vervil Δημοσιεύτηκε October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 8, 2003 Tha ithela na rotisw to exeis : Exw VIVODI telecom xafnika apo shmera to proi 8-10 otan balw 1750+ari8mos tilefonou i gramh mou paramenei nekrh kai den pragmatopoihtai syndesh otan ton aritmo ton kalesw meso OTE h syndesh ginetai kanonika mexri kai prin 2 meres oi kliseis me meso tou forea vivodi 1750 ginontan kanonika xerei kaneis tipote sxetiko na me enhmerosei To shmerino skiniko mou thimizei kai mia sxetikh erotish kapoiou filou pou antimetopize kapoio paromio thema me Starcom elpizw na diapseystw kai na mi synevi kati paromoio eyxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 Wirelessly posted (EricssonT39/R202) Αρχικό μήνυμα από τον/την vervil Tha ithela na rotisw to exeis : Exw VIVODI telecom xafnika apo shmera to proi 8-10 otan balw 1750+ari8mos tilefonou i gramh mou paramenei nekrh kai den pragmatopoihtai syndesh otan ton aritmo ton kalesw meso OTE h syndesh ginetai kanonika mexri kai prin 2 meres oi kliseis me meso tou forea vivodi 1750 ginontan kanonika xerei kaneis tipote sxetiko na me enhmerosei To shmerino skiniko mou thimizei kai mia sxetikh erotish kapoiou filou pou antimetopize kapoio paromio thema me Starcom elpizw na diapseystw kai na mi synevi kati paromoio eyxaristw Pare tilefono sto tmima exipiretisis pelaton tis vivodi.to tilefono prepei na einai 8011145600 .pare kai pes mas ti sou eipan Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Τελικα τι εγινε? Καλεις κανονικα? Εγω που εχω βαλει και προεπιλογη στη Vivodi δεν ειχα ποτε προβλημα (εκτος απο τη πολυ αργη δρομολογηση σε κινητα). Το μονο που μπορω να πω ειναι οτι κατι επαθε το e-bill system τις τελευταιες μερες και δε μπορω να δω τις κλησεις που κανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vervil Δημ. October 11, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Itan kapoio psiloprovlimataki sth leitourgia tou diktiou pou diorthothike ayto me to e-billing den to koitaxa tha to dw alla i aporia mou ine i exeis mia pou to aneferes gia proepilogh Oti evales proepilogh shmainei oti xoris 1750 kaneis opoia klish kai dromologounte aytomata meso vivodi ok ayto alla me tis kliseis se 89625.... pou ine ta Peak ti ginetai ?? Giati i vivodi kai kathe paroxeas statherhs den anagnorizei ta 89625...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soulman Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 Klhseis se EPAK dromologountai automata mesw OTE :whistle: Παράθεση Infinite loneliness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athanasios Δημ. October 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2003 pantws egw exw vivodi kai einai xalia. opote pernw apo to sta8ero se kinhto kai oi dyo akoyme thn fwnh mas me antilalo ti na pw? lew na allaksw alla poia? Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Athanasios pantws egw exw vivodi kai einai xalia. opote pernw apo to sta8ero se kinhto kai oi dyo akoyme thn fwnh mas me antilalo ti na pw? lew na allaksw alla poia? Αν σε ικανοποιεί η Vivodi για αστική κλήση κράτα την και βάλε Telepassport. Η φθηνότερη για υπεραστικά και κινητά με πολύ καλή ποιότητα σε όλα εκτός από την Q-Telecοm μερικές φορές. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον lewton Αν σε ικανοποιεί η Vivodi για αστική κλήση κράτα την και βάλε Telepassport. Η φθηνότερη για υπεραστικά και κινητά με πολύ καλή ποιότητα σε όλα εκτός από την Q-Telecοm μερικές φορές. Η Telepassport ομως δεν κανει χρεωση ανα 1'' (κανει ανα 9'') Ουτε δινει δωρεαν τα 6 πρωτα δευερολεπτα σε καθε κληση οπως η Vivodi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον StandArd Η Telepassport ομως δεν κανει χρεωση ανα 1'' (κανει ανα 9'') Ναι αλλά είναι τόσο φθηνότερη που ύστερα από 40 δευτερόλεπτα κλήσης η διαφορά δεν καλύπτεται, ενώ για μικρότερες είναι ελάχιστη. Ουτε δινει δωρεαν τα 6 πρωτα δευερολεπτα σε καθε κληση οπως η Vivodi... Σωστό αυτό. Αλλά ο καθένας κρίνει πόσο σημαντικό είναι για αυτόν και αποφασίζει ανάλογα. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vervil Δημ. October 20, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Ti exei pathei to VIVODI e billing Den mou dinei prosvasi gnorizei kaneis kati paromoio Eyxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brekastro Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Πραγματικά έχει πρόβλημα το e-billing. Μίλησα με την εξυπηρλετηση πελατών της εταιρείας μου είπαν πως το γνωρίζουν και πως σύντομα θα διορθωθεί. Βέβαια από τότε που μου είπαν "σύντομα" έχει περάσει μια εβδομάδα. Υπομονή. Παράθεση ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brekastro Δημ. October 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2003 Το πρόβλημα με το e-billing έχει διορθωθεί. Εγώ τουλάχιστον που δοκίμασα ήταν Ο.Κ. :p Παράθεση ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. October 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2003 Εγω που τους ρωτησα μου εστειλαν το ακολουθο μηνυμα: Αγαπητέ κε , θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση μας και να σας ενημερώσουμε ότι στα πλαίσια της αναβάθμισης των υπηρεσιών και της αναβάθμισης του web site της εταιρείας, η δωρεάν ηλεκτρονική ενημέρωση λογαριασμού, θα παραμείνει ανενεργή έως το τέλος των προγραμματισμένων εργασιών. Δυστυχώς δεν μπορούμε να ορίσουμε χρονοδιάγραμμα υλοποίησης αλλά πιστεύουμε πως θα ολοκληρωθεί στο 2ο 10ημερο του Νοέμβριου Ζητάμε την κατανόηση σας και βρισκόμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε ενημέρωση θέλετε για τις κλήσεις που πραγματοποιείτε. CS DPT : 801 11 45 600 Δηλαδη σε 1 μηνα ( :!: ) θα λειτουργει μια χαρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts