Jump to content

Xiaomi Mi 5S

zakailiou
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η global official μου μοιάζει λιιιιγο πιο σβέλτη

Την προτείμω. Περιπενω να βγει global Dev να πάω εκεί να έχω κάθε εβδομάδα update να με ξεγελάει λίγο

Ουτως η αλλιως ολες οι xiaomi συσκευες ειναι σβελτες και ολα ανοιγουν και κλεινουν αστραπιαια με ενα πατημα.

Τωρα αν ειναι λιγο πιο γρηγορη η μια απο την αλλη δε ξερω αν θα μπορουσα να το παρατηρησω με γυμνο ματι, παντως η eu παει πολυ καλα και η τελευταια δε, ειναι καλυτερη σε αυτονομια απο την προηγουμενη 6.12.22. Στις ελληνικες δε ξερω αν ειναι στα ιδια επιπεδα η αυτονομια αλλα υποθετω πως εφοσον δανειζονται στοιχεια απο τις κινεζικες και τις eu, ισως να ειναι εξισου καλη.

Οσο για τις Global μιας και δεν ετυχε ποτε σε καποια απο τις προηγουμενες συσκευες μου να δοκιμασω επειδη δεν ειχαν global roms, το μονο συν που βλεπω ειναι πως εχουν OTA και τιποτα περισσοτερο. Σταθεροτητα μπορεις να βρεις και στις ελληνικες stable αλλωστε.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

• Απαντήσεις 988
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ωραια ολα αυτα αλλα για να το ξεκλειδωσειες και να περασεις τη σωστη ρομ χρειαζεται πολυ τυχη ... εχω xiaomi απο τοτε που βγηκαν

δυστηχως στο site το ελληνικο Miui.gr τα παιδια κανουν πολυ δουλεια αλλα η δομη του φορουμ ειναι τετοια που και να μη θελεις χανεσαι ... και φυσικα πουθενα δεν υπαρχει ενας 100% ξεκαθαρος οδηγος βημα-βημα που να μπορει ενας αρχαριος να το κανει

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Ουτως η αλλιως ολες οι xiaomi συσκευες ειναι σβελτες και ολα ανοιγουν και κλεινουν αστραπιαια με ενα πατημα.

Τωρα αν ειναι λιγο πιο γρηγορη η μια απο την αλλη δε ξερω αν θα μπορουσα να το παρατηρησω με γυμνο ματι, παντως η eu παει πολυ καλα και η τελευταια δε, ειναι καλυτερη σε αυτονομια απο την προηγουμενη 6.12.22. Στις ελληνικες δε ξερω αν ειναι στα ιδια επιπεδα η αυτονομια αλλα υποθετω πως εφοσον δανειζονται στοιχεια απο τις κινεζικες και τις eu, ισως να ειναι εξισου καλη.

Οσο για τις Global μιας και δεν ετυχε ποτε σε καποια απο τις προηγουμενες συσκευες μου να δοκιμασω επειδη δεν ειχαν global roms, το μονο συν που βλεπω ειναι πως εχουν OTA και τιποτα περισσοτερο. Σταθεροτητα μπορεις να βρεις και στις ελληνικες stable αλλωστε.

Εμένα σήμερα μου έκανε αυτόματη ενημέρωση και μπήκε αυτή. Το θέμα όμως με τους τόνους στα γράμματα υπάρχει ακόμα...

Εσύ δεν έχεις global έχεις αγγλοκινεζικη. Εγώ προτειμω global για το ΟΤΑ . Βαρέθηκα να φλασαρω.!!!

Εννοειται πως η ελληνική είναι άψογη

Εσύ δεν έχεις global έχεις αγγλοκινεζικη. Εγώ προτειμω global για το ΟΤΑ . Βαρέθηκα να φλασαρω.!!!

H global να υποθεσω δεν εχει root και twrp? Εννοειται πως μπορεις να τα περασεις ομως και παλι, ε?

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Η global είναι official . Αν είναι η stable δεν είναι ροοτ

Αν είναι η Dev γίνεται ροοτ συνήθως μέσα από το κέντρο ασφάλειας

Εννοειται όχι custom recovery

Αυτά τα περνας εφόσον έχεις κάνει. Unlock bootloader

Βέβαια αν κλειδώσεις τον bootloader μπορείς να των ξεκλειδώσεις πάλι με την ίδια διαδικασία και με τον ίδιο mi account που ξεκλειδώσες την πρώτη φορά

Η global είναι official . Αν είναι η stable δεν είναι ροοτ

Αν είναι η Dev γίνεται ροοτ συνήθως μέσα από το κέντρο ασφάλειας

Εννοειται όχι custom recovery

Αυτά τα περνας εφόσον έχεις κάνει. Unlock bootloader

Βέβαια αν κλειδώσεις τον bootloader μπορείς να των ξεκλειδώσεις πάλι με την ίδια διαδικασία και με τον ίδιο mi account που ξεκλειδώσες την πρώτη φορά

Αρα με λιγα λογια ο bootloader κλειδωνει και χανεις τα οποια δικαιωματα με την global.

Παρολαυτα μπορεις να ξεκλειδωσεις, να περασεις twrp και να rootαρεις.

Ναι μπορείς να ξεκλειδώσει ότι ώρα θες . Μπορείς να έχεις και την global με ξεκλειδώτο bootloader αλλά αν θυμάμαι καλά σε αυτή την περίπτωση όταν έρθει update κατεβάζει όλη την ρομ περίπου 1.5 γιγα και όχι μόνο το κομμάτι που αφορά την αναβάθμιση

Εμένα μου έκανε αυτόματη ενημέρωση λογισμικού. ΟΤΑ αυτό δε σημαίνει;

Επίσης ζήτησα να έχει την εργοστασιακή official rom η οποία απ' όσο ξέρω είναι αυτή που έχει μόνο κινεζική και αγγλική γλώσσα

Ναι αυτό είναι ΟΤΑ

Τώρα υπάρχει και official global που έχεις όλες τις γλώσσες. Μόνο ελληνικά δεν έχει ακόμη. Αλλά σίγουρα σε επόμενο update θα μπουν

Και έχει και τα Google apps

Και δεν έχει πουθενά κινεζικη λέξη

Ναι αυτό είναι ΟΤΑ

Τώρα υπάρχει και official global που έχεις όλες τις γλώσσες. Μόνο ελληνικά δεν έχει ακόμη. Αλλά σίγουρα σε επόμενο update θα μπουν

Και έχει και τα Google apps

Και δεν έχει πουθενά κινεζικη λέξη

Υπάρχει κάποιος οδηγός που να λέει ακριβώς τις κινήσεις που πρέπει να ακολουθήσω για να περάσω από τη ρομ που έχω, την global;

Οι κινήσεις που πρέπει να κάνεις είναι διαφορετικές ανάλογα τη rom που φοράς. Εάν έχεις China Stable πρέπει να κάνεις αίτηση για unlock του bootloader. Εάν έχεις την fake global από κινεζομαγαζο μπορείς να κάνεις update από τον updater του κινητού κανονικά.

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE

αν την βαλεις σε μορφη zip απο το Twrp δεν σου κλειδωνει τον bootloader ουτε αν θυμαμαι καλα χανεις το twrp

Εγώ την πέρασα μέσω twrp και επέστρεψα στην eu από back up που είχα κρατήσει. Χρειάστηκε wipe data όμως γιατί μου έβγαζε διαρκώς errors. Ευτυχώς με τα backup από twrp και titanium, το επανέφεραν πλήρως.

Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ την πέρασα μέσω twrp και επέστρεψα στην eu από back up που είχα κρατήσει. Χρειάστηκε wipe data όμως γιατί μου έβγαζε διαρκώς errors. Ευτυχώς με τα backup από twrp και titanium, το επανέφεραν πλήρως.

Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

γιατι πηγες ξανα πισω??τι δεν σου αρεσε στην global περα το οτι δεν εχει ελληνικά!!??

γιατι πηγες ξανα πισω??τι δεν σου αρεσε στην global περα το οτι δεν εχει ελληνικά!!??

Δεν ειχε ελληνικα. Οχι οτι εχω προβλημα με τα αγγλικα, απλα για λογους πρακτικοτητας. Μονο για δοκιμη την περασα και αποφασισα να περιμενω μεχρι να ελληνοποιηθει και να ειμαι σε developer global οταν βγει.

Σημερα παρελαβα τα tempered glasses που παρηγγειλα απο ebay. Ειναι απο αυτα τα βαμμενα με τα "bezels" πανω και κατω. Πολυ καλη εφαρμογη σε συσγκριση με αλλα τζαμακια, καλυπτουν αρκετα καλα την οθονη με ενα κενο ενος χιλιοστου περιπου στις curved πλευρες. Το μονο κακο ειναι πως καλυπτουν τα μαυρα εσωτερικα bezels της οθονης περιμετρικα και στα πλαινα σου προσθετουν πλαισια που με σβηστη οθονη δεν φαινονται.

https://onedrive.live.com/?cid=61185E4436927884&id=61185E4436927884%211234&parId=61185E4436927884%21317&o=OneUp

Τωρα αν εχει καποιος κατι καλυτερο να προτεινει, ας μας πει αποψεις με φωτογραφιες μηπως βρεθει κατι αισθητικα πιο ομορφο αλλα να προστατευει το ιδιο καλα την οθονη περιμετρικα.

Edited by baiosss

Πολύ καλύτερα από το αίσχος που έχω! είναι οκ αυτό

Δώσε link τώρα ! :lol:

http://www.ebay.com/itm/Original-Priemuim-Tempered-Glass-Steel-Film-for-Xiaomi-Mi5S-Mi-5S-5S-Plus-/132005885972?var=&hash=item1ebc29f814:m:mMTKVlwMeAfcVDE4NifH9ZA

Εγω πηρα δυο με 3,5 ευρω περιπου. Χαλαλι αν δε μου αρεσουν και δεν τα κρατησω:p

Μπροστά σε αυτό πάντως ..... ντρέπεσαι να το κοιτάξεις

http://i.imgur.com/hSZO9U2.jpg?1

http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif

Μπροστά σε αυτό πάντως ..... ντρέπεσαι να το κοιτάξεις

http://i.imgur.com/hSZO9U2.jpg?1

Εγω αυτο δεν μπηκα καν στον κοπο να το τοποθετησω. Απλα κοιταξα πως καθεται στην οθονη και ξενερωσα:lol:

Ισως σε μαυρο χρωμα αυτα που πηρα να δειχνουν πιο ομορφα στη συσκευη.

Δεν ειχε ελληνικα. Οχι οτι εχω προβλημα με τα αγγλικα, απλα για λογους πρακτικοτητας. Μονο για δοκιμη την περασα και αποφασισα να περιμενω μεχρι να ελληνοποιηθει και να ειμαι σε developer global οταν βγει.

Σημερα παρελαβα τα tempered glasses που παρηγγειλα απο ebay. Ειναι απο αυτα τα βαμμενα με τα "bezels" πανω και κατω. Πολυ καλη εφαρμογη σε συσγκριση με αλλα τζαμακια, καλυπτουν αρκετα καλα την οθονη με ενα κενο ενος χιλιοστου περιπου στις curved πλευρες. Το μονο κακο ειναι πως καλυπτουν τα μαυρα εσωτερικα bezels της οθονης περιμετρικα και στα πλαινα σου προσθετουν πλαισια που με σβηστη οθονη δεν φαινονται.

https://onedrive.live.com/?cid=61185E4436927884&id=61185E4436927884%211234&parId=61185E4436927884%21317&o=OneUp

Τωρα αν εχει καποιος κατι καλυτερο να προτεινει, ας μας πει αποψεις με φωτογραφιες μηπως βρεθει κατι αισθητικα πιο ομορφο αλλα να προστατευει το ιδιο καλα την οθονη περιμετρικα.

Αυτό όμως αν δεν κάνω λάθος κολλάει μόνο γύρω γύρω και όχι στην μέση της οθόνης

Αυτό όμως αν δεν κάνω λάθος κολλάει μόνο γύρω γύρω και όχι στην μέση της οθόνης

Δεν το ξερω αυτο. Η αληθεια ειναι πως και γω δεν ειδα κατα την εφαρμογη του να κανει κατι στην επιφανεια. Παρολαυτα δουλευει πολυ καλα το touch και ανταποκρινεται πολυ καλα στα πατηματα η οθονη. Αν βρεθει κατι καλυτερο περιμενω και απο αλλους. Προσωρινα κανει πανω απο καλα την δουλεια του.