Jump to content

Xiaomi Mi 5S

zakailiou
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά από περίπου 2 μήνες με Global Dev, πέρασα μια μία εβδομάδα σε LOS.

Αρχικά οι εντυπώσεις μου ήταν μέτριες σε όρους και ταχύτητας (μου φαινόταν ένα κλικ πιο κάτω από την global dev) και κάμερας (η διαφορά είναι πάρα πολύ μεγάλη, ιδιαίτερα σε όρους χρόνου εστίασης - φαινόταν να παίρνει αιώνες σε σχέση με την stock rom. Σε θέμα ποιότητας φωτογραφίας έχουν πάλι διαφορά αλλά όχι κάτι τραγικό κατά την άποψή μου)*. Μετά από 1 εβδομάδα κατέληξα πως το θέμα ταχύτητα UI (το αισθητικό δεν το εξετάζω, εμένα το stock android μου φαίνεται πανέμορφο) είναι πιο σημαντικό ακόμα και από την κάμερα και ξαναγύρισα σε stock rom (την τελευταία stable eu).

Νομίζω καμία σχέση τελικά και με την LOS αλλά και με την global dev. Σα να πήρα άλλο τηλέφωνο αισθάνομαι, κυρίως σε όρους ταχύτητας και fluidity του os..

* Δοκίμασα Google Camera και Snapdragon Camera.

lineage δεν αξιζει, ταχυτητα/μπαταρια/καμερα χειροτερη. Χώρια τα bugs που θα φας στη μαπα.

Εγω εχω εδω και 2 βδομαδες nougat απο mi-globe, εχει καποια γνωστα bugs με τον ηχο και με την καμερα αλλά ολα τα άλλα καλα.

• Απαντήσεις 988
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σας , υπάρχει κάποια ρομ που να βελτιώνει κάπως το απαραδεκτο bug που έχουν μερικά mi5s με τη camera και το focus οταν την ανοιγεις ;

Καλησπέρα σας , υπάρχει κάποια ρομ που να βελτιώνει κάπως το απαραδεκτο bug που έχουν μερικά mi5s με τη camera και το focus οταν την ανοιγεις ;

ποιο bug ειναι αυτο;

ποιο bug ειναι αυτο;

https://www.google.gr/search?q=mi5s+camera+not+focusing&oq=mi5s+camera+not+focusing&aqs=chrome..69i57.5447j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 στην αρχή ηταν λιγο καλύτερα τα πράγματα , πλέον κάθε φορά που το ανοίγω έχει γύρω στο 1λεπτό θολούρα . Δυστυχώς είναι hardware πρόβλημα οπότε δε νομίζω οτι θα φτιάξει και ποτέ

Edited by pres1o

Αρα δεν ειναι bug, ειναι χαλασμενο.

Δεν προκειται να φτιαξει με software, αφου ειναι hardware το προβλημα.

Εγγυηση δεν εχει;

Αρα δεν ειναι bug, ειναι χαλασμενο.

Δεν προκειται να φτιαξει με software, αφου ειναι hardware το προβλημα.

Εγγυηση δεν εχει;

Ηρθε απο gearbest οποτε το κλαιω ( εκανε και 2.5 μηνες λογω τελωνειου) . Το θεμα ειναι οτι στην αρχή ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα .

Παρεμπιπτόντως , ποια android 6 rom θα προτεινες απο xiaomi eu ;

Ηρθε απο gearbest οποτε το κλαιω ( εκανε και 2.5 μηνες λογω τελωνειου) . Το θεμα ειναι οτι στην αρχή ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα .

Παρεμπιπτόντως , ποια android 6 rom θα προτεινες απο xiaomi eu ;

Τελευταια stable.

Δλδ δεν ηρθε ελλατωματικό απο τη μανα του?? Στο εβγαλε στην πορεία το πρόβλημα?

Σε ρωτάω γτ αν είναι έτσι μπορεί να το βγάλουν κι άλλα ανα πάσα στιγμή!

Επίσης δοκίμασε να μιλήσεις με το Gearbest. Αν δεν βαριέσαι δλδ τα πήγαινε έλα λογικά θα σε καλύψει...

Δλδ δεν ηρθε ελλατωματικό απο τη μανα του?? Στο εβγαλε στην πορεία το πρόβλημα?

Σε ρωτάω γτ αν είναι έτσι μπορεί να το βγάλουν κι άλλα ανα πάσα στιγμή!

Επίσης δοκίμασε να μιλήσεις με το Gearbest. Αν δεν βαριέσαι δλδ τα πήγαινε έλα λογικά θα σε καλύψει...

Ηρθε ελλατωματικο απ' την αρχη δεν βγηκε στη πορεια . Μαλλον γινεται αυτό που εγραψε ενας εδω http://en.miui.com/thread-417411-1-1.html

" I think what's happening is the autofocus motor gets stuck and it jiggles back and forth until it can position the lens correctly which takes a couple of tries, then after it is not used it gets stuck again and need that back and forth rotating force to move the lens again, maybe motor needs some lubrication or something. That's my theory."

Σκεφτομουν στην αρχη να το γυρισω αλλα περιμενα 2.5μηνες να φτασει συν πληρωσα τελωνειο οποτε δεν ειναι κατι που με ενοχλει πολυ , μονο αν θες να βγαλεις μια φωτογραφια γρηγορα :lol:

Φίλε εδώ είσαι..

http://en.miui.com/thread-430283-1-1.html

Να ξέρεις είναι hardware. Είχε κ το δικό μου όταν το είχα. Το εστειλα πίσω και μου στείλανε καινούργιο αφού το τσεκαραν πρωτα ότι δεν είχε θέμα... yeso521 .. Μιλά με gear best. Σίγουρα το ξέρουν το πρόβλημα

Μετά από αρκετή αναζήτηση κατέληξα και εγώ στο mi5s. Το παρήγγειλα σήμερα από κατάστημα του Σκρουτζ και θα τ έχω αύριο. Ξέρει κανείς αν θα έχει πειραγμεμη ρομ;

Τους ρώτησα, είναι λέει η κινεζική έκδοση. Οτα μου είπε θα παίρνει κανονικά, αλλά δεν τ πολυεμπιστευομαι... φαινοταν να μην ξέρει η υπάλληλος σγρ.

Το παρελαβα σήμερα το πρωί. Το κινητό φαίνεται πλ καλό! Τελικά τι ρομ φοράω; Μπορεί να μου πει κάποιος;de88518599b11da35af892d11b871098.jpg

Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πώς θα το αναβαθμίσω στη τελευταία; Η εφαρμογή του κινητού δεν μου βγάζει ενημερωση

Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και γω μολις παρελαβα και εκανα το τεστ να δω αν ειναι κλειδωμενος ο bootloader και ειναι ξεκλειδωτος .

Φιλε μου δες το παρακατω βιντεο να δεις και συ αν δεν εισαι κλειδωμενος γιατι και μενα global stable 8.0.3.0 με εβγαζε και δεν εκανε αναβαθμιση.

Aν ειναι και θες να το κλειδωσεις οπως εκανα εγω δωσε εντολη οπως στο βιντεο

fastboot oem lock

Kατεβασα και την τελευταια stable global απο το επισημο της miui 8.0.3.0 αλλα δεν εχει Ελληνικά .

Edited by hammer

Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου πείτε μερικές γνώμες ποια ρομ έχει στο κινητό μας αυτήν την περίοδο την καλύτερη αυτονομία,κάμερα και αμεσότητα στο finger print? Είχα πριν την global dev 7.5.25 και πήγαινε σφαίρα στο ξεκλείδωμα, τώρα έχω την xtrv stable 8.5.2.0 και μια πιάνει μια όχι.. Η τελευταία ελληνική dev 6.0 η ή νέες nougat έχουν το καλύτερο συνδιασμό ? Ευχαριστώ ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου πείτε μερικές γνώμες ποια ρομ έχει στο κινητό μας αυτήν την περίοδο την καλύτερη αυτονομία,κάμερα και αμεσότητα στο finger print? Είχα πριν την global dev 7.5.25 και πήγαινε σφαίρα στο ξεκλείδωμα, τώρα έχω την xtrv stable 8.5.2.0 και μια πιάνει μια όχι.. Η τελευταία ελληνική dev 6.0 η ή νέες nougat έχουν το καλύτερο συνδιασμό ? Ευχαριστώ ;)

Oι Ελληνικες ειναι για πεταμα.

Βαλε απο xiaomi.eu

Σε χάλασε το μπανάκι ε?Δεν χωνεύεται με τίποτα έτσι?

Οταν επεσημανα ομορφα και πολιτισμενα το γεγονος οτι εχουν τεραστια ευθυνη για την παραπλανηση που υπηρξε με τους απατεωνες duangtop, με μπαναρανε. Αυτο δειχνει και το επιπεδο τους.

Την Ελληνικη ρομ ειχα καιρο να την βαλω, το ελεγα απο πιο πριν οτι ειναι ερασιτεχνες της αρπαχτης.

Δεν ειναι του παροντος ομως. Εγω μιλαω καθαρα για ρομ και δεν κρινω τους mod και τους admin

Από βδομάδα μόλις μπορέσω θα δοκιμάσω την 8.5.2.0 της xiaomi eu. να δω τι διαφορά θα δω και βλέπουμε!! ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Από βδομάδα μόλις μπορέσω θα δοκιμάσω την 8.5.2.0 της xiaomi eu. να δω τι διαφορά θα δω και βλέπουμε!! ;)

Φιλος μολις την εβαλε σημερα και λεει τα καλυτερα ηδη. Μπορει να γραψει και ο ιδιος.

Οταν επεσημανα ομορφα και πολιτισμενα το γεγονος οτι εχουν τεραστια ευθυνη για την παραπλανηση που υπηρξε με τους απατεωνες duangtop, με μπαναρανε. Αυτο δειχνει και το επιπεδο τους.

Την Ελληνικη ρομ ειχα καιρο να την βαλω, το ελεγα απο πιο πριν οτι ειναι ερασιτεχνες της αρπαχτης.

Δεν ειναι του παροντος ομως. Εγω μιλαω καθαρα για ρομ και δεν κρινω τους mod και τους admin

Φαντάσου και να εκρινες.:lol:

Έτσι από περιέργεια σου ζήτησαν πολλά για να χρησιμοποιήσεις την ROM τους;Για να δικαιολογεί την αρπαχτή!:X