Antretng Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 (edited) Εγω δεν ειμαι οφφ, απλα σου απαντω στην ερωτηση σου :p Εχεις δικιο, δεν ειχα προσεξει οτι ειναι dual. Ολα ομως τα υπολοιπα ισχυουν. Οποτε μην το λεμε και ως καλυτερη επιλογη το ακριβοτερο και απο καθε αποψη κατωτερο (επεξεργαστης, ραμ, μπαταρια, πλαστικο σωμα) moto g4 plus. Μονο αν εχεις σε προτεραιοτητα τη καμερα ισως να αξιζει. Αλλα και παλι δεν ειναι κατι φοβερο σε καμερα... αν οντως θες καμερα καλυτερα να πας nexus 5x. ;) VFM για μενα απο αποψη καμερας και αρκετα καλα στημμενο που το χω δουλεψει. Απο εκει και περα ειναι και υποκειμενικο (πχ συμπαθεια προς καποια εταιρεια) Edited January 17, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 17, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Μια καλή προσφορά από Ισπανία--δεν έχει τελωνείο--και με καλό δωράκι!! Είναι από το geekbuying.com, κοιτάξτε εδώ http://www.geekbuying.com/item/ES-Stock-Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-372167.html?utm_source=newsletter&utm_medium=EDM&utm_content=&utm_campaign=DMCAH_holiday_20170117 209€ έχει το Special edition στο Σκρουτζ...... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 oκ, ίσως εδώ να μην είναι η σωστή λίστα, αλλα κοιτάζοντας για το τηλέφωνο, βρήκα αυτή την νέα έκδοση. Κανείς καμία άποψη?? http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_493372.html?wid=4 Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kazakios Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Καλημέρα παιδιά μια ερώτηση έχω.Αγόρασα πριν λίγες μέρες απο aliexpress 2 xiaomi redmi note 3 pro SE.Μου ήρθαν χθές με MIUI 7 και έκανα το update στην 8.0.5.0(MHRMIDG) Global Stable η οποία δεν έχει ελληνικά.Απ ότι είδα μέσα στα forum βγήκε και η έκδοση 8.1 η οποία έχει ελληνικά αλλά δεν μου βγάζει το update στο κινητό.Την κατέβασα στο κινητό και πάτησα choose update package αλλά δεν μου αναγνωρίζει το αρχείο.Υπάρχει περίπτωση να έχω ελληνικά στα κινητά χωρίς rootαρισμα με κάποιο σχετικά εύκολο τρόπο?Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fou Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Android 7 θα παρει το κινητο μας; Εχω την εκδοση που κυκλοφορει στην Ελλαδα. Ευχαριστω! Παράθεση .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Παίζει στην Ελλάδα το international? Ή είναι το απλό?? Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fou Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Παίζει στην Ελλάδα το international? Ή είναι το απλό?? Απ' οτι ξερω επισημα το global ειναι (152mm υψος) Παράθεση .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 (edited) Απο public/κωτσοβολο/you/cosmote ειναι σιγουρα το global και μαλιστα απο infoquest. Απο skroutz αναλογα αν γραφει special edition που ειναι το global με την 800αρα (παραεισαγωγης βεβαια). Edited January 18, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Απ' οτι ξερω επισημα το global ειναι (152mm υψος) Αυτό με τα ύψη, βάθη δε τα έχω αποστηθίσει ακόμη......... Που το βρίσκουμε κ στα πόσα? Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Αυτό με τα ύψη, βάθη δε τα έχω αποστηθίσει ακόμη......... Που το βρίσκουμε κ στα πόσα? Σου απαντησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Σου απαντησα. Πριν καν μπει το πόστ μου? Ε είσαι πιο γρήγορος κ απο τη σκιά σου :lol::lol: Η ερώτηση του παπ@ρα της ημέρα? Ράδιο έχει?? :p :p Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Εχει. Και μαλιστα πιανει χωρις καν hands free (βεβαια οχι τοσο καλα οσο με συνδεδεμενο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Εχει. Και μαλιστα πιανει χωρις καν hands free (βεβαια οχι τοσο καλα οσο με συνδεδεμενο). Τώρα που το κοιτάω, μόνο ο κοτσόβολος κ το you έχουν..... Ο κοτσόβολος το έχει μόνο στην 5,5 οθόνη. Οπότε, αυτό μας κάνει?? ----> http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-371103.html Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fou Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Τώρα που το κοιτάω, μόνο ο κοτσόβολος κ το you έχουν..... Ο κοτσόβολος το έχει μόνο στην 5,5 οθόνη. Οπότε, αυτό μας κάνει?? ----> http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-371103.html και εδω Παράθεση .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 (edited) Τώρα που το κοιτάω, μόνο ο κοτσόβολος κ το you έχουν..... Ο κοτσόβολος το έχει μόνο στην 5,5 οθόνη. Οπότε, αυτό μας κάνει?? ----> http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-371103.html Τι εννοεις μονο 5.5 οθονη; Μηπως εχεις μπει σε λαθος thread και ψαχνεις το redmi 3s ? Παντως αν ειναι να παρεις απο κινα κοιτα και το link απο skroutz που σου βαλα. Για 30 ευρω δεν ξερω αν αξιζει να το παρεις απ'εξω (συμπεριλαμβανομενου οτι υπαρχει και το ρισκο του τελωνειου) Edited January 18, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 και εδω Εδώ δείχνει ότι μόνο ο Κοτσόβολος έχει την 5,5 έκδοση, οθόνης. Υπάρχει κ στο γιου το 5ιντσο . Αυτό ακριβώς που έγραψα πιο πάνω. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι εννοεις μονο 5.5 οθονη; Μηπως εχεις μπει σε λαθος thread και ψαχνεις το redmi 3s ? Παντως αν ειναι να παρεις απο κινα κοιτα και το link απο skroutz που σου βαλα. Για 30 ευρω δεν ξερω αν αξιζει να το παρεις απ'εξω (συμπεριλαμβανομενου οτι υπαρχει και το ρισκο του τελωνειου) Οχι σωστά τα ψάχνω. Μόνο ο Κοτσό το έχει το 5.5 στα 229. Στο Σκρούτζ που μου έστειλες πάει 213 και.........ΕΧΕΙ Ελληνικά!!!!!!!! Με φοβίζει αυτό. Οι εκδόσεις με τα Ελληνικά εννοώ. Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arapis_1 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Παιδιά καλησπέρα.εχω αγοράσει το note 3 Pro special edition εδώ ξκια 10 μέρες και οι συνομιλητές μου λένε ότι δεν με ακούνε καλά και με παράσιτα.Υπόψιν έχω την αγγλική έκδοση και δεν το έχω πειράξει καθόλου.ειχε κανείς το ίδιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 (edited) Εδώ δείχνει ότι μόνο ο Κοτσόβολος έχει την 5,5 έκδοση, οθόνης. Υπάρχει κ στο γιου το 5ιντσο . Αυτό ακριβώς που έγραψα πιο πάνω. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οχι σωστά τα ψάχνω. Μόνο ο Κοτσό το έχει το 5.5 στα 229. Στο Σκρούτζ που μου έστειλες πάει 213 και.........ΕΧΕΙ Ελληνικά!!!!!!!! Με φοβίζει αυτό. Οι εκδόσεις με τα Ελληνικά εννοώ. Δεν υπαρχει αλλη εκδοση περαν απο 5.5 ιντσες. Ειναι σαν να μου λες οτι ψαχνεις opel astra σε δικυκλο... :p Για αυτο σε ρωταω μηπως ψαχνεις αλλο. Το 5ιντσο που λες δεν ειναι το redmi note 3 pro αλλα το redmi 3s. Εχουν ελληνικα γιατι μετα το τελευταιο update (8.1.1) υποστηριζει και την δικη μας γλωσσα. Edited January 18, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pokopiko83 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 (edited) ειμαι κατοχος του κινητου και εχω 1 προβλημα ψαχνω θηκη -ημερολογιο που να δουλευει το smart cover . καποιος ειπε πως το κινητο ειναι 152,5 και τα link δειχνουν 152 καμια ιδεα ??? Edited January 18, 2017 by pokopiko83 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 καλησπέρα το κινητο εχει otg. Αλλα μοίς συνδεω φλασακι μου λεει ότι δεν το αναγνωριζει και πρεπει να το φορμαρω για να δουλεψει... Ποιο είναι το πρόβλημα??? Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 καλησπέρα το κινητο εχει otg. Αλλα μοίς συνδεω φλασακι μου λεει ότι δεν το αναγνωριζει και πρεπει να το φορμαρω για να δουλεψει... Ποιο είναι το πρόβλημα??? Σε τι μορφη το εχεις; (FAT32 ? ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Καλησπέρα αγορασμενο από κωτσο, όποιος θέλει ινφο να μου πει. Εγώ πάντως με otg το σεταρα και αυτό το κινητό. Στάλθηκε από Redmi Note 3 Kate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Σε μορφή ntfs.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Σε μορφή ntfs.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκιμασε fat32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 το fat32 το βλεπει κανονικα αρα θεμα με ntfs??? γιατι???? Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts