baiosss Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Η global official μου μοιάζει λιιιιγο πιο σβέλτη Την προτείμω. Περιπενω να βγει global Dev να πάω εκεί να έχω κάθε εβδομάδα update να με ξεγελάει λίγο Ουτως η αλλιως ολες οι xiaomi συσκευες ειναι σβελτες και ολα ανοιγουν και κλεινουν αστραπιαια με ενα πατημα. Τωρα αν ειναι λιγο πιο γρηγορη η μια απο την αλλη δε ξερω αν θα μπορουσα να το παρατηρησω με γυμνο ματι, παντως η eu παει πολυ καλα και η τελευταια δε, ειναι καλυτερη σε αυτονομια απο την προηγουμενη 6.12.22. Στις ελληνικες δε ξερω αν ειναι στα ιδια επιπεδα η αυτονομια αλλα υποθετω πως εφοσον δανειζονται στοιχεια απο τις κινεζικες και τις eu, ισως να ειναι εξισου καλη. Οσο για τις Global μιας και δεν ετυχε ποτε σε καποια απο τις προηγουμενες συσκευες μου να δοκιμασω επειδη δεν ειχαν global roms, το μονο συν που βλεπω ειναι πως εχουν OTA και τιποτα περισσοτερο. Σταθεροτητα μπορεις να βρεις και στις ελληνικες stable αλλωστε. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 ωραια ολα αυτα αλλα για να το ξεκλειδωσειες και να περασεις τη σωστη ρομ χρειαζεται πολυ τυχη ... εχω xiaomi απο τοτε που βγηκαν δυστηχως στο site το ελληνικο Miui.gr τα παιδια κανουν πολυ δουλεια αλλα η δομη του φορουμ ειναι τετοια που και να μη θελεις χανεσαι ... και φυσικα πουθενα δεν υπαρχει ενας 100% ξεκαθαρος οδηγος βημα-βημα που να μπορει ενας αρχαριος να το κανει Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Simply_crystal Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Ουτως η αλλιως ολες οι xiaomi συσκευες ειναι σβελτες και ολα ανοιγουν και κλεινουν αστραπιαια με ενα πατημα. Τωρα αν ειναι λιγο πιο γρηγορη η μια απο την αλλη δε ξερω αν θα μπορουσα να το παρατηρησω με γυμνο ματι, παντως η eu παει πολυ καλα και η τελευταια δε, ειναι καλυτερη σε αυτονομια απο την προηγουμενη 6.12.22. Στις ελληνικες δε ξερω αν ειναι στα ιδια επιπεδα η αυτονομια αλλα υποθετω πως εφοσον δανειζονται στοιχεια απο τις κινεζικες και τις eu, ισως να ειναι εξισου καλη. Οσο για τις Global μιας και δεν ετυχε ποτε σε καποια απο τις προηγουμενες συσκευες μου να δοκιμασω επειδη δεν ειχαν global roms, το μονο συν που βλεπω ειναι πως εχουν OTA και τιποτα περισσοτερο. Σταθεροτητα μπορεις να βρεις και στις ελληνικες stable αλλωστε. Εμένα σήμερα μου έκανε αυτόματη ενημέρωση και μπήκε αυτή. Το θέμα όμως με τους τόνους στα γράμματα υπάρχει ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Εσύ δεν έχεις global έχεις αγγλοκινεζικη. Εγώ προτειμω global για το ΟΤΑ . Βαρέθηκα να φλασαρω.!!! Εννοειται πως η ελληνική είναι άψογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Εσύ δεν έχεις global έχεις αγγλοκινεζικη. Εγώ προτειμω global για το ΟΤΑ . Βαρέθηκα να φλασαρω.!!! Εννοειται πως η ελληνική είναι άψογη H global να υποθεσω δεν εχει root και twrp? Εννοειται πως μπορεις να τα περασεις ομως και παλι, ε? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Η global είναι official . Αν είναι η stable δεν είναι ροοτ Αν είναι η Dev γίνεται ροοτ συνήθως μέσα από το κέντρο ασφάλειας Εννοειται όχι custom recovery Αυτά τα περνας εφόσον έχεις κάνει. Unlock bootloader Βέβαια αν κλειδώσεις τον bootloader μπορείς να των ξεκλειδώσεις πάλι με την ίδια διαδικασία και με τον ίδιο mi account που ξεκλειδώσες την πρώτη φορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Η global είναι official . Αν είναι η stable δεν είναι ροοτ Αν είναι η Dev γίνεται ροοτ συνήθως μέσα από το κέντρο ασφάλειας Εννοειται όχι custom recovery Αυτά τα περνας εφόσον έχεις κάνει. Unlock bootloader Βέβαια αν κλειδώσεις τον bootloader μπορείς να των ξεκλειδώσεις πάλι με την ίδια διαδικασία και με τον ίδιο mi account που ξεκλειδώσες την πρώτη φορά Αρα με λιγα λογια ο bootloader κλειδωνει και χανεις τα οποια δικαιωματα με την global. Παρολαυτα μπορεις να ξεκλειδωσεις, να περασεις twrp και να rootαρεις. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Ναι μπορείς να ξεκλειδώσει ότι ώρα θες . Μπορείς να έχεις και την global με ξεκλειδώτο bootloader αλλά αν θυμάμαι καλά σε αυτή την περίπτωση όταν έρθει update κατεβάζει όλη την ρομ περίπου 1.5 γιγα και όχι μόνο το κομμάτι που αφορά την αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Simply_crystal Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Εσύ δεν έχεις global έχεις αγγλοκινεζικη. Εγώ προτειμω global για το ΟΤΑ . Βαρέθηκα να φλασαρω.!!! Εννοειται πως η ελληνική είναι άψογη Εμένα μου έκανε αυτόματη ενημέρωση λογισμικού. ΟΤΑ αυτό δε σημαίνει; Επίσης ζήτησα να έχει την εργοστασιακή official rom η οποία απ' όσο ξέρω είναι αυτή που έχει μόνο κινεζική και αγγλική γλώσσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Ναι αυτό είναι ΟΤΑ Τώρα υπάρχει και official global που έχεις όλες τις γλώσσες. Μόνο ελληνικά δεν έχει ακόμη. Αλλά σίγουρα σε επόμενο update θα μπουν Και έχει και τα Google apps Και δεν έχει πουθενά κινεζικη λέξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Simply_crystal Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Ναι αυτό είναι ΟΤΑ Τώρα υπάρχει και official global που έχεις όλες τις γλώσσες. Μόνο ελληνικά δεν έχει ακόμη. Αλλά σίγουρα σε επόμενο update θα μπουν Και έχει και τα Google apps Και δεν έχει πουθενά κινεζικη λέξη Υπάρχει κάποιος οδηγός που να λέει ακριβώς τις κινήσεις που πρέπει να ακολουθήσω για να περάσω από τη ρομ που έχω, την global; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Στο ελληνικό φόρουμ miui θα βρεις αναλυτικά οδηγούς . Έχει παραμέτρους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lcoperfield Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Οι κινήσεις που πρέπει να κάνεις είναι διαφορετικές ανάλογα τη rom που φοράς. Εάν έχεις China Stable πρέπει να κάνεις αίτηση για unlock του bootloader. Εάν έχεις την fake global από κινεζομαγαζο μπορείς να κάνεις update από τον updater του κινητού κανονικά. Sent from my MI 5s using Tapatalk Παράθεση Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Simply_crystal Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Ευχαριστώ! Θα γίνει καλή ψακτικη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 οσοι βαλατε την global σας κλειδωσε ο bootloader??παρολο που το φλασαρατε με twrp?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 αν την βαλεις σε μορφη zip απο το Twrp δεν σου κλειδωνει τον bootloader ουτε αν θυμαμαι καλα χανεις το twrp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Εγώ την πέρασα μέσω twrp και επέστρεψα στην eu από back up που είχα κρατήσει. Χρειάστηκε wipe data όμως γιατί μου έβγαζε διαρκώς errors. Ευτυχώς με τα backup από twrp και titanium, το επανέφεραν πλήρως. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Εγώ την πέρασα μέσω twrp και επέστρεψα στην eu από back up που είχα κρατήσει. Χρειάστηκε wipe data όμως γιατί μου έβγαζε διαρκώς errors. Ευτυχώς με τα backup από twrp και titanium, το επανέφεραν πλήρως. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk γιατι πηγες ξανα πισω??τι δεν σου αρεσε στην global περα το οτι δεν εχει ελληνικά!!?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 (edited) γιατι πηγες ξανα πισω??