Jump to content

Xiaomi Mi 5S

zakailiou
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλα μιλανε καποιοι για ξεκλειδωματα και φλασσαρισματα σε καποιον που εχει φλασσαρει ολα τα τηλεφωνα που κυκλοφορουν και στην καριερα μου το εχω κανει πανω απο καμια 3000 φορες...τα δε xiaomi τα εχω φλασσαρει ολα!

Παιδες σαφως και η xiaomi ανεβαινει και ειμαι μεγας fun, καποιοι το γνωριζουν καλα εδω απο την παρουσια μου στα thread των Xiaomi και εχω δοκιμασει ολα τα μοντελα απο το mi2s ακομη. Αρα γνωριζω πολυ καλα τι σημαινει xiaomi και την ανοδικη της πορεια απο μοντελο σε μοντελο. Ακομη και μετα την GTV οταν την περασεις και μετα εβδομαδιαια updates η τις stable εκδοσεις τα Xiaomi παρουσιαζουν πολες παιδικες ασθενειες....παγωματα, μικροκολληματα κλπ

Σιγουρα με την Miui 8 βελτιωθηκαν και αλλο και το mi5s δεν αμφιβαλλω καθολου οτι ειναι ενα πολυ καλο τηλεφωνο και ειδικα σε κανενα μηνα και βαλε με το που θα κυκλοφορησει το note2-mi mix και θα παρει την κατηφορα η τιμη θα ειναι και αυτο ενα vfm τηλεφωνο.

Ειμαι απο αυτους που θα παραγγειλλουν το mi note 2 απο την 1η μερα μαλλον της κυκλοφοριας του γιατι σιγουρα θα αξιζει περισσοτερο απο το αλλο που αν και εντυπωσιακο θα πρεπει να περιμενουμε να δουμε τι θα λεει.

Τελος και για τελευταια φορα το γραφω αφου ειναι το μονο που με χαλαει ιδιαιτερα ειναι το εξης, οσο καλο hardware και να βαλουν στις καμερες και οσα update και να δωσουνε δεν θα δουμε ποτε καλες δωτο ειδικα σε χαμηλο φωτισμο και οχι ημερα που παιζουν πολυ καλα απλα γιατι 1ον δεν ασχολουνται με το sofware-κωδικες-αλγοριθμους με συνεπεια η καλη καμερα να πηγαινει στραφι λογο ανυπαρκτης επεξεργασιας που ειναι απαραιτητη πλεον και 2ον το miui απο μονο του εχει προβλημα συνεργασιας με τις καμερες γενικως.

Σορρυ για το μακροσκελες απλα ηθελα να ξεκαθαρισω καποια πραγματα, συνεχιστε απτοητοι και χαρειτε οποια συσκευη επιλεγετε αλλωστε δεν παντρευομαστε με αυτες:lol:

Edited by vasilis_hd2
Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

• Απαντήσεις 988
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλα μιλανε καποιοι για ξεκλειδωματα και φλασσαρισματα σε καποιον που εχει φλασσαρει ολα τα τηλεφωνα που κυκλοφορουν και στην καριερα μου το εχω κανει πανω απο καμια 3000 φορες...τα δε xiaomi τα εχω φλασσαρει ολα!

Παιδες σαφως και η xiaomi ανεβαινει και ειμαι μεγας fun, καποιοι το γνωριζουν καλα εδω απο την παρουσια μου στα thread των Xiaomi και εχω δοκιμασει ολα τα μοντελα απο το mi2s ακομη. Αρα γνωριζω πολυ καλα τι σημαινει xiaomi και την ανοδικη της πορεια απο μοντελο σε μοντελο. Ακομη και μετα την GTV οταν την περασεις και μετα εβδομαδιαια updates η τις stable εκδοσεις τα Xiaomi παρουσιαζουν πολες παιδικες ασθενειες....παγωματα, μικροκολληματα κλπ

Σιγουρα με την Miui 8 βελτιωθηκαν και αλλο και το mi5s δεν αμφιβαλλω καθολου οτι ειναι ενα πολυ καλο τηλεφωνο και ειδικα σε κανενα μηνα και βαλε με το που θα κυκλοφορησει το note2-mi mix και θα παρει την κατηφορα η τιμη θα ειναι και αυτο ενα vfm τηλεφωνο.

Ειμαι απο αυτους που θα παραγγειλλουν το mi note 2 απο την 1η μερα μαλλον της κυκλοφοριας του γιατι σιγουρα θα αξιζει περισσοτερο απο το αλλο που αν και εντυπωσιακο θα πρεπει να περιμενουμε να δουμε τι θα λεει.

Τελος και για τελευταια φορα το γραφω αφου ειναι το μονο που με χαλαει ιδιαιτερα ειναι το εξης, οσο καλο hardware και να βαλουν στις καμερες και οσα update και να δωσουνε δεν θα δουμε ποτε καλες δωτο ειδικα σε χαμηλο φωτισμο και οχι ημερα που παιζουν πολυ καλα απλα γιατι 1ον δεν ασχολουνται με το sofware-κωδικες-αλγοριθμους με συνεπεια η καλη καμερα να πηγαινει στραφι λογο ανυπαρκτης επεξεργασιας που ειναι απαραιτητη πλεον και 2ον το miui απο μονο του εχει προβλημα συνεργασιας με τις καμερες γενικως.

Σορρυ για το μακροσκελες απλα ηθελα να ξεκαθαρισω καποια πραγματα, συνεχιστε απτοητοι και χαρειτε οποια συσκευη επιλεγετε αλλωστε δεν παντρευομαστε με αυτες:lol:

Εγω παντως συμφωνω μαζι σου ειμαι fan boy της xiaomi με το που βγαινει καινουργια ναυαρχιδα θελω να την παρω.Ετσι εκανα και με το xiaomi mi5.Αλλα το κρατησα μια εβδομαδα και το εδωσα.Ο λογος η καμερα.Γενικα με αρεσει το κινητο να εχει καλη καμερα.Αλλα οταν δινεις τοσα λεφτα για ναυαρχιδα για το mi5 εννοω που οταν κυκλοφορησε ηταν ακριβουτσικο περιμενεις σε ολους τους τομεις να ειναι καλο και να μην υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα σε σχεση με αλλες ισαξιες συσκευες στο θεμα καμερα.Τελοςπαντων αυτη ειναι η γνωμη το ξερω οτι παλι θα ξαναγορασω xiaomi και αυτος ο προλογος προηγηθηκε για να καταληξω οτι φοβαμαι οτι εγινε το ιδιο με το mi5s χωρις να το εχω δει το κινητο

Edited by sifario

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

Καλησπέρα κι από μένα, καλημέρα μάλλον. Κλέινω μήνα χωρίς κινητό. Είχα παραγγείλει Redmi Note 3 Pro. Μου άλλαξαν τις ημερομηνίες αποστολής και νευρίασα και ακύρωσα. Τότε μπήκε το μικρόβιο του ΜΙ5. Και μετά από 10 μέρες ανακοινώνεται το ΜΙ5S. Έχω αποφασίσει να κάνω το άνοιγμα και να το πάρω. Πόσο λέτε να περιμένω; Πότε εικάζετε εσείς να έχει πέσει;

Καλημέρα,

Σκέφτομαι και γω να πάρω από το geek το MI5s στα $280 για να αντικαταστήσω τα 2 κινητά μου (Lg g4 + Lumia 640 xl 3g). Κυρίως το θέλω για τη δουλειά μου (ταξιδεύω συχνά εξωτερικό). Θέλω να έχει Google Playstore και OTA updates. Τα Ελληνικά δεν είναι θέμα προς το παρών. Με ενδιαφέρει να τρέχει διπλό WhatsApp, να έχει καλό GPS, καλή ποιότητα κλήσης, 4G+, αξιοπρεπή κάμερα. Πιστεύετε ότι είναι η σωστότερη επιλογή σε σχέση με το Redmi Note 3 pro International ή Redmi Note 4? Το budget μου είναι γύρω στα 250-260EUR.

Καλημέρα διάβασα χθες στο gsmarena το review του Mi5s και στη σύγκριση των φωτογραφίες σε σχέση με άλλα κινητά της κατηγορίας του έχει πάρα πολύ καλή κάμερα, το μόνο μειον είναι ο σταθεροποιητής στο βίντεο.Στο συγκριτικό της κάμερας είχε και το Mi5s plus μου φάνηκε ότι οι φωτογραφίες του είναι λίγο χειρότερες σε ευκρίνια απο του mi5s http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=7260&idPhone2=8350&idPhone3=7821 το ίδιο και στο βίντεο http://www.gsmarena.com/vidcmp.php3?idType=3&idPhone1=7260&idPhone2=8350&idPhone3=7821

Καλημέρα διάβασα χθες στο gsmarena το review του Mi5s και στη σύγκριση των φωτογραφίες σε σχέση με άλλα κινητά της κατηγορίας του έχει πάρα πολύ καλή κάμερα, το μόνο μειον είναι ο σταθεροποιητής στο βίντεο.Στο συγκριτικό της κάμερας είχε και το Mi5s plus μου φάνηκε ότι οι φωτογραφίες του είναι λίγο χειρότερες σε ευκρίνια απο του mi5s http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=7260&idPhone2=8350&idPhone3=7821 το ίδιο και στο βίντεο http://www.gsmarena.com/vidcmp.php3?idType=3&idPhone1=7260&idPhone2=8350&idPhone3=7821

Αν σκεφτείς οτι μόνο τα s7 και το lg g5,είναι καλύτερα από αυτό,τότε ναι,σίγουρα εχει πολύ καλή κάμερα.

Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αυτό έχω παρατηρήσει κ εγώ στο mi5plus είναι χειρότερες , δεν είναι ίδια κάμερα επειδή έχει dual cameras.

Στα 1080p η σταθεροποίηση EIS τα πάει αρκετά καλά έως πάρα πολύ καλά , στο 4k δεν έχει σταθεροποίηση .

Το Mi5s plus οπως εχω ξαναγραψει αλλου η ισως και εδω, εχει παλαιοτερο αισθητηρα και για να ισορροποησει καπως την κατασταση του εβαλαν διπλο φακο. Το απλο Mi5s εχει πιο καινουριο αισθητηρα γι αυτο και τα καλυτερα αποτελεσματα.

----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα κι από μένα, καλημέρα μάλλον. Κλέινω μήνα χωρίς κινητό. Είχα παραγγείλει Redmi Note 3 Pro. Μου άλλαξαν τις ημερομηνίες αποστολής και νευρίασα και ακύρωσα. Τότε μπήκε το μικρόβιο του ΜΙ5. Και μετά από 10 μέρες ανακοινώνεται το ΜΙ5S. Έχω αποφασίσει να κάνω το άνοιγμα και να το πάρω. Πόσο λέτε να περιμένω; Πότε εικάζετε εσείς να έχει πέσει;

Αυτη τη στιγμη στο vickmall το Mi5s 4/128, εχει πεσει στα 380 δολλαρια σε σχεση με τεσσερις πεντε μερες πριν που ηταν στα 409.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Το Mi5s plus οπως εχω ξαναγραψει αλλου η ισως και εδω, εχει παλαιοτερο αισθητηρα και για να ισορροποησει καπως την κατασταση του εβαλαν διπλο φακο. Το απλο Mi5s εχει πιο καινουριο αισθητηρα γι αυτο και τα καλυτερα αποτελεσματα.

----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτη τη στιγμη στο vickmall το Mi5s 4/128, εχει πεσει στα 380 δολλαρια σε σχεση με τεσσερις πεντε μερες πριν που ηταν στα 409.

κ αναμενεται να πεσει κι αλλο.....

With great power, comes great responsibility...

στις 11.11 σε διαφορα καταστηματα του aliexpress εχει 259-279€.εαν ειχα προλαβει τις 500 συσκευες απο geek,θα το χυ[παγα αμεσως χωρις σκεψη.να ρωτησω :στο geekbuing περνανε οι χρεωστικες ελληνικες καρτες?οπως πειραιώς? Edited by giannisgr41

Σχετικα με το ξεκλειδωμα του bootloader, αν εχουμε ξεκλειδωσει προηγουμενη συσκευη πριν απο μηνες με τον ιδιο λογαριασμο mi δε χρειαζεται να ξανακανουμε αιτηση στην xiaomi, ετσι δεν ειναι? Απλα κανω Login στο λογαριασμο μου και με το unlock tool ξεκλειδωνω.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Δεν χρειάζεται φίλε

Μπορείς με τον ίδιο λογαριασμό να κάνεις πάλι

Εγώ έχω ξεκλειδώσει πολλά

Αλλά σε αφήνει το μήνα ένα κινητό όταν δοκιμασα μία φορά και για δεύτερο δεν με άφηνε

Δεν χρειάζεται φίλε

Μπορείς με τον ίδιο λογαριασμό να κάνεις πάλι

Εγώ έχω ξεκλειδώσει πολλά

Αλλά σε αφήνει το μήνα ένα κινητό όταν δοκιμασα μία φορά και για δεύτερο δεν με άφηνε

Ωραια! Αυτο ηθελα να μαθω μονο. Οποτε loggαρω με τα στοιχεια του mi account στο unlock tool και ξεκλειδωνω.

Όχι φίλε καμία διαφορά, ίδιες συσκευές.Μην ξεχνάς ότι η Xiaomi πουλάει επίσημα μόνο σε κινα και Ινδια.

Σωστό και αυτό, έχεις δίκιο. Κυρίως τότε για το αν η rom στην Κίνα έχει έστω Αγγλικά για να φάει το σουτάρισμα που της πρέπει.

Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8

Εν αναμονή της νέας rom από το γνωστό ελληνικό site.

Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ωραια! Αυτο ηθελα να μαθω μονο. Οποτε loggαρω με τα στοιχεια του mi account στο unlock tool και ξεκλειδωνω.

Ναι προχωράς κανονικά όπως λες ...!!! Καλό δουλευτο το κινητό μόλις το στήσεις πες μας την αποψή σου... !!! ;) ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Ρε παιδιά υπάρχει ρύθμιση να γίνονται πιο μικρά τα εικονίδια?

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Άν έχεις miui8 καί είσαι ρουτ τότε βάλε xposed καί από εκεί και μετά έχεις

διάφορες επιλογές νά κάνεις μέ τό ui. Αλλιώς δέν ξέρω αν γίνεται....

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

εντυπωσιασμένος από χθες με το κινητό...απλά καταπληκτικό...και είναι το μικρό μοντέλο...3gb/64gb... φαντάζομαι δηλαδή το μεγάλο πως θα είναι...

εντυπωσιασμένος από χθες με το κινητό...απλά καταπληκτικό...και είναι το μικρό μοντέλο...3gb/64gb... φαντάζομαι δηλαδή το μεγάλο πως θα είναι...

Φίλε δοκιμασες το gps,π ως είναι το wifi?

Εντυπωσιασμένος ως προς τι;

Θα ήθελα να μάθω γιατί σκέφτομαι την αλλαγή από s7.

Και δυστυχώς δε βλέπω και πολύ κίνηση εδώ για να μάθω πράγματα.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Εντυπωσιασμένος ως προς τι;

Θα ήθελα να μάθω γιατί σκέφτομαι την αλλαγή από s7.

Και δυστυχώς δε βλέπω και πολύ κίνηση εδώ για να μάθω πράγματα.

Μια πολυ καλη συσκευη Ηλια, για τα λεφτα της (κατω απο 300 ευρω για το 3/64).

Οτι ειναι κατωτερο απο το s7 ειναι δεδομενο, δεν τιθεται θεμα (οθονη, καμερα, αυτονομια κλπ).

Αν ομως θες δικαρτο ή κάποια αλλαγη (μας ξερεις εμας), τοτε ειναι μιας πρωτης ταξεως επιλογη και σιγουρα vfm...

Μια πολυ καλη συσκευη Ηλια, για τα λεφτα της (κατω απο 300 ευρω για το 3/64).

Οτι ειναι κατωτερο απο το s7 ειναι δεδομενο, δεν τιθεται θεμα (οθονη, καμερα, αυτονομια κλπ).

Αν ομως θες δικαρτο ή κάποια αλλαγη (μας ξερεις εμας), τοτε ειναι μιας πρωτης ταξεως επιλογη και σιγουρα vfm...

Βαγγέλη με την οθόνη θεωρώ μπορώ να συμβιβαστω, με τη κάμερα μόνο αν η διαφορά είναι μικρή, αλλά με τη μπαταρία με τίποτα. Με το s7 είμαι κάτω από τα όρια μου και αν έχει χειρότερη μπαταρία το βγάζω από το μυαλό μου.

Αλήθεια, με μεγαλύτερη μπαταρία και οθόνη hd πως και έχει λιγότερη αυτονομία:/

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Βαγγέλη με την οθόνη θεωρώ μπορώ να συμβιβαστω, με τη κάμερα μόνο αν η διαφορά είναι μικρή, αλλά με τη μπαταρία με τίποτα. Με το s7 είμαι κάτω από τα όρια μου και αν έχει χειρότερη μπαταρία το βγάζω από το μυαλό μου.

Αλήθεια, με μεγαλύτερη μπαταρία και οθόνη hd πως και έχει λιγότερη αυτονομία:/

Και εγω εχω s7 και με ξυνεται να το δωσω αλλα φοβαμαι μην το μετανοιωσω περισσοτερο εγω κολλαω στο θεμα καμερα οθονη δεν με ενδιαφερει τοσο.Μπαταρια πιστευω πανω κατω τα ιδια θα ειναι γιατι και το s7 εδω που τα λεμε δεν εχει και την καλυτερη αυτονομια

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

Φίλε δοκιμασες το gps,π ως είναι το wifi?

Wifi και GPS ανωτέρα από το g5 που είχα πριν.

Sent from my MI 5s using Tapatalk