είναι το κάτι άλλο έτσι και το δοκιμάσεις και το δουλέψεις... Πόσες πτώσεις έχουν αποφευχθεί επειδή το περνάω πάντα σε ένα δάκτυλο ή το πιάνω με το μικρό, δεν περιγράφεται... Και πολλά άλλα βέβαια.

Τεσπά, ίσως να περάσω το σχοινάκι από τις τρυπούλες στο ηχείο :lol::lol::lol:

Βρήκα αυτήν:

https://www.amazon.de/Special-Protective-Premium-Leather-Version/dp/B01N69CUQ8/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1485295896&sr=8-2&keywords=xiaomi+note+3+special+pro

Γουσταρίζετε; Δεν βρήκα άλλη που να με αρέσει...

Edited by Trendelenburg

Αυτην την εχω παραγγειλει και γω αλλα δυστυχως απο οτι γραφεις ο φιλος δεν κραταει και πολυ καλα το κινητο.

Αν θες μπορεις να τις δεις και στο stoucky.gr που τις εχεις φερει.

Αλλα σιγα σιγα πιστευω θα φερουν και αλλες θηκες τα ελληνικα καταστηματα. Κυριολεκτικα ξεπουλησαν κωτσοβολος/public και φερνουν και αλλα.

Μάλιστα.

Μόλις είδα και NILLKIN http://www.banggood.com/NILLKIN-Frosted-Shield-Matte-PC-Hard-Back-Cover-Case-For-Xiaomi-Redmi-Note-3-Note-3-Pro-p-1032526.html?rmmds=category και βλέπω ότι επάνω και κάτω δεν αγκαλιάζει το κινητό :confused:

Την έχω ξαναπατήσει παλαιότερα από τέτοιες θήκες σε Σαμσούν βέβαια, προσωπικά θα την αποφύγω.

Από την άλλη, αποφεύγουμε την μία, αποφεύγουμε την άλλη, στο τέλος δεν μένει κυριολεκτικά τίποτε :lol:

:wacko: μα αφού έλεγε ότι είναι για το προ! :X

Όντως πιο κάτω δίνει διάσταση 150μμ... Ευτυχώς δηλαδή που δεν με άρεσε και δεν μπήκα καν στον κόπο να κοιτάξω όλα τα χαρακτηριστικά :lol:

:wacko: μα αφού έλεγε ότι είναι για το προ! :X

Όντως πιο κάτω δίνει διάσταση 150μμ... Ευτυχώς δηλαδή που δεν με άρεσε και δεν μπήκα καν στον κόπο να κοιτάξω όλα τα χαρακτηριστικά :lol:

Μα δεν σου πα ποτε να ψαχνεις για pro αλλα για special edition. Το pro αφορα τον επεξεργαστη και υπαρχει το pro χωρις 800αρα (αλλιως kenzo) και το pro special edition με την 800αρα (kate)

Θα πρεπει να λενε 152mm ή 152.5mm ή οτι ειναι για το special edition.

Για τσεκαρε αυτην https://www.skroutz.gr/s/9798454/OEM-TPU-Transparent-Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro.html?keyphrase=redmi+note+3+pro+%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B7+special|

Δεν την εχω δουλεψει αλλα μιας και ειναι απο ελλαδα ισως αξιζει το κοπο να την δεις.

δε το χα δει αλλα η πρωτη λεει οτι ειναι για το special edition.επειδη μενω κοντα θα παω να τη τσεκαρω και θα σας πω το απογευματακι αν ειναι οντως για το δικο μας η λενε οτι ναναι και αυτοι.

Ναι για αυτο την ανεβασα. Για το special edition ειναι θεωρητικα. Αμα την δεις και σου φανει καλη ενημερωσε. Βεβαια οι διαφανες tpu ειναι προσωρινη λυση... κλασσικα σε κανα τριμηνο θα αρχισει να κιτρινιζει.

Παρόμοια έχει και το stoucky...

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Την έχω πάρει και είναι σίγουρα καλύτερη από την lenuo...

Ποια εχει παρομοια; Την διαφανη tpu? Μηπως ειναι για το kenzo που απλα τεντωνει και μπαινει το kate? Απο οτι ειδα το stoucky εχει και αυτο θηκες για το kate αλλα τις lenuo.

Η διαφανη, η οποια δεν ξέρω αν είναι για άλλο κινητο και απλά χωράει.επειδή την εχω μπαίνει τελεια και καλύπτει ικανοποιητικά το θνητό. Απλά είναι πολυ λεπτή.. γιαυτο ψάχνω κάτι καλύτερο. Η lenuo που εχει νομίζω είναι ιδια με αυτη που πηρα απο amazon, και δεν με ικανοποιησε... με Κάθε επιφύλαξη...

Sent from mTalk

Ναι η ιδια θα ναι αφου ειναι ιδιας εταιρειας. Οι τρυπες ειναι σωστε της διαφανης που λες; Στη θυρα του φορτιστη αφηνει αρκετα κενο απο πανω ωστε να καθεται σωστα το βυσμα του φορτιστη; Θυμασαι ποσο την ειχες παρει; Αν μπορεις βγαλτο καμια φωτογραφια.

Εχω μια απο kenzo διαφανη και μεν μπαινει αλλα ολοφανερα οταν βαζω το φορτιστη την σπρωχνει λιγο προς τα πανω ενω οριακα αγγιζει τη μια ακρη του φλας και του μικροφωνου.

Edited by Antretng

λοιπον η θηκη ειναι οντως για το κινητο αυτο.ολες οι υποδοχες ειναι σωστα,το αγκαλιαζει μια χαρα το κινητο και γυρω γυρω προεξεχει (ελαχιστα μεν) της επιφανειας της οθονης(με τζαμακι)για προστασια σε ενδεχομενη πτωση με την οθονη προς τα κατω.βεβαια θα ηθελα να ειναι ελαφρως πιο σκληρη,ειναι αρκετα μαλακη-λεπτη και σου δινει την εντυπωση πως αν τη βαλεις-βγαλεις πολλες φορες μπορει να ξεχειλωσει.αυτο το λεω γιατι συγκριτικα με τη παρομοια θηκη που εχω για το προηγουμενο μου κινητο,αυτη ειναι εμφανως κατωτερη.παντως δε φαινεται να ειναι τοσο λεπτη ωστε να εχει θεμα με πτωση.το stoucky αν εχει διαφανη για το kate λογικα η ιδια θα ειναι.δεν ειναι η τελεια θηκη αλλα σε τετοιο στυλ πρεπει να ειναι η καλυτερη λυση που εχουμε εντος συνορων.επισης εχουν και μια μαυρη φλιπ της lenuo

Τελικά τζαμακι δεν έχει βρει κανείς από πουθενά για ολόκληρη την οθόνη?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Υπάρχουν αρκετά από Ali αλλά είναι μάπα ποιότητα εγώ έχω βάλει Nillkin H+ For Xiaomi Redmi Note 2 και ξενιασα πήρα και κάνα δυο ακόμα να τα έχω καβατζα.

Τζαμακια υπαρχουν γενικα... αλλα ακομα δεν μας εχουν ερθει στους περισσοτερους για να προτεινουμε.

Αν θες απο ελλαδα μπορεις να βαλεις του redmi note 2. Ιδιες διαστασεις εχουν.

Υπάρχουν αρκετά από Ali αλλά είναι μάπα ποιότητα εγώ έχω βάλει Nillkin H+ For Xiaomi Redmi Note 2 και ξενιασα πήρα και κάνα δυο ακόμα να τα έχω καβατζα.

Μπαίνει κομπλέ αυτό;

Επίσης μία άλλη ερώτηση, όταν το πήρα φοραγε την τελευταία developer, του έβαλα με flashtool την stable 8.0.5.0 αλλά δε μου βγάζει update για την 8.1.1.0. Ξέρει κανείς τι παίζει;;

Μπαίνει κομπλέ αυτό;

Επίσης μία άλλη ερώτηση, όταν το πήρα φοραγε την τελευταία developer, του έβαλα με flashtool την stable 8.0.5.0 αλλά δε μου βγάζει update για την 8.1.1.0. Ξέρει κανείς τι παίζει;;

Ολα τα τζαμακια του redmi note 2 κανουν. Δεν ειναι μονο τις nilkin.

Ποσο καιρο εισαι με την 8.0.5 ?