τι δεν σου αρεσε στην global περα το οτι δεν εχει ελληνικά!!?? Δεν ειχε ελληνικα. Οχι οτι εχω προβλημα με τα αγγλικα, απλα για λογους πρακτικοτητας. Μονο για δοκιμη την περασα και αποφασισα να περιμενω μεχρι να ελληνοποιηθει και να ειμαι σε developer global οταν βγει. Σημερα παρελαβα τα tempered glasses που παρηγγειλα απο ebay. Ειναι απο αυτα τα βαμμενα με τα "bezels" πανω και κατω. Πολυ καλη εφαρμογη σε συσγκριση με αλλα τζαμακια, καλυπτουν αρκετα καλα την οθονη με ενα κενο ενος χιλιοστου περιπου στις curved πλευρες. Το μονο κακο ειναι πως καλυπτουν τα μαυρα εσωτερικα bezels της οθονης περιμετρικα και στα πλαινα σου προσθετουν πλαισια που με σβηστη οθονη δεν φαινονται. https://onedrive.live.com/?cid=61185E4436927884&id=61185E4436927884%211234&parId=61185E4436927884%21317&o=OneUp Τωρα αν εχει καποιος κατι καλυτερο να προτεινει, ας μας πει αποψεις με φωτογραφιες μηπως βρεθει κατι αισθητικα πιο ομορφο αλλα να προστατευει το ιδιο καλα την οθονη περιμετρικα. Edited January 3, 2017 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis_004 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Πολύ καλύτερα από το αίσχος που έχω! είναι οκ αυτό Δώσε link τώρα ! :lol: Παράθεση http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Πολύ καλύτερα από το αίσχος που έχω! είναι οκ αυτό Δώσε link τώρα ! :lol: http://www.ebay.com/itm/Original-Priemuim-Tempered-Glass-Steel-Film-for-Xiaomi-Mi5S-Mi-5S-5S-Plus-/132005885972?var=&hash=item1ebc29f814:m:mMTKVlwMeAfcVDE4NifH9ZA Εγω πηρα δυο με 3,5 ευρω περιπου. Χαλαλι αν δε μου αρεσουν και δεν τα κρατησω:p Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis_004 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Μπροστά σε αυτό πάντως ..... ντρέπεσαι να το κοιτάξεις http://i.imgur.com/hSZO9U2.jpg?1 Παράθεση http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Μπροστά σε αυτό πάντως ..... ντρέπεσαι να το κοιτάξεις http://i.imgur.com/hSZO9U2.jpg?1 Εγω αυτο δεν μπηκα καν στον κοπο να το τοποθετησω. Απλα κοιταξα πως καθεται στην οθονη και ξενερωσα:lol: Ισως σε μαυρο χρωμα αυτα που πηρα να δειχνουν πιο ομορφα στη συσκευη. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Δεν ειχε ελληνικα. Οχι οτι εχω προβλημα με τα αγγλικα, απλα για λογους πρακτικοτητας. Μονο για δοκιμη την περασα και αποφασισα να περιμενω μεχρι να ελληνοποιηθει και να ειμαι σε developer global οταν βγει. Σημερα παρελαβα τα tempered glasses που παρηγγειλα απο ebay. Ειναι απο αυτα τα βαμμενα με τα "bezels" πανω και κατω. Πολυ καλη εφαρμογη σε συσγκριση με αλλα τζαμακια, καλυπτουν αρκετα καλα την οθονη με ενα κενο ενος χιλιοστου περιπου στις curved πλευρες. Το μονο κακο ειναι πως καλυπτουν τα μαυρα εσωτερικα bezels της οθονης περιμετρικα και στα πλαινα σου προσθετουν πλαισια που με σβηστη οθονη δεν φαινονται. https://onedrive.live.com/?cid=61185E4436927884&id=61185E4436927884%211234&parId=61185E4436927884%21317&o=OneUp Τωρα αν εχει καποιος κατι καλυτερο να προτεινει, ας μας πει αποψεις με φωτογραφιες μηπως βρεθει κατι αισθητικα πιο ομορφο αλλα να προστατευει το ιδιο καλα την οθονη περιμετρικα. Αυτό όμως αν δεν κάνω λάθος κολλάει μόνο γύρω γύρω και όχι στην μέση της οθόνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Αυτό όμως αν δεν κάνω λάθος κολλάει μόνο γύρω γύρω και όχι στην μέση της οθόνης Δεν το ξερω αυτο. Η αληθεια ειναι πως και γω δεν ειδα κατα την εφαρμογη του να κανει κατι στην επιφανεια. Παρολαυτα δουλευει πολυ καλα το touch και ανταποκρινεται πολυ καλα στα πατηματα η οθονη. Αν βρεθει κατι καλυτερο περιμενω και απο αλλους. Προσωρινα κανει πανω απο καλα την δουλεια του. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts